Aysonu Kizlari 2008

herkese günaydınnn
Asliii teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahh

birsocum benim kızımda dün ememden inmedi anlamadım ki niyeee emdi emdi kustu yavruu

esen nbr kusum nasil gidiyo annelikkk
ya sen hicbirsey yazmadin ne dogum hikayesi ne de baska bise
insan azcik anlatir yaaaaa:mymeka:

anacım insanda vakit mi bırakıyorlar ki
şimdi yazabildim mayıs annelerinde canımm biraz uzun oldu okuyabilirsen tabihihoyyythihoyyyt

okurum tabi ne demekkkkk
en sevdigim sey dogum hikayesi:roflol:

cok emerse cok kusar gazi varsa kusar hemen kaldirip hareket ettirirsen kusar
olabilir yani ama cok fazla kusmamasi onemli

kiz buna mi uzun deyyon cok kisa olmusss
daha fazla ayrinti istiyorum ben yaaa:1rolleyes:
bebegi gorunce ne hissettin agladinmi mesela:1rolleyes:
ameliyat nasil gecti zorlandinmi mama veriyomusun vs vs:roflol:

merhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum

öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın

bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........

bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa

anam yigenlerim buyumuss yirim onlari

kiz buna mi uzun deyyon cok kisa olmusss
daha fazla ayrinti istiyorum ben yaaa:1rolleyes:
bebegi gorunce ne hissettin agladinmi mesela:1rolleyes:
ameliyat nasil gecti zorlandinmi mama veriyomusun vs vs:roflol:

cnm bnmm ne merakli seysin sen oyle mucuksss

günaydınlar kimseler yok hicroşda yok yaww acaba pc bozuldu yine
inş. kötü bişey yoktur....

nurişim yoğun annem nerelerdesin

bende dün çokkk yorulmusum hastanede gece bir ağrı kesici içtim ve 10 da yattım annem çocukları beslemiş ben uyanmayım diye yatırmış....gece biri çeyrek gece ali vıyaklıyor aldım koynuma
herif susuyor ama yatağa atınca ağlıyor dün aşıda oldular huysuzlar dedim ama herif açmış hemen mama yaptım yedi uyudu
sonra bende ama ömer paşam ağladııı gece bi ömer bi ali gezindim

dün doktora mama işini nasıl düzenleyecez dedim bebek hemşiresi size bilgi versin biz yoğunuz dedi
hemşireye sordum kadın bana acıktıkca ver işte sen diyor iyide 60 cc 2 saatte bir yetmiyor bir saat sonra ağlıyor dedim eee diğerini besleyip bitirdikden sonra öteki istiyor dedim
bana hiç vakit kalmıyor dedim salak kadın bana ee tek bebeğn olsaydıda aynı ilgiyi gösterecektin diyor
yani hiçbişey bilmiyolar ali birkerede 120 cc yemiyor iki saate bir 60 cc veriyorum ne yapacam şaşkınım kilo alımı iyi olduğundan aynı şekilde besle diyolar ......

ben özel bir doktora gidecem en azından bu tarz sorularıma cvp alırım ssk doktoru ancak bu kadar bakıyor

günaydın şekerim
kız bu kadar ilgilendiklerine şükret
internetten bir çocuk dr una sorsana bakalım ne cevap verecekk

merhaba kızlarrr ben geldim yoğundum bu ara gene gelemedim 2 gündür geçmişede bakamadım tabii kızkardeşim hamile ya onla biraz alışveriş yapıyoruzz bakınıyoruz öle mağzalara ne alacak nasıl yapacak diyee
siz neler yapıyorsunuz nasılsınız

nihayet fırsat bulup cevap verebilicem soruna geç oldu ama kusura bakma bacımm

ceylin 4.ayda destekli oturmaya başladı dr demişti bize iki yanına yastık koyuyordum günde 3-4 defa 5 dk kadar oturtuyordukk
6.ayda destekleri kaldırdık devrile devrile öğrendi oturmayı şimdi desteksiz oturuyor arada gene devriliyor ama malum koca bez var altında kolay değil bide sağa sola uzanınca ehh işte bazen devriliyor ama gittikçe daha güzel denge kuruyorr
demir damlası ayrıca vermedik biz multitabs verdik 1.aydan itibaren ve dr bize ek olarak 6.ayda diş için d-flor hap şeklinde verdi suda eritiyoruz ama 1 gün onu birgün multitabs veriyoruz hala ve 1 yaşına kadar devam edecekmişizz

yoğurt meselesi dr karşıydı 8.aydan önce yok dedi 8.ayda babymix var sütaşın ondan vericemsize dedi mamadan mayala demişti bize dr yaptım birkaç kez ama zaten normal yoğurt gibi olmuyor katı tutmuyor yanii sadece kıvamlı oluyorr ama onuda arada yapıyorum hala yapmıyor değilim tabii normal yoğurdu tercih ediyorum ben 5.ayda kendim günlük süt alıp kendim mayalayıp ara öğün olarak hergün bir çay bardağı kadar içinede 1 bebe bisküvisi su ile yumuşatıp karıştırıp verdim canım şuan 1 su bardağı veriyorum hergün 1 aydır dr herkonuda körü körünede bağlanmamak gerek tabii ve ben yoğurt vermeye başladığımdan beri ceylinin boyu ayda 1 cm değil 2-3 cm uzuyor artıkk
mamadan mayala demişti bize dr yaptım birkaç kez ama zaten normal yoğurt gibi olmuyor katı tutmuyor yanii sadece kıvamlı oluyorr ama onuda arada yapıyorum hala yapmıyor değilim tabii normal yoğurdu tercih ediyorum

sebzeye gelince ben anne sütü vermediğim için 4.ayda sebze püresine başladık 1 ad havuç 1 orta boy patates 1 çorba kaşığı pirinç çorba gibi yapıp 1 su bardağı su ile pişirip mama kıvamında vermeye başladım hergün ve 5.aydan sonra değişik sebzeler de eklemeye başladık ıspanak brokoli enginar vss gibi
sen anne sütü verdiğin için tabii ek gıdaları miktar olarak az vereceksin ya önce ek gıda yada anne sütü verip doyurmadan diğerini ek vermen lazım yani

Son düzenleme:

:1shok::1shok::1shok::1shok: aklından zorumu var bu kadının yaaa psikolg lazım ona acillllllllllklava:

allah acil şifa versin genede ama sen tavrını koymuşun anlar artıkkk genede ara geçmiş olsun de büüyüklük sende kalsın o utansın veya utanmasınn birgün herkesin başınasağlık sorunları gelebilir diyee anlar hiç olmazsa

Son düzenleme:

canım kayısı ye sen sütünden faydası olur bebeklerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…