kızlar selam ya ben adımı açık unutmuşum
neyse ben varmışım gb yazmışınızdır he he
kocişim fuara gitti ist a
yarın akşam gelicek
yalnızız gne
hasta oldum ben zaten bu ay koca yoktu bebek ummuyodum:)
canım yok yaaa benim ailem samsunda burda kimsem yok kaynanam ar ama onun yanında rahat edemem ben hem öyle fazla yormuyorum kendimi bir gün bi şey bir gün başka şey yapıyom okadarcıktan bişey olmaz
kız okadar ağır işler değil o günü çok gezmişim farkında değilim çok ayakta kaldım ondan oldu yoksa işlerimi dinlene dinlene yapıyorum merak etme canım benim bebişime iyi bakarım benimki çok erken oynamaya başladı anlaşılan oda ablası gibi yaramaz olacak 15 gündür kıpırdıyor buse 3.5 aylıkken oynadı bu ise 3 aylıkken kontrole gittiğimizde kıpır kıpırdı doktor boyunu bile ölçemiyordu bu busedende yaramaz olacak
kiz tatos kanaman oluyorsa nasil cesaret ediosun uleynn birak yapma bisey yaa:mymeka:
cok uykusuzummmmmm gozlerim yaniooo
günaydın kızlar dün gezdik ama morelim bozuldu
ali kuşum dün yemek yerken kustu mamalar burnundan geldi sonra uyudu neyse gittim tekrar yemek yediriyorum aman yine çocuk kustu ....kafayı yiyecektim burnu tıkalı deniz suyumudur nedir ondan sıkıyorum.....ama çocuğun genzi dolu ağzına balgam geliyor yutamıyor kakasıda yeşildi üşüttü demek ya ömerde huysuz onunda burnu tıkalı ama bayadır bölelerdi yarın doktora gideceğim alığ çocukları
çok canım sıkıldı off ya diyorum acaba nazarmı deyiyor kuzularıma ya çok huzurlu sakinler milletin bebeği çığlık çığlığa ayyyyyy kafayı yıiyorum yaw
off nirdesiniz yavs kimseler yok bende kızı emzirdim canım sıkıldı
bu arada kızlar benim eşimin tarafı hiçbişe takmadı bir çöp bile almadılar torunlarına(
ya beni sevmiyorlar yada işlerine gelmiyor anlamadım gitti
mira sen daha hamiş kalmadınmı nasılsın canım ben iyim sibelden yine haber yok bebek iyi büyüdü teyzesi çok yaramaz çok youluyom
hicran canım hoşgeldin inşllah Ceylinimiz iyidir ve hiçbir sorun kalmamıştır umarım.
evet cnm kırk kat yabancı hemde kız kazakistanmı kırgızmı ne yani düşün benim görsüz eltim gibi aa bak bu kıyafetleri ikisne geitrdim demedi......günaydııın bizde şimdi kahvaltı aptık
ya benim kızım akşam çok emmedi niye ki acaba sabahta uykusunda emzirdim cadıyı şimdi mışıl mışıl uyuyoo
birsencim bebişlerin iyi olmasına çok sevindim:)hayırlı haberlerle gel inşallah
ne güzel kırk kat yabancı bile bişeyle almış benim eşimin amcası yarım kilo tulumba tatlısı (baklava olsa gam yemiycem)almış gelmiş bi de zengin olacaklar hiçbişe almasa daha iyi
selam millett ben gene arazideydim malumm ama fırsat olmuyor bu ara gerçekten ev di kızlardı bir yandan anama gidip geliyom işte öle ceylin sabahtan beri uyumadı hiç mır mır mır başım ağrıyor resmen migrenim tuttu ilaç aldım şimcik inşallah geçer zilliyi yeni uyutum bakalım ne kadar uyuyacak .
cumartesi dr gittik kontrolü vardı ceylinin dr herşey normal dedi kilosu boyu artmış biraz işte ve önümüzdeki ayın 17.sinde sintigrafi filmi tekrar çekilecek sonuca göre ilaç dozlarımız azaltılacak yada kesilecek inşallah düzelme vardır da şu ilaçlardan kurtuluruz gerçi kusmalar azaldı ama ilacı unutuğumuzda yada dışarı çıktıımızda bazen veremiyoum saati kaçıyor işte unutkanlık malum ozamanda kusmaya başlıyor ama bakalım ne sonuç çıkacak eee sizler nasılsınız
birsoşum eğer ağlamıyorsa bir sıkıntı yoksa korkma üşütünce olur anne sütünden yani senin yediklerinden kaynaklanabilir ama devam lı oluyorsa dr mutlaka sor canım ceylinde yaıyordu arada ama düzeliyordu kendiliğinden bide mama veriyorsun ya sende benim gibi değişken olabilir kimbilir hiç belli olmuyor ama kaka rengi hep yeşil olunca bir sorun var demektir ama 1-2 kes olup düzelirse sorun yoktur korkma
doğumdan sonra belki düzelme olur reglinde ve yumurtlamanda öle oluyormuş ya hormonlar rahim vss düzelebiliyormuş inş. herşey yolunda gider canım amannn olmasa nolur kızzzzzz =) 2 dene yavruşun oldu zaten artık üzülecek bişii yok heralde demii =)) herşeyin hayırlısını versin rabbim
he valla bende kaç defa didim ama haspam dinlemiyorki bizi yom efendim o sıkıntya giremezmişş bide onu düşünüp sıkıntı edemezmiş kendine sütün giderse sadece mama iile beslersen bebişleri hem sağlık hem maddi yönden sıkıntı çekmeyecenmi gıı lohusasın diye üstelemiim dedim ama bacım seni sevdiğimizden iyiliğini istediğimizden diyoz kızma emüüŞeniz
ohh bol bol takılar gelsin bacım sizeee maşallah maşallah gelsin gelsinde bebişler için kullanırsın lazım olunca işte ne güzell kıyafete gelince e oda gelir kızım mevlütte merak etme iki dene de bende gelecek :roflol:
sen pes etme gitti deyip durma hemde gider öle valla hep psikolojik sütün gelmesi gitmesi unutma sen beslenmene dikkat et bol sıvı al e rezenede bozada bulgurda ok iyi geliyor devam elara ne çıkarsa ver minik lere çoğalır gene inşallah emzirmk gibisi varmı yaww ahhhhhhhhh ahhhhhhh
sen kimdin yaw tanıyamadımm
dırımcımm maşallah kuzulara çok iyilermiş annesi gördünmü hiç kendini üzmene gerek yokmuş güzelim. Allah minik kuşları nazarlardan korusun.
bu arada bugün bir arkadaşım geldi sizlerlede paylaşayım dedim un helvası çok güzel süt yapıyormuş.:CüvCüv:
sağol kuşummm
hemen deneyecem cnm annem güsel yapar zaten yemek yrine ne üst yaparsa onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?