Aysonu Kizlari 2008

ceylini tvde gordummmmmmmmmmalkisalkisalkis anneyim ben programinda bebek fotolari cikiyor bizim hicros durur mu oraya da yetmis hheehehe

kizz senin esinin amcasi
benim esimin 2 abisi
cop bile almadilar yegenlerine

kolay geleeee
oyy yirim onuuuu zilliiiiiiiii

kız esen koly ama uzun sürüyor yapması benim annem yapıyor

un helvasi mi
bayilirimmmcokacimcoook yapim barii
2gundur sutum azaldi
2gecedir cok az uyuyorum ondan oldu sanirim

asli ben hic gelmiorum ya oralara
annem geliyor genellikle
ama gelrsem haberlesiris mutlakaaa

he bu arada yesil kaka ile mama ne alaka yaw
ben hic mama vermedim biliosunuz 4aylikken dis cektirene kadar
ama oncesinde ara sira oluoduuu

kiz dirim un helvasi kolay deel herkes dusuremez onu
unun kavrulma suresi ve surubu dokunce helvada puturler ve parcaciklar kalmamasi cok onemli:roflol:

kiz dirim un helvasi kolay deel herkes dusuremez onu
unun kavrulma suresi ve surubu dokunce helvada puturler ve parcaciklar kalmamasi cok onemli:roflol:

üleeennnnnnnnnnnn ne bilem annem yapıyor kolay geliyor bana bakalım bende yaparsam anlaşılır demek hicroş kızın fotolarını oralara buralara yolluyor

hangi kanalda yawww bende yollayam hicroş hep yetişemiyom diyo ama yarışmalarda tv lerde ünlü edecek kızı sonra zapedemeyecek manken neyin olacak başına:roflol::roflol:

ayy esencim canım benim yaa düşünemedim hiç canınızın isteme ihtimalini güzelim bende yapmasını bilmiyorum markette satılıyormuş dedim eşime gidip alıp gelirmisin dedim gitmedi kaldı öyle. birde bulgur pilavı ve kuru sogan. benim artık sütüm eskisi gibi degilde arkadaşlar.artırıcı ne varsa şifa niyetine yiyecegim.
neşemm canım benim gelip gitmişsin bugün seni o kadar çok merak ediyorumki tatlım inşlah iyisindir.

aslım nereledesin bende mayıs annelerindeydim çocuklar mızıklıyor babaları bakıyor
valla bu çocuklar ne yapıyorsa babalarına yapıyor adam bir saatten fazladır ali ile uğraşıyor

yarın sabah altıda anneme gidiyorum aytunç seyhate gidecek sabjatan beni anneme bırakacak bende hazırlık yapıyorum bişey unutmayım c.tesi mevlüt olacak çocukların kıyafetlerinin hepsi kirliydı 6 ip çamaşır astım inş.sabaha kurur istediklerim battaniye kalmamış..........

günaydınlar saat 3 de alinin viyaklaması ile kalktım babası mama yaptı yedirdim tam gazını çıkaracam ömer ağlıyor biliyorum maması hazır ama aytunç yok ortalarda sesleniyorum yok ayağımla ömeri sallıyorum omzumda alinin gazını çıkarıyorum aliyi bıraksam gazı çıkmazsa kusuyor çocuk
ömerde aç ayağımla ana kucağını salladıkca kayıyor neyse ali çabuk çıkardı gazını kalktım aytunç yatak odasında uyumuş seslnedim hemen gedli ömeri yedirmeye başladı sonra ben aldım yedirdim gazını aldım attım anakucağına .....yataklarında uyumuyor veletler anakucağında uyuyolar

bulaşıkları attım makinaya yıkansın yokken kokar...şimdi nette işim var kredi kartımıza bakacam
annemlerde net yokmuş o yüzden giremem girmişkende ilk kk ya bakem dedim

anneme gidiyorum mutluyum birde kara kara düşünüyorum şu bana bakan halamlar çocukları çok hırpalayarak seviyor çocuk uyuyor hopdi hopbidi yapıyolar kızı beyin ameiliyatı oldu epilepsisi geçsin diye çok şükürki geçti ama kız bunuda kullanıyor kukla gibi her dediğini yaptırıyor ailesine annesi hizmetcisi olmuş getir götüt her işini yapıyor bu kız illa bizim çocukları mıncıklamak istiyor yemeğini o yedirecekmiş altını alacakmış (sanki oyuncak bu çocuklar ) birde aliyi daha çok seviyolar hep ellerinde
alinin genzine kaçıyor mama bigün baktım halam aldı yediriyordu almış kıza vermiş ben sen yedirme genzine kaçar dedim yooo gayet iyi dedi halamda aynı şeyi diyor.....

kız kucağından indirmiyor ama su içmek istese annesinden istiyor neymiş kolu tutmuyormuş (ameliyatında böle bir risk vardı) bişey almaya etmeye geldiğinde kolu tutmuyor ama çocukalrı almaya gelince kolu tutuyor .....işin ilginci ben ve annem bişeyde diyemiyoruz çok fazla ben halam yüzünden diyemiyorum elimden geldiği kadar almaya çalışıyorum ama ikitane olunca birine bakarken ötekine atalıyolar..........

aytunç çok kızgın geçen gittiğimiz kuzenime onlarda geldi aytunç öpmeyin diyor onalr çok çok öpüyolar yanağını öpmüyolar ama aytun. sinir oluyor kokluyorum hesapına çocuğun yüzüne yapışıyolar
halam kızının her isteğini yaptığından benden çocuğu alıyor kızına veriyor kız benden istemeye çekiniyor
kız straplez badi giymiş aliyide almış omzuna aytunç diyorki tenine ağızı deyiyordu çocuğun terlemiş dışardan gelmiş diyor ...gözümün içine baka baka halan çocuğu kızına veriyor kendi kızları üzülmesin diye benim çocuklarımı kobay gibi kullanıyor diyor öpmeyin diyorum çok çok yanımda yapıyolar dedi..
şimdi baskı yapıyor bana çocuları vermeyeceksiniz onlara diye halamda annemlere çok yakın hergün anneme gelirler şu ara kocası ile kardesim birbirlerine zıt gidiyolar pek aksamları gelmiyolarmış ama ne yapacağımı şaşırdım.............

bişey desem o kadar baktım sana derler bu kapasite var onlarda demezsem aytunça kavga ediyoruz
anneme bile yollamaz beni ....

bakim orada hiçbişy yapmayacam diyecem çocukların bakımını ben yapacam sadece diyeceiğim
offfffffffff stres bastı beni....
sizlerin yorumlarınızı okuyamayacam ama çok merak edeceğim

boşversene sen verme çocukları darılan darılsın kırılan kırılsın
bizim bir akraba vardı daha yeni evliyim çocuğu çıkmış masamın tepesine zıplıyor masamda cam çocuğu aldım banyoya bir sıkıştırdım annesi duysa kıyamet kopardı banane onunla mı uğraşıcam kolay mı alınıyor,
sende kolay elde etmedin bebeklerini gerekirse koy tavrını kimse ellemeyecek de olsun bitsin

selam kızlar ben iki gündür yoktum yine buse hastaydı onunla uğraştım doktor tahlil felan bi günde iki kere hastaneye gittim mide bulantısı kusma e ateş şimdilik iyi gibi doktor ishalide başlayabilir dedi
bakalım inşallah ucuz atlatırız

merhaba sinirden çatlamak üzereyim biz bugün tüpbebek yaptırmak için özel bir hastaneye gittik herşey tamam ilaç raporu yazamıyomuş dr tüpbebek raporunu aldığın yer vermeli dedi gittim fakülteye vermediler neymiş fakültede tedaviye başlarsam çıkartıyolarmış yoksa vermiyolarmış ne yapıcamı şaşırdım sinirden çatladım ilaçlarda ucuz değilki yawwwwwwofffffffff offfffffffffff

üzme kendini canım hayırlısı

selam kızlar
fekooo hayırlısı olsun kuşum daha başlamadan sinirler gerilmiş sakin ol bacım tüp bebekte öyle çok kolay bir yol değilki oda çok meşakkatli bir yol canım allah yardımcın olsun sen sakin ol allah yolunu açık etsin

arkadaşım benim başım sıkışınca eşim istemiyo eşim kızıyo eşimle aram açılıyo diyom.işe yarıyo.sen de öyle yap.halana de ki eşim istemiyo çocuklara dokunulmasını de yoksa benle kavga ediyo de.belki işe yarar.sonra da oraya yalnız gitme.hep eşinle git.cesaret edemezler bi daha çocukları mıncıklamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…