Aysonu Kizlari 2008

günaydınlar herzamanki gibi kimseler yok ben yorgun savaşcı

gece alimi zorla uyuttum bende uyudum sabah dörde geliyordu ağladı mama yedirdim sonra yatak odasında uyuduk babayıda ötekinin yanına yolladım .....sabah yedibuçukta ikiside ağlamaya başladı önce ömeri doyurdum sonrada aliyi ama ne ali sustu ne ömer sonra dedim azcuk sakinlesinler ikisinide yıkadım şimdi mışıl mışıllar

tabi dün annemden geldiğimiz için bir makina kirli çamaşırları vardı çocukların onları ayırdım makinaya attım...bir sepet ütülencek var ......

birde eşyalarımız hep antrede kaldı mevlütte gelen kıyafetlerin büyüklerini yıkamadan dolaba koydum
birdahaki yaza giyilcek şeyler birbuçuk iki yaş kıyafetleri .....küçük olanları ise yıkıyorum

daha kahvaltı yapmadım dağnıklığı toplayacam ........

aman birdaha anneme uzun gitmem olmuyor düzen kalmıyor bir dünya eşya taşı getir götür yokk

anneme dedim 6 aylık olana kadr sen gel hem herkes orada çocukları mıncıklıyor böle daha iyi

bakalım annem gelirim dedi ananemde onda kaldığı için sorun olur biraz ama bakalım

ananeme dedim merdivenleri çıkabilirsen sende gel kal benimde anneme ihtiyacım var dedim

annemi taksi ile aldırtmak oraya gittiğimden daha az masraflı olacak valla

temmuz gibi halamın yazlığına gitmeyi düşünüyoruz inş.şu para işimizi bi ayara sokarız aman masraf çok zam almadılar bilmem ne olacak yani yine para işini ben devraldım bakalım ne edecez....

neyse çocukların ihtiyaçları bitti arabalarınıda aldık ama aytunç bu arabayı boşa aldık bunu taşımaya bir adam lazım diyor .....

kızlar bir akrabamız bebelac ve aptamilin yerinde çalışıyor kadıncağıza mobilyalarımı vermiştim oda
şimdi mevlütte bana 10 kutu bebelac 1 mama getirimiş 10 şişede aptamil 1 sulu mama (bu mamamı oluyor bilmiyorum)getirmiş birde bebekler için olan rezene çayı şimdi aytunç gıcıklık yapıyor bebelac yedirmem diye 10 kutu mama beni hemen hemen bir aylık mamadan kurtaracak ikiside milipanın
bakalım doktora soracağım....o küçük şişelerdeki sıvı olanlar ne anlamadım amma olduğu kesinde neden sıvı hazır mamamı o acaba oda 10 şişe öle bişeyse eğer 1 ay rahatım demek.......

bir sorum daha var sizler rota aşısı vurdurdunuzmu bizim özel doktor sor bakalım rotayı vuracakmı cerrahpaşa dedi ...bizim ebeye sordum devlette böyle bir aşıyok özel aşı dedi ....
bende araştırdım zehirli isahale karşı olan bişeymiş ikinci ayda başlanıyormuş daha çok avrupada olan bir aşıymış türkiyede pahalı olduğu için çocuğu kişi yaptırmıyormuş ....tanesi 250 tl ben iki çocuğa 2000tl ödeyecem 1 ve 2 olarak mış birincisi iki doz ikincisi iki dozmuş sizler yaptırdınızmı yaptırdıysanız kaçparaya yapıldı

mama mamadır ya ver çocuğa ne olacak sadece adı farklı sonuçta ikiside marka

rota aşısı önemli canım ya bizim okuldan bir arkadaşın çocuğu kaptı 3 gün hastanede yattılar ben vurdurmayı düşünüyorum ama bizim burdaki hastanede 135 tl

demek hastanelerden fark ediyor bana doktor acıkcası fiyat vermedi çünki cerrahpaşa vurduğu için aşıları sen hangi hastaneye gidiyorsun

demek hastanelerden fark ediyor bana doktor acıkcası fiyat vermedi çünki cerrahpaşa vurduğu için aşıları sen hangi hastaneye gidiyorsun

bende sormadım fiyatını ama arkadaşlar yaptırdı burda benim gittiğim hastaneye 135 demişler kolan hastanesi benimki çok tatlı bebek hemşireleri var

birsencim bence bebelacın mamasını werme milupa en iyisidir eşin haklı bacım bide aralarında fiyat farkı çok war geçen arkadaş bebelacım mamasını ucuz diye almış yedirmiş ishal kusma ateş olmuş bebekte değişik değişik mama werme derim ben

bi arkadaşımın kızları rota wirüsüne kapılmış oda çok çekti o hastalıktan sorarsın fiyatları yada eczanelerde satılıyordur özel aşı ya ondan satılır galiba ben yaptırmadım öyle bir aşı olduğunu bilmiyordum şimdi yapılmaz herhalde
kawanozlardaki şey meywe püresi olabilir sulu diyosun bende anlamadım

esen yeşil yanıyon ama nerdesin mayıs analarındamısın yoksam heee kaçak karu
kız bebişin kaç kilo doğdu bide sen hasekidemi yaptın doğumu orda o sıralarda domuz gribinden bahsediliyordu kız

esen yeşil yanıyon ama nerdesin mayıs analarındamısın yoksam heee kaçak karu
kız bebişin kaç kilo doğdu bide sen hasekidemi yaptın doğumu orda o sıralarda domuz gribinden bahsediliyordu kız

yok bacım ben hasekide yapmadım burda evimin yakınındaki hastanede yaptım iyiki öyle yapmışım çok memnun kaldım
ufaklık 3020 gr doğdu 170 verdi geçen hafta 4110 olmuştu büyüyo teyzesi maşallah kızımaa

heee iyi yaptın mazallah domuz gribi felan kapardın ordan zaten ordaki hastaların çoğu gitmiş korkmuşlar tabi kızında iyi normal kiloda doğmuş ameliyatın nasıl geçtiki acep

kız senin bebeğin cinsiyeti belli olmadı mı daha
1 hafta sonra kontrolüm war gidip öğrenecez inşallah bana kız gibi geliyor çünkü buseyle aynı şeyleri yaşıyorum bulantılar felan aynı zamanda bulantılaım geçti hayırlısı bakalım kuşmu çıkacak pipişmi
kociş geldi çıkayım ben görüşürüz yine kız gündüzde gir hiç gelmiyon buralara kötükedihüso

kız geliyorumda kimse olmuyorki napim kendi kendimemi bekleyecem

ameliyatım çok rahat geçti erken doğduğu için sadece biraz korktuk o kadar 2. gününde de ayaklandım çok şükür
ya bana da hep erkek mi diyorlardı belirtilerden ama kızım oldu

kızlar selam
dırım cnm ben almişe bebelac verdim diğermamaları içmemişti
bence bşey olmaz
rota aşısına gelince bu hafta bi tanıdık için almişin dr una gitmiştik
onlarda sordu
dr dediki
5 yaşına kadar bir bebek 5 kere ishal olursa bu aşı ile 4 kez olur bence gereksiz dedi
burda fiyatı 130
sen bilirsin tabi

canlarım ben koşturmaca içndeyim
cuma almişin yıl sonu gösterisi var
annem gelicek yanımıza
haftaya okul bitiyor bakalım ne yapıcaz
elimden geldiğince gireceğim kk ya öpüyorm

kuşum ben bebelac ile yogurt mayalıyorum.normalde mama vermıyorum bılıyorsunuz ama diş icin ilac ictimya 5 gun emzirmek yasaktı o zaman yogurt icin aldıgım bebelactan verdim.genelde mamalar kabız eder ki benimki alısık da deildi ama hicbirsey olmadı
ustelik bebelac ithal bir mama yani yurtdısında bu iş daha sıkı tutuluyor sanmıyorum o kadar kalitesiz birsey olsun

rota yaptırmadım cok pahalı geldi bana..o kadar da onemli oldugunu dusunmuyorumm acıkcası

dirimmm kusum cok gusel cikmisin canim benim yaaa masaalh pasalar da buyumus gusellesmis
Allah mutlulugunu daim etsin insallahhhh

sağol kuşum nirelerdesin sen ben geldim sen yoksun

püre değil cnm püre katı olur bu öle değil süt gibi

bebalcı parası için değil gelmiş ziyan olmasın dedim

açıkcası bir ay kar edeceğim

cnm benim hoşgeldin ne bilem kuşum biz aşımızı yaptırak anne sütüde yok gariplerime bişey olmasın

dırım resimler süper hemen arşivime koydum

hangi resimler kuşum buradakimi sana maille yolladıklarımmı

canlarım ben koşturmaca içndeyim
cuma almişin yıl sonu gösterisi var
annem gelicek yanımıza
haftaya okul bitiyor bakalım ne yapıcaz
elimden geldiğince gireceğim kk ya öpüyorm

cnm benim koşturmacadasın dimek

bende aynıyım valla şöle deliksiz uyumak istiyorum kocişde bende perişanız veletler yeni uyudu bende uyuyayım bölede uyku olayını hiç sevmiyorum veletlerin keyfine göre uyuyoruz........

kuş annem burda 2 gndur..durumlar karısık moralı bozuk ne zman gıder bılmıyorum
dısarı fılan cıktık gelmeye fırsat olmadı
senın mevlut nasıldı gonlunce olmstr umarım
benım pek ıcıme sınmedı cok kalablıktı ama kımseyı tanımıodum adım atcak yer yotu fılan noldugumuzu anlamadm
tabı esas amac dua okunması onemlı olan bu
ama ıcımde kalmadı desem yalan olur

dırımcım kaç gündür koşturmacaydayım canım seni aramakta istiyordum bir türlü fırsat olmadı yatmadan bir ugrayayım dedim resimleri faceden gördüm hepside çok güzel. Allah'ım ailecek saglıklı,mutlu ve huzurlu uzun uzun seneler versin ailecek canım benim. mevlüdünüzü Allah kabul etsin.
güzelim ben Ozan'a geceleri bazen Bebelacın devam sütünü veriyorum hiçte birşey olmadı. rota virusu bende yaptırmadım dr gerek görmedi size kalmış dedi bence siz bilirsiniz canım için nasıl rahat edecekse.
Fakecim hayırlı ugurlu olsun ablan inşllah saglıcakla alır kucagına bebişini canım.Allah'ım en yakın zamanda sanada nasip etsin güzelim.
Arkadaşlar geçmişi okumadım inşllah herkes iyidir. Hicrancım yaa ben sana rep vermek istiyorum ama bir türlü veremedim hala başkalarına vermem gerekir diyor ki arada çok kişiye verdim ama yinede vermiyor canım benim.
Nuray kuşum sizde kızımızla iyisinizdir inşllah.
bizimde yarın okul gecemiz var geçen haftadan beri bilgisayarın başına hiç oturmadım deseniz yeridir işler güçler peşimi bırakmadı. dün Ozanı dr kontrolüne götürdüm dr herşeyi çok güzel gayet saglıklı dedi birtek çok fazla kilo almamış oda dişlerden 8 tane çıkınca minik kuşumun kilo alımı yavaşladı.
herkesi çok öpüyorum iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…