Aysonu Kizlari 2008

tünaydınlar bu sabah bölüm pörçükde olsa uyudum şimdi ömeri yediriyorum

sonrada ben kahvaltı yapacam evim berbat pekde gücüm yok temizlik yapmaya
annemden geldikden sonra böle oldum ama bier işin ucundan başlamam lazım iki gündür çamaşırla uğraşıyorum.......bugün bizim çamaşırları yıkayacam ...çocukların iki sepet çamaşırı var onları ütüleyecem ....balkonu sileceğim sonrada yatacam gece çocuklarla ilgilenemiyorum çünki aksam üzeri çocukları yıkayacam...........

bebelacı kullanacağım cerrahpaşadaki doktora sorayım

suyum gitmiş yaaaaaa zaten gönlüm yoktu temizliğeee offfffffffffffffffffffff ütü yapacam şu aliyi kucağımdan atayım onların odası sıcak açtım kilimayı salonda yapacam ama paşa zırlıyoo

kucağada alıştırmadım danayı neden böle oldu anlamadım

selam kızlar amanın bugün istanbul yanıyor yaw allah yardımcım olsun napacam ben bu sıcaklarda karnım burnumda oooofff oooffffff

daha sen karnı burnundayı görmemişsin ben seni ağustos sıcağında görücem hehehe şişkooooo

kızlar cumartesi mevlüdüm var ama kayınvalidemlerin umru değil herşeyi annem mi düşünmek zorunda yaaa

efet esenciğim annen düşünmek zorunda hahahaa

kaynanaların umrunda değilll ahhhhh ben çok çektimmm gelinlerime kızım gibi davranacağım rabbim yüzümü kara çıkarmaz inş..

kuşum kız annesi olmak farklı birsey
Allah bize de bunu nasip etti
malesef ki biz de her kız annesi gibi fedakar olacagız kaynanaları pek sallamayacak.herkes deil belki ama genelde boyle bu..gelin dogum yapınca pek kıymetli olmuyor ama kendi kızları yapınca farklı oluyor..

kuşum gelmişşşşşş ama ben kaçacam bu ali huysuzlanıyor

ocağa yemeği bile koyamadım ısınsın hiçbişey yapamadımm

kocam geliyor

eneee pasalarin yeni fotosuna bak cok gusel cikmislar
bizim ali daha erkek suratli sankim
omer ise bebetoalkisalkisalkis

biz de bugun yengeme gittik sonra gecenin 10una dogru paldir kuldur gldiler
kuzenim bebisi gorcekmis
az oturup gittiler iste
yarin evdeyim bol bol gelirim tabi gelen olursaaa
diirimm hep obur sayfaya yaziion kiz ordan takip ediyom seni hehe
havadislerini aliorummm

bak ilacsiz kendiliinden adet olmusun onu bilem oraya yazmisin buraya yazmeyon devecem seni haaaaaaaaa
:mymeka:

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız bakemm..
beni sorarsanız iyiz şükürr ama ban adet olmadımm 3 gün geçtii test yapmayı düşünüom yarınn hayırlısı olsunn artıkk..
birsenn maşallah kızzz çok yakşaklı prenslerinn...
hadi iyi geceler görüşmek üzre.

ayy ewet yaa daha yeni yeni sıcaklanıyor hawalar ewim fazla güneş almıyor amma o sıcaklık buharı eksik olmuyor napcem ben belkim fazla kilo almam heee sıcaktan i,nsan yemek yemeye korkar yaww

bugün fatih pazarına gittim akşama doğru 5 de serin olsun diye ay bi kalabalık sormayın nere bakacağımı şaşırdım 4 kilo çilek aldım reçel yapacam bu akşamdan şekere koydum yarın yaparım çokda güzel hamileler için gömlekler war sadece hamileler değil anam herkes giyiyor

ask olsun kuşum yazmammı buraya ilk gözağrım ama yanlız olunca olmuyor

evet kuşum ali tam adam suratı var ömerde kız güzelliği ama aliin hareketleri görsen dersin büyümüşde küçülmüş tam bir fırlama tipi var herifde tam lazzzz yaadelikafadulden

evet kuşummmm ilaçsız adet oldum bu benim için hamiş haberi kadar değerli senelerce bekledimveee bende oldum nasıl oldu bilmiyorum ama dediğin doğuruymuş o zaman benim yumoşlar oluşmuş kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemus
yasmine başladım bugün işimi riske atmak istemedim:1rolleyes:birdahaki aya böle olmaya bilir yanii birkerede olsa güselmiş beee :teytey::dance:
varmı adet oldum diye benim gibi sevinen yawww:roflol:laelaelaelaelae

sağol cnm benim :içelim:
ne o kız kazamı varda test yapacan korunmuyormusunuz daha bebeniz göccükk
yap testi haber ver bakemmm

ayy ewet yaa daha yeni yeni sıcaklanıyor hawalar ewim fazla güneş almıyor amma o sıcaklık buharı eksik olmuyor napcem ben belkim fazla kilo almam heee sıcaktan i,nsan yemek yemeye korkar yaww

şimdiden kilo hesabımı yapıyonnn:mymeka:

bende gitmek istiyom ama gidemeyommm:çok üzgünüm:kızzz o halinle bu sıcakta nasıl gittin veee neden gittin anlat bakem ......hamiş kalmak isterken hep buradaydın hamile kaldın sayfaya gelmez oldun bakıyomdaaaklava:klava:ben ,kide çocok yaptım buradayım ama herzaman ilk geldiğim sayfa burası sonra mayıs anneleri oluyor

eeeeeeeeee kimseler yok bende yazam bakinemmm çıkammmm

bütün gün 3 saat boyunca ütü yaptım çocukların ütüsü bu sadece birkere çamaşır astım bulaşıkları makinaya attım ......sonra tam evi silecektim sular gittti beyazlar makinada kaldı

baya birsüre su gelmedi geldiğinde benim keyfim gitti sanırım adetten ötürü cnm yapmak istemiyor ruh halimi vücudumu çok etkiliyor birkere fixx başağrısı yapıyor....bu adet işi ....
çok sıcak ter nasıl gidiyor tabi evde çatı kaynıyor çocukların odası 28 derece olmuş
salona gidemiyorum kilimayı açem oturam az çocukların odasındayım onları salona getirsem kilimayı açamam....neyse aksam kociş geldi yemek vs.yemeğimde azmış yedik doyurduk dobiş karnımızı
yarına dolma biber yapmak istiıyorum....eğer sabah uyuyayım dersem saat 1 bulur kahvaltı gün ölüyor erken kalkarsam gece uyukluyorum bulamadık orta yoluu....saat onikiye gelirken veletleri yıkadım gece huzur versinler diye.....neyse hemen uyudular .....
bu aliş çok fena acıkdımı durmuyor ellerini yalıyor mamayı vermeden giydiremedik çocuğu hadi yesin dedik battaniyeye sardık yediriyorum bi pırt yaptı altını açtım azcık mıçmış tam battaniyeyi alacaktım
zartttttttttttt bütün elbisem çenem pokk oldu bide işedi ne saydım ama aytunçda kıs kıs gülüyor allahtan leğeni ortadaydı yıkadım mıçını kremledik kapattık sonra göbüşünü sardık pırtlak pırtlak duruyorya sarın dediler bize gazlı bezlerle sarıyoz neyse şimdi uyudular saat 3 de mama saatleri uyurlarsa 4 bulur kalkmaları bende şimdi yatemmm görüşürüz sabaha ......

oooohhhhh iyi yapmış sana poklu birsen poklu birseeennnn:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…