Aysonu Kizlari 2008

selam millet naberler ben evdeyim bugün çok işim var ev işinden başımı kaldıramıyom ceylini yıkadım yedirdim yatırdım bende size bakem dedim

Anaa ayse test bozuk dımekkı
neyse daha dıkkatlı olursun artık
daha bebısın kucuk
kolay gelsın hıcrosum
kaynana gelııomus ben kacar

kuşum bugün ömerim mızmız bende çamaşır astım kuruyanları katladım klozet takımlarını attım makinaya ali efendi ile uğraştım ......onları besledim ......fırını temizledim aman çok fena olmuş 1 saatten fazla tutu ....ellerim acıdı beee....dolma biberleri suya koydum içini hazırladım inan daha yeni bişeyler yedim ....yemek yoktu karpuz peynir yedim.....

birde mayıs anneleri buluşacağız onun için orada organize işine bakıyom kuşumm

dimek kaynana geliyor heee annende sende ohhh anaları topladın

benim annemde haftaya salı günü gelecek salı günü kadıköyde buluşacaz mayıs anneleri ile ananem annemde kalıyor oda gelecek bize o evde kalacak .....dayımlar şileye gitmişler ....
galiba artık hep annemde kalacak annem bana gelmesi azalacak ananem bu merdivenleri birgünde çıkar

kuşum anneler iş güç yapyolar sağolsun ama herkesin düzeni kendine annende evde bıkmıştır sende seriyo işleri

benimkide sağolsun yapıyor ama yarım yamalak salonu süpürüyorsa silemden tozunu almadan başka yere gidiyor ...bende öle işten hoşlanmam ben girdiğim yerin işini bitirir öle çıkarım odadan o ise sen sil sen süpr der sinir oluyorum herşeyi kendine göre koyuyor ....vs.vs.vs. işteee

ayşe gözün aydın cnm kızın çok küçüktü ama olsaydı da hayırlısı olurdu heralde

hicran sanada kolay gelsin ben dün yaptım o işleri evin heryerini sildim süpürdüm tozunu aldım salonun halısını bile sildim balkonum bi dert 1o metre sil sil canım çıkıyor ....

kızlar sağolun yawww işte nelerle uğraşıyorummmm
rabbim bu yolda olanlara bol bol sabır versin
şikayet edenlerde (uykususuzluktan) şükretsinler
dualarınızı eksik etmeyin inşşşşşşşmafoldumben

1,evet canım özel hastane 2,canım ne el altı anlattı birşeyler ben anlamadım dedim bana dedidi direk para diyorum para dedi ben yerin dibine girdim oysa hiç utanmadan direk söyledi ya yani benim hakkım olan raporu 1 milyar karşılığında veriyo el altı falan değil direk canımmmm

birsen şimdi çok değişmiş canım ilaçların yarısını devlet karşılıyomuş o ödediği yarısındanda yüzde 20 maaştan kesiyolar sizin yaptırdığınızda siz yüzde 20 sini ödüyodunuz biz şimdi nerdeyse yüzde 60 ını anlıcan devletartık ilaçda vermiyo yani çok zorlaştırmışlar çokkkkk

yok canım ya burdaki proflar sen kapıdan girince para olarak görüyolar inan insan evlat hasreti çeken bir olarak değil yani ben ogün gittim tedavim yarım kalmaasın diyeiki profa biri 1 milyar biri 1400 istedi düşün yani aslında yapmak zorundalar fakültede para almadan ama yok yapmıyolarrrr onlara vicdan versin rabbimmm
birsen benim giitim özel hastanenin derdi öyleymiş zaten sonardan anladıkkk ama birsen benim eşim memursa benim tedavimi karşılıyosa neden özel yaptırıyım insanın zoruna gidiyo özel yaptırmaya çalışsaydım daha neler yaparlardı acaba

yuhhh adama bak beee:1shok:direk para heee şikayet edeceksin işte cnm
hiçmi prof görmedik beee:1shok:sopalıklar valla...,
gittiğin hastanede dalaveracıymış cnm her hastane öle değil
fakültede senden rapor için 1400 para istiyor hee tuhh yazık o insalara yaa
cerrahpaşa 5 milyarsa tüp bebek 3 milyarını alıyormuş raporlu cnm ...

haklısın hakkın varken neden böyle olsun ama bu işler çok karışık özellikle devlet hastanesinde ben biliyorsun ssk doktoruna gittiğimde özel gidiyorum herife
ilaçlara rapor için gittim kendisi yok başka doktor girecekmiş heyete
o doktoru arıyorum neyse buldum adamı heyete girdik bi dünya siıra bekledik...
raporiçin iki doktora daha imza attır dediler girdik doktora bu ne tüp bebek içinmi vs.vsbir imza için elli laf işittim tamam bitti dedim çıktım babam eczaneye gitti ilacı alacak tarihde sorun çıktı babam birgün daha ssk hastanesinde uğraşdı ....
o yüzden porç alıp çıktık bu yola ama senin borç alacak gücünde yok..ne diyem arkadaşım allah sabır versin:teselli:

amin birsen zaten rabbimden bol bol sabır istiyorummm
bide beni o paragöz proflardan bir muayene etti çok kötü şeyler söyledi yumurtalıklarımla ilgili büyük boşluktayım ama ne yapıcamıda bilmiyoum
kız ben kaç gündür sabah çıkıyorum akşam eve giriyormmm bekle bekle

bide benim prof baktı sadece solda 2 tane yumurta 11mm 12mm olmuş bide sağda 7,5 mm şimdi bu yumurtalarım ne olucak benim yine çatlamazsa bu çatlak yumurtlara zaten az yumurtam onlarda boşuna gidicek ne yapıcam çok karışık kafam
aha geldim gelmiyon yazıp duruyosunuz kafanızı şişiriyimde görünnnn

birsen sende kaç yumurta toplanmıştı ben unuttum bide günde kaç doz kullanıyodun bitane daha soru toplam kaç bin ünite kullandın ilaç yazarmısınnn

fekom cok uzuluyorum anlattiklarini okudukca
Allah sana sabir ve kolayliklar versin canim en kisa zamanda nasip etsin insallah canim benim yaaa:teselli:
dirim maaanee oraya bisuru sey yaziosun cocuklarla ilgili
kaynanatorunle ilgili hehe
buraya az yaziosun iste az:mymeka:

feko senin yumurta olusuo zaten canim ya onemli olan catlamasi deil mi
eee o kuvvetli olan igneden yapsinlar belki kendilginden hamile kalirsin tup bebege gerek kalmazzzz????

feko senin yumurta olusuo zaten canim ya onemli olan catlamasi deil mi
eee o kuvvetli olan igneden yapsinlar belki kendilginden hamile kalirsin tup bebege gerek kalmazzzz????

nunişşşşş evet canım ama kime anlata biliyosunki onu
dünkü muayene eden prof varya san niye vermişler bu raporu dedi düşün onunda imzası var alttaa kime ne anlatıcan canım ben dün gittim işte tüp bebeğpe başadığımız dr dün benim ultrasonum var tedavime göre dedimki, ben devam etmesemde siz bakmaz zorundasınız belki fazla uyarılma oldu ben 2 günde en yüsek doz kullandım zararı olmucakmı şimdi dedim bana bi çıkıştı burda dr benim sen değilsin bakmıcam bakmak zorunda değilim dedi bunlar salak sanıyolar karşısındakini bu kk bana neler öğretti valla aslında benim derdim tmm kaldı tüpbebek ama yumurta takibi yapsında bari bu yumurtalarım bışuna gitmesin belki çatlar bi umut işte çatlayıp patlayasıcalar psikolojimi alt üst ettiler zaten benim bu sorunum beyinden geliyo bide daha çok strese soktular dün tartıştım o dr yolacaktımda zor aldılar elimden ben zaten fsh yüksek diye gitmişim ama hiç umrundamı beni bir yumurtam benim için bir servet değierinde ama anlayana aklıma geldikçe çıldırıyorum işte bundan sora ne yapıcam bilmiyorummm akıl verin

kız nuniş ben bile kendime çok üzülüp acıyorummafoldumben
iyi dayanıyor gine çok maşallah yaniiiiisenağlama

canim simdi senin bu tedavi kesin yattiysa o zaman baska bir doktora git yumurtani takip etsin ovitrelle denen igneden vurdur onunla yumurta catlar benceeee
zaten tup bebek de yapilsa bu igne kullanilmayacak miydi

nunişşş bana tüpbebektede prengnly yazdı canım tüp bebekte çok önemli değilki canım sanırım benim yumurtam çatlasada yumurtalıkmı atmıyo acaba yawwww ben bile anlıyamadım şu yumurtalarımı aaslında öyle düşünüyorumda kime gidicem offff yaaa

nurişimm ne bilem çocuklarla ilgili yazı yazıyom yawwww hem orada konu konuyu açıyorrr

fake cnm ben 225 dozla başladım bana 600 lük gonalf verdiler ilk etapta
sonra benim son iki gün 175 doz yaptırdılar ama 225 doz olurken yanında yumurta baskılayıcı orgalutran verdi latfi ....son gün çatlatma iğnesi olacağım gün 170 doz yaptım sonra şu pahalı çatlatma iğnesi oldum

20 yumurta gelişti 6 yumurta toplandı 2 si döllenemedi 4 tane döllendi 2 transfer
2 donduruldu cnm

yani ben 600 ünite gonalf almışım bird eorgalutran aldım sonraki doza biraz hemşire ekledi cnm para vermedim.....

kurabiyeyi yaptım kalın yuvarlamışım altı içi pişmemiş üstü pişmiş üstünü folya ile kapattım tekrar pişiriyorum......
ömerim mızıklıyordu ya mışçamadı kabız olmuş hemen kabızlık önleyici mama verdim popoya masj yaptım mıçtı ama hala ıkınıyırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…