Aysonu Kizlari 2008

kızlar nabersiniz...

bayadır yamamıyorum...hatta yazmak istemiyorum..nedeni ise moralim bozukldu...hala bozuk ama artık öyle bişi olmadığına inanıyorum ...sadece kan sonucumuzu bekliyorum.şok üstüne şok yaww ....sizede sonucu alınca söyleyecem anlatacam...kızımla ilgili bişi ....5-6 günü kaldı sonuçlarının çıkmasına ben bişi olmadığını düşünüyorum babasıda..sadece günlerin geçmesini bekliyoruz.ilk günler çok ağladım üzüldüm ama şimdi artık bebğimin bana gülmesiyle sesler çıkarmasıyla çok mutlu oluyorum..başını bile sağdan sola soldan sağa çeviriyor....baya yan dönüyyoruz artık:) başını benım sesimin geldiği yöne çeviriyor.dikatlice benı dinliyor..yüzüme bakıyor..evde gezinirken heryere bakıyor..:)) bu günlerde tavana bakmakdan kızımın boynu tutulacak:)))))))) heheheheh

bende bir bebek vardı ufacık onun bağırsağı ne kadardıki hep uyurken bile ıkınarak uyurdu canım yaaa...o küçücük bağırsağı nelere göğüs gerdi canım kızım...kızlar bebekler çok küçük fazla yedirmemek lazım....bebekler biraz aç gözlü oluyorlar yalandığı zaman meseala benım kızın bazen gazı oluyor sırtına vurunca çıkıyor yalanmayı durduyor:) artık avu avu yapıyoruz:)) ne güzel yaaaevde artık bi ses var tek değilim :))

bu yeşil kaka olayı bizdede oluyorö aradaa...mamamı dokunuyormuş hımmmm..ben bunu haftaya dr gittiğimde soram bi bakam..ben üşütünce yapar sanıyordum...birde kızlar bağırsak gazına sıcak bir bez yada bataniye karnına koyun çok rahatlatıyor bebişleri..birde bacaklarını yukarı aşağı yapın yada bisiklet çevirir gibi....

2,5 aydır baya bebek bakımıyla ilgili çok şey öğrendim..zor bir iş ama çok mutluluk verici...
nuriş benım kız nezaman uyuyacak diyordumyaa artık uyuyorr canım mesela akşam 9 da yedirdikden sonra sabah 4 de kadar uyanmıyor:)) ne güzel demi:))) uyumayı özlemişim....ama arada bir gaz sancımız oluyor bir feryat bir figan viyaglamalarımız oluyorr:)) sanki bir yerine bişi olmuş gibi:))) nasıl kalkıyorum bir görseniz yüreğime indirecek bu kız benım:)))

bu gaz ilacımıdır nedir bbizde pek işe yaramadı benım kızda acaip gazlı ne yapsak geçmiyor...6 ayını doldurmasını bekliyorum..böyle gidecek demek artık....

drım senın oğluşlar ne tatlı yaa:)) video eklmeyi bilsem buraya videosunu ekleyecem kızımın flimini ama yapamadım uğraşdım..sizlerin varsa koysanıza izlesek valla sizlerin bebişlerini çok merak ediyorum kızlar..hepinizi çok öptüm...

hehehe bende kendimi damızlık gibi hissediyorum
mayalıycam ek gıdaya geçince bakalım nasıl olacak:))

bugün annemler burdaydı giremedim canlarım

günaydınlar bebeklik cnm geçmiş olsun ne olduğunu inş.güsel sonuçlarını olunca yazarsın

bebeklere çok yedirmemek lazım demişsin ama benim oğlanlar durmuyor doktor 3 saatten önce 120 cc mama verme sakın dedi yalancı meme ile idare edin dedi alim boncuğum idare ediyor hatta uyuyor bile
ama ömerr feryat figan yalancı memeyi atıyor sürekli ağlıyor katılana kadar gidiyor bu iş bende dayanamıyorum mecbur yapıyorum.......ayın 11 de cerrahpaşaya gidecez orada söyleyecem ali 120 cc ile 3-4 saat uyurken ömer 2,5 saat dayanıyor ömer iyice şişecek alim zayıf kalacak

kızlar benim bi derdimde bu gerçi allah bütün dertlerimi böyle etsin ama alim ömer kadar yemiyor
ali daha fırlama gözleri felfeşir okuyor ömer paşa ise yemeği yiyor yerken uyuyor ve birdahaki yemek saatine bir vıyaklama ile kalkıyor .........şimdi alime takıldım kuzum neden öle diye gerçi aralarında 150 gr var doktor normal dedi ama anlamıyorum....

bizim kakamız sarı artık mamamız değişti gaz yapmayan mama yiyoruz birde yeni gaz ilacı baya iyi sakinleştiriyor bile oğluşlarımıı

şuan sultanı görüyorum oda bombom gibi okuyup gidenler kervanında günaydınlar yinede

günaydın milletttt hayırlı cumalar herkese allah tüm dualarımızı kabul etsin sağlık sıhhat huzur geçim versin herkese

eeee kimse gelmedi mi nerdesiniz yaa
benim kızımın çok gazı var kızlar ne yapmalıyımmm

canım aktarda rezene tohumu var al bir tatlı kaşığı sıcak suda 5 dk demle iç herakşam hem süt yapar hemde bebişe gaz çıkarmasında yararı olur birde çörek otu bildiğimiz evde olan varya onu 1 kaşık bir bardak suda kaynat 3-4 dk içir bebişe 1 çay kaşığı kadar oda gaz giderirmiş bendenemedim ama çok duydum bende yeni duydum onu 2-3 aydır biliyorum önceden bileydim gerçekten işe yarıyormuş diyorlar

allah kolaylık versin bacım ama seninkilerde mıncıklanmayacak gibi değilki şeker şeyler yawff

allah kolaylık versin canım sende esene dediğim gibi yap yediklerinize de ikkat edin gaz sorunu geçer inşallah

selam kızlar
gacılar ben bebişimi özledim dahada 11 gün war kontrole öfffffff bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
bide benim ikili test sonucum temiz çıktı doktor üçlüye gerek yok diyor başka bi test daha armış tam anlamadım alfa fetoprotein diye bişey ona bakarız dedi ne yapsam acep busede üçlü riskli çıkmıştıda amniyo sentez olmuştum korkuyomda üçlü yaptırmaya ne yapsam kızlar bi akıl werin bana

ülen daha dur karnındakini özlüyorsun yanındakine ilgini kesme doğunca zaten yeterince hasret gidereceksin.........

ikili iyi ise üçe gerek bence cnm 5 ayda detaylı ultrasona girersin olur biter bencee

kızlar neşe ile konuştum 3 gündür aradım durudm bulamadım çatladım sonra kaynanasını aradım
şükürki evdeymiş ev tlf bozulmuş....

32 haftadaymış ve p.tesi kontrolünde sancı çıkmış doktor çok önemli değil ama demiş artık dinlenmelisin demiş ...normla doğum düşünüyormuş ...mevlüte geleckti gelemeyecek tabii

ülen daha dur karnındakini özlüyorsun yanındakine ilgini kesme doğunca zaten yeterince hasret gidereceksin.........

ikili iyi ise üçe gerek bence cnm 5 ayda detaylı ultrasona girersin olur biter bencee

kız napim merak ediyom işte ne alemde tabiki yanımdakiyle ilgileniyom
ewet bi deteylı ultrasona girecem belkide 5 aylıkken girerim bu afp testide sanırsam 5.ci aylarda yapılıyor tam bilmiyorum

cnm detaylı yaptır boşverr bişeycik olmazzz bu teknoloji hem iyi hem kötü işteee

iş güç yorma kendünüü bakimmmmm

bizimde yarın mevlüt var kafam kazan gibi ikigündür ananenm anakucağında çocuları sallıyor annemler pirinç ayıklıyor bende kuaföre gidecem ağda kaş bıyık var ama kafam sersem gibi hiç kalkasım yok hafif kasık ağrım var başımda ağrıyo belki adet olurum kendi kendimee hehehe belkii düzelmiş olurumm

cnm detaylı yaptır boşverr bişeycik olmazzz bu teknoloji hem iyi hem kötü işteee

iş güç yorma kendünüü bakimmmmm

bizimde yarın mevlüt var kafam kazan gibi ikigündür ananenm anakucağında çocuları sallıyor annemler pirinç ayıklıyor bende kuaföre gidecem ağda kaş bıyık var ama kafam sersem gibi hiç kalkasım yok hafif kasık ağrım var başımda ağrıyo belki adet olurum kendi kendimee hehehe belkii düzelmiş olurumm

bana deyon sen kesndini yoreyon yaaa sende lohusa karu sun sende kendine dikkat et hem birazdaha beklesaydin ya mewlüt için accuk daha toparlanırdın mewlütün belli bir zamanımı war yoksa istediğin zamanmı yaptırıyon ben buseye yaptıramadım babam rahatsızlanmıştı annem acele gitmek zorunda kalmıştı öylede mewlüt neynnn yapamadık keşke birazdaha toparlasaydında öyle yapsaydınız ama sen fazla yorma kendünü

fatocum dr gerekli görüyorsa yaptır bence

hadi yaa inşallah erken doğum falan olmaz kızcağz yaa allah korusun ama olur böle bu haftalarad sancı belki öledir gerçekten madem dr önemli deel demişş allah yarımcısı olsun zaten bi deri bi kemikti cadıı özledim valla zilliyi anam ondan gelen bebişte onun gibi minyon işii olur anası gibi güzel ve narin olur herhalde kaydirigubbakcemile3 çıtıpıtı bişiikaydirigubbakcemile5
demek mevlüte gelemeyecek neyse ee mevlüt nezaman kıııı

anaaaaaaaa yarınmı kızzzzzzzzzzzzzzz ne çabuk geçti günler valla 40.çıktı bunların demii anacım şu takvimi adam gibi şeyette ne kadarlık oldular anlayak bariii bunan kaç aylık kaç günlük anlaşılmıyorlarrr aaaaaaaaaaaa neyse kociş eve gelince bedavadan ararım seni konuşurukkk

kızlar merhabalarrrr uzun bi ara verdim giremedim aranıza biliyosunuz benim aile sorunları vardı onları aştık neyse sözü daha fazla uzatmıyım ben geçen ay tüp bebek yaptırdım 1 mayısta transferim oldu 13 mayısta ilk testim yapıldı 36 çıktı sonuç dr çok fazla ümitlenmeyin kimyasal olabilir dedi sonra 15mayısta bidaha yaptık 72 çıktı 19 mayısta bidaha yaptırdım 339 çıktı ama yine sevinemedik çünkü dr yine de çok ümitlenmeyin dedi o günden beri on gün oldu çok stresliydim nihayet bugün ultrasonda gödüm 1 tane ve 6 haftalık kalp atışını bile duydum inanamıyorun hala çok güzel bi duguymuş ne desem bilmemki allah herkese nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…