evet kusum buyumusler masallah hemen farketmiş tipleri filan belirginleşmeye baslamıs
ee dogan buyuo diye bosa dememişler
gerci seninkiler sana kök söktürüyo ama olcek o kader hihoyyyt
bu arada ben aliyi beendim kızımakaydirigubbakcemile3
dimek aliyi beğendin ben karışmam meyra hangüsünü beğenirse
ahmet bey duymasın kısıyooodelikafaduldenalkisalkisalkis
ben geldim millet annemdeydim
esen canım gözün aydın doğurmuşun burayada gelmişin göster prensesini bizeeeeee
esen dua ettinmi kız bana:1rolleyes:
rabbim kızının hep mutlu yüzünü görmeyi nasip etsin inş
bizim gibi bekleyenlerede nasip etsin inş aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:
feko kiz nirdesin cok az ugruyo dovecem bak:mymeka:naniknanik
facebook a bak ahsenin fotolari var cok tatliiiiiiiii
etti,m canım etmem mi hem girerken hem çıkarkennnhihoyyyt
biz toplam 4-5kere kullandık yakın mesafede cok işime geldi.bir de evde mıkırdandıgında koyuyorum kucagı seviyor cunku
azcık dolassın sussun diye:ecrin_bebek:
ahh bizim de olsaydı keskeee.asagıda dukkanlar var tanıdık oraya bırakmak istiyorum ama işte her defasında al koy ayıp olur mecburen indir cıkar yapıorusss
neyseki oyle cok sık cıkmıyoruz yoksa cekilmezzz
ben de gormek ısteremmmmmmmmmm
oyyy teyzesi saol canım benimm
nasıl şebek ve geveze varyaa konusuyor resmen,cilveli hatunkaydirigubbakcemile2
keske ben de istanbulda olaydım yaww bizim cocuklar arkadas olcaktı ne guselllalkisalkisalkis
kuşşş lohusa sendromu deil yaw haklısın yani kızmakta
ayıp etmişler ailecekkkklava:
cnm ne bilem rahat gibi geliyor bana hemen dışarı çıkarken
cnm küçük bi yer var ama kömür vs.koymuşlar hijjenik değil sonra çalarlar kız burası sizin gibi değil kundi dolu
aşk olsun kuşumm yaaaaaaaa sen zaten neyi nasıl yapacağını biliyorsun daha önce gel valla biliyorsun kimsler gelmedi bizi ziyarete gel önce gel beklerim seni neşede gelecem dedi aman dedim gelme karnın büyümüştür annemde mevlüt var ona gelirsin dedim annem daha yakın çünkii.
bizim için çok zor be kuşum bize baya para lazım bu evi satıp istediğim gibi ev alabilmek için artık gücüm yok borç ödemeye çok pahalı evler cnm ancak kaynana ölecekde bize kalan mirasla biz bu evi satacaz istediğimiz gibi alacaz yoksa yok....biz borç öderken yardım edenimizde olmaz babanne geldi iki çeyrek taktı işte duydunuz daha ne olacak benim annemlerde zaten yok.....ama annem yokluğu ile bana yardımcı olsun diye
kızım haftada kadın tutup para vereceğine ben 15 gün de bir gelir temizlerim evi sakın kadına para verme dedi ayda bir al cam kapı sildir dedi.....kaynanada gelip evi pisletsin
mayıs annelerinden iki arkadaşım paşalarıma hediye yollamış bu sabah çok sinirliydim kahvaltı yapmadan geldi hediyemiz ayy çok mutlu oldummm]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?