selam kızlar
nerde bu millet nerde bu dewlet yaw ayy ewet bugün ben hiç gelmedim dedimiştim yaa küçük küçük temizlik yapıyom bugün sadece mutfağı temizledim yarın hiç bişey yapmayacam dinlenecem
eeee yeni annişler siz nasılsınız bebeler nasıl süt werebiliyormusunuz gerçi birsen sütüm olmadı demişti ama şimdi oluyormu acep esen emzirebiliyormuki aaaa esencim bak ne buldum sana yeni bir isim süüüüütçççüüüüüü süüüütttçüüüüüü ha ha haaaayyyyy kız esen accuk da yoğurt mayalayak senden hee nasıl olur bence şahane olur he he he:roflol:
eeee kimse gelmedi mi nerdesiniz yaa
benim kızımın çok gazı var kızlar ne yapmalıyımmm
günaydınlar net geldi buraya ama ben gelemeyecem burada çocukları mıncıklamak isteyen birsürü kişi var boş bırakmaya gelmiyor o yüzden net başında olamayacam çocukların başında olacam
fazla yazışma olmamıl hepinizi öptüm
kızlar nabersiniz...
bayadır yamamıyorum...hatta yazmak istemiyorum..nedeni ise moralim bozukldu...hala bozuk ama artık öyle bişi olmadığına inanıyorum ...sadece kan sonucumuzu bekliyorum.şok üstüne şok yaww ....sizede sonucu alınca söyleyecem anlatacam...kızımla ilgili bişi ....5-6 günü kaldı sonuçlarının çıkmasına ben bişi olmadığını düşünüyorum babasıda..sadece günlerin geçmesini bekliyoruz.ilk günler çok ağladım üzüldüm ama şimdi artık bebğimin bana gülmesiyle sesler çıkarmasıyla çok mutlu oluyorum..başını bile sağdan sola soldan sağa çeviriyor....baya yan dönüyyoruz artık:) başını benım sesimin geldiği yöne çeviriyor.dikatlice benı dinliyor..yüzüme bakıyor..evde gezinirken heryere bakıyor..:)) bu günlerde tavana bakmakdan kızımın boynu tutulacak:)))))))) heheheheh
bende bir bebek vardı ufacık onun bağırsağı ne kadardıki hep uyurken bile ıkınarak uyurdu canım yaaa...o küçücük bağırsağı nelere göğüs gerdi canım kızım...kızlar bebekler çok küçük fazla yedirmemek lazım....bebekler biraz aç gözlü oluyorlar yalandığı zaman meseala benım kızın bazen gazı oluyor sırtına vurunca çıkıyor yalanmayı durduyor:) artık avu avu yapıyoruz:)) ne güzel yaaaevde artık bi ses var tek değilim :))
bu yeşil kaka olayı bizdede oluyorö aradaa...mamamı dokunuyormuş hımmmm..ben bunu haftaya dr gittiğimde soram bi bakam..ben üşütünce yapar sanıyordum...birde kızlar bağırsak gazına sıcak bir bez yada bataniye karnına koyun çok rahatlatıyor bebişleri..birde bacaklarını yukarı aşağı yapın yada bisiklet çevirir gibi....
2,5 aydır baya bebek bakımıyla ilgili çok şey öğrendim..zor bir iş ama çok mutluluk verici...
nuriş benım kız nezaman uyuyacak diyordumyaa artık uyuyorr canım mesela akşam 9 da yedirdikden sonra sabah 4 de kadar uyanmıyor:)) ne güzel demi:))) uyumayı özlemişim....ama arada bir gaz sancımız oluyor bir feryat bir figan viyaglamalarımız oluyorr:)) sanki bir yerine bişi olmuş gibi:))) nasıl kalkıyorum bir görseniz yüreğime indirecek bu kız benım:)))
bu gaz ilacımıdır nedir bbizde pek işe yaramadı benım kızda acaip gazlı ne yapsak geçmiyor...6 ayını doldurmasını bekliyorum..böyle gidecek demek artık....
drım senın oğluşlar ne tatlı yaa:)) video eklmeyi bilsem buraya videosunu ekleyecem kızımın flimini ama yapamadım uğraşdım..sizlerin varsa koysanıza izlesek valla sizlerin bebişlerini çok merak ediyorum kızlar..hepinizi çok öptüm...
selam kızlar
gacılar ben bebişimi özledim dahada 11 gün war kontrole öfffffff bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
bide benim ikili test sonucum temiz çıktı doktor üçlüye gerek yok diyor başka bi test daha armış tam anlamadım alfa fetoprotein diye bişey ona bakarız dedi ne yapsam acep busede üçlü riskli çıkmıştıda amniyo sentez olmuştum korkuyomda üçlü yaptırmaya ne yapsam kızlar bi akıl werin bana
ülen daha dur karnındakini özlüyorsun yanındakine ilgini kesme doğunca zaten yeterince hasret gidereceksin.........
ikili iyi ise üçe gerek bence cnm 5 ayda detaylı ultrasona girersin olur biter bencee
cnm detaylı yaptır boşverr bişeycik olmazzz bu teknoloji hem iyi hem kötü işteee
iş güç yorma kendünüü bakimmmmm
bizimde yarın mevlüt var kafam kazan gibi ikigündür ananenm anakucağında çocuları sallıyor annemler pirinç ayıklıyor bende kuaföre gidecem ağda kaş bıyık var ama kafam sersem gibi hiç kalkasım yok hafif kasık ağrım var başımda ağrıyo belki adet olurum kendi kendimee hehehe belkii düzelmiş olurumm
selam kızlar
gacılar ben bebişimi özledim dahada 11 gün war kontrole öfffffff bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
bide benim ikili test sonucum temiz çıktı doktor üçlüye gerek yok diyor başka bi test daha armış tam anlamadım alfa fetoprotein diye bişey ona bakarız dedi ne yapsam acep busede üçlü riskli çıkmıştıda amniyo sentez olmuştum korkuyomda üçlü yaptırmaya ne yapsam kızlar bi akıl werin bana
kızlar neşe ile konuştum 3 gündür aradım durudm bulamadım çatladım sonra kaynanasını aradım
şükürki evdeymiş ev tlf bozulmuş....
32 haftadaymış ve p.tesi kontrolünde sancı çıkmış doktor çok önemli değil ama demiş artık dinlenmelisin demiş ...normla doğum düşünüyormuş ...mevlüte geleckti gelemeyecek tabii
cnm detaylı yaptır boşverr bişeycik olmazzz bu teknoloji hem iyi hem kötü işteee
iş güç yorma kendünüü bakimmmmm
bizimde yarın mevlüt var kafam kazan gibi ikigündür ananenm anakucağında çocuları sallıyor annemler pirinç ayıklıyor bende kuaföre gidecem ağda kaş bıyık var ama kafam sersem gibi hiç kalkasım yok hafif kasık ağrım var başımda ağrıyo belki adet olurum kendi kendimee hehehe belkii düzelmiş olurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?