Aysonu Kizlari 2008

nasıl yani birsen toplam 600 ünitemi harcadın sennnn

ya fake tam hatırlayamıyorum başlarda 225 doz yaptık sonra 175 doza düştü
toplam 10 .gün çatlatma iğnemi oldum 1500 de olabilir hatırlamıyorumm yanii

drım kız senın bebişler tek yumurta değil değilmi farklılar:) ay ne şeker bunlar yaaa:)soldakini gözüm kesti benım kıza :))))))))))))))))) sağdakide pek fena duruyor kız sen ondan çekecen bak gör:))) cin cin bakıyor vallaa yerim ben bunları:))) cimcimler:)) tontişlerr:))

senınkıler oyuncak oynuyormu kız:)))) benımkı düzeltilmiş yaş olarak 1,5 aylık olduk ne zaman buna çıngırak almak lazımki????????

hee bide gece uykularına başlamadılarmı canım ...benımkı çok güzel uyuyor geceleri nazar değmesin..saat dokuzda uyudu sabah 5 e kadar uyur ama ben 3 gibi kalkıp mama yapıp veriyorum yoksa 5 de uyanınca cin gibi oluyor sonra konuşup duruyor sabahın o saatinde:)))) bende çözümü 3 de kalkıp mama yapmakda buldum sonra tekrar yediye sekize kadar uyyuyor çok rahat ediyom ama genede tabi bebk bakımı yorucu yaw şimdi gidip biberon kaynatacam...siz siz olun anne sütünü iyi üretmeye bakın bende süt falan kalmadı zaten ancak 40 gün verebildim...emzirmek güzel bişiymiş geçen denedim benım kıza ay ne güzelmiş yazık bebişim küçükdü ememedi şimdide benım süt yok ne yapalım artık mamayla besleniyoruz...

bende kuırabiyeyi yaptım tadı güsel ama pişmek bilmedi bi tuaf oldu yazık çikolata parçacığıma

ay bide ayın 22 sinde aşılarımız var ikinci aşılar ay ne yapacam ben geçenki aşıda 38,8 e kadar yükselmişdi ateşi...teyzem ben annem düşürünceye kadar öldük iki liaç içirdik banamısın demedi kızım...ne tecrübesisim ordaki anneler keşke ateş düşürücü içirip getirseydin dediler ben bilemedimki ahh ahh....şimdi ne yapacam çok korkuyorum annemde yok tekim evde eşimde işe gidecek ay bişi olmaz demi kızlar...39 olursa direk hastaneye görütmeyi düşünüyorum...40 olursa tehlikeli demi havale geçirir allah korusun...o gün bile elim ayağım dolaşmışdı...annemler tecrübeli vallaa kızı soyup heryerine bez bastırdık alev alev yanıyordu ve inliyordu benım kızım canım benım aşkımmmmmmmm....bide olmaz inşallah öyleee

drımım valaa kız helal olsun sana o iki bebekle kuaiyemi yaptın valla helal olsun ne tembel kadınım ben ancak yemek yapıyom benbiberon kaynatıyorum mama yapıyorum bebek bakımı bide senın iki bebek var aboo utanmalıyım aman benım koca duymasın:))) çok kızar:))

cnm evet ayrı yumurtalar sağdaki esenin kızının soldaki nurişin be cnm çoktan başgöz ettik sen olmazsan böle olur heheheeee
evet cnm soldaki çok fena yaaa fırlamanın önde gideniii

cnm düzeltilmiş yaş ne benimkiler 2 aylık olacaklar ne zaman oyuncak bilmiyorum doktor bana beşiğe dönence takın dedi artık anlarlar dedi

cnm benimkiler öle uzun uyumuyor uyutmuyorum saat 12 de beslendimi 3 de kalkıyoruz mama yiyoruz sonra saat 6 da sonra 9 da bir saat aksama oluyor onlar uyursa ama genelede 3 saatte bir mama bekliyolar cnm

selam canım kızının aşılarını nerde yaptırıyorsun sağlık ocağındamı yoksa özel hastanedemi

duu kızz bu ne panik ikinci doz hepatitdemi ateşlendi senin kız bacaktan olandan
bizimkilerde oldu bişey olmadı şidmi şu verem aşısımı ne o olacakya onda bekliyorum ben
2 gün yıkanamyacak olanda cnm ateşlenirse korkma üzerine ince bişey giydir ateşdüşürücü ilaç içir ve bebeklerin ısıları şuan 37 dereceymiş ben araştırdım ateş 39 40 olursa korkun diyolar....

ooooo kurabiye neki dün bütün evi sildim süpürdüm çekyetları çektim salonun halısını sildim banyou balkonu temizledim çamaşır yıkadım astım kuruttum bide çocuklarla uğraştım canım çıktı o ayrııı bir konuuuu

sağlık ocağında yaptırıyorum canım... nedenki artık sağlık ocaklarıda ital aşı yapıyorlarmış..ordaki hemşireler dedi ama benım kız işde ateşleni genelde ateşlenmiyorlarmış bana denk geldi buda

drımım verdin yani oğlanları neyse canın saolsun ama çok şekerler kız:) ne mutlu sana iki bebek sahibi oldun:) birde canım karışmak gibi olmasında sen daha iyi bilirsin dr gidiyorsun..bu mama tablolarını incele ver bebişlere mamayı mesela günde 5 öğün diyor verin diyor ben öyle yaptım artık tabloya uyyuyorum sende bence araştır canım...benım kız 4 kiloyugeçti ne kadar bilmiyorum ama 4300 falan olmuşuzdur....150 cc veriyorum 24 saatde 5 kere güzel oluyor kiloda baya iyi alıyor ayda 1 kilo alıyor..bu tabloları araştır ne kullanıyorsun ben milupanın presini kullanıyorum..

hamarat kadınsın wesselam sen oğlanların aşısını nerde yaptırıyon werem aşısını özeller yapmıyor mecburen sağlık ocağı yapacak oda ateş yapabilir bebekten bebeğe değişiyor busede olmamıştı

ilk aşımızı 22 nisanda olduk koldan bir üç tanede bacaklardan olduk...bu zatüre içinmi ne olan ateş yapıyormuş sanırım bilmiyorumda....şimdi ne vurunacak ki???????

cnm bende günde 5 öğün olarak veriyorum 120 cc ama alim daha az kilo alıyor beş öğünün illa 3 öğününde en fazla 10 cc bırakıyor biraz yemesi sorunlu ama ayda 1 kilodan fazla alıyolar ömer biraz daha obur yanlız o daha fazla almış olabilir
bizde aptamil 1 kullanıyoruz birde arada aptamil gaz yapmayan kabızlığı önleyen mama kullanıyoruz

biz devlet hastanesinde yaptırıyoz aşıları cnm cerrahpaşada doğum olduğundan orası bakıyor sağlık ocağına gerek yok dediler

ilk aşımızı 22 nisanda olduk koldan bir üç tanede bacaklardan olduk...bu zatüre içinmi ne olan ateş yapıyormuş sanırım bilmiyorumda....şimdi ne vurunacak ki???????

cnm biz ilk ay hepatitin ikincii dozunu olduk oda bacaktan
koldan bişey olmadık ikinci aydada verem zatüre olabilir liste elimde yok ama koldan olacak cnm ........hee bide biz özel doktora gidiyoz oda rota aşısı dedi onuda alacaz yapacaz

canım şeyden sordum ben hepsini özelde yaptırdım hiçbir aşıda ateş olmadı özeldeki hemşireye sormuştum neden sağlık ocaklarındaki aşılar ateş yapıyor dedim oda aşılar aynı ama bizim aşıların içinde başka bir doz daha war dedi onlarınkinde yok o doz tek başına wurulduğunda ateş yapar dedi yani bilmiyorum bebekten bebeğe değişiyormu ama benim kızımda hiç olmadı ben sağlık ocağına kızımı tarttırmaya giderken ordaki annelere sorardım bebeğinizde ateş oluyormu diye hepsi hemde nasıl demişlerdi bana ama yinede kesin konuşmak istemem yerinde olsam bir aşıyı denerdim özelde yapmazsa özele dewam ederdim yok yine olursa sağlık ocağına dewam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…