merhaba kızlar ben geldim
aklıma birşey takıldı şimdi benim aldığım gonol_f vardı hani bir ünite 75 vurulmuştum
sonra tedavi yarım kalınca kalmıştı o iğneme birşey olmuşmudur bozulmuşmudur yani bilginiz varmı
dolabımda duruyo çünkü
valla kus ben mi cok alınganım bilmiyorum ama buzdolabı gibi geldiler bana altın takmaya gidersek de dedigin gibi kısa kalır dönerim
canım benım bıldıgım kadarıyla pko tedavısı olan bırsey deıl..artık dogum da yaptıgına gore duzenlı adet gormen ıcın sana dogum kontrol hapı verırler baska da bır cozum yolu bılmıyorum ben adet gormen ıcın:uhm:
hangi dr icine sinecekse ona git kusum sonradan degiştirmektense en iyi ttedaviyi uygulayacagına inandıgın birine git
günaydınnnn benim gece gündüz karıştı tünaydın mıydı acabaaa:)))
birso kız zombiye döndüm bu velet gece ile gündüzü karıştırıyor sıpaa
hicran hanumu ve nuray hanumu görüyorum ama sayfada yoklarrrr
günaydın hatunlarrrrr.............ben bugün kuaföre gideceğim saçlarımı kestireceğim röfle yaptırmak istiyorum ama kesin karar veremedim onuda gidince verecem kararını ............
bütün gece doymayan veletlerle uğraştım gece 3 de yattım benim oğlanlar emziği almıyolar atıyolar ağızlarından ..........kandıramıyorumda yanii aptamil doymayan çocuklar için olan mamadan yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?