sağol nurişciğim yaza olur heralde çok mutlu oldum yawww
evet faceye koydum kuşum bak paşalarım kilo almış eski resimlerine baktımda almışlar ben bu işi başarıyom geceleri nevrim dönsede
kızlarrr selam
hediyelerinizi hafta içi yolluycam çünkü ptt de anneler gününe 5 ün kala kargoda ind varmı
bu arada beni hatırladınızmı
kızlar ya adetime 6 gün var. geçen ay çatlamayanlar kist olmuştu. yine sağ tarafımda bi ağrı var. batma. yine kistmi oldu acaba soğan suyu içtim ilk 10 gün.acaba şimdi yine başlasammı varsa kist gitsin diye.çünkübu ay tedaviyi yine iptal etmek istemiyorum .ozaman yine bi ayım gitcek
ohhh ya en sonunda .
kızlr herkese uzun bi ardan sonra merhaba.ya günlerdir siteye girmeye çalışıyorum.süreli hata verip duruyo.bugün izinliyim evdeyim girerim dedim saatlerdir uğraşıyorum.geçmişi okuyamıyorum çümki yine hata veriyo.
dedim ya saatlerdir uğraşıyorum diye yoruldum valla bilgisayar başında durmaktan.
umarım herkes iyidir.bebişler de iyidir.
merak etmeyin bizde iyiyiz ben yine girmeye çalışırım öpüyorum hepiniziiiii çoookkk kocamannnnn
selam kızlar ancak girebildim kk ya tam çok yavaştı başında duramadım hamilelik gibi değil tabi
usu gelmiş hoşgelmiş:))
eee ne var ne yok
kız birsen bizi mevlüte çağırmak yok muuuuuuuuuu
kız benim face dışarıdakilere kapalı sen bana adını söyle özelden ben seni eklerimmkız bebişini göremedim ben facede bıulamıyom senüüü nasıl görcem resimleri ne diye kaydettin yeni kaydını gıııı
bu arada beni hatırladınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?