nurişimm ne bilem çocuklarla ilgili yazı yazıyom yawwww hem orada konu konuyu açıyorrr
fake cnm ben 225 dozla başladım bana 600 lük gonalf verdiler ilk etapta
sonra benim son iki gün 175 doz yaptırdılar ama 225 doz olurken yanında yumurta baskılayıcı orgalutran verdi latfi ....son gün çatlatma iğnesi olacağım gün 170 doz yaptım sonra şu pahalı çatlatma iğnesi oldum
20 yumurta gelişti 6 yumurta toplandı 2 si döllenemedi 4 tane döllendi 2 transfer
2 donduruldu cnm
yani ben 600 ünite gonalf almışım bird eorgalutran aldım sonraki doza biraz hemşire ekledi cnm para vermedim.....
drım kız senın bebişler tek yumurta değil değilmi farklılar:) ay ne şeker bunlar yaaa:)soldakini gözüm kesti benım kıza :))))))))))))))))) sağdakide pek fena duruyor kız sen ondan çekecen bak gör:))) cin cin bakıyor vallaa yerim ben bunları:))) cimcimler:)) tontişlerr:))
senınkıler oyuncak oynuyormu kız:)))) benımkı düzeltilmiş yaş olarak 1,5 aylık olduk ne zaman buna çıngırak almak lazımki????????
hee bide gece uykularına başlamadılarmı canım ...benımkı çok güzel uyuyor geceleri nazar değmesin..saat dokuzda uyudu sabah 5 e kadar uyur ama ben 3 gibi kalkıp mama yapıp veriyorum yoksa 5 de uyanınca cin gibi oluyor sonra konuşup duruyor sabahın o saatinde:)))) bende çözümü 3 de kalkıp mama yapmakda buldum sonra tekrar yediye sekize kadar uyyuyor çok rahat ediyom ama genede tabi bebk bakımı yorucu yaw şimdi gidip biberon kaynatacam...siz siz olun anne sütünü iyi üretmeye bakın bende süt falan kalmadı zaten ancak 40 gün verebildim...emzirmek güzel bişiymiş geçen denedim benım kıza ay ne güzelmiş yazık bebişim küçükdü ememedi şimdide benım süt yok ne yapalım artık mamayla besleniyoruz...
ay bide ayın 22 sinde aşılarımız var ikinci aşılar ay ne yapacam ben geçenki aşıda 38,8 e kadar yükselmişdi ateşi...teyzem ben annem düşürünceye kadar öldük iki liaç içirdik banamısın demedi kızım...ne tecrübesisim ordaki anneler keşke ateş düşürücü içirip getirseydin dediler ben bilemedimki ahh ahh....şimdi ne yapacam çok korkuyorum annemde yok tekim evde eşimde işe gidecek ay bişi olmaz demi kızlar...39 olursa direk hastaneye görütmeyi düşünüyorum...40 olursa tehlikeli demi havale geçirir allah korusun...o gün bile elim ayağım dolaşmışdı...annemler tecrübeli vallaa kızı soyup heryerine bez bastırdık alev alev yanıyordu ve inliyordu benım kızım canım benım aşkımmmmmmmm....bide olmaz inşallah öyleee
ay bide ayın 22 sinde aşılarımız var ikinci aşılar ay ne yapacam ben geçenki aşıda 38,8 e kadar yükselmişdi ateşi...teyzem ben annem düşürünceye kadar öldük iki liaç içirdik banamısın demedi kızım...ne tecrübesisim ordaki anneler keşke ateş düşürücü içirip getirseydin dediler ben bilemedimki ahh ahh....şimdi ne yapacam çok korkuyorum annemde yok tekim evde eşimde işe gidecek ay bişi olmaz demi kızlar...39 olursa direk hastaneye görütmeyi düşünüyorum...40 olursa tehlikeli demi havale geçirir allah korusun...o gün bile elim ayağım dolaşmışdı...annemler tecrübeli vallaa kızı soyup heryerine bez bastırdık alev alev yanıyordu ve inliyordu benım kızım canım benım aşkımmmmmmmm....bide olmaz inşallah öyleee
drımım valaa kız helal olsun sana o iki bebekle kuaiyemi yaptın valla helal olsun ne tembel kadınım ben ancak yemek yapıyom benbiberon kaynatıyorum mama yapıyorum bebek bakımı bide senın iki bebek var aboo utanmalıyım aman benım koca duymasın:))) çok kızar:))
duu kızz bu ne panik ikinci doz hepatitdemi ateşlendi senin kız bacaktan olandan
bizimkilerde oldu bişey olmadı şidmi şu verem aşısımı ne o olacakya onda bekliyorum ben
2 gün yıkanamyacak olanda cnm ateşlenirse korkma üzerine ince bişey giydir ateşdüşürücü ilaç içir ve bebeklerin ısıları şuan 37 dereceymiş ben araştırdım ateş 39 40 olursa korkun diyolar....
ooooo kurabiye neki dün bütün evi sildim süpürdüm çekyetları çektim salonun halısını sildim banyou balkonu temizledim çamaşır yıkadım astım kuruttum bide çocuklarla uğraştım canım çıktı o ayrııı bir konuuuu
sağlık ocağında yaptırıyorum canım... nedenki artık sağlık ocaklarıda ital aşı yapıyorlarmış..ordaki hemşireler dedi ama benım kız işde ateşleni genelde ateşlenmiyorlarmış bana denk geldi buda
drımım verdin yani oğlanları neyse canın saolsun ama çok şekerler kız:) ne mutlu sana iki bebek sahibi oldun:) birde canım karışmak gibi olmasında sen daha iyi bilirsin dr gidiyorsun..bu mama tablolarını incele ver bebişlere mamayı mesela günde 5 öğün diyor verin diyor ben öyle yaptım artık tabloya uyyuyorum sende bence araştır canım...benım kız 4 kiloyugeçti ne kadar bilmiyorum ama 4300 falan olmuşuzdur....150 cc veriyorum 24 saatde 5 kere güzel oluyor kiloda baya iyi alıyor ayda 1 kilo alıyor..bu tabloları araştır ne kullanıyorsun ben milupanın presini kullanıyorum..
nesli nasılsınnn cnm
hamarat kadınsın wesselam sen oğlanların aşısını nerde yaptırıyon werem aşısını özeller yapmıyor mecburen sağlık ocağı yapacak oda ateş yapabilir bebekten bebeğe değişiyor busede olmamıştı
ilk aşımızı 22 nisanda olduk koldan bir üç tanede bacaklardan olduk...bu zatüre içinmi ne olan ateş yapıyormuş sanırım bilmiyorumda....şimdi ne vurunacak ki???????
sağlık ocağında yaptırıyorum canım... nedenki artık sağlık ocaklarıda ital aşı yapıyorlarmış..ordaki hemşireler dedi ama benım kız işde ateşleni genelde ateşlenmiyorlarmış bana denk geldi buda
drımım verdin yani oğlanları neyse canın saolsun ama çok şekerler kız:) ne mutlu sana iki bebek sahibi oldun:) birde canım karışmak gibi olmasında sen daha iyi bilirsin dr gidiyorsun..bu mama tablolarını incele ver bebişlere mamayı mesela günde 5 öğün diyor verin diyor ben öyle yaptım artık tabloya uyyuyorum sende bence araştır canım...benım kız 4 kiloyugeçti ne kadar bilmiyorum ama 4300 falan olmuşuzdur....150 cc veriyorum 24 saatde 5 kere güzel oluyor kiloda baya iyi alıyor ayda 1 kilo alıyor..bu tabloları araştır ne kullanıyorsun ben milupanın presini kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?