Aysonu Kizlari 2008

selam kızlar nabersiniz
ya kırk yılın başında geldim sizi göremeden çıkmak kötü olacak ya
inşallah başka zaman sizi yakalarım
öpüyorum hepinizi.kendinize iyi bakın:)

anam neşem canım nasılsınnn kızzzz tüh kaçırdık seni yaww özledim kızzz sende gel artık bacım be yaptır şu netiii hayırlısıylaa evde sıkıntı basmıyomu sana ben net olmasa naparım bilemiyommm =)kafamçokkarıştı

pampam nbr kuşşşş
sağa birkac sorum olacak
ceylini ne zaman destekli oturtmaya basladın destegi ne zaman cektinkaydirigubbakcemile3
demir damlasına 4.5 aylıkken mi basladınız 6aylıkken mi?farklı dr lar farklı verıyormus sasırdım buna
sonra efenim yogurt yedirmeye ne zaman basladın..4aylık baslanır diyen var 5 ay diyen var kararsızım.ben meyve puresı muhallebi verıyorum sebze corbasına da dun basladım.bunların hıcbırını tam ogun olarak vermıyorum uzerıne sut ıcıyor..
5ay dolunca sebze puresı ve yogurt baslayayım dıyorum
bir de kendin mi mayalıyorsun dısardan hazır yogurt yedirilmezmiş
mamadan da tutturamadım ben tekrar deneyecegim.

kızlar selam
nuray senin kızın hediyesi geldimi yaa
bana ulaştı diye mesaj geldi ama merak ettim

merhaba kızlar nasılsınız ......ben aynı koşturmaca ikizleri yatırdım anakucağına koydum karşıma ömer vızıldıyor karnımı ağrıyo ne anlamadım.........aliş uyuyor annem ev iznine gitti pazar gecesi gelecek veeee bu h.sonu kimseler yok kocişle başbaşayız......

kaynanam aradı iki hafta önce bi gitti gidiş o gidiş hiç arayıp sormadı
beni deli etti neymiş efendim aramamışım bende dedim benim ev tlf yok işine geleni cepten arıyorsun dedi
dedim ben cepten aradıklerım cep senin tlf ev tlf arayamam kontürüm dayanmaz dedim hadi ordan dedi......çok sinirlendim bide benim anneler günümü kutluyor .....pazar günü ne giderim ne ararım
birkere aradı tlf yetişemedim kapanmıştı...arkasından eşim aradı annem arıyormuş yokmuşsun diye yetişemedim dedim.....annesi ile konuştuktan sonrada eşim aradı annem ne dedi diye
dedim senin ailenin hepsi lohusa ben değilim dedim annen böle böle söledi dedim ne sıkıntısı var dedim
evet dedi biz hariç herkesin bi derdi var dedi.....ben gideyim soracam bugün dedi....eşimin en küçük kardeşi daha görmeye gelmedi yiğenlerini düşünün...............
bana böle yapan insanlarla görüşmek istemiyorum ama arada eşim var şaşkınım sinirim bozuluyor

bu arada misafirler gelin konuşalım dört buçukta ömerin yemek saati beşde alişin
o arada bende bişeyler yiyecem nette takılacağım.......

kocam 5-6 gibi gelecek

Son düzenleme:
miracim hediyemiz geldi cok guzelll tesekkur ederiz teyzesiiiiiiiiiiii saolasin cok dusuncelisina.s.

dirim senin kaynanaya cok tilt oldum kusum ben hayret yahu kadina bak
deseydin senin araman lazim diye.insan torunlarini merak eder be..zaten 2 cocuktan kafani kasicak vaktin yok tobe tobeee

bizimki de haftada bir goruyor iste bazen 10gunde bir..ama arayip sormuyor napiyrsunuz ne ediyorsunuz bile demiyor

kus bizim de buyuk amca sadece doguma geldi sonra tekrar gordugunde bebek 40gunluktu..onu da kaynanama gittigimizde gordu iste..evimize hic gelmedi..
ortanca olan bosanmadan once karisiyla geliyordu artik yeni hatun buldu hic aramiyo bile..
bir kucuk amcamiz iyi..

offf kuşum yaaaa ben ne değersizmişim yaaa bu yapılanları kendime hakaret sayıyorum
beni aşaladıklarını düşünüyorum..........

bunların yüzünden kendimi çok değersiz hissettim ya hergünümüze tartışma soktular

ama neyseki aytunç bu sefer kabul etti annesinin laf sokmasını
gideyim sorayım dedi derdi ne dedi biz haric herkesin bi derdi var dedi
gitmiş annesine ama daha sormadım ne konuştuklarını
pazara yolladım annesine gecelik almış
anneme eşofman almış

banada hem anneler günü hemde doğum hediyesi altın bir kolye almış ucundA annesine sarılan bir çocuk var çok şık bişey ......senağlama

en büyük hediye alimle ömerim

heeee küçük amca tlf Açtı ne yapıyorsun diyeee iyiyim aliyi besliyorum dedim ne yapıyolar dedi
iyiler dedim amcam daha gelmesin görmek istemiyoruz diyolar dedim hangisi diyor dedi
bende dedim ikiside sen gelene kadarda yürürler dedim bişey diyemedi

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr kimsecikler yokkk neyse ben şimdiden hepinizin anneler gününü kutluyorum belki yarın siteye girmeye fırsat bulamayabilirim
umarım bebek için gün sayan arkadaşlar ve bebek sahibi olmak için bekleyen arkadaşlar gelecek seneyi bebekleri ile kutlarlarr

[/URL][/IMG]

yemeğimizi yedik pazarlıkları yerleştirdim makinaya bulaşığı attım şimdi sütümü sağacam bebelerin yemek saati onları besleyecem .......

eşimm annesine demiş o kız daha ameliyatlı sen bugüne kadar böle konuşmazdın neden böle diyorsun
demiş artık sana öle laflar etmez dedi ....ama annesi ne demiş söylemedi zaten konuşma tartışma boyuta girdi kestik.....

ben kaçarım öptüm gece uğrarım belkimm

kızlarr hepinizin anneler gününü kutlarım....şimdiden kutlayayım dedim....

ceren hanımın selamı var sizlere...gece gündüz ceren hanımla uğraşıyorum..doymak bilmiyor uyumak bilmiyor..dün gecem resmen kabusdu ağrıdan ağladı durdu sabaha kadarr ..çok üzüldüm gaz sancısı çekti sabaha kadar dizime yatırdım karnına baskı yapsın diye rahatlatıyordu ama geri 10 dakika sonra ağlıyordu..neyse dr bi ilaç söyledide eşim aldı akşam onu kullanıyorum umarım faydası olur...

sizlerde iyisiniz kızlar arada ayzamasamda okuyorum yazılarınızı....öpüyorum..

bebeklik ozledm seni canimmm ceren nasil buyuyo muuu
rezene cayi ic emziriyorsan
emzirmiyorsan bebege icir cok faydasi oluyor inanki

Anne olan tüm arkadaslarin Anneler Gününü simdiden candan kutluyorum, Anne olmak icin bekleyen arkadaslar ve bizzat ben kendim insallah bir daha ki seneyea.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…