Aysonu Kizlari 2008

kız senin şansınamıdır nedir 4 defadı mesaja cevap yazıyom pc kapanıyor benim pc gene ayvayı yedi ısınıyor hemen kapanıyor hafta içi servise göndericem gene bakalım budefa neresi değişecek ay kafayı yicem bu bilgisayardan nefret ettim yaww daha 1,5 yıl oldu alalı ama hiç randıman alamadım

anneler günümüz kutlu olsun kızlar ,bu seneye anne olarak girmek nasip oldu dilerim seneye diğer arkadaşlarım girera.s.:teytey:

feko fekoooo yakaladim senuuuuuu ozledim seni kus hic gelmiosun yaaa
kocam annesine gitti ben gitmedim tavrimi kodummmmm biraz uzuldu tabi ama bise demedi
ya size demistim ya kuzenim 2.ye hamis diye..10haftalikken karninda Ölmüş
kaynanası 8yasında cocuga diomuski anan kahveleri sigaraları içti içti öldürdü kardeşini:1shok da gelmiş annesine soruyormus

yaa bu kaynanaları netmeli bilmemkaydirigubbakcemile

nuniş hep buralardayım her yazdığınızı okuyorum ama her zamanki gibi yazıcak birşeyim yok
bide moralim bozuk tüp işim yattı

anam bu kaynanalar cadı cadı olmak için ayrı bir performans harcıyo bu cadılarrrklava:

ayy cok tatlı bırseymıs bu fekooo olursun insallah canımmmm
canım ya geçen sende aynı temenniler vardı ama aynı yerdeyim
herkez bebek büyütürken ben içimde dert büyütüyorum üzüle üzüle senağlama
rabbim benim gibi anneolmak için bekleyenlerin yardımcısı olsun

canım benım ne demek dert buyutuyorm yaaa enınde sonunda olcak bu tup bebek ısı..su an icin yattı dıyorsun ama illa olacak zamanı gelince..
yazacak bırsey olmasa da yaz havadan sudan bırseyler burda oldugunu bilelim:1hug:

fake buhrandasın cnm yazılanları okuyorsun biz burada bayadır kaynana dedikodusu yapıyok
cnm sen çok memnunsun kaynanandan yazacak bişey bulamıyon heeee hayırlı gelin senüüüüü

tatlım sana kelimelerim kifayetsiz kalıyor tek yapacağım dualarım

kızlar beni hiç aramayan eltim vardıya hani isim yüzünden tatsız olduğumuz

15 gündür durmayan kanaması varmış doktora gitmiş parça almış doktor patoloji sonucu bekliyormuş

hiçççç aramadım sormadım aytuçda aramadı ......

eeeee ben yatarken gün gelir kervan döner dedim...............geçmiş olsun bile demeyecem

nuniş fsh ım yüksek olmasa neyse beklicem ama fsh yüksek bu yüzden beklemekte bana acı veriyooooo offfffffffff offffffffffffffff

birsen aslında benimki daha kötü kaynanayla ama yazmak bile gelmiyo içimden maddi olarak destek olsun dedik ama yok dedi bizde oturduk kaldık tüp işi yattı yani yazsam benimki daha vahim durum yani kaynanayla ilgili
o yüzden şükredin ne yaparlarsa boşverin alın bebeklerinizi koynunuza rahatlayın
hersene anneler günü için arardım bu kez aramadım kaynanayı kendi istedi

birsen senin görevin zorda olan için geçmiş olsun demek canım sağlık olunca herşey durmalı onlar yaptıysa sen yapma herkez davranışlarıyla kendi terbiyesini gösterir bacım sen yinede bir geçmiş olsun de canım

kızlarrr analar gününüz kutlu olsun canlarım benim misafirlerden uğrayamıyorum rahatlayalım inşallah hep sizinleyim o zaman

fakecim herşeyin vakti var canım bunda da vardır bir hayır üzülme kimseye de bel bağlamayın benimde eşim babasından istemişti zamanında vermemişti
tam ümidi kesmişken elimize para geçti yaptık denemeyi sen bol bol dua et canmm

canlarım ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN güzel arkadaşlarım.
Esencimm canım bitanem bebişimiz dogmuş Allah analı babalı saglıcakla büyütme nasip etsin güzelim.
diger güzel arkadaşlarım inşllah hepiniz iyisinizdir. Allah herkese anne olmak nasip etsin.
Fakemm canım arkadaşım ekledigin resimdeki gibi inşllah Allah'ım en kısa zamanda kucagını doldursun canım benim.
Ususcum sen nasılsınn neler yapıyorsun nasıl gidiyor hamilelik.
Neşemm sende iyisindir inşllah.
Miracım arada girip bakıyorum kimler var yok diye sende arada bir gelip gidiyorsun sanırımm inşşllah sende iyisindir küçük kızımızda iyidir.
Dilegimm seninle hiç görüşemez oldum seni çok merak ediyorum inşllah iyisindir elim bir türlü tlf gidemedi yogunluktan kusuruma bakmayın canlarım.
daha ismini sayamadıgım güzel Aysonu kızlarımm inşllah hepiniz iyisinizdir hepinizi çok çok öpüyorum.

günaydın kızlar gece çok berbat geçti dün yemekle evle uğraşırken yoruldum
gece çocuklar ömerim doymuyor şaşkınım bir andada 100 120 cc mama yemiyor
saatte bir 50 cc mama daha fazlasını yiyor ...mıçıyorrr
alim kabız az mıçtığındanmı bilmem daha az yiyor 3 saatte bir 75 cc yada 80 cc yiyor

ve bugün aylık kontrolümüze geç kaldık saat 9 daydı dilerim cerrahpaşa kabul eder bizi

esen nbr kusum nasil gidiyo annelikkk
ya sen hicbirsey yazmadin ne dogum hikayesi ne de baska bise
insan azcik anlatir yaaaaa:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…