canım ya maşallah çok şirin buuu
kız maşallah negüzel kilo vermişsin ama o kadar strese yine de iyisin ayaktasın valla aferin kız sanaaa
valla kuşum bebeklerle gitti bence ben zaen kusmaktan 15 16 kilo aldım diyabetik dediler diyet verdiler ....ama ben halbuki diyabetik değilmişim hastanede kesildi diyet bi prof inceledi milletede fırça kaydı ikiz gebeliğe göre değerlendirme yapılmamış bu kızı öldürecekmisiniz siz diye...........
5 kilo çocuk çıktı içerdekilerde nereden baksan 5 tutsa zaten gitti 10 kilo
geri kalan 5-6 kiloyu 11 günde vermişim yemek yiyemiyorum cnm sofradan hep kalkıyorum
tek sabah kahvaltısı var düzenli yani ondandır ama karnım kocaman geliyor bana hala uyuşuk hissiz ve sarkık inş.düzelir
valla esenciğim eşim ikiside bana benziyor diyor babasına benziyolarmuş
aman kime benzerse benzesin sağlıklı olsunlarda
cnm karnında ayrı sıkıntı doğunca ayrı sıkıntı
sıkıntı dediğim efam ben karnımdayken herşeye efam yapardım şimdi çocuklara yapıyorum
bugün tartacağım digıtal tartımla kilo kaybı varmı diye
hafif kabız gibi valla poklarını bekliyorum poposunu ovuyorum suratıma işiyolar
aman bi görsen halimiiiiii çok komikkk yorgun ve komik
maşallah yaa ne çabuk geçti günler değilmii benim kızda 7 ayı bitirdiii maşallah allah sağlık sıhhat versin bebişlerimizeselam arkadaşlar ben yine aranıza geldim
çok uzun zaman oldu ama bebekler çok vaktimi alıyor Salı günü bebeklerim sünnet olacak zorunlu bir sünnet haftaya pazarteside işe başlayacağım çok zor geliyor düşünmek bile istemiyorum.
birsencim tatlım seni aradım eşin söyledimi bilemiyorum çok geçmiş olsun benim yaşadıklarımı yaşamışsın yazdıklarınıda okudum benim kayın validemlerde gelmedi tatlım hatta bir bebeğim daha hastanede yatarken durumunun ne olacağı belli değilken karadenize gezmeye gitti ve yaklaşık 1 ay kaldı yani yazılacak söylenecek çok şey var ama sen oğluşlarına sarıl sakın takılma
canım birde bana sorarsan bebeklerini 2 saatte bi besle kan şekerleri ve tansiyonları düşmesin diye sütün içinde stil tea var humannanın onu al içtatlım çok faydasını göreceksin beni ne zaman istersen ara biliyorsun aynı olayları yaşıyoruz
benim oğluşlarım 8 aylık oldular büyüdüler
ben buraya baktım seni orda görünce şaşırdım maşallah kız bu ne hızzzzkaydirigubbakcemile3
uygun fiyata da aldık 1500 tl herşey içinde
valla kime çekmiş bilmem de 4 aydan sonra enerji ihtiyacı daha da artıyormus
nasıl süt yetiştirecegim ben buna
mama vermek zorunda kalcam bu kesin..bari ek gıdaya baslasak yahu..cok sıkıldım zaten bu süt meselesinden..azck baska seyler de yese de süt cıktı cıkmadı az geldi cok geldi derdinden kurtulsammmmm
sezaryen mı olcaksin esen cunu belli mi
su an kac hafta kac gunlukkkkkk??
dırım kac kg aldın kac verdin kusum 2 bebek cıkınca kuş gibim hafiflemişsindirkaydirigubbakcemile3
hicros benimki de nasıl babacı bir gorsen..ne cilveler ne oyunlar yapıyorlar birlikte..bir de sütünü de o iciriyor aksamları
korkarım bana hic ihtiyac kalmayacak yakındakaydirigubbakcemile3
valla kime çekmiş bilmem de 4 aydan sonra enerji ihtiyacı daha da artıyormus
nasıl süt yetiştirecegim ben buna
mama vermek zorunda kalcam bu kesin..bari ek gıdaya baslasak yahu..cok sıkıldım zaten bu süt meselesinden..azck baska seyler de yese de süt cıktı cıkmadı az geldi cok geldi derdinden kurtulsammmmm
sezaryen mı olcaksin esen cunu belli mi
su an kac hafta kac gunlukkkkkk??
dırım kac kg aldın kac verdin kusum 2 bebek cıkınca kuş gibim hafiflemişsindirkaydirigubbakcemile3
hicros benimki de nasıl babacı bir gorsen..ne cilveler ne oyunlar yapıyorlar birlikte..bir de sütünü de o iciriyor aksamları
korkarım bana hic ihtiyac kalmayacak yakındakaydirigubbakcemile3
nuriş sen sorunca dayanamadım bugün tartıldım kuşum 16 kilo vermişim kuşum hamiş kaldığım kilonun 2 kilo altına düşmüşüm daha 10 gün oldu heralde daha düşerim pek yemeğe fırsat kalmıyorda
hicran ceyloşa bidaha oy verdim ama ilk sıralardakiler ucmuc bacım yaww fark cokkk
sultannn yakaladım seniiiiiiiii
naber kusum
nerelerdesin sen bakimmmmmmmmm:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?