iyiyim canım teşekkür ederim ,,sizler nasılsınız ... bebekler de büyüyor maşallahh...ya bayadır bebeklk i görmüyordumda oft den takip ederken gördümm pat diye giriverdimmmneyse ki kızı ve kendiside iyiymiş çok şükürrr
aşk olsunnnnnnnnnnnnnzemuszemusbizi merak etmedin yaniiiŞeniz
biz devlet hastanesinde yaptırıyoz aşıları cnm cerrahpaşada doğum olduğundan orası bakıyor sağlık ocağına gerek yok dediler
cnm biz ilk ay hepatitin ikincii dozunu olduk oda bacaktan
koldan bişey olmadık ikinci aydada verem zatüre olabilir liste elimde yok ama koldan olacak cnm ........hee bide biz özel doktora gidiyoz oda rota aşısı dedi onuda alacaz yapacaz
iyiyim canım teşekkür ederim ,,sizler nasılsınız ... bebekler de büyüyor maşallahh...ya bayadır bebeklk i görmüyordumda oft den takip ederken gördümm pat diye giriverdimmmneyse ki kızı ve kendiside iyiymiş çok şükürrr
saol canım benım arada bi bakınıp çıkıyorum uzun süre olamıyorum bu gece biraz uykum kaçtı moralim bozuldu komşuma falan gittiğdim amanın ben hastanedeyken kaynanam boşboş konuşmuşonlara canım sıkıldı zaten canımı sıkıyordu iyivce sıkıldım uyku falan yok bende şuan...
sen nasılsın canım...
amann salla kaynanaın dediklerinii ,,hem komşunda halt etmiş neden sana anlatıpta moralini bozuyor ki:mymeka:,,, kızın ii olsun yeterr başkasını takma kafanaa :1hug:
bende hamd olsun iyiymm..tüm gün evde pc başında bişey yaptığım yok anlıyacann
krispsi canım özelde çok para tutuyormu bu aşılar???hiç bir bilgim yok bu konuda...bu rotamı ne sizden duydum hiç daha duymadım ben..geçende yazmışsınız okudum tanesi500 falan diye...ne içindiki o...bizde ilk dozumuzu küvezde vurundukk hepatiti...sanırım zatüre aşısı ateş yapıyor...sonradan öyle duyumlar aldım...eskiden zatüre aşısı falan yokmuş..birde ne çok aşı vuruyorlar birden ay benım bebek küçükdü belki ondan kaldıramadı...bu sefer belki iki güne böldürürüm çok yaparlarsa gene...
benim abalmın bebeğinede her ay 2 bazen 3 aşı yapıyorlar ona dedim nened bu kadar aşı oluyorki oda bunlar yeni çıktı sen bi doğurda gör dedi bana öyle ayda bir aşı felan yok en az 2 aşı diyor ben doğurana kadar çıkarırlar biraz daha bebek delik deşik olur herhalde yawww
şaka yaptın cnmmmmyok yaff öyle demek istemedimkaydirigubbakcemile3 ,ali ve ömer de şahane zaten bayılıyorum onlaraa maşallahh bebişlerin hepsine Rabbim nazarlardan saklasınnnn:Saruboceq:
hımmmm iyi bari kız her aşıda cerrahpaşayamı gidecen
:)) hihihi biz daha 1 e geçemedik:)) inşallah geçeriz artıkın dr kullanın daha demişdi...aslında diyetisyene gidecemde diyetisyenler iyi biliyor bu işleri...benım kız premetrü doğunca ..başımıza gelmeyince anlayamadık..allahdan diyetisyen varda öğretti...yoksa bizim kızın bağırsakları delinecekdi..allahdan güçlü çıkdı bağırsakları benım kıza 1700 kilosu ben im süt gelmedi kız aç ağlıyor nasıl amaa yok sütüm aç...hastanede hediye mama vermişlerdi...onu yaptık ama kız ertesi gün bir kaka yaptı bir kaka aman allaahım dağlar kadar o kadar çok ki nasıl korkttukkkk diyetisyene anlattık oda korkttuki allahdan şimdi nasıl dedik gayet iyi dedik işde uyuyor bakın dedik güldü:))) meğerse diyet mamalar varmış onları kullanmak lazımış nerden bilecez....
bide canım bende çok böyle uyusa bile mama verirdim sonradan işde uyuyor bırakdım internetde araştırdım bu aylarda bebekler 6 le 8 saat aç kalabirlirlermiş...bence uyurlarsa uyandırma bak gör çok mutlu uyanacaklar uzun süre uyuyunca senın içinde zor yaaa..ben senı çok iyi anlıyorum ...zaten 1 saatti maması altı gazıyla geçiyor yazık sana yaaaa...kızım uyuyalı bende rahat ediyorum vallaa....uyumasıda iyi nasıl olsa baya mama yiyor....
krispsi canım özelde çok para tutuyormu bu aşılar???hiç bir bilgim yok bu konuda...bu rotamı ne sizden duydum hiç daha duymadım ben..geçende yazmışsınız okudum tanesi500 falan diye...ne içindiki o...bizde ilk dozumuzu küvezde vurundukk hepatiti...sanırım zatüre aşısı ateş yapıyor...sonradan öyle duyumlar aldım...eskiden zatüre aşısı falan yokmuş..birde ne çok aşı vuruyorlar birden ay benım bebek küçükdü belki ondan kaldıramadı...bu sefer belki iki güne böldürürüm çok yaparlarsa gene...
walla aşıdan aşıya değişiyor canım bide kurumdan kuruma anlaşma warmı yokmu fiyatlar değişiyor bi bağkurluyuz bizim aşılar bazen 30 bazen50 bazen 40 dedim yaa değişiyor
rota irüde yeni bir aşı benim kızımın zamanında yoktu arkadaşımın kızları rota wirüsüne yakalanmışlardı çok ağır geçiriliyor 1 hafa hastanede serum yemişlerdi nasıl bir wirüsse fiyatı hakkında hiç bilgim yok ama 500 olacağını sanmıyorum ben
kan testi yaptırdım hamişş değillimmm demekk eczaneden aldıgım test yanlış sonuç verdii..
:)))))))))
sorma ya a geeçen işde 4 tane birden vurdular o zaman kilosu 2500 dü kaldıramadı sanırım....şimdi konuşacam bölsünler ya ben hergün gitmeye razıyım sağlık ocağına yeterki ateşlenmesin bebişim....annemde şok oldu 4tane diyince....ne bu böyle yeni yeni şeyler çıkmış dedi... iyimi kötümü bilemiyorum artık....bazen diyorumki bu bebek bakımıyla ilgili amann eskiden bu şekilde bakılıyomruş bana valla saçma geliyor...ben galiba biraz geri kafa kaldım....aman şunu yapmayın aman bunu yapmayın ..valla sıkıldım artık aman kucağa almayın aman ışığa çıkar aman karanlık yapma aman sesiz yapma...oooo ben şimdiden yemeklerin tadına bile baktırıyorum komşum dedi tad duyusu gelişsin diye ben yapıyorum valla ..annem diyyorkisen valla delisin diğer toruna bebekken ben azcık çay verdim diye yengen kıyametleri koparmışdı senı duysa ne kızar dedi :))) aman bence şekerli şeylerden uzak durmalı bebekler bide tuzdan sanrıım gerisi bişi yapmaz tabi yalatıyorum sadece:))
40-50 se hiç para değil...gayet iyi.
ayşe gözün aydın cnm kızın çok küçüktü ama olsaydı da hayırlısı olurdu heralde
hicran sanada kolay gelsin ben dün yaptım o işleri evin heryerini sildim süpürdüm tozunu aldım salonun halısını bile sildim balkonum bi dert 1o metre sil sil canım çıkıyor ....
:)))))))))
sorma ya a geeçen işde 4 tane birden vurdular o zaman kilosu 2500 dü kaldıramadı sanırım....şimdi konuşacam bölsünler ya ben hergün gitmeye razıyım sağlık ocağına yeterki ateşlenmesin bebişim....annemde şok oldu 4tane diyince....ne bu böyle yeni yeni şeyler çıkmış dedi... iyimi kötümü bilemiyorum artık....bazen diyorumki bu bebek bakımıyla ilgili amann eskiden bu şekilde bakılıyomruş bana valla saçma geliyor...ben galiba biraz geri kafa kaldım....aman şunu yapmayın aman bunu yapmayın ..valla sıkıldım artık aman kucağa almayın aman ışığa çıkar aman karanlık yapma aman sesiz yapma...oooo ben şimdiden yemeklerin tadına bile baktırıyorum komşum dedi tad duyusu gelişsin diye ben yapıyorum valla ..annem diyyorkisen valla delisin diğer toruna bebekken ben azcık çay verdim diye yengen kıyametleri koparmışdı senı duysa ne kızar dedi :))) aman bence şekerli şeylerden uzak durmalı bebekler bide tuzdan sanrıım gerisi bişi yapmaz tabi yalatıyorum sadece:))
40-50 se hiç para değil...gayet iyi.
kızlar sağolun yawww işte nelerle uğraşıyorummmm
rabbim bu yolda olanlara bol bol sabır versin
şikayet edenlerde (uykususuzluktan) şükretsinler
dualarınızı eksik etmeyin inşşşşşşşmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?