Aysonu Kizlari 2008

hala kuaföre gidecem çocukları besledik annemle çıkacaz ....

cnm o takvimde 360 günden geri gidiyor iştee yawww haziran 8 de 2 aylıklar işte kızz

krispi cnm ben toplandım çok şükür yorgunum ama bu yorgunluk heçç gitmeyecek bi yorgunluk iki çocuk ve ev beni yoruyor cnm bide beyin yorgunluğuuu kafam sepet gibi tabi

hicroşşş kızzz ben sana rep neyin verebildim şükür.....hani leyn geliyodun

barim durdun durdun havalar daha iyi olsun öle gel çatıda otururuz esende gelürrr başka kim var leyn bizden bombom var ama o gelmez zAti aşılama yaptırdı tutarsa heç bi yerlere gitmezzzz krispi kızzz o cazgır dünya güseli kızını alda gel bacummmmmmmmm

fatoşşşşşşşşşşşunnnnn antalya şubesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hadi hadiiiii:teytey::teytey::dance:

hicroşum ben üçlüye gerekwarmı dedim oda yok dedi afp testi earmış onu yaparız dedi bende ne yapsam acaba üçlüyü yaptırsammı yoksa doktorun dediği gibi afp testinimi yaptırsam karar weremedim

bacım dr gerek yok dediyse yaptırma tabii ama diğerini demiş madem yaptır mutlaka adam gerek görmese yapmaz bende tp bebede ikili temiz çıkmıştı 3 lüyü yapmayız demişti latif sonra doğum yapacağım hastaneye devam ettimya ben ordaki doktorum ben yapma taraftarıyım nolur nolmaz bazı testlerde çıkmayan üçlüde belli oluyor demişti yada tedbir amaçlı gerek gördü belkide bana o hasatanede yapmıştı ama oda temiz çıkmıştı benim sigortam olduğundan bi külfeti de olmamıştı yaptırmıştım ama sen gerek duyulmuyorsa yaptırma bencede

hoşgeldin canım çokk tebrik ederim yaaa allah tamamına erdirsinnn gözün aydınnn çok sevindim yaaaaaaaaaaa darısı diğer arkadaşların başına inşallahhhhh

alkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.a.s. :teytey::teytey: :hooray: :lepi::lepi: :CüvCüv:

:teytey:
fatoşşşşşşşşşşşunnnnn antalya şubesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hadi hadiiiii:teytey::teytey::dance:

geldim birsencim yazdım bile diğer sayfada kaldı ya ben hala inanamıyorum birsen duygularım çok karışık çok zor günler geçirdim hele şu son 10 gün geçmek bilmedi ama kalp atışını duydum ya :teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

rep için merc canımmm ben elim değdikçe veriyom gari hepinize

havalar iyi zaten bacım ama ben iyi deelim allah nasip ederse gelcem eee sen bizi mevlüte çağırmıyonmu yaneeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicroşum kontrole gittiğimde tekrar sorarım artık ne derse yaparız

sağol hicrancım amin darısı herkesin başına sözün bittiği yer:dance::dance::teytey:

aaaaaaaaaaaa ulen anlamamışım bombom yeniden aşılama mı yapıyormuş nezaman ay inşallah allah yüzüne gülerde bebişine kavuşur oda rabbim gönlüne göre versin yaa kızcağızın yüzü gülsün canım benim yaa

hicroşum kontrole gittiğimde tekrar sorarım artık ne derse yaparız

yap bacım yap ama kendine de dikkat et bak yicen dayağı ama dua et hamişsin yorma leyn kendiniii

bu arada kızlar ceylin uyuyor çorbasını koymam azım ocağa gelirim az sonra ay ne güzel buluşmuştuk nihayet ama nediyim zilli uyanmadan ocağa atayımda çorbayı yiyecek malup pişince

tamam üleynn tamam yormuyom merak etme bak bugün oturuyoma.s

fatooooşşş canım tebrik ederimhihoyyyt hihoyyytkusura bakma jetonum anca düştü hayırlısı bacım sende hamişler arsına girdin ooohhh ne güzel yarasın

bana pakkk hicran garusuuu davetmi bekliyon ellikeremi gel diyecez buyur gel ama sonra mevlüde geldim daha gelmem dersen bozuşuruk mevlütte konuşamayacaz kesin

banada geleceksin senin havan neden bozuk gel dertleşelim esende gelür

benimde anlatacak çok şeyim var

cimbomlu geçen c.tesi yaptırıdı cnm beklemede şuan

fatoşcuğum hayırlı uğurlu olsun tatlım tekrardan biliyorum ne sıkıntıların oldu ama herşey geçtiii herşey çok güsel olacak cnm benimm

ayyyy gidecektik halam ve kızı geldiii şimdi çocukları onlara nasıl bırakırım yaaa mıncık mıoncık edecekelr çocukları offfffffffffffff çıkmamda lazım onlar geldi alt komsusuda geldi aman yaa hergün böleee biri geliyor alttaki kadında geliyor
halamlarda hergün burada ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffff hadi çıkıyomm yaa

fatooooşşş canım tebrik ederimhihoyyyt hihoyyytkusura bakma jetonum anca düştü hayırlısı bacım sende hamişler arsına girdin ooohhh ne güzel yarasın

sağol adaşım sende hamişsin biliyorum birsenle sürekli görüşüyoduk zaten kimler hamile diye soruyodum söylüyodu sağolsun evet bacım bende girdim hamişler arasına allah herkese nasip etsin inş. tüm hamişler sağ salim kucağına alır bebişlerinihihoyyythihoyyyt

krispicim ben şöyşe biraz uzanıcam bacım sabahtan beri heyecandan ölücektim sabah erkenden kalktım uyuyamadım azıcık dinleniyim güzel kızını da öp benim için

fatoş çok sevindim canım yaaa Allah tamamına erdirsin işallahh

birsencim gelmeyi çok isterim ama eşime lazımmış araba bakalım eğer o tarafa doğru gelirse beni de bırakacak inşallah gelebilirim yüz yüze tanışmayı çok isterim

bende bugün aylık kontrolümüz vardı gittik ve kızım çok huysuz bugün uyumuyoo ayağımda sallıyorum şimdi sustu
kontrolümüz iyi geçti aşı oldu yavrum 4100gr olmuş dr umuz çok iyi dedi emzirmeye devam dedi kalça ultrasonunu istedi hasekide yaptırıcaz onu boyuda uzamış bizden bu kadar sizler nasılsınız

kız fatoooo kafanı kırarım senin otur bırak işiklava:

esen cnm mevlüt içinmi gelmeyecem dedin olsun tatlım ayrıca hicroş bana oturmaya gelecek bir hafta önceden ayarlarız durumu gelirsinn lak lak yaparız gariii

kızınada maşallahhhhhhhhh benim veletler 2 aylık olacak dört kiloyu anca geçtiler kızzz benim gelin irimi olacak yoksam sen hangisini istiyon tatlımmm damat olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…