birsen maşallahhhhhhsize rabbim nazarlardan saklasın bacım
rabbim bizede nasip etsin inşşşşşş çok güzel çıkmışsınızz
güzel anneeeeezemuszemus
mama mamadır ya ver çocuğa ne olacak sadece adı farklı sonuçta ikiside marka
rota aşısı önemli canım ya bizim okuldan bir arkadaşın çocuğu kaptı 3 gün hastanede yattılar ben vurdurmayı düşünüyorum ama bizim burdaki hastanede 135 tl
demek hastanelerden fark ediyor bana doktor acıkcası fiyat vermedi çünki cerrahpaşa vurduğu için aşıları sen hangi hastaneye gidiyorsun
esen yeşil yanıyon ama nerdesin mayıs analarındamısın yoksam heee kaçak karu
kız bebişin kaç kilo doğdu bide sen hasekidemi yaptın doğumu orda o sıralarda domuz gribinden bahsediliyordu kız
heee iyi yaptın mazallah domuz gribi felan kapardın ordan zaten ordaki hastaların çoğu gitmiş korkmuşlar tabi kızında iyi normal kiloda doğmuş ameliyatın nasıl geçtiki acepyok bacım ben hasekide yapmadım burda evimin yakınındaki hastanede yaptım iyiki öyle yapmışım çok memnun kaldım
ufaklık 3020 gr doğdu 170 verdi geçen hafta 4110 olmuştu büyüyo teyzesi maşallah kızımaa
1 hafta sonra kontrolüm war gidip öğrenecez inşallah bana kız gibi geliyor çünkü buseyle aynı şeyleri yaşıyorum bulantılar felan aynı zamanda bulantılaım geçti hayırlısı bakalım kuşmu çıkacak pipişmikız senin bebeğin cinsiyeti belli olmadı mı daha
kociş geldi çıkayım ben görüşürüz yine kız gündüzde gir hiç gelmiyon buralara kötükedihüso
heee iyi yaptın mazallah domuz gribi felan kapardın ordan zaten ordaki hastaların çoğu gitmiş korkmuşlar tabi kızında iyi normal kiloda doğmuş ameliyatın nasıl geçtiki acep
1 hafta sonra kontrolüm war gidip öğrenecez inşallah bana kız gibi geliyor çünkü buseyle aynı şeyleri yaşıyorum bulantılar felan aynı zamanda bulantılaım geçti hayırlısı bakalım kuşmu çıkacak pipişmi
kız geliyorumda kimse olmuyorki napim kendi kendimemi bekleyecem
dirimmm kusum cok gusel cikmisin canim benim yaaa masaalh pasalar da buyumus gusellesmis
Allah mutlulugunu daim etsin insallahhhh
birsencim bence bebelacın mamasını werme milupa en iyisidir eşin haklı bacım bide aralarında fiyat farkı çok war geçen arkadaş bebelacım mamasını ucuz diye almış yedirmiş ishal kusma ateş olmuş bebekte değişik değişik mama werme derim ben
bi arkadaşımın kızları rota wirüsüne kapılmış oda çok çekti o hastalıktan sorarsın fiyatları yada eczanelerde satılıyordur özel aşı ya ondan satılır galiba ben yaptırmadım öyle bir aşı olduğunu bilmiyordum şimdi yapılmaz herhalde
kawanozlardaki şey meywe püresi olabilir sulu diyosun bende anlamadım
kızlar selam
dırım cnm ben almişe bebelac verdim diğermamaları içmemişti
bence bşey olmaz
rota aşısına gelince bu hafta bi tanıdık için almişin dr una gitmiştik
onlarda sordu
dr dediki
5 yaşına kadar bir bebek 5 kere ishal olursa bu aşı ile 4 kez olur bence gereksiz dedi
burda fiyatı 130
sen bilirsin tabi
dırım resimler süper hemen arşivime koydum
canlarım ben koşturmaca içndeyim
cuma almişin yıl sonu gösterisi var
annem gelicek yanımıza
haftaya okul bitiyor bakalım ne yapıcaz
elimden geldiğince gireceğim kk ya öpüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?