iyiyim bacım gaz olmazmı benim cadı gece 3 ten sonra ayakta mum oldum valla:))eseeeeeenn kuşum nasılsın eee nasıl gidiyor annelik gazımız OLUYORMU KIZIN NASIL
kız esen ne çabuk kaçtın artık sana şişkoda diyemiyom ne diycem ben sana şimdi acilen bişeyler bulmam lazım yaaaa
iyiyim bacım gaz olmazmı benim cadı gece 3 ten sonra ayakta mum oldum valla:))
şişko diyemezsin canım göbeğimden eser kalmadı çünkühihoyyythihoyyyt
ama ben sana diyebilirrriiiiiiimmdelikafadulden
evet cnm kırk kat yabancı hemde kız kazakistanmı kırgızmı ne yani düşün benim görsüz eltim gibi aa bak bu kıyafetleri ikisne geitrdim demedi......
cnm yaa çok parası olanın gönlü fakirliyor allah kimseye gönül fakirliği vermesin boşverrr benim kaynana iki altından başka bir çorap bile almadı torunlarına
aman ceylin iyi olsunda sen möhümm değilsinn:roflol:şaka sen iyi olacaksınki kızında iyi olsun...evet cnm dışarı çıkınca düzen bozuluyor valla ama unutmamak lazım çocukların bizden daha çok düzeni bozuluyor
yukarıdaki sorulara toplu cvp vereceğim bugün doktora gittik şimdi geldik medıcalparkta bir doktor buldum 3 doktor araştırdım bunda karar kıldım çok ilgili alakalı herşeyi sordum
çocukların herşeylerine baktı inceledi.....
yeşil kaka mama ile beslendiğinden oluyormuş üşütme yok dedi
alim çok ıkınıyordu morarıyor bile uykusundada aynıydı (cerrahpaşa bişey yok dedi)
muhakak gaz sancısı var dedi ki yanındada yaptı ali evet dedi gaz osursa bile geğirsede
gazı var dedi....mamamızı değiştirdi gaz yapmayan mama verdi...birde gaz ilacımızı değiştirdi ...birde ateş ve huzursuzlukta kullanabileceğimiz bir ialç verdi ama bu ilacı daha çok ateşlenme yada çokkkkkk ağlar huzursuz olursa vereceksin dedi....
ben anne sütü veremiyorum dedim anlattım kadına doğumu yaşadıklarımızı
kendi suçlama dedi en birinci besin anne sütü herşey için ama yoksa yoktur dedi
bir bebeğin emiyorsa sorun yok dedi diğerine sağ ama çıkmıyorsa yapacak bişey yok
tek bebekle bile anne sütü alamayan çocuğum çok dedi ikiz bebek bu dedi yetmez sütün dedi .....
sizin dediklerinizide anlıyorum ama ben dinlenemiyorum bile şimdilerde sağmaya başladım ama yemek olayım olmuyor yemek yiyemiyorum bile sabah 10.30 kaltık 11.50 de çocukların işi biti üstlerini değiştir yedir içir yüzlerini sildim zor yetiştim doktora ve kahvaltı yapamadım uykumu almazsam sinirli oluyorum anlatılacak gibi değil kızlar yaşanılacak bişey ....
alimin göbeği dışarı pırtlak duruyor ıkınıncada nohuttan büyüktü
göbek fıtığı dedi doktor ama geçer bu dedi büyüdükce dedi
tartı tosbişleri ali 3830 gr boyu 52 cm olmuş
ömer 3980 gr boyuda 53 cm olmuş biraz kiloları fazla dedi ama sağlıklı olduklarından bişey demeyecem dedi 120 cc mama dan başka ikinci beslenme saatine kadar mama vermiyorsun dedi...aransa bile yalancı meme vereceksin senin için çok zor olur devamlı mama yap biberon temizle hemde kilo alıyolar dedi.....yalancı memeyi atsalar bile bi süre elinle tut sonra o alacak ve susacak dedi...şimdiler de veriyorum bakalım ne olacak alim ömerden bir adım geride yaw ne kötü heee doktor bana her ikside normal eşit gitmelerini bekleme desenede neden ali öle diyorum dayakmı istiyorum ne
hicroş o bennuyu tanıyamazsın miranın başka syfadan yazıştığı bir arkadaşı .....
neşem hoşgeldin güle güle bizde özeldik seni
birde ikiz arabası baktık yanya kraftın bu çok kullanışlı dedi adam 420 tl dedi 10 taksit dedi altta sepeti var tam yatma poziyonu var bebekler küçükya yağmurluğu ve ön bilmem nesi ayakalrın özelliklerini saydı vsvs.çok yerde baktık o paradan aşağa yok buda kadir hasda sevi bebe açılmış orada
yemek masası sordum 200 tl diyolar bee bizim çocuklar yattıkları yerden yesin ne öle beee
ceylini tvde gordummmmmmmmmmalkisalkisalkis anneyim ben programinda bebek fotolari cikiyor bizim hicros durur mu oraya da yetmis hheehehe
selam kızlar ben iki gündür yoktum yine buse hastaydı onunla uğraştım doktor tahlil felan bi günde iki kere hastaneye gittim mide bulantısı kusma e ateş şimdilik iyi gibi doktor ishalide başlayabilir dedi
bakalım inşallah ucuz atlatırız
merhaba sinirden çatlamak üzereyim biz bugün tüpbebek yaptırmak için özel bir hastaneye gittik herşey tamam ilaç raporu yazamıyomuş dr tüpbebek raporunu aldığın yer vermeli dedi gittim fakülteye vermediler neymiş fakültede tedaviye başlarsam çıkartıyolarmış yoksa vermiyolarmış ne yapıcamı şaşırdım sinirden çatladım ilaçlarda ucuz değilki yawwwwwwofffffffff offfffffffffff
eet canım diyemem ama merak etme ben en kısa zamanda bişeyler bulurum sen bana istediğin kadar şişko de ben halimden memnunum oooohhhh şişkoyum işte canıma değsin şükürler olsun böyle şişkoluğa can kurban :roflol::teytey::sm_cool:
sağol hicroşumgeçmişolsun canıma.s.a.s.
valla öle olsunda bundan olsun kilo allah herkese hamişlik kilosu versin :Saruboceq:ama zamanla veriliyor zaten sadece dikkat etmek yeterli ben fazla oralı olmadım stres yapmadım kendime kiloyu galiba işin ucunu kaçırdım bi baktım yeimde sayıyom ama şimdi vericem
eeee kimse gelmedi mi nerdesiniz yaa
benim kızımın çok gazı var kızlar ne yapmalıyımmm
esen mama veriyormusun veriyorsan kacinilmaz kabiz da olur gaz da olur
sadece emziriyorsan da yediklerine cok dikkat et sut urunleri cok gaz yapiyor bir de bakliyatlar filan
kac kere yazdim gene yaziyorum rezene cayi icin gaz icin birebir
ben gazdan dolayi hic sorun yasamadim gazi olsada potur potur yapiodu hic oyle aglama huysuzlanma filan yoktu
bunlar ise yaramiorsa gaz icin damlalar var onlardan alabilirsin
ahhh ahhh walla çok zor dönemlerdesin esencim her bebekte olmuyor yada kimi bebek rahat gaz çıkarıyor demekki seninki zor çıkarıyor walla ben 3,5 a çektim busedene rezene çayı ne damla hiç bişey fayda etmedi ara sıra panalgine fitil eriyodum o çok iyi geliyordu o fitilide bebek 1 aylık olmadan werilmiyo oda yarımını sadece werebiliyosun her zaman erme dedi doktor ara sıra kötü olunca demişti çok iyi geliyordu bir kaka yapardıki wlere şenlik nasıl gaz birikirdi ondan sonrada bir uyku çekerdiki anca rahatlardı çocuk
allah yardımcın olsun esencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?