Aysonu Kizlari 2008

atlatırız bacım inşallah şekerleri hallettim silikonla kelebeklerini yapıştırdım ismi yaazan kağıdı zımbaladım çok güzel oldu yaa
yarın temizliğim yapılacak camlar falan hallolucak bende kuaföre gitmeliyim

uyyyiii sendemi süsleneen leyynnn kokoşlar sii doğurduktan sonra süslü gaılar oldunu neyse neyse hadi hakettini onları güseller

slmm kızlarr test yaptımm çok çok silik çıktı 2, çizgii bakalım yarın kan testi yaptıracagımm hayırlısı olsunn artıkk olursada sevinirimm beraber büyür giderler artıkk inşallahh ..

tabii hayırlısıysa olsunn

aaaaaaaaaa tebrük ederim kı al sana bi hamiş daha kıın kaç yaşındaki olsun kı arkadaş olurlar birbirine

bakalımm yarın kesin sonuçç alırımm artıkk var ya da yokk hayırlısı olsunn bebeğimm daha 8,5 aylıkk teyzesii hayırlsı olsunn ben kaçar iyi akşamlarr herkese

ayşee cnmmmmm tebrik ederim seniii bi açtın tam açtınnnn

bennn evin bütün işini yaptımmm banyı mutfak antre çocuk odası bitti kendim bıcı bıcı yapacam ama kocam gelsin veletler durmuyorr

günaydın kuşlarrr nasılsınız bakimmmm ben mutluyum evim temiz çünki şimdi çocukları besledim ben kahvaltı yapacam sağolsun gece yaramazlık yapmadılar saat 2de kalktılar yemek yedirdim altlarını değiştiridm ömerin yine sirtına çıkmış sidik mıçı rahat durmuyorki herifin bez yamuk olmuş....

sonra sabah 5 .30 kaltılar yarım saat geçmiş yemek saatinden ali nasıl ağlıyo yırtıyo kendini

hemen babası mama yaptı yedirdim sonra ömeri aldım yedirdim şimdi yine yemek faslı bitti

bugün fırını temizleyecem yemek yapacam....

kız damadıma laf etme bezi düzgün bağlayamamışsın çocuğa suç atıyorsun cadı kaynana:))

günaydııııııııııııııııııın kızım uyuyor bende kahvaltı yapıyorum

selam kızlar nasılsınız nöbetleriniz nasıl geçti ay busede bu sabah saat 8 de dikti beni ayağa bi türlü ayılamadım bebek doğunca bakalım nasıl kalkacam sabahın köründe ahhhh o nöbetler ahhhh

is guc ancak gelebildim
anamin faydasi yok yaa yiyip icip yatiyyy yedigini sagda solda birakioo
esim az geliyo gibi anamin da arkasini topluom yaaaa
simdii yatio kalksin bebise baksin da banyoya girecem
bugun kaynanam gelebilirim demis esime bakalim belkim gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…