cnm bu durum çok kötü :1shok: birkere sana rapor geçerli değil diyen profa yollayan özel hastanemi ?ikincisi sonraki prof takip ederim diyor sonra ne parası istiyor el altındamı para istedi ...eğer böleyse o özel hastaneyide o doktoruda sağlıkbakanlığa şikayet et cnm dilekce yaz ve o dilekcenin aynısını o özel hastaneyede götür sizi şikayet ediyorum bana bunu yaptınız de.....kayseri kaymakamlığına ,belediye başkanıza yetkili kim varsa ona ulatır bu dilekceni yaaa .....böle olmaz
siz devlet memuru olduğunuzan sizin prosüdürü bilmiyorum ama biz ssklı olarak rapor alsaydık ilaçlara yarısını ödeyecektik....birdaha maşşatan felan para kesilmiyor...
birde sizin oranın profları neden bu kadar para istyolar yaaa bernada yaptırdı tüp bebe biliyon oda profa gitti oda rapor çıkardı gittiği doktor ilgilendi ve muayne ücreti ödedi rapor alırken ilaçalrı ssk ile aldı.....
ve burada devlette olan profların muayne ücreti 250 tl en fazla ekstradan ücret talep edemiyolar özel muaynanelerinde farklı olabilir ama fakülteye gelen hastalarını bu fiyattan bakıyolar....
adaletsiz dünya üç beş derken bi dünya paran gitti fake ....keşke kenara koysaydındfa adam gibi gidip özelden yaptırsaydın ama keşkeler şimdi yersiz hakkında hayırlısı olsun cnm
1,evet canım özel hastane 2,canım ne el altı anlattı birşeyler ben anlamadım dedim bana dedidi direk para diyorum para dedi ben yerin dibine girdim oysa hiç utanmadan direk söyledi ya yani benim hakkım olan raporu 1 milyar karşılığında veriyo el altı falan değil direk canımmmm
birsen şimdi çok değişmiş canım ilaçların yarısını devlet karşılıyomuş o ödediği yarısındanda yüzde 20 maaştan kesiyolar sizin yaptırdığınızda siz yüzde 20 sini ödüyodunuz biz şimdi nerdeyse yüzde 60 ını anlıcan devletartık ilaçda vermiyo yani çok zorlaştırmışlar çokkkkk
yok canım ya burdaki proflar sen kapıdan girince para olarak görüyolar inan insan evlat hasreti çeken bir olarak değil yani ben ogün gittim tedavim yarım kalmaasın diyeiki profa biri 1 milyar biri 1400 istedi düşün yani aslında yapmak zorundalar fakültede para almadan ama yok yapmıyolarrrr onlara vicdan versin rabbimmm
birsen benim giitim özel hastanenin derdi öyleymiş zaten sonardan anladıkkk ama birsen benim eşim memursa benim tedavimi karşılıyosa neden özel yaptırıyım insanın zoruna gidiyo özel yaptırmaya çalışsaydım daha neler yaparlardı acaba
yuhhh adama bak beee:1shok:direk para heee şikayet edeceksin işte cnm
hiçmi prof görmedik beee:1shok:sopalıklar valla...,
gittiğin hastanede dalaveracıymış cnm her hastane öle değil
fakültede senden rapor için 1400 para istiyor hee tuhh yazık o insalara yaa
cerrahpaşa 5 milyarsa tüp bebek 3 milyarını alıyormuş raporlu cnm ...
haklısın hakkın varken neden böyle olsun ama bu işler çok karışık özellikle devlet hastanesinde ben biliyorsun ssk doktoruna gittiğimde özel gidiyorum herife
ilaçlara rapor için gittim kendisi yok başka doktor girecekmiş heyete
o doktoru arıyorum neyse buldum adamı heyete girdik bi dünya siıra bekledik...
raporiçin iki doktora daha imza attır dediler girdik doktora bu ne tüp bebek içinmi vs.vsbir imza için elli laf işittim tamam bitti dedim çıktım babam eczaneye gitti ilacı alacak tarihde sorun çıktı babam birgün daha ssk hastanesinde uğraşdı ....
o yüzden porç alıp çıktık bu yola ama senin borç alacak gücünde yok..ne diyem arkadaşım allah sabır versin:teselli:
feko senin yumurta olusuo zaten canim ya onemli olan catlamasi deil mi
eee o kuvvetli olan igneden yapsinlar belki kendilginden hamile kalirsin tup bebege gerek kalmazzzz????
fekom cok uzuluyorum anlattiklarini okudukca
Allah sana sabir ve kolayliklar versin canim en kisa zamanda nasip etsin insallah canim benim yaaa:teselli:
dirim maaanee oraya bisuru sey yaziosun cocuklarla ilgili
kaynanatorunle ilgili hehe
buraya az yaziosun iste az:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?