Aysonu Kizlari 2008

eseeeeeenn kuşum nasılsın eee nasıl gidiyor annelik gazımız OLUYORMU KIZIN NASIL
iyiyim bacım gaz olmazmı benim cadı gece 3 ten sonra ayakta mum oldum valla:))
kız esen ne çabuk kaçtın artık sana şişkoda diyemiyom ne diycem ben sana şimdi acilen bişeyler bulmam lazım yaaaa

şişko diyemezsin canım göbeğimden eser kalmadı çünkühihoyyythihoyyyt
ama ben sana diyebilirrriiiiiiimmdelikafadulden

iyi geceler herkese.
dırımım annendesindir sanırım canım. esene katılıyorum güzelim bencede kırılan kırılsın söyle gitsin bencede dedgin gibi yap sen bebişlerle ilgilen başka birşeyede karışma.
nuray kuşum ortalarda yoksun nerelerdesinn.

burdayim canimmmmmm
dirimmm ne zaman gelcennnnn ozletme kendinii
halanlarla isin zor insanlari terslemek kolay deil ama bebislerin iyiligi icin mecbursun canim
fekom prosedur boyle yapack bisey yok
uzme kendini bitanem bir caresi bulunur devlette yaparsiniz olmazsaaa

iyiyim bacım gaz olmazmı benim cadı gece 3 ten sonra ayakta mum oldum valla:))

şişko diyemezsin canım göbeğimden eser kalmadı çünkühihoyyythihoyyyt
ama ben sana diyebilirrriiiiiiimmdelikafadulden

eet canım diyemem ama merak etme ben en kısa zamanda bişeyler bulurum sen bana istediğin kadar şişko de ben halimden memnunum oooohhhh şişkoyum işte canıma değsin şükürler olsun böyle şişkoluğa can kurban :roflol::teytey::sm_cool:

günaydın kızlarrr komşumla karar verdik her sabah bizim sitenin bahçesinde yürüyüş yapıcez dün başladık her sabah yürüyoz onunda 1,5 yaşında oğlu var alıyoruz onlarıda bebek arabaları ile hem çocukları hava aldırmış oluyoruz hemde kilo vericez inşallah bu arada ceylin hala çok huysuz nefes aldırmıyor bana o nedenle gelemiyorum eskisi kadar sık ama düzelir elbet sanırım artık dişler gelecek eli kulağında ondan yapıyor bu kadar dr da öle demişti zaten

ee sizler nasılsınız bekemm

iyi iyi çocuklarda sorun olmadığına sevindim çok şükür bebek arabası mecbur alıcan canımda mama sandalyesine gerek yok be olunca alırsın yada boşver zaten
ceylinin mama sandalyesi var ben alıcaktım ama abimin oğlunun duruyormuş hala o verdi onu kullanıyom gerçi rahat oluyor sofraya alışıyor hemde orda yemeyi seviyor ama bizim yemeklerden verirsek =) sen iki tane birden masaya zaten yanaştıramazsında yer kaplar anakucağın varsa onda idare edersin oda iyi oluyor ben mama sandalyesi olmadan önce hep ana kucağında veriyordum rahat ediyorduk

allah kolaylık versin fakecim yaa e sende devlet hastanesinde denesen olmazmı tüp bebeyi tarihmi atıyorlar ileri orda da galiba yoğunluktan ama şansını dene bacım ya yada bi şekilde para ayarlican başka çare yok anacım napıcan işte a.s.

valla öle olsunda bundan olsun kilo allah herkese hamişlik kilosu versin :Saruboceq:ama zamanla veriliyor zaten sadece dikkat etmek yeterli ben fazla oralı olmadım stres yapmadım kendime kiloyu galiba işin ucunu kaçırdım bi baktım yeimde sayıyom ama şimdi vericem

geçmişolsun canıma.s.a.s.
sağol hicroşum

amin canım hiç gözüme bile gelmiyo kilolar bende busede 13 kilo akdım sonra baya bi zayıfladım ikinciye hamile kalana kadar tekrar kilo aldım doğurana kadar tam bir duba olurum yapacak bişey yok eririz yine ne olacak bebişler sağolsun demi bacıma.s

esen mama veriyormusun veriyorsan kacinilmaz kabiz da olur gaz da olur
sadece emziriyorsan da yediklerine cok dikkat et sut urunleri cok gaz yapiyor bir de bakliyatlar filan
kac kere yazdim gene yaziyorum rezene cayi icin gaz icin birebir
ben gazdan dolayi hic sorun yasamadim gazi olsada potur potur yapiodu hic oyle aglama huysuzlanma filan yoktu
bunlar ise yaramiorsa gaz icin damlalar var onlardan alabilirsin

eeee kimse gelmedi mi nerdesiniz yaa
benim kızımın çok gazı var kızlar ne yapmalıyımmm

ahhh ahhh walla çok zor dönemlerdesin esencim her bebekte olmuyor yada kimi bebek rahat gaz çıkarıyor demekki seninki zor çıkarıyor walla ben 3,5 a çektim busedene rezene çayı ne damla hiç bişey fayda etmedi ara sıra panalgine fitil eriyodum o çok iyi geliyordu o fitilide bebek 1 aylık olmadan werilmiyo oda yarımını sadece werebiliyosun her zaman erme dedi doktor ara sıra kötü olunca demişti çok iyi geliyordu bir kaka yapardıki wlere şenlik nasıl gaz birikirdi ondan sonrada bir uyku çekerdiki anca rahatlardı çocuk
allah yardımcın olsun esencim

nuraycım ben mama vermiyorum sadece emiyoo kakasınıda yapıyor aslında ama yine de gazlı her emdikten sonra çıkarıyor aslında bunun bağırsağı ne ki bu kadar gazı var anlamadım gitti:uhm:
bi de rezeneyi deneyeyim belki işe yarar

herkese iyi geceler haftaya kadar okul işlerim yogun bugünde misafirim vardı ugrayamadım o yüzden Allah rahatlık versin iyi uykular.

günaydınlar net geldi buraya ama ben gelemeyecem burada çocukları mıncıklamak isteyen birsürü kişi var boş bırakmaya gelmiyor o yüzden net başında olamayacam çocukların başında olacam

fazla yazışma olmamıl hepinizi öptüm

selam kızlar
nerde bu millet nerde bu dewlet yaw ayy ewet bugün ben hiç gelmedim dedimiştim yaa küçük küçük temizlik yapıyom bugün sadece mutfağı temizledim yarın hiç bişey yapmayacam dinlenecem
eeee yeni annişler siz nasılsınız bebeler nasıl süt werebiliyormusunuz gerçi birsen sütüm olmadı demişti ama şimdi oluyormu acep esen emzirebiliyormuki aaaa esencim bak ne buldum sana yeni bir isim süüüüütçççüüüüüü süüüütttçüüüüüü ha ha haaaayyyyy kız esen accuk da yoğurt mayalayak senden hee nasıl olur bence şahane olur he he he:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…