Aysonu Kizlari 2008

kızlar öyle bir çukura düştükki anlatsam inanmazsınız yani o kadar ben pazatesi 3, günüydü gittim özel tüpbebek merkezine tamam neymiş özel yaptırısam ilaç raporunu çıkartıyomuş sonra dediki benim gönderdiğim bir prof var sana çıkartır raporunu hem o hem ben takip ederiz dedi profta konferansa gitmiş ogünde tedaviye başlamam lazım koçiş başlayalım nasıl olsa çıkartıcaz ilaç raporunu dedi ben başladım 300 ünite gonolf 3toz bir su menegon 2 gün vuruldum sonraki gün gittim profa nedese beğenirsiniz bir milyar istiyo rapor için eee onada tamam dedik katlandık sonra eşim hastaneyi aradığında hastene söyle dedmiş sizin rapor artık geçerli değil eee 2 gün önceki rapor niye geçerli olmaz yani bir dolandırıcılık içinde olduğumu anladık yani bunlar gelenler ilaç raporunu yazmıyolar sonra prof a gönderiyolar ondan sonrada diyolarki tamam ilaç raporu tamamda sizin tüpbebek raporununz tamam değil yani anlıcanız tedaviye başlatıyolar sonra nasıl olsa bırakamaz devam edicek biz bunlardan istediğim kadar para kopratırız bide özel yaparız devletle niye uğraşalım bu yani daha sonra fakülteye gittim benim tedavime fakültede devam ederlemi diye proflar tabiki fakültede yoklar niye özel muayemede zor durumda olan umut arayan insanları sömürrmekle meşguller iki profada gittim bir yapamam dedi aslında 2 milyar para versen nasıl yapıcakta hengi birine yetiştiricen aslında onlar söylemek istediğim güzel bir kelime varda yazamıcam neyse ikinciye gittim oda beni bir güzel kandırdı muayene parasını aldı ben fakültede tedavi edrmisin dedim adama benden oda para istedi tabi bide devlet ilaçların yüzde 50 sini ödüyomuş yarınsını biz ödüyoruz bide o kalan yarısından yüzde 20 maaştan kesiyolarmış yani ilacın yarısından çoğunu bize ödettiriyo devlet anlamadım bu işten hem başbakan 3 tane yapın diyo çocuk hemde ilaçları bile ödemiyo ay ne çok doluyum demi hala sinirlerim düzelmiş değil anlıcanız fakelove arkadaşınız bunlarla uğraşıyo şükredin halinize fikir verin bide ben nerelere şikayet ediyim bunları beni yaktılar geri kalanları yakmasınlar dünden beriş sinirimden hem çatlıyorum hemde ağlıyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşş

benim içimde bir his vardı burayada geldim yazıyım diye kaç kez ama yazamadım şu ilç raporu çıkın müjdeyi veriyim dedim ama olmadı işte ne olur dualarınızı eksik etmeyin bendennnn

abbbooo ay geçmiş olsun fekocum neler gelmiş başına bacım allah yardımcın olsun ne diyem onların yanına kalırmı sanıyosun allah hem bu dünyada hem öteki dünyada werecektir cezalarını olan sana we paralarına oldu anne olmak isteyen bunun için ücadele werenlere böyle şeyler yapıyorlar içlerinde allah korkusu yok bunların
walla nerelere şikayet edileceğinide bende bilmiyom maddi olarak o paralar işlerine yaramıştır belki ama manewi olarak yanların kalmaz bacım rabbim bi yerden çıkarır onun hesabını tekrar geçmiş olsun allah yardımcın olsun bacım

GÜNAYDIN KIZLARRR bu haftam gene yoğun geçti dünde annemlerdeydik tubanın okulu yoktu dün küçükçekmece sahilde dolaştık dün hep hava aldık ailecek hatta sllecek desek yeridir kardeşlerim eşleri annem babam derken kalabalık dolaştık ceylin çok mutluydu gözleri fıldır fıldırdı kalabalığa bakıp çocuklara bakınıp devamlı bişiiler söleniyordu evdeyiz nihayet kızı okula gönderdim ben kahvaltı ettim ceylini yedirdim yatırdım size bi selam çakayım dedim eee nasılsınızz

birsoş kız o prensler ne kadar büyümüşler maşallah çok şekerler bacım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

anaaa fekoo bu ne ya herkes dolandirici olmusss:1shok:
saglik bakanligina sikayet etmek lazim sanirim
bir arastir onu kusum yaa yerinde olsam mutlaka hakkimi ararim utanmaz arlanmazlarklava:

canım ya çok üzüldm bu rapor konusu zaten çok sinir bir konu benimde dosyamı çalmışlardı çok uğraşmıştım bildiğim kadarıyla devlette çalışan dr özelde çalışamaz sağlık bakanlığına şikayet etsene sen onları yanlarına kalmasın yaptıkları Allah verir belalarını canım,
sen nereye gidiyorsun rapor için ben ilk raporumu alırken bu kadar uğraşmadım ikincisinde çalındığı için uğraşmıştık
bu arada ben devlet memuruyum ilaçlara para mara ödemedim sadece maaşımdan %20 kesildi o kadar

Son düzenleme:

cnm bu durum çok kötü :1shok: birkere sana rapor geçerli değil diyen profa yollayan özel hastanemi ?ikincisi sonraki prof takip ederim diyor sonra ne parası istiyor el altındamı para istedi ...eğer böleyse o özel hastaneyide o doktoruda sağlıkbakanlığa şikayet et cnm dilekce yaz ve o dilekcenin aynısını o özel hastaneyede götür sizi şikayet ediyorum bana bunu yaptınız de.....kayseri kaymakamlığına ,belediye başkanıza yetkili kim varsa ona ulatır bu dilekceni yaaa .....böle olmaz

siz devlet memuru olduğunuzan sizin prosüdürü bilmiyorum ama biz ssklı olarak rapor alsaydık ilaçlara yarısını ödeyecektik....birdaha maşşatan felan para kesilmiyor...

birde sizin oranın profları neden bu kadar para istyolar yaaa bernada yaptırdı tüp bebe biliyon oda profa gitti oda rapor çıkardı gittiği doktor ilgilendi ve muayne ücreti ödedi rapor alırken ilaçalrı ssk ile aldı.....

ve burada devlette olan profların muayne ücreti 250 tl en fazla ekstradan ücret talep edemiyolar özel muaynanelerinde farklı olabilir ama fakülteye gelen hastalarını bu fiyattan bakıyolar....

adaletsiz dünya üç beş derken bi dünya paran gitti fake ....keşke kenara koysaydındfa adam gibi gidip özelden yaptırsaydın ama keşkeler şimdi yersiz hakkında hayırlısı olsun cnm

var var beeennnndelikafadulden
cunku hamileyim sandim test bile yaptik
Allahtan ertesi gun adet oldum
kocam hamileyim diye karalar baglamistisositososito

gozun aydın cnım
ben de d kontrol ,çmek istıyorum ama emzırırken olmuyor emzırme ısı bıtsın ben de ıcecem prezervatıfle korunma işi eyi olmiyo
hem duzenlı adet olurumm

aliş fırlama zati biliyorum:lepi:
garuların kucagında gezen aliş
facelerden takım taklavat gösteren hep aliş:roflol::roflol:
oy virmem artık ona kızımı
gusel suratlı ömeri alayım bariii

suratına mıçmışşşşşnaniknaniknaniknanik
:roflol::roflol:

hicranım kuşum esenim günaydınlar bu veletler delü ediyor beni yaa karınları tok gazları yok mırr mırrrr yaaaa anakucağında bir iki sallıyom susuyolar yaa annemlere gittik huyları suları değişti veletlerin özellikle ali çok fena bişey oldu çıktı yaaa anamı ağlatıyor hiçbişey yok mıcını yırtıyor kucağama alınca susuyor kucağımada hiç almadım annemlerde kucaktan kucağa geçtiler ondan ....

adet baya oluyorum o yüzden kasıklarım ağrıyor balkonu silecem içimden gelmiyor yağmur yağıyor uyku havası ama rahat vermediler bi türlü

daha kahvaştı edecem sizler nasılsınız

hicroşum sağol cnm büyüyolar valla ömer biraz dombili aliden klolu olacak heralde o daha ağır çekiyor kaldırınca hehhee alide aynı yiyor ama alinin kıçı bi yerde durmadıpından alamıyor herlade

annemin ya tansiyonu ya sekeri fırladı bilmiyoruz aksamdan beri pek iyi deil:1no2:
kocam hastaneye goturdu bakalım arıcam birasdan ne durumdalar

valla nurişim ben alişe büyüyünce bu kızı sana alacaktım sen fırlamasın diye anası vermiyo dersem
oda isterse kızı kaaçururukkkk haberin ola ya kızda razıysa sen verecen kızııı men anlamzzzzzzz

çocuğum paparizelerin kurbanı cnmm yoksa çok edebli açmazzzzz

ömeride esen istiyorrrr sizin kızların koca derdi kalmadı valla bu devirde zor olamyan kızlarada nasip etsin rabbimm

krispiii ses verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuşum annene geçmiş olsun tatlımmmm şu çocukalr uyukluyolar ben hemen kahvaltı yapam gelecem anacağımm

amin bacım kocasızlık zor Allah etmesin:roflol::roflol::roflol:

yok ben kızı ona gore yetıstırecegim
kacmaz yani öyle bedeveye gitmes:jeyyar:
anası gitti bari onu kurtarıyımmafoldumbenmafoldumben

he bacım Ömer benim zaten akıllıymış oh yaşadı benim kız:))

nuriş canım geçmiş olsun bir sorun yoktur inşallah

saol kusum yaa kadını sglıgı hıc yerınde deıl
bu adam yedi bitirdi annemi yaa sinirsel aslında
4gundur burda gitmeye de pek nıyetı yok azcık borcları azaltalım ev tutmayı dusunuyoruz ona ama belki de döner bilemiyorum artık bıktım hep aynı seylerrrrr

esencim sen nasılsın ahsen napıo hıc bahsetmiosun yaa hep gaz hep kusmuk:roflol:
baska ne var ne yok nasıl annelik
hic yeni foto da koymuosun son halini goremıoruzzz

oyy sekeri tansiyonu ucmus
aclik 260cikmis yaaa
ne bulursa yio tabi hic dikat etmio
sinir stres de var o da ayri mevzu
off canim sıkıldıııı

amin bacım kocasızlık zor Allah etmesin:roflol::roflol::roflol:

yok ben kızı ona gore yetıstırecegim
kacmaz yani öyle bedeveye gitmes:jeyyar:
anası gitti bari onu kurtarıyımmafoldumbenmafoldumben

kuşum biz kaçırsak bile ne yapmamız gerekiyorsa yaparız evelallah ontane oğlumuz yokya rabbim bol kazanç oğluşlarıma iyi bir gelecek nasip etsin de ne var ne yok gelinlerin olsun hem esen ömere ev verecek:roflol:alişede biz verürük oldu bitti
öle bedavadan gelin etmem kendimde bedavaya gittim neyseki kocişim çok iyiŞeniz

kuşummm senin anan tez elden parasını koysun izmirden ufak bir ev alsın kaçsın ne bu böle yaa kadının kafa dinleyeceği zaman hastalık sinir sitresle uğraşıyor.....tek çağre boşanmak bunu sende eyi biliyon işte ama önündeki engelleri olmazsa

ayyy bu ömer le ali deli etti beni ali bey acıktı dötünü yırttı mamayı verdik 90 cc yedi diğerini yemiyor dili ile ittiriyor olmadı alıyor ağıznda biriktirip doşarı atıyor

5 öğünün 3 böle 2 si tam 3 öğünde en fazla 30 cc en az 5 cc mama bırakıyor bu çocuk

ömerde obur yarım saat önden acıkıyor aliden kalan mamayıda verdim ancak sustu ne olacak böle bilmiyorum doktor yalancı meme ile kandır dedi ama ömer yalancı memeyi atıyor almıyor ağlıyor hususi başında dikilmem lazım memeyi ağzında tutsun diye bir balkonu sildirmediler yarısını sildim ama kararlıyım fırını silecem evi süpürecem işlerimi bitirmem lazım aksam çıkadım beyazları hala asamadım yaa bi huni istiyorum vallakafamçokkarıştılülülülülülü

annemin ya tansiyonu ya sekeri fırladı bilmiyoruz aksamdan beri pek iyi deil:1no2:
kocam hastaneye goturdu bakalım arıcam birasdan ne durumdalar

NURAYCIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞALLAH KÖTÜ BİŞİİ YOKTUR DÜZELİR ÇABUCAK ALLAHIN İZNİ İLE CANIMa.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…