canım ya çok üzüldm bu rapor konusu zaten çok sinir bir konu benimde dosyamı çalmışlardı çok uğraşmıştım bildiğim kadarıyla devlette çalışan dr özelde çalışamaz sağlık bakanlığına şikayet etsene sen onları yanlarına kalmasın yaptıkları Allah verir belalarını canım,kızlar öyle bir çukura düştükki anlatsam inanmazsınız yani o kadar ben pazatesi 3, günüydü gittim özel tüpbebek merkezine tamam neymiş özel yaptırısam ilaç raporunu çıkartıyomuş sonra dediki benim gönderdiğim bir prof var sana çıkartır raporunu hem o hem ben takip ederiz dedi profta konferansa gitmiş ogünde tedaviye başlamam lazım koçiş başlayalım nasıl olsa çıkartıcaz ilaç raporunu dedi ben başladım 300 ünite gonolf 3toz bir su menegon 2 gün vuruldum sonraki gün gittim profa nedese beğenirsiniz bir milyar istiyo rapor için eee onada tamam dedik katlandık sonra eşim hastaneyi aradığında hastene söyle dedmiş sizin rapor artık geçerli değil eee 2 gün önceki rapor niye geçerli olmaz yani bir dolandırıcılık içinde olduğumu anladık yani bunlar gelenler ilaç raporunu yazmıyolar sonra prof a gönderiyolar ondan sonrada diyolarki tamam ilaç raporu tamamda sizin tüpbebek raporununz tamam değil yani anlıcanız tedaviye başlatıyolar sonra nasıl olsa bırakamaz devam edicek biz bunlardan istediğim kadar para kopratırız bide özel yaparız devletle niye uğraşalım bu yani daha sonra fakülteye gittim benim tedavime fakültede devam ederlemi diye proflar tabiki fakültede yoklar niye özel muayemede zor durumda olan umut arayan insanları sömürrmekle meşguller iki profada gittim bir yapamam dedi aslında 2 milyar para versen nasıl yapıcakta hengi birine yetiştiricen aslında onlar söylemek istediğim güzel bir kelime varda yazamıcam neyse ikinciye gittim oda beni bir güzel kandırdı muayene parasını aldı ben fakültede tedavi edrmisin dedim adama benden oda para istedi tabi bide devlet ilaçların yüzde 50 sini ödüyomuş yarınsını biz ödüyoruz bide o kalan yarısından yüzde 20 maaştan kesiyolarmış yani ilacın yarısından çoğunu bize ödettiriyo devlet anlamadım bu işten hem başbakan 3 tane yapın diyo çocuk hemde ilaçları bile ödemiyo ay ne çok doluyum demi hala sinirlerim düzelmiş değil anlıcanız fakelove arkadaşınız bunlarla uğraşıyo şükredin halinize fikir verin bide ben nerelere şikayet ediyim bunları beni yaktılar geri kalanları yakmasınlar dünden beriş sinirimden hem çatlıyorum hemde ağlıyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşş
benim içimde bir his vardı burayada geldim yazıyım diye kaç kez ama yazamadım şu ilç raporu çıkın müjdeyi veriyim dedim ama olmadı işte ne olur dualarınızı eksik etmeyin bendennnn
kızlar öyle bir çukura düştükki anlatsam inanmazsınız yani o kadar ben pazatesi 3, günüydü gittim özel tüpbebek merkezine tamam neymiş özel yaptırısam ilaç raporunu çıkartıyomuş sonra dediki benim gönderdiğim bir prof var sana çıkartır raporunu hem o hem ben takip ederiz dedi profta konferansa gitmiş ogünde tedaviye başlamam lazım koçiş başlayalım nasıl olsa çıkartıcaz ilaç raporunu dedi ben başladım 300 ünite gonolf 3toz bir su menegon 2 gün vuruldum sonraki gün gittim profa nedese beğenirsiniz bir milyar istiyo rapor için eee onada tamam dedik katlandık sonra eşim hastaneyi aradığında hastene söyle dedmiş sizin rapor artık geçerli değil eee 2 gün önceki rapor niye geçerli olmaz yani bir dolandırıcılık içinde olduğumu anladık yani bunlar gelenler ilaç raporunu yazmıyolar sonra prof a gönderiyolar ondan sonrada diyolarki tamam ilaç raporu tamamda sizin tüpbebek raporununz tamam değil yani anlıcanız tedaviye başlatıyolar sonra nasıl olsa bırakamaz devam edicek biz bunlardan istediğim kadar para kopratırız bide özel yaparız devletle niye uğraşalım bu yani daha sonra fakülteye gittim benim tedavime fakültede devam ederlemi diye proflar tabiki fakültede yoklar niye özel muayemede zor durumda olan umut arayan insanları sömürrmekle meşguller iki profada gittim bir yapamam dedi aslında 2 milyar para versen nasıl yapıcakta hengi birine yetiştiricen aslında onlar söylemek istediğim güzel bir kelime varda yazamıcam neyse ikinciye gittim oda beni bir güzel kandırdı muayene parasını aldı ben fakültede tedavi edrmisin dedim adama benden oda para istedi tabi bide devlet ilaçların yüzde 50 sini ödüyomuş yarınsını biz ödüyoruz bide o kalan yarısından yüzde 20 maaştan kesiyolarmış yani ilacın yarısından çoğunu bize ödettiriyo devlet anlamadım bu işten hem başbakan 3 tane yapın diyo çocuk hemde ilaçları bile ödemiyo ay ne çok doluyum demi hala sinirlerim düzelmiş değil anlıcanız fakelove arkadaşınız bunlarla uğraşıyo şükredin halinize fikir verin bide ben nerelere şikayet ediyim bunları beni yaktılar geri kalanları yakmasınlar dünden beriş sinirimden hem çatlıyorum hemde ağlıyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşş
benim içimde bir his vardı burayada geldim yazıyım diye kaç kez ama yazamadım şu ilç raporu çıkın müjdeyi veriyim dedim ama olmadı işte ne olur dualarınızı eksik etmeyin bendennnn
var var beeennnndelikafaduldenask olsun kuşum yazmammı buraya ilk gözağrım ama yanlız olunca olmuyor
evet kuşum ali tam adam suratı var ömerde kız güzelliği ama aliin hareketleri görsen dersin büyümüşde küçülmüş tam bir fırlama tipi var herifde tam lazzzz yaadelikafadulden
evet kuşummmm ilaçsız adet oldum bu benim için hamiş haberi kadar değerli senelerce bekledimveee bende oldum nasıl oldu bilmiyorum ama dediğin doğuruymuş o zaman benim yumoşlar oluşmuş kaydiri
yasmine başladım bugün işimi riske atmak istemedim:1rolbirdahaki aya böle olmaya bilir yanii birkerede olsa güselmiş beee :
varmı adet oldum diye benim gibi sevinen yawww:r
suratına mıçmışşşşşnaniknaniknaniknanikeeeeeeeeee kimseler yok bende yazam bakinemmm çıkammmm
bütün gün 3 saat boyunca ütü yaptım çocukların ütüsü bu sadece birkere çamaşır astım bulaşıkları makinaya attım ......sonra tam evi silecektim sular gittti beyazlar makinada kaldı
baya birsüre su gelmedi geldiğinde benim keyfim gitti sanırım adetten ötürü cnm yapmak istemiyor ruh halimi vücudumu çok etkiliyor birkere fixx başağrısı yapıyor....bu adet işi ....
çok sıcak ter nasıl gidiyor tabi evde çatı kaynıyor çocukların odası 28 derece olmuş
salona gidemiyorum kilimayı açem oturam az çocukların odasındayım onları salona getirsem kilimayı açamam....neyse aksam kociş geldi yemek vs.yemeğimde azmış yedik doyurduk dobiş karnımızı
yarına dolma biber yapmak istiıyorum....eğer sabah uyuyayım dersem saat 1 bulur kahvaltı gün ölüyor erken kalkarsam gece uyukluyorum bulamadık orta yoluu....saat onikiye gelirken veletleri yıkadım gece huzur versinler diye.....neyse hemen uyudular .....
bu aliş çok fena acıkdımı durmuyor ellerini yalıyor mamayı vermeden giydiremedik çocuğu hadi yesin dedik battaniyeye sardık yediriyorum bi pırt yaptı altını açtım azcık mıçmış tam battaniyeyi alacaktım
zartttttttttttt bütün elbisem çenem pokk oldu bide işedi ne saydım ama aytunçda kıs kıs gülüyor allahtan leğeni ortadaydı yıkadım mıçını kremledik kapattık sonra göbüşünü sardık pırtlak pırtlak duruyorya sarın dediler bize gazlı bezlerle sarıyoz neyse şimdi uyudular saat 3 de mama saatleri uyurlarsa 4 bulur kalkmaları bende şimdi yatemmm görüşürüz sabaha ......
valla nurişim ben alişe büyüyünce bu kızı sana alacaktım sen fırlamasın diye anası vermiyo dersem
oda isterse kızı kaaçururukkkk haberin ola ya kızda razıysa sen verecen kızııı men anlamzzzzzzz
çocuğum paparizelerin kurbanı cnmm yoksa çok edebli açmazzzzz
ömeride esen istiyorrrr sizin kızların koca derdi kalmadı valla bu devirde zor olamyan kızlarada nasip etsin rabbimm
valla nurişim ben alişe büyüyünce bu kızı sana alacaktım sen fırlamasın diye anası vermiyo dersem
oda isterse kızı kaaçururukkkk haberin ola ya kızda razıysa sen verecen kızııı men anlamzzzzzzz
çocuğum paparizelerin kurbanı cnmm yoksa çok edebli açmazzzzz
ömeride esen istiyorrrr sizin kızların koca derdi kalmadı valla bu devirde zor olamyan kızlarada nasip etsin rabbimm
amin bacım kocasızlık zor Allah etmesin:roflol::roflol::roflol:
yok ben kızı ona gore yetıstırecegim
kacmaz yani öyle bedeveye gitmes:jeyyar:
anası gitti bari onu kurtarıyımmafoldumbenmafoldumben
saol kusum yaa kadını sglıgı hıc yerınde deıl
bu adam yedi bitirdi annemi yaa sinirsel aslında
4gundur burda gitmeye de pek nıyetı yok azcık borcları azaltalım ev tutmayı dusunuyoruz ona ama belki de döner bilemiyorum artık bıktım hep aynı seylerrrrr
esencim sen nasılsın ahsen napıo hıc bahsetmiosun yaa hep gaz hep kusmuk:roflol:
baska ne var ne yok nasıl annelik
hic yeni foto da koymuosun son halini goremıoruzzz
annemin ya tansiyonu ya sekeri fırladı bilmiyoruz aksamdan beri pek iyi deil:1no2:
kocam hastaneye goturdu bakalım arıcam birasdan ne durumdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?