ben geldim ama kimseler yokk. birsencim ohh valla ne güzel canım benimm güzel güzel bak canım kendine. hicranında dedigi gibi minik kuşlar yesinler büyüsünler annesi.
Nuraycım canım nasılsınız MEyra kızımızla.
Esen canım sen kızınla nasılsın kızımızın ismi ne oldu.
diger güzel hanımlar sizler nelerdesiniz.sayfamız boş kalmış.
iyigeceler kızlar ben geldim misafirim vardı saçları kestirdim boydan kısaltmadık kat attırdım röfle yapmadım vaktim yoktu aytunçla buluşacaktık...........b.köye gittim şöle rahat bir sandalet aldım ama çok dolandık bebek kıyafeti bakarken mest olduk ....sonra istediğim gibi bişey bulamadım bunaldım oğluşları özledim........en son girdiğim yerde sandelet vardı aldık arkadaşlar bizi bakırköyden aldılar eve geldik annemi yolcu ettim artık yanlızım çocuklarla..........arkadaşın eşi ile bizimki mangal yaptı yemek vs.onlar gitti ......bizde yarışmayı izledik.....ali yine sapıttı bi dünya mama yedi beni emdi daha yeni uyudu velet yaaaaaaaaaa kucağıma aldım uyuduuu
şimdi ben yatıyorum yarın çok yoğun olacak sabah erken kalkacaz bebekler kırklanacak
sonra aytuncun teyzesinin oğlu kızı gelecek sonra kırk uçurmaya gideceğiz
evet cnm yoğunum artık maraton bir yasam beni bekliyor bebelerleooooo birsencim sen baya yoğunsun
benimde moralim bozuk eşimle tartıştık tlf açıyor açmıycam çaldırsın dursun
hayırlı olsun tatlım tekrarla idrar testini pek yanılmıyor idrar testleri ama yinede garanti olsunkızlar mrb ben biliyosunuz yumurta tembelliğinden tedavi görüyodum aamma bu ay tedavi yoktu kist oluştuğu için ve ben adet olmadım 5 gün geciktim.. bugün çift çizgiyi gördüm ama çok korkuyorum bu ay tedavi olmadım çünkü kist vardı. yani endişeleiyim.yarın kan testi yaptırıcam.umarım güzel haberler veririrm hala şoktayım ya.bugün tam 5 gün geciktim. kızlar ya kist hemgecikmeye hem d e gebeelik testinin pozitif çıkmasına neden olmaz dimi.
ayyyyy takvimin cok datli olmus yirim ben onlari
evet cnm yoğunum artık maraton bir yasam beni bekliyor bebelerle
annemsiz ilk haftaya geçiş yapacaz
kzzzz lohusa depresyonumu yapıyon niden tartıştını melek var evde
gerçi dinime küfreden müslüman olsa misali bende çok kapıştım
ama biliyorsun ailesi yüzünden ......düzelir herşeyyy ahsene bak gevşeeee bir gülüşü bin ömre bedel beeeeeeeeeee
öyle valla bende aldım kızımı kucağıma öyle sakinleştim
lohusa depresyonu değil kız patvatsızlık yapıyor bu benim kocaaa
kızlar mrb ben biliyosunuz yumurta tembelliğinden tedavi görüyodum aamma bu ay tedavi yoktu kist oluştuğu için ve ben adet olmadım 5 gün geciktim.. bugün çift çizgiyi gördüm ama çok korkuyorum bu ay tedavi olmadım çünkü kist vardı. yani endişeleiyim.yarın kan testi yaptırıcam.umarım güzel haberler veririrm hala şoktayım ya.bugün tam 5 gün geciktim. kızlar ya kist hemgecikmeye hem d e gebeelik testinin pozitif çıkmasına neden olmaz dimi.
hayırlı olsun kist pozitif çıkarmaz canım sen yinede tekrarla emin olalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?