pampam nbr kuşşşş
sağa birkac sorum olacak
ceylini ne zaman destekli oturtmaya basladın destegi ne zaman cektinkaydirigubbakcemile3
demir damlasına 4.5 aylıkken mi basladınız 6aylıkken mi?farklı dr lar farklı verıyormus sasırdım buna
sonra efenim yogurt yedirmeye ne zaman basladın..4aylık baslanır diyen var 5 ay diyen var kararsızım.ben meyve puresı muhallebi verıyorum sebze corbasına da dun basladım.bunların hıcbırını tam ogun olarak vermıyorum uzerıne sut ıcıyor..
5ay dolunca sebze puresı ve yogurt baslayayım dıyorum
bir de kendin mi mayalıyorsun dısardan hazır yogurt yedirilmezmiş
mamadan da tutturamadım ben tekrar deneyecegim.
canim kuşlarım hepinizin anneler gününü kutlarıma.s.
ama en cok kaynanalarınızınkaydirigubbakcemile3:roflol:
ben de sana bayiliyrum askumsun cikolata askumsun limonata:sm_cool::icecream:bayılıyorum sana kuşum yaaaaa
feko fekoooo yakaladim senuuuuuu ozledim seni kus hic gelmiosun yaaa
kocam annesine gitti ben gitmedim tavrimi kodummmmm biraz uzuldu tabi ama bise demedi
ya size demistim ya kuzenim 2.ye hamis diye..10haftalikken karninda Ölmüş
kaynanası 8yasında cocuga diomuski anan kahveleri sigaraları içti içti öldürdü kardeşini:1shokda gelmiş annesine soruyormus
yaa bu kaynanaları netmeli bilmemkaydirigubbakcemile
canım ya geçen sende aynı temenniler vardı ama aynı yerdeyimayy cok tatlı bırseymıs bu fekooo olursun insallah canımmmm
canım benım ne demek dert buyutuyorm yaaa enınde sonunda olcak bu tup bebek ısı..su an icin yattı dıyorsun ama illa olacak zamanı gelince..
yazacak bırsey olmasa da yaz havadan sudan bırseyler burda oldugunu bilelim:1hug:
fake buhrandasın cnm yazılanları okuyorsun biz burada bayadır kaynana dedikodusu yapıyok
cnm sen çok memnunsun kaynanandan yazacak bişey bulamıyon heeee hayırlı gelin senüüüüü
tatlım sana kelimelerim kifayetsiz kalıyor tek yapacağım dualarım
kızlar beni hiç aramayan eltim vardıya hani isim yüzünden tatsız olduğumuz
15 gündür durmayan kanaması varmış doktora gitmiş parça almış doktor patoloji sonucu bekliyormuş
hiçççç aramadım sormadım aytuçda aramadı ......
eeeee ben yatarken gün gelir kervan döner dedim...............geçmiş olsun bile demeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?