Aysonu Kizlari 2008

neyse ben kaçtım işler var bizi bekliyor daha balon şişirmem lazım pastaneden pastayı alıcam gidipp giyinmedim daha saat 12 ye geliyorrr hadi öptü hepinizi byyy

dirim kiz ne guzel olmus oyle takvimin masallah pasalar da buyumus
geldim ama yazcak bise bulamadim kusum ya hic anlatacak biseyim yok kizi yedir icir sut sag bu kaddersırnaşık şey

hicros dimek kardeisne dogumgunu hazırlıyon hee balonlar filan masallah kac yasına giriyo:roflol:
Allah uzun ömürler versin canıma.s.

kimsecikler yooookkk
birsen süsleniyor iki veletle nasıl fırsat buluyorsa:))))
hicranda doğum gününde
yadiğerleri nerde????

ben geldim ama kimseler yokk. birsencim ohh valla ne güzel canım benimm güzel güzel bak canım kendine. hicranında dedigi gibi minik kuşlar yesinler büyüsünler annesi.
Nuraycım canım nasılsınız MEyra kızımızla.
Esen canım sen kızınla nasılsın kızımızın ismi ne oldu.
diger güzel hanımlar sizler nelerdesiniz.sayfamız boş kalmış.

Nuraycım sen çok iyi bir araştırmacı olarak sana bir soru sorabilirmiyim tatlım.
güzelim benim yüzümde ilkbaharın ve sonbaharın sivilce gibi kabarcıklar ve kabuklanma oluyor kaşıntı yapıyordu dün dra gittim megerse gül hastalıgıymış geçiciymiş ilaç verdi sen hiç duydunmu bilgisi olan arkadaşım varmı.

iyigeceler kızlar ben geldim misafirim vardı saçları kestirdim boydan kısaltmadık kat attırdım röfle yapmadım vaktim yoktu aytunçla buluşacaktık...........b.köye gittim şöle rahat bir sandalet aldım ama çok dolandık bebek kıyafeti bakarken mest olduk ....sonra istediğim gibi bişey bulamadım bunaldım oğluşları özledim........en son girdiğim yerde sandelet vardı aldık arkadaşlar bizi bakırköyden aldılar eve geldik annemi yolcu ettim artık yanlızım çocuklarla..........arkadaşın eşi ile bizimki mangal yaptı yemek vs.onlar gitti ......bizde yarışmayı izledik.....ali yine sapıttı bi dünya mama yedi beni emdi daha yeni uyudu velet yaaaaaaaaaa kucağıma aldım uyuduuu

şimdi ben yatıyorum yarın çok yoğun olacak sabah erken kalkacaz bebekler kırklanacak
sonra aytuncun teyzesinin oğlu kızı gelecek sonra kırk uçurmaya gideceğiz

günaydınlarrrrrrrrrrrr biz kalktık çocuklar gece yormadı ama ben dün yorulduğum için uykusuz kaldım şimdi kahvaltı yapacaz hemen çocukları yıkayacaz .....evi toplayacaz arkasından misafir gelecek

ooooo birsencim sen baya yoğunsun
benimde moralim bozuk eşimle tartıştık tlf açıyor açmıycam çaldırsın dursun

selam canım biz iyiyiz kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz
kızımın adı AHSEN oldu tatlım
sen nasılsın
geçmiş olsun internetten araştır bakalım

kızlar mrb ben biliyosunuz yumurta tembelliğinden tedavi görüyodum aamma bu ay tedavi yoktu kist oluştuğu için ve ben adet olmadım 5 gün geciktim.. bugün çift çizgiyi gördüm ama çok korkuyorum bu ay tedavi olmadım çünkü kist vardı. yani endişeleiyim.yarın kan testi yaptırıcam.umarım güzel haberler veririrm hala şoktayım ya.bugün tam 5 gün geciktim. kızlar ya kist hemgecikmeye hem d e gebeelik testinin pozitif çıkmasına neden olmaz dimi.

ayyyyy takvimin cok datli olmus yirim ben onlari

ooooo birsencim sen baya yoğunsun
benimde moralim bozuk eşimle tartıştık tlf açıyor açmıycam çaldırsın dursun
evet cnm yoğunum artık maraton bir yasam beni bekliyor bebelerle
annemsiz ilk haftaya geçiş yapacaz
kzzzz lohusa depresyonumu yapıyon niden tartıştını melek var evde
gerçi dinime küfreden müslüman olsa misali bende çok kapıştım
ama biliyorsun ailesi yüzünden ......düzelir herşeyyy ahsene bak gevşeeee bir gülüşü bin ömre bedel beeeeeeeeeee

hayırlı olsun tatlım tekrarla idrar testini pek yanılmıyor idrar testleri ama yinede garanti olsun

ayyyyy takvimin cok datli olmus yirim ben onlari

yeee bisiiiidelikafadulden

bisssssssssss geldik merhaba kızlarr
ayy çok hızlı geçiş yaptık bugüne malum gece iki bebe ile uğraştık kahvaltı yaptık allahtan eşim ben uyurken hazırlmaış kahvaltıyı oturduk yedik.......sonra hemen bebelerimizi yıkadık yani kırkladık
suyumuza çivi attık ,şeker,tuz,altın ,ve gümüş sonr bi ayeltelkürsü felak ,nas,fatiha okuduk bebekleri kırkladık tabi biraz hızlı oldu .....

suya attıklarımızın anlamı çivi:çivi gibi olsunlar diye
şeker .şeker gibi olsunlar diye
tuz kokmasınlar diye
gümüş şanlı olsunlar diye
altın değerli olsunlar diye

eltime gittik oda pamuk,yumurta ,un şeker birde hediyelerimiz verdi....

kırklandıkda geldikkkkk..............

canlarım selam
günlerdir giremiyorum malum kociş geldi cuma gecesi
onla ilğilendim:)
onun dışında iş güç
diş tedavim sürüyor ağzımın içi hep yara
pzt adet görücem
hep aynı hikaye anlıyacağnız
öpüyorum sizleriii

oo dırımcım maşallah ikizlerle baya hızlısın canım benim.ohh birde kırk uçurmuşsunuz hadi hayırlı olsun güzelim.
Esencim lohusalıkta olur böyle şeyler erkekler halden anlamıyorlar.
herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.

günaydınlar aslıcığım gece gelmişsin ohhhh gecelerimi takılıyonnn ?

esen boşverrrrrrrrr bizimkindede aynı durum

tekrar günaydınlarrrrrrrrrrr çocukların zırlaması ile kalktım annem yok ya baya zor gelidi yaa
gece bizim kociş sağolsun birkere beslemeye kalktı benim 4 saatim var dedi ve yatakodasına kaçtı
sabah 5 de ömer vız vız ağlıyor mama yapmayı bile beklemiyor gittim yatak odasına attım babasının koynuna neysem alide ağlayınca birini kucağıma birini çekyata yatırdım besledim gazlarını aldım altlarını temizledim yaklaşık bir saat önce yine aynı işlemler bende yatacam uyudular bi bakem dedim sizlere

kzı ver babasının kucağına
desemde inanma sen bana benimki de aynı şeyi yapıyoo ben işe gidecem sen evdesin diyo ve hooop yatak odası

aslicim gecmis olsun hicbir fikrim yok canim yaaa
dirim 40iniz cikti hee zaman hizla akiyor kusummmmm
benim de kuzenim gelecek birasdan onu bekliyorum aksamustu gelecem dedi gunler cuvala girdi sankimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…