hicroş hayırdır bu saatte ne işin var kız senin
ayyy günaydın kızlarrrr bebeklerle uğraştımmm şimdi kahvaltıya gidiyommm
ayyyyyyyyyyyyy gökçenin gönderdiği hediyeleri çokkkkk çokkkk beğendik çok güselmiş yaaa
çok teşekkür ederimmm çok mutlu olduk çokkkkk kırk uçurmayaa o kıyafetlerlee gidecezz
selam kuslar
ömrüm minişi doyurmaya calısmakla geçiyisabahtan baslıyorum kosturmaya
süt sag biberon sterilize et içir hadi zaman gecti meyve yedir sebze corbasına basladım heç sevmedi yaw netcez bilmem ustu bası batıyor önlük kurtarmıyor kasıga vuruyo zilli:mymeka:
bir de cok huysuz ve devamlı eli agzında sanırım diş cıkaracak daha erken ama o piyango da bize vuruyo sanırımmmm
ev işi mama bebek derken anammm nasıl bitkinim sanki agır işciyim yaaananiknanik
selam kuslar
ömrüm minişi doyurmaya calısmakla geçiyisabahtan baslıyorum kosturmaya
süt sag biberon sterilize et içir hadi zaman gecti meyve yedir sebze corbasına basladım heç sevmedi yaw netcez bilmem ustu bası batıyor önlük kurtarmıyor kasıga vuruyo zilli:mymeka:
bir de cok huysuz ve devamlı eli agzında sanırım diş cıkaracak daha erken ama o piyango da bize vuruyo sanırımmmm
ev işi mama bebek derken anammm nasıl bitkinim sanki agır işciyim yaaananiknanik
slm kızlar şöyle bir selam vermeye girdim ne çok bebeişimiz oldu ya allah olmayanlara da tez zamanda nasip etsin öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?