Aysonu Kizlari 2008

valla kus ben mi cok alınganım bilmiyorum ama buzdolabı gibi geldiler bana altın takmaya gidersek de dedigin gibi kısa kalır dönerim
canım benım bıldıgım kadarıyla pko tedavısı olan bırsey deıl..artık dogum da yaptıgına gore duzenlı adet gormen ıcın sana dogum kontrol hapı verırler baska da bır cozum yolu bılmıyorum ben adet gormen ıcın:uhm:
hangi dr icine sinecekse ona git kusum sonradan degiştirmektense en iyi ttedaviyi uygulayacagına inandıgın birine git

merhaba kızlar ben geldim
aklıma birşey takıldı şimdi benim aldığım gonol_f vardı hani bir ünite 75 vurulmuştum
sonra tedavi yarım kalınca kalmıştı o iğneme birşey olmuşmudur bozulmuşmudur yani bilginiz varmı
dolabımda duruyo çünkü

son kullanma tarihi geçmediğği müddetçe sorun olmaz canım ama buzdolabından çıkarmaa

cnm buzdolabı gibilerse heçççç takmaa boşverrr

pkonun tedavisi yok biliyorum ama d.kontrolde kullanmak istemiyorum yaa
çok kullandım aslında en iyi korunma yoluda .....bu saatten sonra ne olacağı belli olmaz
bilmiyorum kuşum önce bi adet olayımda önümüzdeki ayı bekleyeyim bakalım olmazsam bi doktora giderim.....doktor konusunda kararı nasıl veririm bilmiyorum dediğim gibi doğum yapan gebelerde çok iyi ...

herkesler gitmiş tabi bu saatte gelirsen kim kalır desenize yarın gelirim inşllah sizleride bulurum canlarım.

aslına ben vardım aslıcığım ama kk da değildim bende şimdi geldim

uyumadım daha yaprak dökümü izledim sonrada duşa giridim aytunç beyle konuştuk biraz canumu sıktı

sonrada baktım 1 saat sonra ömerin yemek saati uyumayım dedim sonra lise arkadaşlarım msn deydi

onlarla lak lak yaptım.....o arada ali vızıldadı baktım mama istiyor paşa saat dokuzbucuk mamasının

yarısını yemişti onbirbucukda açtı tabi neyse yedi yetmedi tabi bende mememi verdim oda ömer gibi dili

ile ittiriyo baktı mama yok yumuldu ama ne gelen var ne giden uyudu öle

baktım saat geçti ömer ağladı mama yaptım 25 cc bıraktı zorlamadım yatağana attım aliye mama yaptım bi baktım ömer bey bakıyor vızıldıyor aliye biraz fazla yapmıştım
ömerin ağznına tıktım hemen o içti 20 cc kadar sonra aliyi besledim verdiğim mama bu kez aliye yetmedi gittim biraz daha yaptım yarısını ömer yarısını ali oda bitti
şimdi yattılar ömer uyuyor ali vızıldıyor.......bense uykum kaçtı sabaha kadar oturabilirim ama gündüz ne yaparım bilmiyorum hehehe..............

amanın yaaa nurişle benden başka kimse gelmemiş yaaa ben halama gittim kuşum kuzenimin eşi doğum yapmıştıya halamın oğlu onlar geldi oraya bizde gittik değişiklik oldu ....aytunçda seyhatten döndü bizi aldı eve geldik şimdi benim kuzular usluda teyzesi onları taşımaya biri lazım

günaydın kızlarrrrrrrrrrr

hepinize selamlarrrrrrr sevgilerrr benim pc bozuktu ya sevise verdimmm o nedenle giremiyom bu ara bu defada pc olmazsa yenisini alcaz artık başka çare yokk zatenn bıktırdı benim bu bilgisayarrr neysee şuan komşumdayım kahvaltıya çağırdı beni fırsat bu fırsat bi selam çakam dedim beni merak eden falan olurda merakta bırakmayam dedimmkaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın allaha emanet olun sanırımm salıya kadar pc olmayacak bu arada kızkardeşime falan geçersem hafta sonu girmeye çalışırımm kısmet artıkk hadi hepiciğiniz öpüldünüzzz byyyyyyyyyyyyyyyyy

tünaydın 12 de kalktım dün gündüz hiç uyuyamadım tabi aksam yattığım gibi uyumuşum

aman gece bu veletler doymuyorrrr delüüü oldummmm neyse sabah ezanından sonra uyudular tabi arada kalktık..........

daha yeni kahvaltı yapacaz hepiniziii öptümmmm

hicroş leynnn hani gelecektin

günaydınnnn benim gece gündüz karıştı tünaydın mıydı acabaaa:)))

birso kız zombiye döndüm bu velet gece ile gündüzü karıştırıyor sıpaa

günaydınnnn benim gece gündüz karıştı tünaydın mıydı acabaaa:)))

birso kız zombiye döndüm bu velet gece ile gündüzü karıştırıyor sıpaa

ahhhhhhhhhhhhhhh cnm bizdeee öleyizzz

sabahh aytunçlaaaaaaa bile kapuştukkk bana ne dediyse ben demişim benimde uykum varrrr

hicran hanumu ve nuray hanumu görüyorum ama sayfada yoklarrrr

günaydın hatunlarrrrr.............ben bugün kuaföre gideceğim saçlarımı kestireceğim röfle yaptırmak istiyorum ama kesin karar veremedim onuda gidince verecem kararını ............

bütün gece doymayan veletlerle uğraştım gece 3 de yattım benim oğlanlar emziği almıyolar atıyolar ağızlarından ..........kandıramıyorumda yanii aptamil doymayan çocuklar için olan mamadan yapıyoruz

geldim bacım yettimmmm birsenimmm kardeşimdeyim dediğim gibi doğumgünü partisi için hazırlık yapıyoz az önce girdim nete benim pc serviste evden giremiyom malum bi bakiim dedimm napıyonuz nasılsınız yaramazlık yok ya bebişler nasıllllarrr

bu hafta sana gelmek istiyordum ama olmadı zaten arayacaktım seni gelceğim zaman vala yoğunluk bitmiyorki anam babammm tubanın işleri malummm bide yurt dışından misafirim geldi yatılı 2 gün kaldı bende ancak evdi kızlardı derken hafta bitti ama gelcem gelmeden aricam seni merak etmeee zaten evini bulamam bidaha herhalde zor senin ev valla kociş getircek onuda ayarlamam lazım biliyon

süslü kokana maşallah fırsat buluyon kuaföre valla ben hiiiç zaman bulamıyom kendim evde bişiler yapmaya çalışıym arada yoksa toğluyom tepeden olup bitiyorrr sırnaşık şey

velet deme benim çocuklarıma bakiim doymayacvaklar tabii erken geldiler toparlanmak için yiyolar işte maşallah allah hep iştahlarını açık etsinnn yememeleri daha kötü valla ben ceylinden neler çekiyom gene bi bilsennn ne yapacağımı şaştım kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…