uzan bacım uzan kendine dikkat et kolay kolay gelmedi bebişin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bacım bizde seni we bebeni öptük teyzesiŞenizkrispicim ben şöyşe biraz uzanıcam bacım sabahtan beri heyecandan ölücektim sabah erkenden kalktım uyuyamadım azıcık dinleniyim güzel kızını da öp benim için
fatoş çok sevindim canım yaaa Allah tamamına erdirsin işallahh
birsencim gelmeyi çok isterim ama eşime lazımmış araba bakalım eğer o tarafa doğru gelirse beni de bırakacak inşallah gelebilirim yüz yüze tanışmayı çok isterim
bende bugün aylık kontrolümüz vardı gittik ve kızım çok huysuz bugün uyumuyoo ayağımda sallıyorum şimdi sustu
kontrolümüz iyi geçti aşı oldu yavrum 4100gr olmuş dr umuz çok iyi dedi emzirmeye devam dedi kalça ultrasonunu istedi hasekide yaptırıcaz onu boyuda uzamış bizden bu kadar sizler nasılsınız
kız fatoooo kafanı kırarım senin otur bırak işiklava:
bana pakkk hicran garusuuu davetmi bekliyon ellikeremi gel diyecez buyur gel ama sonra mevlüde geldim daha gelmem dersen bozuşuruk mevlütte konuşamayacaz kesin
banada geleceksin senin havan neden bozuk gel dertleşelim esende gelür
benimde anlatacak çok şeyim var
cimbomlu geçen c.tesi yaptırıdı cnm beklemede şuan
fatoşcuğum hayırlı uğurlu olsun tatlım tekrardan biliyorum ne sıkıntıların oldu ama herşey geçtiii herşey çok güsel olacak cnm benimm
kızlar merhabalarrrr uzun bi ara verdim giremedim aranıza biliyosunuz benim aile sorunları vardı onları aştık neyse sözü daha fazla uzatmıyım ben geçen ay tüp bebek yaptırdım 1 mayısta transferim oldu 13 mayısta ilk testim yapıldı 36 çıktı sonuç dr çok fazla ümitlenmeyin kimyasal olabilir dedi sonra 15mayısta bidaha yaptık 72 çıktı 19 mayısta bidaha yaptırdım 339 çıktı ama yine sevinemedik çünkü dr yine de çok ümitlenmeyin dedi o günden beri on gün oldu çok stresliydim nihayet bugün ultrasonda gödüm 1 tane ve 6 haftalık kalp atışını bile duydum inanamıyorun hala çok güzel bi duguymuş ne desem bilmemki allah herkese nasip etsin inşallahh
esencim sadece emdigi halde o kadar gazi varsa senin yediklerinle de alakali olabilir
yediklerine dikkat et canimcim ne gaz yapio takip et
dun dogum sonrasi ilk defa regl oldum
vatana millete hayirli ossunnnnsüprizzzzz
ama az gelio nidenki tatos hicran normal mi kuslar
canim seni cok merak ediyordumkızlar nabersiniz...
bayadır yamamıyorum...hatta yazmak istemiyorum..nedeni ise moralim bozukldu...hala bozuk ama artık öyle bişi olmadığına inanıyorum ...sadece kan sonucumuzu bekliyorum.şok üstüne şok yaww ....sizede sonucu alınca söyleyecem anlatacam...kızımla ilgili bişi ....5-6 günü kaldı sonuçlarının çıkmasına ben bişi olmadığını düşünüyorum babasıda..sadece günlerin geçmesini bekliyoruz.ilk günler çok ağladım üzüldüm ama şimdi artık bebğimin bana gülmesiyle sesler çıkarmasıyla çok mutlu oluyorum..başını bile sağdan sola soldan sağa çeviriyor....baya yan dönüyyoruz artık:) başını benım sesimin geldiği yöne çeviriyor.dikatlice benı dinliyor..yüzüme bakıyor..evde gezinirken heryere bakıyor..:)) bu günlerde tavana bakmakdan kızımın boynu tutulacak:)))))))) heheheheh
bende bir bebek vardı ufacık onun bağırsağı ne kadardıki hep uyurken bile ıkınarak uyurdu canım yaaa...o küçücük bağırsağı nelere göğüs gerdi canım kızım...kızlar bebekler çok küçük fazla yedirmemek lazım....bebekler biraz aç gözlü oluyorlar yalandığı zaman meseala benım kızın bazen gazı oluyor sırtına vurunca çıkıyor yalanmayı durduyor:) artık avu avu yapıyoruz:)) ne güzel yaaaevde artık bi ses var tek değilim :))
bu yeşil kaka olayı bizdede oluyorö aradaa...mamamı dokunuyormuş hımmmm..ben bunu haftaya dr gittiğimde soram bi bakam..ben üşütünce yapar sanıyordum...birde kızlar bağırsak gazına sıcak bir bez yada bataniye karnına koyun çok rahatlatıyor bebişleri..birde bacaklarını yukarı aşağı yapın yada bisiklet çevirir gibi....
2,5 aydır baya bebek bakımıyla ilgili çok şey öğrendim..zor bir iş ama çok mutluluk verici...
nuriş benım kız nezaman uyuyacak diyordumyaa artık uyuyorr canım mesela akşam 9 da yedirdikden sonra sabah 4 de kadar uyanmıyor:)) ne güzel demi:))) uyumayı özlemişim....ama arada bir gaz sancımız oluyor bir feryat bir figan viyaglamalarımız oluyorr:)) sanki bir yerine bişi olmuş gibi:))) nasıl kalkıyorum bir görseniz yüreğime indirecek bu kız benım:)))
bu gaz ilacımıdır nedir bbizde pek işe yaramadı benım kızda acaip gazlı ne yapsak geçmiyor...6 ayını doldurmasını bekliyorum..böyle gidecek demek artık....
drım senın oğluşlar ne tatlı yaa:)) video eklmeyi bilsem buraya videosunu ekleyecem kızımın flimini ama yapamadım uğraşdım..sizlerin varsa koysanıza izlesek valla sizlerin bebişlerini çok merak ediyorum kızlar..hepinizi çok öptüm...
yok anam anne sutuyle tutmiyy bosa ziyan etmehehehe bende kendimi damızlık gibi hissediyorum
mayalıycam ek gıdaya geçince bakalım nasıl olacak:))
bugün annemler burdaydı giremedim canlarım
ben sadece 3lu yaptirdimselam kızlar
gacılar ben bebişimi özledim dahada 11 gün war kontrole öfffffff bakalım cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz
bide benim ikili test sonucum temiz çıktı doktor üçlüye gerek yok diyor başka bi test daha armış tam anlamadım alfa fetoprotein diye bişey ona bakarız dedi ne yapsam acep busede üçlü riskli çıkmıştıda amniyo sentez olmuştum korkuyomda üçlü yaptırmaya ne yapsam kızlar bi akıl werin bana
oyy yirimmm erkeklerin mevludu varmisssssssscnm detaylı yaptır boşverr bişeycik olmazzz bu teknoloji hem iyi hem kötü işteee
iş güç yorma kendünüü bakimmmmm
bizimde yarın mevlüt var kafam kazan gibi ikigündür ananenm anakucağında çocuları sallıyor annemler pirinç ayıklıyor bende kuaföre gidecem ağda kaş bıyık var ama kafam sersem gibi hiç kalkasım yok hafif kasık ağrım var başımda ağrıyo belki adet olurum kendi kendimee hehehe belkii düzelmiş olurumm
uleynn gerek yok dimis ya drfatocum dr gerekli görüyorsa yaptır bence
canim Allah tamamina erdirsinn cok cok tebrik ederimmmkızlar merhabalarrrr uzun bi ara verdim giremedim aranıza biliyosunuz benim aile sorunları vardı onları aştık neyse sözü daha fazla uzatmıyım ben geçen ay tüp bebek yaptırdım 1 mayısta transferim oldu 13 mayısta ilk testim yapıldı 36 çıktı sonuç dr çok fazla ümitlenmeyin kimyasal olabilir dedi sonra 15mayısta bidaha yaptık 72 çıktı 19 mayısta bidaha yaptırdım 339 çıktı ama yine sevinemedik çünkü dr yine de çok ümitlenmeyin dedi o günden beri on gün oldu çok stresliydim nihayet bugün ultrasonda gödüm 1 tane ve 6 haftalık kalp atışını bile duydum inanamıyorun hala çok güzel bi duguymuş ne desem bilmemki allah herkese nasip etsin inşallahh
kiz onun bebisi daha buyuk dogdu ama normaldir yaniiiiiiesen cnm mevlüt içinmi gelmeyecem dedin olsun tatlım ayrıca hicroş bana oturmaya gelecek bir hafta önceden ayarlarız durumu gelirsinn lak lak yaparız gariii
kızınada maşallahhhhhhhhh benim veletler 2 aylık olacak dört kiloyu anca geçtiler kızzz benim gelin irimi olacak yoksam sen hangisini istiyon tatlımmm damat olarak
nunişim herhalde az gelecek yawaş yawaş açılıyor tampon emzirme azaldıkça her adet kanaman normale dönecek bende doğumdan 4 ay sonra adet olmuştum bir ped bile bulaşmamıştı bacım süt kesilince benim wücut eski performansına döndü
kız fatooş sen bana sütçümü deyonn benim kız büyüdüğünde seninki doğar bende sana dirim:))
birsencim mevlüdünüz iyi geçmiştir inşallah haftayada benimki var bakalım
evet birgün ayarlayalım buluşalım iyi olur valla
ben damat olarak ömeri istiyom nuriş ali senin olsun
birsenn paylaştık senin kuzuları ona göre:)))
bu arada ben bugün annemdeydim o yüzden girememdim
esen yeşil yeşil yanıyon amma orda değilsin galiba hadi iyi geceler sana iyi nöbetler süüüütttçççüüüüüüü:roflol::roflol:
merhabalar kızlar yorucu bir mevlütten sonra yorucu bir gece geçridik çocuklarıma nazar deydi kesin huyuszlandılar uyutmadılar bizi ......
mevlüdümüz güsel oldu çok şükür kalabalık sayırlırdı 30 kadın 10 dan fazla çocuk vardı....
aksama erkekler geldi karşıdaki halam geldi ......eşimin tarafından sadece annesi vardı
mevlüdü okuyan hoca akrabamızdı tek kuruş almadı ve hediye kabul etmedi ayriyetten bebeklere hediye
getirmiş zemzem suyu getirmiş bebekleri aldılar ilahide elden ele dolaşaktı çocuklar hemen
içeri götür nazar deymesin dediler paşalarım kıyafetleri ile çok güsel oldular ama onları yanyana çekemedim ....
resimlerimizi koyacam ...........
bu arada benim alerjim azdı kızlar çok fenayım normalde mart ayında 3.sene kontrolümüz vardı
hamişliğimden ötürü gidemedim...doğum vs. derken mayıs bile geçti ama hasta oldum aşımı olamadım düzenli.....gece hırlıyormusum sigara içmiyorum soğuk yemiyorum rüzgarda kalmıyorum ama
hasta oldum gerçi tamamen alrjik ama neyseeeeee yarın gideceğim doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?