fatocum dr gerekli görüyorsa yaptır bence
anaaaaaaaa yarınmı kızzzzzzzzzzzzzzz ne çabuk geçti günler valla 40.çıktı bunların demii anacım şu takvimi adam gibi şeyette ne kadarlık oldular anlayak bariii bunan kaç aylık kaç günlük anlaşılmıyorlarrr aaaaaaaaaaaa neyse kociş eve gelince bedavadan ararım seni konuşurukkk
hicroşum ben üçlüye gerekwarmı dedim oda yok dedi afp testi earmış onu yaparız dedi bende ne yapsam acaba üçlüyü yaptırsammı yoksa doktorun dediği gibi afp testinimi yaptırsam karar weremedim
kızlar merhabalarrrr uzun bi ara verdim giremedim aranıza biliyosunuz benim aile sorunları vardı onları aştık neyse sözü daha fazla uzatmıyım ben geçen ay tüp bebek yaptırdım 1 mayısta transferim oldu 13 mayısta ilk testim yapıldı 36 çıktı sonuç dr çok fazla ümitlenmeyin kimyasal olabilir dedi sonra 15mayısta bidaha yaptık 72 çıktı 19 mayısta bidaha yaptırdım 339 çıktı ama yine sevinemedik çünkü dr yine de çok ümitlenmeyin dedi o günden beri on gün oldu çok stresliydim nihayet bugün ultrasonda gödüm 1 tane ve 6 haftalık kalp atışını bile duydum inanamıyorun hala çok güzel bi duguymuş ne desem bilmemki allah herkese nasip etsin inşallahh
fatoşşşşşşşşşşşunnnnn antalya şubesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hadi hadiiiii:teytey::teytey::dance:
hala kuaföre gidecem çocukları besledik annemle çıkacaz ....
cnm o takvimde 360 günden geri gidiyor iştee yawww haziran 8 de 2 aylıklar işte kızz
krispi cnm ben toplandım çok şükür yorgunum ama bu yorgunluk heçç gitmeyecek bi yorgunluk iki çocuk ve ev beni yoruyor cnm bide beyin yorgunluğuuu kafam sepet gibi tabi
hicroşşş kızzz ben sana rep neyin verebildim şükür.....hani leyn geliyodun
barim durdun durdun havalar daha iyi olsun öle gel çatıda otururuz esende gelürrr başka kim var leyn bizden bombom var ama o gelmez zAti aşılama yaptırdı tutarsa heç bi yerlere gitmezzzz krispi kızzz o cazgır dünya güseli kızını alda gel bacummmmmmmmm
bacım dr gerek yok dediyse yaptırma tabii ama diğerini demiş madem yaptır mutlaka adam gerek görmese yapmaz bende tp bebede ikili temiz çıkmıştı 3 lüyü yapmayız demişti latif sonra doğum yapacağım hastaneye devam ettimya ben ordaki doktorum ben yapma taraftarıyım nolur nolmaz bazı testlerde çıkmayan üçlüde belli oluyor demişti yada tedbir amaçlı gerek gördü belkide bana o hasatanede yapmıştı ama oda temiz çıkmıştı benim sigortam olduğundan bi külfeti de olmamıştı yaptırmıştım ama sen gerek duyulmuyorsa yaptırma bencede
hoşgeldin canım çokk tebrik ederim yaaa allah tamamına erdirsinnn gözün aydınnn çok sevindim yaaaaaaaaaaa darısı diğer arkadaşların başına inşallahhhhh
alkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.a.s. :teytey::teytey: :hooray: :lepi::lepi: :CüvCüv:
hicroşum kontrole gittiğimde tekrar sorarım artık ne derse yaparız
yap bacım yap ama kendine de dikkat et bak yicen dayağı ama dua et hamişsin yorma leyn kendiniii
bu arada kızlar ceylin uyuyor çorbasını koymam azım ocağa gelirim az sonra ay ne güzel buluşmuştuk nihayet ama nediyim zilli uyanmadan ocağa atayımda çorbayı yiyecek malup pişince
fatooooşşş canım tebrik ederimhihoyyyt hihoyyytkusura bakma jetonum anca düştü hayırlısı bacım sende hamişler arsına girdin ooohhh ne güzel yarasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?