herkese günaydınnn
Asliii teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahh
birsocum benim kızımda dün ememden inmedi anlamadım ki niyeee emdi emdi kustu yavruu
kız ben o kadar geveze olsam şu KK da beni herkes tanırdı herhaldeee:roflol:
merhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum
öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın
bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........
bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa
günaydınlar kimseler yok hicroşda yok yaww acaba pc bozuldu yine
inş. kötü bişey yoktur....
nurişim yoğun annem nerelerdesin
bende dün çokkk yorulmusum hastanede gece bir ağrı kesici içtim ve 10 da yattım annem çocukları beslemiş ben uyanmayım diye yatırmış....gece biri çeyrek gece ali vıyaklıyor aldım koynuma
herif susuyor ama yatağa atınca ağlıyor dün aşıda oldular huysuzlar dedim ama herif açmış hemen mama yaptım yedi uyudu
sonra bende ama ömer paşam ağladııı gece bi ömer bi ali gezindim
dün doktora mama işini nasıl düzenleyecez dedim bebek hemşiresi size bilgi versin biz yoğunuz dedi
hemşireye sordum kadın bana acıktıkca ver işte sen diyor iyide 60 cc 2 saatte bir yetmiyor bir saat sonra ağlıyor dedim eee diğerini besleyip bitirdikden sonra öteki istiyor dedim
bana hiç vakit kalmıyor dedim salak kadın bana ee tek bebeğn olsaydıda aynı ilgiyi gösterecektin diyor
yani hiçbişey bilmiyolar ali birkerede 120 cc yemiyor iki saate bir 60 cc veriyorum ne yapacam şaşkınım kilo alımı iyi olduğundan aynı şekilde besle diyolar ......
ben özel bir doktora gidecem en azından bu tarz sorularıma cvp alırım ssk doktoru ancak bu kadar bakıyor
ohh maşaşşah maşallahhhh yerim onalrı bennniyi bakmışın işte bak doğan büyüyor bi şekilde allah sağlık shhat versinde gerisi geliyor zatenn
şişlik gçer canım yaa ceylinşinde yüzünde gözlerinde yaniiv vardı hatırlarsan gözleri kısık gibiydi 2.ay bişii kalmadı çok şükürr
iyiyim bacım sorun yokk pc hala sorun çıkarıyor arada patt diye kapanıyor fanı soğutmuyor motoru o değişecek aldıımdan beri 2 defa değişti zatenn ama fırsat bulup servisede götüremedik pc yii götürücek eşim ama bugün ama yarın bakalım artıkk
kimseler yok ben eylül annişlerindeyimmm görüşürüzz
ulaaaa hatun düzgün oku orası burası değil .çocuğun kasığı şiş yumurtalıklarından biri yukarıda kalmışşşşşşş
aman iyi olun ne pc imiş beee toplama alsan böle olmazdı iyisini alırsan böle olur işte
bende mayıs analarına bakem sonra aliyi doyuram
bu arada inanamayacaksınız ki ben bile zor inandım alim yatağında huysuızlanıyordu ağlıyordu kucağada alışmasın diye aldım anakucağına attım aynı bağrınıyor ağlamayı kesit ama huysuzlandı .....ben buna alişim tatlım dedim baktım bakıyor sonra şarkı söylemey başladımmmm anaaa sesini kesti ve uyudu şokkk :1shok::1shokldumm
tabiiii çokda mutluuuu:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
valla canim insan bebegi soz konusu olunca hassas oluyor.baskalari senin kadar dikkat etmiyo.hele hoplatmalarina sakin izin verme bebek sakatlanabilirmis bile o sekilde.benim annem de pek sever hoplatsin cok kiziyorummm
iyi yapmisin onlarin yaninda yikamamaklaa
ben de dun biraz sinir oldum.bebekle hastaneye dogum tebrigine gitmeye bayilmiyorum ben ama onlar geldi diye gittik esim cok istedi aslidna ben gitmeyecektim bebekle sorun olur dedim ama yalniz gitmek istemedi hadi kirmayayim sonra nasil gidecez dedim gittim..ee bebek kac vasita degistirmis etrafa bakinmaktan uyuyamamis karni da ac huysuzluk edecek tabiki..kanguruda sizmisti odaya girince cikardik uyandi aglamaya basladi..aglayinca hemen disari cikardik sonra koynumda uyudu koltuga yatirdik ona ragmen rahatsiz oldular gibime geldi..uyandiginda da sut icirdim sutu bitince biraz mizmizlik etti hemen mama yaptim dayadim..siz gidin isterseniz beklemeyin cocuk bunaldi hava aldirin dediler..
yani 4.5 aylik bebek bu ac olursa uykusuz olursa elbet aglayacak.zaten yabanci gorunce agliyor o da ayri bir mevzu..
yani ne bileyim alindim biraz..toplasan 2=3 dakika surmedi aglamasi halbuki disari cikardik uyudu yani
dedim zaten bebekle bir yere gidilmiyo iste boyle oluyor dedim..tabi ev duzenine alismis babannesinde de uyumuyormus gittigi yerde de aslinda bu da iyi deil filan dediler.bir de ahkam kestiler onlari da gorecem bebegin duzeni olmasi iyi bir sey.aksi anormal olan...sonra biraz da tavirli gibiydiler ne de olsa kaynanamin kardesi ve kizi..pek guleryuzle karsilanmadik gibi..anneler gununu filan kutlamadim bayadir gorusmuyorum ya haberleri vardir cunku kaynanamin her dakika eli telefonda onlara havadisleri aktariyor
giderken dedim zaten kusura bakma biz de gurultu ettik sonra iyilesince evine geliriz dedim
evet canim sepetin cok guzel olmus ne gerek var kendin yapiyorsun iste alasiniiii
valla canım onlar bır hos zaten gelınlerı kotulemeyı pek severler oglu bosandı ıse hala karısının acayıplıklerını anlatıyo kaynanam 1 sene olcak nerdeyse bosanalı
yanı benı de soylemıstır kesın.mumkun deıl yanı..
farkettım ben hadı kadın dogum yaptı ama annesı de soguktu yanıı
canım altın takmamız lazım onlar taktı.sımdı durumlar nanay oldugundan takamadık
bır esofman takımı bır elbıse bır de corap koydum goturdum altın takmak ıcın evıne gıtmem gerekıyor
ben de hıc ıstemıyorum su saatten sonra
donuste kaynanama ugradık
ama dedım hıc ıyı gormedım sinirli ve gergin gorunuyordu dedim yaaa dedi ama anlamıstır o..
kız ne 40cıkması hehe o zaman kanama bıtıyor tam ollarak.bazen daha erken bıter.lohusalık da bitmiş olur onemi o yani..
ne zaman regl olursun tamamen senın hormonlarınla alakalı bır durum
ben daha regl olmadım mesela
ama 3gundur sabah atesımı olcuyorum yuksek cıkıyor sanırım yumurtlama olmus ve regl olacagım..kimisi emzirdigi surece adet gormuyor..
seninki nolur bilinmez pko olayı var bir de..emzirmiyorsan cok cabuk regl olman lazım..bakalım kendi kendine olacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?