Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlar güzel bir haber aldım
ablam hamile:CüvCüv: günü geçmişti 3,4 gün kanda baktırdık 911 çıktı çok şükğr çok istiyodu bu bebeği
çok mutlu oldummmm bi kezdaha teyze olucam
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ablama inşşşş
bende onu teyze yapıcam inş hayırlısıyla zamanı gelince inş
ve ben sabırla o zamanı bekliyorummm
beni dualarınızda unutmuyosunuz demiiiiiii

birşey sorucam bide değeri iyi demi 911
buda yeni gelmiş mafoldumben benim en çok yaptığım şeyyyy çok tatlı kıyamam onaaaaa

bunlarda yeniçok tatlılarrrrropuyorumnanaktan zemuszemusbuyrunnnnnnnnnvereliniortak

Son düzenleme:

canım inş sende mevlütler yapıcaksın opuyorumnanaktan

kızlar çok sağolun yarın aksam eve gideceğiz salı günü mevlüt resimlerinide atacağım hepinizi öptüm

fake ablanın değeri çok iyi cnm hayırlı olsun .....darısı başına cnmbuyrunnnnnnnnnturkbayragivereliniortakzemuszemusopuyorumnanaktan

birsencim mewlütün iyi geçmiş hee hadi bakalım hayırlı olsun sağlıcakla büyürler inşallah

feko ablanın hamişliği hayılı olsun rabbim sanada nasip eder inşallah

Fekocum gözünüzaydin olsun canim bebis geliyomu insallah seninkiyle birlikte yola cikmislardir, umarin bugün senin icin güzel haberler almaya baslayacagimiz gün olur, hersey gönlünce olsun:1hug:

selam millet kimseler yok gene bende dışardaydım yeni geldim eve sabahtan kızın okulunda toplantı vardı oraya gittim ordan alışverişe vs derken bu saat oldu ceylini yedirdim uyuttum şimdi evle ilgilenicem inşallah herkes iyidir arada gelip gidip geçmişi okurum

birsencim çok güzel çıkmışsınız
sende güzelleşmişsin annelik yaramış
masallah bebişlere sana

maşallah güzelim ya çok güzel çıkmışsınız Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
sende çok güzel çıkmışsın

abbbaaaaoowww bu afet kim ben tanıyamadım yaw kız birsen ne güzel olmuşsun maşşallah sanada bebeklerede
bu mutlu kareleri görmek wallaha duygulandırdı beni allah bağışlasın arkadaşım hayırlı ewlat olsunlar çok güsel yaaaa seni öyle mutlu görmek benide mutlu etti

Son düzenleme:

teşekkür erderim cnm benim çok sağoll

iyi geceler kimsleer yok fatoşu görüyom ama nerede

benim alime bişey oldu kızlar huysuzlandı ağladı ağladı çatladı karnı tok gazı yok
yokk çocuk viyak viyak ....en son doktor bana huzursuz olursa ateşlenirse bu şurubu ver demişti verdim
biraz sakinleşti tmm iyi dedik bu sefer acıkmış mama yaptık yedi yokkk zırlıyorrrrrrrrr babamız terden sırıl sıklam oldu en son gaz ilacını verdik anında uyudu şimdi bende bi bakemde yatacam uyumam lazım yoksa gece anamı ağlatacaklar

Fekocum gözünüzaydin olsun canim bebis geliyomu insallah seninkiyle birlikte yola cikmislardir, umarin bugün senin icin güzel haberler almaya baslayacagimiz gün olur, hersey gönlünce olsun:1hug:

şekerparemmmm opuyorumnanaktaninş rabbim sana da banada ve tüm istiyenlere de nasip etsin inşşşşş:Saruboceq:

birsen maşallahhhhhh size rabbim nazarlardan saklasın bacım
rabbim bizede nasip etsin inşşşşşş çok güzel çıkmışsınızz
güzel anneeeeezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…