Aysonu Kizlari 2008

herkese günaydınnn
Asliii teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahh

birsocum benim kızımda dün ememden inmedi anlamadım ki niyeee emdi emdi kustu yavruu

geçmiş olsun canım emzirdikten sonra pek kucakta tutma fazlasınıda kusarlar çok emince takma fazla ama aşırı kusuyorsa her yediğini dr ara mutlaka

ohh maşaşşah maşallahhhh yerim onalrı bennn iyi bakmışın işte bak doğan büyüyor bi şekilde allah sağlık shhat versinde gerisi geliyor zatenn
şişlik gçer canım yaa ceylinşinde yüzünde gözlerinde yaniiv vardı hatırlarsan gözleri kısık gibiydi 2.ay bişii kalmadı çok şükürr

iyiyim bacım sorun yokk pc hala sorun çıkarıyor arada patt diye kapanıyor fanı soğutmuyor motoru o değişecek aldıımdan beri 2 defa değişti zatenn ama fırsat bulup servisede götüremedik pc yii götürücek eşim ama bugün ama yarın bakalım artıkk

ulaaaa hatun düzgün oku orası burası değil .çocuğun kasığı şiş yumurtalıklarından biri yukarıda kalmışşşşşşş

aman iyi olun ne pc imiş beee toplama alsan böle olmazdı iyisini alırsan böle olur işte

kimseler yok ben eylül annişlerindeyimmm görüşürüzz

bende mayıs analarına bakem sonra aliyi doyuram

bu arada inanamayacaksınız ki ben bile zor inandım alim yatağında huysuızlanıyordu ağlıyordu kucağada alışmasın diye aldım anakucağına attım aynı bağrınıyor ağlamayı kesit ama huysuzlandı .....ben buna alişim tatlım dedim baktım bakıyor sonra şarkı söylemey başladımmmm anaaa sesini kesti ve uyudu şokkk :1shok::1shokldumm
tabiiii çokda mutluuuu:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol: HAKLISIN VALLA GÖZLÜK TAKMAYA TAKMAYA GÖZLER ıYıCE BOZULDU TABıı KASIĞI KAŞI DıYE ANLAMIŞIM VALLA :roflol::roflol: ay ben çok yaşayım emiii:roflol:

ohh maşallah uyusunda büyüsünnn sen arkı söle zaten bacım çok seviyorlarr ceylinde aynıı kucağa alıp şarkı söleyince uyuyor zilliii seninki en azından kucakta uyumamış =)

canlar esimin kuzeni dgum yapti ona gittik o yusden gelemedim bugun
yorgunluktan gebermek uzereyim kac arac degistirdik cok uzak hastane.zilli de huysuzluk etti oralarda agladi filan sinirim bozuldu yarin bol bol gorusuruk insallah burda olursanizz:1rolleyes:

canlarım selam
hafta sonu bağlntım yoktu
dünde k ya giremedim problem vardı

bende idşci iş derken akşam sabah ediyorum
kocam nihayet cuma günü geliyor
3 hafta olucak yaa
b sefer uzadı bayagı

anneler gününüz nasıl geçti
almişim bana resim yapmş çok güzel
ve gazeteye ilan vermişler okul aracılığı ile duyguluydu
ben kaçtım öptüm

merhaba kızlar ben bu saatte ayaktayım veletler uyudu ama ben uyuyamadım ali bey zaten bi haller

adama şarkı söyleyecez uyuyacak bu sefer hemde kucağıma aldım baktım sesim kesiliyor uyanıyor aldım yatağa attım abuk sabuk sarkılar söylüyorum yaaa

mevlütte dağatacağımız şekerlerin sepeti yoktu bende hamişken çilek aşermiştim sepetle gelmişti
o sepeti aldım süsledim şekerler, koyacam yarın resmini koyarım

nurişim bende nerede bu diyodum benim kocaişde izmirdeydi bugün şuan denizlide uyuyor

günler ne çabuk geçiyor eskiden koca yokken buhran yapardım şimdi buhrana bile vakit yok

mira kuşum özledim seni yawww..........istanbula geldinmi görüşek......

bizim anneler günü evde geçti aytunç bey kolye almış bana çok gözelllll

dirim sepetin cok hos olmus canim zaten sen marifetli garusun heheh
hicroscum cvplar icin tesekkurler cicim
ben oturtmya korkuyorum yaa kemikleri batacakmis gibime geliyiiii
mamadan yogurt mayaladim tuttu icine meyve puresi koydum bayilarak yedi zilli hehe

miracim mesajimi okudunmu canim hediyen geldi cok cok tesekkur ederiz canim cok dusuncelisinnn ayrica kesenize bereket:Saruboceq:

kuşum nirelerdesin tatlımmmmmm bizde paşaları yıkadık bayadır yıkayamadık yawww aman hava şöle aman böle derken
geçen haftada halamlar gelmişti .....sağaolsunlar 4 gün kaldılar epilepsi olan kızı beyin ameliyatı oldu epilepsi geçsin diye kızı bizim bebekler gibi pış pışlıyolar
allahım annesine ne kapris bi kıçımı yıka demediği kaldı zaten öle yetiştirdiler hasta diye şimdi daha beter ......bitek benim lafıma cvp vermiyor bende çok laf diyemedim ağzının kenarı yara
bebekleri öpüyor öpme dedim ama odalarına gidip gidip durdu sürekli öpmediği meçhul sürekli bebekleri kucazğında tuatacakmış ,uyuyan bebeği alıp kucağına sevmeler ,hop hop yaptırıyolar uyumasın kalksın diyolar ödüm koptu yaa çocukların düzeni bozulcak diye çokda bişey diyemedim hamişken halam bana baktı diye ........bide kız tutturmuş 10 gün kalacaz diyor kafayı yerdim bir işin ucundan tutmuyolar
yiyip içilip çocukların odasında biz beslerken yedirirken yanımızda duruyolar..........o yüzden bebekleri yıkamak istemedik kız şimdi illa ben yıkayacam derdi bebekleri valla aytunç bizi vururdu bir kolu ve eli ameliyattan ötürü tam hareket ettiremiyor ama çocukları taşımaktan geri kalmıyordu .......

aaaaaaaaaaa birden içimi döktüm yineee..............sepetimi beğendin heee şeker için sepetler 15 tl aşağa değildi .....bende sepet var boncuk kurdelada vardı sateni annem yorgancısından almış tülüde ben çiçekciden aldım adam parada almadı .......yaptım hiç masrafsız sıra şekerleri sipariş etmekte

kuşum sen geldim ben kaçıyom hazır veletler uyurken bende gidem şu yazlıkları çıkarayım
saat 3 kadar uyuyacaklar çıkartayım bazıları olmyor ama yaza kadar gider heralde 3-4 kilo daha
o zaman olurlar.......

annemde uyudu valla çocuklarla hehe

valla canim insan bebegi soz konusu olunca hassas oluyor.baskalari senin kadar dikkat etmiyo.hele hoplatmalarina sakin izin verme bebek sakatlanabilirmis bile o sekilde.benim annem de pek sever hoplatsin cok kiziyorummm
iyi yapmisin onlarin yaninda yikamamaklaa

ben de dun biraz sinir oldum.bebekle hastaneye dogum tebrigine gitmeye bayilmiyorum ben ama onlar geldi diye gittik esim cok istedi aslidna ben gitmeyecektim bebekle sorun olur dedim ama yalniz gitmek istemedi hadi kirmayayim sonra nasil gidecez dedim gittim..ee bebek kac vasita degistirmis etrafa bakinmaktan uyuyamamis karni da ac huysuzluk edecek tabiki..kanguruda sizmisti odaya girince cikardik uyandi aglamaya basladi..aglayinca hemen disari cikardik sonra koynumda uyudu koltuga yatirdik ona ragmen rahatsiz oldular gibime geldi..uyandiginda da sut icirdim sutu bitince biraz mizmizlik etti hemen mama yaptim dayadim..siz gidin isterseniz beklemeyin cocuk bunaldi hava aldirin dediler..
yani 4.5 aylik bebek bu ac olursa uykusuz olursa elbet aglayacak.zaten yabanci gorunce agliyor o da ayri bir mevzu..
yani ne bileyim alindim biraz..toplasan 2=3 dakika surmedi aglamasi halbuki disari cikardik uyudu yani
dedim zaten bebekle bir yere gidilmiyo iste boyle oluyor dedim..tabi ev duzenine alismis babannesinde de uyumuyormus gittigi yerde de aslinda bu da iyi deil filan dediler.bir de ahkam kestiler onlari da gorecem bebegin duzeni olmasi iyi bir sey.aksi anormal olan...sonra biraz da tavirli gibiydiler ne de olsa kaynanamin kardesi ve kizi..pek guleryuzle karsilanmadik gibi..anneler gununu filan kutlamadim bayadir gorusmuyorum ya haberleri vardir cunku kaynanamin her dakika eli telefonda onlara havadisleri aktariyor
giderken dedim zaten kusura bakma biz de gurultu ettik sonra iyilesince evine geliriz dedim
evet canim sepetin cok guzel olmus ne gerek var kendin yapiyorsun iste alasiniiii

aaaaaaaaaaaaaaaa delilere bak valla herkesmi enteresan bizmi enteresanız anlamadım yaa....terbiyesizlere bak çok şaşırdım yaaa inan sen kalk o kadar yol tep sana dediklerine bak.......eve gitmeyi düşünmüyorsun sanırım kuşum öle insanın evinede gidilmez yaaa....
sen kaynananla küs olursan canciğer olursun onlara ne sen sayıp onların yanına gitmişsin
terbiyesizlik para ile değil .....çocukla biryere gitmek çok zor kuşum altında araban olacak ben bunu iki bebe ile daha çok anladım valla biz tek hastaneye gidiyoruz oda taksi kapıdan alıyor kapıya bırakıyor adamcağız özel şöför gibi heryere uğruyor nereye istesem yani normal taksi hayatta yapmaz .....bizde kuzenimin karısı doğum yapınca gittik çok sıkıldım ben hemen çocukların yemek saati geldi altları battı ...bizimkiler ufak olunca sesleri çıkmıyor daha......
şimdi hava mis gibi bir bebeğim olsada atlasam çıksam diyorum h.sonu olsada çıkamayız heralde iki bebeği taşıyamam şuan çok küçükler port bebede patlarlar kanguru yok kararsızız da almakta zaten çokda taşımayacaz yaz için 160 ytl vermiş olacaz parayada yazık......bilmiyom ama gezmek istiyom yaaaa...............

bu arada yazlıkları çıkardım amanın yaa pantolonlarım kalcadan popodan tam ama göbişden değil 3 cm açıklık kalıyor offf yaa yaza kadar gidermi 3-4 kilo yaa diyette yapamam ...emzirmede yok emzirdim verem sadece koşturma var bende sadece elbiselerim oldu zaten sonradan monte gibi bir karnım var içi su dolu torba gibi duruyor...

kuşum yaa ne zaman adet olunuyor kırk çıkıncamı?çok merak ediyorum adet olabiliecekmiyim diye ........bide annem diyorki bu karnın inecek kırkın çıkmadı daha diyor
acaba gerçekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?çünki bu kilodayken aldığım pantolonum bile kapanırken sıkıyor anneme göre şişim hala yani...........
birde bendeki kanama kesildi ama çok acık kahve leke geliyor su gibi akıntıda ve kötü kokuyor gibi geliyor bana arada hala sümük gibi akıntım var kanla karışık normaldir herlade......aytunç doktora gidelim diyor göbeğimde hala uyuşuk oyyyyyyy çok soru sordum yaa

valla canım onlar bır hos zaten gelınlerı kotulemeyı pek severler oglu bosandı ıse hala karısının acayıplıklerını anlatıyo kaynanam 1 sene olcak nerdeyse bosanalı
yanı benı de soylemıstır kesın.mumkun deıl yanı..
farkettım ben hadı kadın dogum yaptı ama annesı de soguktu yanıı
canım altın takmamız lazım onlar taktı.sımdı durumlar nanay oldugundan takamadık
bır esofman takımı bır elbıse bır de corap koydum goturdum altın takmak ıcın evıne gıtmem gerekıyor
ben de hıc ıstemıyorum su saatten sonra
donuste kaynanama ugradık
ama dedım hıc ıyı gormedım sinirli ve gergin gorunuyordu dedim yaaa dedi ama anlamıstır o..
kız ne 40cıkması hehe o zaman kanama bıtıyor tam ollarak.bazen daha erken bıter.lohusalık da bitmiş olur onemi o yani..
ne zaman regl olursun tamamen senın hormonlarınla alakalı bır durum
ben daha regl olmadım mesela
ama 3gundur sabah atesımı olcuyorum yuksek cıkıyor sanırım yumurtlama olmus ve regl olacagım..kimisi emzirdigi surece adet gormuyor..
seninki nolur bilinmez pko olayı var bir de..emzirmiyorsan cok cabuk regl olman lazım..bakalım kendi kendine olacakmısın

o zaman altını takarsın kısa durursun çıkarsın cnm görev icabı yaniii
dimek kırkla alakası yok aboooo ben şimdi ne kadar bekleyecem acaba ?adet olmak için
sütte yok...bide doktor işinde kararsızım doğum yaptıran gebelikle ilgili daha çok alanı özellikle riskli gebeliğe bakıyor adam ona mı gitsem yoksa başka bir doktormu bulsam bilmiyorum.....adamın muaynesi 150 ytl bide gebelik gibi zırt pırtta gidilmez artık..

eğer tekrardan adet olmazsam engin oralın alanı pko hastalığı ile alakalı oda cerrahpaşada ama nişan taşında muaynanesi var pahalı oda ama bu pko işini çözmem gerek kıytırık yerlere gidipde para dökmek istmeiyorum.............

bu arada kuşum hep söyleyecektim doktor bıçak parası almadı
aytunç konuşmuş hastane ne istiyorsa biz onun yüzde 30 alıyoruz demiş
ekstra para rüşvete girer demiş adam .....bizde iyi bi hediye aldık kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…