Aysonu Kizlari 2008

canım ya maşallah çok şirin buuu

kız maşallah negüzel kilo vermişsin ama o kadar strese yine de iyisin ayaktasın valla aferin kız sanaaa

herkesler uyuyor bende 21.30 yattım gece nöbet yapacam diye
annem ben uyurken beslemiş altını temizlemiş yat diye yatağa getirdi ali bey mız mızlandı
ya çocuk çok yiyor yada yemiyor ortası yok ....kabızlıkda var biraz o zorladı onu gece 1.30 yiyeceği yemeği 1 de bitirmişti altına bakem dedim üstüne işedi gece gece aksiyon vardı
onu mızmızlanır bıraktım ömeri aldım onu besledim gaz çıkar altına bak uykum kaçtı bakem dedim
ali hala mır ediyor babası gibi gece konuşuyor çocuk yawww
şimdi yatacam taaaa 4 de kalkacam önceden bağırmazlarsa tabiii
sütümü bile sağamadım ali tek başına yaladı yuttu sütümü

canım ya maşallah çok şirin buuu

kız maşallah negüzel kilo vermişsin ama o kadar strese yine de iyisin ayaktasın valla aferin kız sanaaa

valla kuşum bebeklerle gitti bence ben zaen kusmaktan 15 16 kilo aldım diyabetik dediler diyet verdiler ....ama ben halbuki diyabetik değilmişim hastanede kesildi diyet bi prof inceledi milletede fırça kaydı ikiz gebeliğe göre değerlendirme yapılmamış bu kızı öldürecekmisiniz siz diye...........

5 kilo çocuk çıktı içerdekilerde nereden baksan 5 tutsa zaten gitti 10 kilo
geri kalan 5-6 kiloyu 11 günde vermişim yemek yiyemiyorum cnm sofradan hep kalkıyorum
tek sabah kahvaltısı var düzenli yani ondandır ama karnım kocaman geliyor bana hala uyuşuk hissiz ve sarkık inş.düzelir

dirim kus gibi hafiflemisindir didim oyle olmus haha
alinan kilolara cok aldanmayin gidiyor dogum ve hemen sonrasinda
ben de 10kg almstim bebek 3300 du hicbirsy yapmadan 9kg gitti bir iki kg da sonra kendi cabamla verdim
birde hamilelikte vucut su topluyor yoksa 1haftada 10gunde 5-6kg verılmez dıyet yapsan bıle..
kusum uyusukluk zamanla azalacak ama gobek hemen toplanmaz.teksen camlıbelı ızlemıstım tvde o da dedı 9ayda genısleyen bır karın lastik gibi hemen toplanıp eski haline gelemez zamn lazım didi..
benim 4 ayda baya toplandı cok az ayva gobek var inşallah o da gidecek:teytey:

düzelir yaa en az 6 ay diyor dr lar sen boşver zaten vermişsin vereceğin kiloyu bacımm
bu arada dr a gidiyormuşsun bugün iyi haberlerle dönersin inşallah damadımı gıdığından kokla benim içindelikafadulden

Selam kızlarrr hafta sonu yoğundum biraz misafirlerimde vardı kız durmadı gene zilli kalabalığı görünce de iyice azdı yaww bakiim neler yazılmışşş

tatlı şeyler değilmi birsoş yaa ama değiyor herşeye değilmi anlıyorsun artık ne demek istediğimizi :CüvCüv::ecrin_bebek::lepi:

maşallah yaa ne çabuk geçti günler değilmii benim kızda 7 ayı bitirdiii maşallah allah sağlık sıhhat versin bebişlerimize
rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin tez zamandaki aysonu kızları bebeişleri diye bir topic açalım burası boş kalsınnn:lepi:

valla öle kız bunlar bizi satıyorlar şimdidennn yawww:çok üzgünüm: anam benimki büyük ya seninki daha dur sen neler yapacakkk ceylin resmen babayı görünce kucağımda kalmak istemiyor e bende canıma minnet diyordum zaten kolum ağrıyor ama iyice babacı oldu bu şimdide zoruma gidiyor onun arkasından ağlıyo bende hiiiç farketmiyorr gülüyor by by diyince ama baba by by deyip evden çıkarken ağlıyorr
belkide hep dışarı eşim çıkarıyor genelde gezme heveslisi olduk sorma ondanda olabikir ama ben kıskançlıktan çattttttttttttttlıyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

valla öle kız bunlar bizi satıyorlar şimdidennn yawww:çok üzgünüm: anam benimki büyük ya seninki daha dur sen neler yapacakkk ceylin resmen babayı görünce kucağımda kalmak istemiyor e bende canıma minnet diyordum zaten kolum ağrıyor ama iyice babacı oldu bu şimdide zoruma gidiyor onun arkasından ağlıyo bende hiiiç farketmiyorr gülüyor by by diyince ama baba by by deyip evden çıkarken ağlıyorr
belkide hep dışarı eşim çıkarıyor genelde gezme heveslisi olduk sorma ondanda olabikir ama ben kıskançlıktan çattttttttttttttlıyommmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

ohhhhhh maşallahhh kız birde emzirince kilo çabuk veriliyor inşallah hem bebeklernin hem senin sağlığın için sütün kat kat artar hergün canım

1 ay ilaçla takip yapıldı. doktor bi ayda ilaçsız bakalım dedi işte. geçen ayda ilaçsız baktı herşey günü gününe diyor. yani 14. gün yumurta çatlıyor. herşey çok iyi. ama tutunamadı sanırım. bu ayda işte klomen kullandım. şimdide iğne arıyorum pregnyl iğne çarşamba ve perşembe vurduracam cumada duphastone kullanmaya başlayacam. 3 tane yumurtam olmuş dedi doktor biri sağ tarafta ikisi sol tarafta. bakalım artık kısmet.

sen neler yapıyorsun. bu kızına hastayım allahım korusun. hayatımda gördüğüm en güzel çocuk diyebilirim. masaüstü görüntüm kızının resmi herkes soruyor bu kim diye. msn görüntü resmimde o zaten. bak kızarsan kaldırırım tamammı. ama çok seviyorum elimde değil kızzzzz. Allahım banada nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…