Aysonu Kizlari 2008

canım allah yardımcın olsun inşallah herşey istediğin gibi gider maddi manevi rahat edersiniz canım

saolun kuslar simdi daha iyi
saglık ocagına gitti ilac yazdırmaya
stres ve ılaclarını ıhmal etmesı yuzunden olmus
ama ne bicim işse hastane ilac yazmamıs acilde
saglık ocagına yazdırın demişler hayret bişe yaniiiiiiiii

bizim dobiş de 125 cc sebze corbasını içti uzerine de 80 cc süt içti çatladı sızdı şimdi ogle uykusunda kendisi
kocam hep dioki uzerimize süt döksek bizi de yer bukaydirigubbakcemile3

sağlıklı olsunlarda ccanım kilo almaları bişii değil zaten ama maşallah çok tatlı görünüyorlar büyümüşler inan öp benim için onları

bombom bacım naber nasıl gidiyor napıyon keyifler yerindemi aşılamamı yapıcaktın sen yaptınmı 2.yi nasıl oldu sonuç bellimi canikom

ohhh yesin yesin maşalllah allah bol iştah versin prensesine
benimki iştahsız hala zor yediriyom valla dişlerde çıkmadı henüz ama sıkıntı yapıyor çıkacak herhalde nerdeyse ama bir türlü çıkamadılar eli ağzında hep her oyuncağı ağzına götürüyor elini ısırıyor salya fulll bekliyoz bizde bölee

benımkı de aynı hıcros yaa kafasının altındakı yastıgı alıyor yan yastıklarını yerlerınden cıkarıyor altındakı mınderı cekıstırıyor herseyı agzına sokmaya calısıyor yaa ben bıberondan bıle mıkrop kapmasın dıye herseyı sterılıze ederken bu ne varsa yalıyor beni deli ediyorrrrrrrr:bbo:
sonra yumrugu ıle kaşıyor eli hep agzında bakalım bizimkiler ne zaman cıkcekkk
kızzz ceylin konusuyor mu kusum??
ben cok sabırsızlanıyorum anne baba desin istiyimmmmmopuyorumnanaktan

şu an sağanak yağış var kuşlarım

benimkiler sıçana dönmeden gelebilseler bari-tatlicadiarzu-
kociş aksam halı sahaya gidecem diodu yatar sanırsammm
oh sefam ossuunnnkaydirigubbakcemile2

der der nuraycım az kaldı ceylin anne baba dede mama gel abla nananneee dede suya brvva diyo tabii sonra cici diyorr allaha şükür birde bize tutunup ayağa kalkıyor artık maşallah az kaldı yürüyecek bu ay sonuna kadar inşallah tutunarak

OYY MASALAH KIZ YAKINDA SOHBETE BILE BASLAR SENINKI
eltimin kizi 20aylik ve daha anne baba bile diyemiyor hicbirsey konusamio insallah bizimki oyle olmaz yaaa

annem geldi ialc yazdiramamis saglik ocagindan yazdirmasi icin buraya kayiti olmasi lazimmis o zaman da nazilliye gidince ilac yazdiramazmis
moktan moktan isler iste
dr beni taniyor kendisi ordaki ilaclardan vermis 1er kutu saolsun
basim cok agrio yaa annem kizdi onun basinda durma yat biras dio uzanicam gelirim yine

slmm nbrr hanımlarr
birsenn gıı daha test yapmadım komsudayımm eve giderken alayım diyomm yaa bakarızz..
belkide doğumdan sonra olur böyle düzensizlik diyede düşünüyom yaa hayırlısı olsunn..

bu arada NURAY geçmiş olsunn canımm

ayşe kızzz senin bebe yaşına girecek ne düzensizliği bacım baya oldu doğum olalı benmi yanılıyorum yoksa al şu testini yap bacım böle şeyler beklemeye gelmez
hamişsen ne yapacan doğuracaksın dimi şimdi ne zor olur yaww öteki daha çok kötü
ama hayırlısı olsun hayırlısını nasip etsin rabbim .........

offf yoruldum ama işim bitmedi daha salonun çekyatlarını çektim arkalarını sildim heryerin toznu aldım sildim en son dedim şu halısınıda silem mama döküldü açık renk kötü duruyo silemde örtü serem üzerine olmuyor böle açık renk halı batırıyoz kim yıkar eder yaaa orayı hallettim alkisalkisalkis

yatak odamı sildim süpürdüm tozunu aldım mevlüt için şeker sepeti yapmıştım onu aldım parfümlerimi koydum makyaj malzemelerimi doldurdum kapısını çektim çıktım alkisalkisalkis

balkonumu sildim iki kova suyla kapalı mapalı ama sil sil bitmedi 10 metre olunca bitmez tabi çörü çöpünü topladım ......camların kenarlarnı sildim ....çamaşırlarımı astım kuruyanları katladım .....makinaya bulaşığı attım ....şimdi mutfağın yerini sileceğim sonrada çocukların odası kalıyor ama uyuyolar olmazsa yarın silier süpürürüm onlarınkini mutfak antre banyoda bittimi bende biterim...alkisalkisalkiskafamçokkarıştı

off ipin ucu kaçınca böle oluyor aman şimdi temizledimya bigün siler bigün süpürürüm zaten azcuk mıçımızı toplayak 15 de bir kadın alacam yarım gün mayıs annelerinden bir arkadaş burada birini önerdi bana yakında alacağım yoksa böle benim canım çıkar delikafaduldendelikafadulden

alim yemek istemez ömer yiyecem diye ağlar şaşkınım yorgunum

bu ne yaaa amma iş yapmışsın hee
bende mevlüt şekerlerini yaptım bitti yazıyı da zımbaladım kurbanımız da kesiliyor akşam annem gelecek kavurmalık doğruycaz
kaynanamın umru değil

oyyyyy kızlar ewin işi yemek reçel derken bu saat oldu yaww amma yoruldum haaa biliyom yine kızacaksınız bana amma napim bunlarıda yapmak zorundayım reçel yordu beni ayakta kaldım köpüğünü alayım derkene bi tarafım tutulacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…