esen nbr kusum nasil gidiyo annelikkk
ya sen hicbirsey yazmadin ne dogum hikayesi ne de baska bise
insan azcik anlatir yaaaaa:mymeka:
kız ben o kadar geveze olsam şu KK da beni herkes tanırdı herhaldeee:roflol:
anam yigenlerim buyumuss yirim onlarimerhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum
öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın
bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........
bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa
kiz buna mi uzun deyyon cok kisa olmusss
daha fazla ayrinti istiyorum ben yaaa:1rolleyes:
bebegi gorunce ne hissettin agladinmi mesela:1rolleyes:
ameliyat nasil gecti zorlandinmi mama veriyomusun vs vs:roflol:
günaydınlar kimseler yok hicroşda yok yaww acaba pc bozuldu yine
inş. kötü bişey yoktur....
nurişim yoğun annem nerelerdesin
bende dün çokkk yorulmusum hastanede gece bir ağrı kesici içtim ve 10 da yattım annem çocukları beslemiş ben uyanmayım diye yatırmış....gece biri çeyrek gece ali vıyaklıyor aldım koynuma
herif susuyor ama yatağa atınca ağlıyor dün aşıda oldular huysuzlar dedim ama herif açmış hemen mama yaptım yedi uyudu
sonra bende ama ömer paşam ağladııı gece bi ömer bi ali gezindim
dün doktora mama işini nasıl düzenleyecez dedim bebek hemşiresi size bilgi versin biz yoğunuz dedi
hemşireye sordum kadın bana acıktıkca ver işte sen diyor iyide 60 cc 2 saatte bir yetmiyor bir saat sonra ağlıyor dedim eee diğerini besleyip bitirdikden sonra öteki istiyor dedim
bana hiç vakit kalmıyor dedim salak kadın bana ee tek bebeğn olsaydıda aynı ilgiyi gösterecektin diyor
yani hiçbişey bilmiyolar ali birkerede 120 cc yemiyor iki saate bir 60 cc veriyorum ne yapacam şaşkınım kilo alımı iyi olduğundan aynı şekilde besle diyolar ......
ben özel bir doktora gidecem en azından bu tarz sorularıma cvp alırım ssk doktoru ancak bu kadar bakıyor
pampam nbr kuşşşş
sağa birkac sorum olacak
ceylini ne zaman destekli oturtmaya basladın destegi ne zaman cektinkaydirigubbakcemile3
demir damlasına 4.5 aylıkken mi basladınız 6aylıkken mi?farklı dr lar farklı verıyormus sasırdım buna
sonra efenim yogurt yedirmeye ne zaman basladın..4aylık baslanır diyen var 5 ay diyen var kararsızım.ben meyve puresı muhallebi verıyorum sebze corbasına da dun basladım.bunların hıcbırını tam ogun olarak vermıyorum uzerıne sut ıcıyor..
5ay dolunca sebze puresı ve yogurt baslayayım dıyorum
bir de kendin mi mayalıyorsun dısardan hazır yogurt yedirilmezmiş
mamadan da tutturamadım ben tekrar deneyecegim.
feko fekoooo yakaladim senuuuuuu ozledim seni kus hic gelmiosun yaaa
kocam annesine gitti ben gitmedim tavrimi kodummmmm biraz uzuldu tabi ama bise demedi
ya size demistim ya kuzenim 2.ye hamis diye..10haftalikken karninda Ölmüş
kaynanası 8yasında cocuga diomuski anan kahveleri sigaraları içti içti öldürdü kardeşini:1shokda gelmiş annesine soruyormus
yaa bu kaynanaları netmeli bilmemkaydirigubbakcemile
kızlar beni hiç aramayan eltim vardıya hani isim yüzünden tatsız olduğumuz
15 gündür durmayan kanaması varmış doktora gitmiş parça almış doktor patoloji sonucu bekliyormuş
hiçççç aramadım sormadım aytuçda aramadı ......
eeeee ben yatarken gün gelir kervan döner dedim...............geçmiş olsun bile demeyecem
günaydın kızlar gece çok berbat geçti dün yemekle evle uğraşırken yoruldum
gece çocuklar ömerim doymuyor şaşkınım bir andada 100 120 cc mama yemiyor
saatte bir 50 cc mama daha fazlasını yiyor ...mıçıyorrr
alim kabız az mıçtığındanmı bilmem daha az yiyor 3 saatte bir 75 cc yada 80 cc yiyor
ve bugün aylık kontrolümüze geç kaldık saat 9 daydı dilerim cerrahpaşa kabul eder bizi
esen nbr kusum nasil gidiyo annelikkk
ya sen hicbirsey yazmadin ne dogum hikayesi ne de baska bise
insan azcik anlatir yaaaaa:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?