Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar bu gün tubanın yarışması vardı bitti koşuşturma çk şükür ama istanbul çapında 5.oldular malesef ama güzeldi yinede çocuklar eğlendi yoruldu güldü heyecanlandı ve bitti şimdi 19 mayıs çalışmalarına devam edicekler kızım çok iyiydi onunla gurur duyuyorum

günaydın kızlarrr bu sabah kimse gelmemiş sayfaya ben açtım bugün maşallah sayfamızı

MİRAM GÖKÇENİM HEDİYE İÇİN TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ YÜREĞİNE SAĞLIK DÜŞÜNCELİ ARKADAŞIM BENİMMM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ SEN İYİ ŞEYLERE LAYIKSIN RABİM SANADA EN İYİ ŞEYLERİ NASİP ETSİN CANIM BENİM ÖPTÜM

şükür siteye girebildim kazen verdi linki aman yaaaaaaaaa neden önceden almamışım salak gibi bekledim .............kızlar sizde gelin msn de bi yakalasam verecem herkese ....

kızlar selam
güle güle kullanın eşyaları:)
inş daha sonra tekrar alırım
dırım iyiki verdin liki giremedim dün hiç

ayyy günaydın kızlarrrr bebeklerle uğraştımmm şimdi kahvaltıya gidiyommm

ayyyyyyyyyyyyy gökçenin gönderdiği hediyeleri çokkkkk çokkkk beğendik çok güselmiş yaaa

çok teşekkür ederimmm çok mutlu olduk çokkkkk kırk uçurmayaa o kıyafetlerlee gidecezz

güle güle giysinlerrr bizimkide çok şekerr sağolsun gökçenimmm düşünceli arkadaşım

selam kuslar
ömrüm minişi doyurmaya calısmakla geçiyisabahtan baslıyorum kosturmaya
süt sag biberon sterilize et içir hadi zaman gecti meyve yedir sebze corbasına basladım heç sevmedi yaw netcez bilmem ustu bası batıyor önlük kurtarmıyor kasıga vuruyo zilli:mymeka:
bir de cok huysuz ve devamlı eli agzında sanırım diş cıkaracak daha erken ama o piyango da bize vuruyo sanırımmmm
ev işi mama bebek derken anammm nasıl bitkinim sanki agır işciyim yaaananiknanik

ahhh cnm aynen yaaaaaaaa ama şimdi ev kalabalık diye işe elimi sürmüyorum

annemler gidince bakalım ne olacak ...................ev işi için annem ben gelirim 15 günde bir dedi.....cam kapı için kadın tuatacam .....

diş için erken değilmi cnm yaa kızı iyi besledin gelişimi önden gidiyorrrr
benim paşalar tam bir aylık bugünnnnn

slm kızlar şöyle bir selam vermeye girdim ne çok bebeişimiz oldu ya allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsin öpüyorum hepinizi

selam kızlar nabersiniz
ya kırk yılın başında geldim sizi göremeden çıkmak kötü olacak ya
inşallah başka zaman sizi yakalarım
öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın:)

ben gellllllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm dışardaydım bazı işlerimiz vardı hallettik geldik yemek ye kızı yedir uyut derken bu saat oldu gene gün bitti keşke 24 değil 48 saat olaydı bir gün 24 saat gündüz 24 saat gece:roflol::roflol::roflol:

aynıyız bacım aynıı ama çok şükür ki bunları yaşayabiliyoruz rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsinnn inşallah bu tatlı yorgunluklarııı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dişlere gelince bizimkide erken başladı huysuzluklara diş etleriş şişti vss ama hala tık yokkk el devamlı ağzında hergün kotrol ediyom rüyama bile giriyor ceylinin dişleri çıkmışmışşş takmışımki o kadar kafayaa =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…