kızlar öyle bir çukura düştükki anlatsam inanmazsınız yani o kadar ben pazatesi 3, günüydü gittim özel tüpbebek merkezine tamam neymiş özel yaptırısam ilaç raporunu çıkartıyomuş sonra dediki benim gönderdiğim bir prof var sana çıkartır raporunu hem o hem ben takip ederiz dedi profta konferansa gitmiş ogünde tedaviye başlamam lazım koçiş başlayalım nasıl olsa çıkartıcaz ilaç raporunu dedi ben başladım 300 ünite gonolf 3toz bir su menegon 2 gün vuruldum sonraki gün gittim profa nedese beğenirsiniz bir milyar istiyo rapor için eee onada tamam dedik katlandık sonra eşim hastaneyi aradığında hastene söyle dedmiş sizin rapor artık geçerli değil eee 2 gün önceki rapor niye geçerli olmaz yani bir dolandırıcılık içinde olduğumu anladık yani bunlar gelenler ilaç raporunu yazmıyolar sonra prof a gönderiyolar ondan sonrada diyolarki tamam ilaç raporu tamamda sizin tüpbebek raporununz tamam değil yani anlıcanız tedaviye başlatıyolar sonra nasıl olsa bırakamaz devam edicek biz bunlardan istediğim kadar para kopratırız bide özel yaparız devletle niye uğraşalım bu yani daha sonra fakülteye gittim benim tedavime fakültede devam ederlemi diye proflar tabiki fakültede yoklar niye özel muayemede zor durumda olan umut arayan insanları sömürrmekle meşguller iki profada gittim bir yapamam dedi aslında 2 milyar para versen nasıl yapıcakta hengi birine yetiştiricen aslında onlar söylemek istediğim güzel bir kelime varda yazamıcam neyse ikinciye gittim oda beni bir güzel kandırdı muayene parasını aldı ben fakültede tedavi edrmisin dedim adama benden oda para istedi tabi bide devlet ilaçların yüzde 50 sini ödüyomuş yarınsını biz ödüyoruz bide o kalan yarısından yüzde 20 maaştan kesiyolarmış yani ilacın yarısından çoğunu bize ödettiriyo devlet anlamadım bu işten hem başbakan 3 tane yapın diyo çocuk hemde ilaçları bile ödemiyo ay ne çok doluyum demi hala sinirlerim düzelmiş değil anlıcanız fakelove arkadaşınız bunlarla uğraşıyo şükredin halinize fikir verin bide ben nerelere şikayet ediyim bunları beni yaktılar geri kalanları yakmasınlar dünden beriş sinirimden hem çatlıyorum hemde ağlıyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin inşşşşş
benim içimde bir his vardı burayada geldim yazıyım diye kaç kez ama yazamadım şu ilç raporu çıkın müjdeyi veriyim dedim ama olmadı işte ne olur dualarınızı eksik etmeyin bendennnn
hicranım kuşum esenim günaydınlar bu veletler delü ediyor beni yaa karınları tok gazları yok mırr mırrrr yaaaa anakucağında bir iki sallıyom susuyolar yaa annemlere gittik huyları suları değişti veletlerin özellikle ali çok fena bişey oldu çıktı yaaa anamı ağlatıyor hiçbişey yok mıcını yırtıyor kucağama alınca susuyor kucağımada hiç almadım annemlerde kucaktan kucağa geçtiler ondan ....
adet baya oluyorum o yüzden kasıklarım ağrıyor balkonu silecem içimden gelmiyor yağmur yağıyor uyku havası ama rahat vermediler bi türlü
daha kahvaştı edecem sizler nasılsınız
hicroşum sağol cnm büyüyolar valla ömer biraz dombili aliden klolu olacak heralde o daha ağır çekiyor kaldırınca hehhee alide aynı yiyor ama alinin kıçı bi yerde durmadıpından alamıyor herlade
saolun kuslar simdi daha iyi
saglık ocagına gitti ilac yazdırmaya
stres ve ılaclarını ıhmal etmesı yuzunden olmus
ama ne bicim işse hastane ilac yazmamıs acilde
saglık ocagına yazdırın demişler hayret bişe yaniiiiiiiii
bizim dobiş de 125 cc sebze corbasını içti uzerine de 80 cc süt içti çatladı sızdı şimdi ogle uykusunda kendisi
kocam hep dioki uzerimize süt döksek bizi de yer bukaydirigubbakcemile3
benımkı de aynı hıcros yaa kafasının altındakı yastıgı alıyor yan yastıklarını yerlerınden cıkarıyor altındakı mınderı cekıstırıyor herseyı agzına sokmaya calısıyor yaa ben bıberondan bıle mıkrop kapmasın dıye herseyı sterılıze ederken bu ne varsa yalıyor beni deli ediyorrrrrrrr:bbo:
sonra yumrugu ıle kaşıyor eli hep agzında bakalım bizimkiler ne zaman cıkcekkk
kızzz ceylin konusuyor mu kusum??
ben cok sabırsızlanıyorum anne baba desin istiyimmmmmopuyorumnanaktan
slmm nbrr hanımlarr
birsenn gıı daha test yapmadım komsudayımm eve giderken alayım diyomm yaa bakarızz..
belkide doğumdan sonra olur böyle düzensizlik diyede düşünüyom yaa hayırlısı olsunn..
bu arada NURAY geçmiş olsunn canımm
bu ne yaaa amma iş yapmışsın hee
bende mevlüt şekerlerini yaptım bitti yazıyı da zımbaladım kurbanımız da kesiliyor akşam annem gelecek kavurmalık doğruycaz
kaynanamın umru değil
cumartesi canım inşallah bı atlatsaydık çok kalabalık olacak çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?