Aysonu Kizlari 2008

krispicim ben şöyşe biraz uzanıcam bacım sabahtan beri heyecandan ölücektim sabah erkenden kalktım uyuyamadım azıcık dinleniyim güzel kızını da öp benim için
uzan bacım uzan kendine dikkat et kolay kolay gelmedi bebişin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bacım bizde seni we bebeni öptük teyzesiŞeniz

oturduk oturduk işte tamam bee korkutmayın beni leyynnn

:roflol::roflol: şaka yaptum kıııııı ok ok sonra gelcem mutlaka muhabbet ederik hemide iyi olur dediğin gibi yaparıkk valla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

FATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM BENİM ÇOK ÇOK TEBRİKEDERİM SENDE HAMİŞLER:CüvCüv: ARASINA GİRDİN NE MURLU ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM RABBİM KUCAĞINA ALDIĞIIN VE BURAYA FOTOSUNU KOYDUĞUN GÜNÜDE GÖRMEYİ NASİPETSİN İNŞŞŞŞ:Saruboceq:

esencim sadece emdigi halde o kadar gazi varsa senin yediklerinle de alakali olabilir
yediklerine dikkat et canimcim ne gaz yapio takip et

dun dogum sonrasi ilk defa regl oldum
vatana millete hayirli ossunnnnsüprizzzzz
ama az gelio nidenki tatos hicran normal mi kuslar

nunişim herhalde az gelecek yawaş yawaş açılıyor tampon emzirme azaldıkça her adet kanaman normale dönecek bende doğumdan 4 ay sonra adet olmuştum bir ped bile bulaşmamıştı bacım süt kesilince benim wücut eski performansına döndü

canim seni cok merak ediyordum
umarim sonuclariniz iyi cikar canim ama bence de cok saglikli kizimiz
uyumaya da baslamiss oy masallah masallahh buyuo annesiiiiii
arada msn ac zilli merak ediom seniiiiiiiii

hehehe bende kendimi damızlık gibi hissediyorum
mayalıycam ek gıdaya geçince bakalım nasıl olacak:))

bugün annemler burdaydı giremedim canlarım
yok anam anne sutuyle tutmiyy bosa ziyan etme
ben sadece 3lu yaptirdim
zaten birini yapilmasi yeterli
doktor da gerek yok demis iste
niye kuruntu yapionkisengözlerimebaksanab

oyy yirimmm erkeklerin mevludu varmissssssss
fatocum dr gerekli görüyorsa yaptır bence
uleynn gerek yok dimis ya dr

canim Allah tamamina erdirsinn cok cok tebrik ederimmm
sabrettin yilmadin coktan haketmistin bunuuuuhihoyyyt

kiz onun bebisi daha buyuk dogdu ama normaldir yaniiiiii
uleynn aliş bizimdi haniyasakkelime
daha da vermem artık kızımı sizeeeeee

hmmm saol kusumm benim dun damla damla geliyordu bugun bıras arttı ama az yıne de
akıntı fılan cok oldu bu ay ondan basladım ısımı olcuyordum regl olacagımı biliyordum yanı
ama bekledigim gun gelmedi gecikti
hamilelikten bile suphelendim yuregıme ınıyordu az dahasositososito

huuuu millet nirdesiniz beeee
haalar baya sıcakladı bu hamişlik nasıl geçecek bilmiyom bu sıcaklarda busede yaza denk gelmişti neyseki bu hamişliğin son iki ayı kışa dengeliyor biraz nefes alırım bebişim kış çocuğu olcek nasipse

abbaaww kimse gelmemiş birsen nerelerde mewlütün içine dsldı çıkamıyor yazık ne kadar yoruldu kimbilir
eeee diğerleri nerde esenin kızı galiba rahat wermiyor anası sütçü kendüsü gazcı:roflol:

kız fatooş sen bana sütçümü deyonn benim kız büyüdüğünde seninki doğar bende sana dirim:))

birsencim mevlüdünüz iyi geçmiştir inşallah haftayada benimki var bakalım
evet birgün ayarlayalım buluşalım iyi olur valla
ben damat olarak ömeri istiyom nuriş ali senin olsun
birsenn paylaştık senin kuzuları ona göre:)))

bu arada ben bugün annemdeydim o yüzden girememdim

heee kııı sana sütçü deyom ne war fena bi meslek değel yani bir zamanlar bende yaptım ancak 10 ay yapabildik daha fazla süt üretemedik olsun kısmet artık ikinciye ozaman sende bana dersin bende sana başka bişey bulurum bööööyle büyür gider bizim bebeler
:roflol:

esen yeşil yeşil yanıyon amma orda değilsin galiba hadi iyi geceler sana iyi nöbetler süüüütttçççüüüüüüü:roflol::roflol:

esen yeşil yeşil yanıyon amma orda değilsin galiba hadi iyi geceler sana iyi nöbetler süüüütttçççüüüüüüü:roflol::roflol:

benim kız ağladı onun yanına gittim o yüzden bakamadım bacım

günaydııııııııııın bugün pazar sabahı pek kimse gelmez sanırım

merhabalar kızlar yorucu bir mevlütten sonra yorucu bir gece geçridik çocuklarıma nazar deydi kesin huyuszlandılar uyutmadılar bizi ......

mevlüdümüz güsel oldu çok şükür kalabalık sayırlırdı 30 kadın 10 dan fazla çocuk vardı....

aksama erkekler geldi karşıdaki halam geldi ......eşimin tarafından sadece annesi vardı

mevlüdü okuyan hoca akrabamızdı tek kuruş almadı ve hediye kabul etmedi ayriyetten bebeklere hediye

getirmiş zemzem suyu getirmiş bebekleri aldılar ilahide elden ele dolaşaktı çocuklar hemen

içeri götür nazar deymesin dediler paşalarım kıyafetleri ile çok güsel oldular ama onları yanyana çekemedim ....

resimlerimizi koyacam ...........

bu arada benim alerjim azdı kızlar çok fenayım normalde mart ayında 3.sene kontrolümüz vardı

hamişliğimden ötürü gidemedim...doğum vs. derken mayıs bile geçti ama hasta oldum aşımı olamadım düzenli.....gece hırlıyormusum sigara içmiyorum soğuk yemiyorum rüzgarda kalmıyorum ama
hasta oldum gerçi tamamen alrjik ama neyseeeeee yarın gideceğim doktora

güzel geçmesine çok sevindim canım sen atlattın darısı bize haftaya cumartesi de ben yapacağım bakalım inşallah sorunsuz atlatırız bunu da

geçmiş olsun aksatma tedavini şimdi git ihmal etme canım sen lazımsın a.s.

iyi pazarlar herkese, Birsencim Allah kabul etsin mevlütünüzü, gecmis olsun artik biraz da kendinle ilgilen, kontrolünü yaptir, Esencim sana da kolay gelsin haftaya da sizin mevlütünüz varmis, Allah herkesin isini gücünü rast getirsin insallah, hoscakalina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…