Aysonu Kizlari 2008

hicroşş cnm hoşgeldin ben nöbetteyim ali veledi uyumuyor bi haller ayyyyy

senin ev büyük kızzz yap yap bitmez tabiiiii

canim simdi senin bu tedavi kesin yattiysa o zaman baska bir doktora git yumurtani takip etsin ovitrelle denen igneden vurdur onunla yumurta catlar benceeee
zaten tup bebek de yapilsa bu igne kullanilmayacak miydi

doktorda fakeyi dinleyip dediğini yapcekti zatii anam dr ne isterse onu yapıyor işte ama iğnede diretirse bişi demiyor dr lar yapıyolar onu işte netçen ama inşallah işe yarar bu yorulmalarda fakede bebişine kavuşur bu sene artık

zeytinyapı sür popolarına hem kolay kaka yaparlar hem pişik önler

ya ben bu kurabiye isinde hec iyi deelim
beceremiorum sanirsam
sadece un kurabiyesi yapabiliyorummmm

ben herşeyi güzel yapıyorum maşallah ta poğaçalarım hemen hemen 6-7 aydır tutturamıyom nedense mayayı değiştim kabartma tozu işle denedim unda bayat olmuyor genelde 5 kg alıyom 1 ay sürmüyor bitiyor un kekti börekti yapıyom taze oluyor genelde unumda ama anlayamıyom poğaçalarım neden sert oluyor ve hamur kabarmıyor eskisi gibi çözemedim elimde bi terslik var galiba bu aralar:roflol::roflol:

maşallah zaman su gibi akıp gidiyor büyümüş kızın ne güzell kız resim koyda görek yaw

rabbim yüzüne gülecek inşallah dualarımız seninle canım

evet gülecek tabi ben inanıyorum feko sadece zaman bekliyor zamanı gelince oluyor herşey..sadece hayırlısıysa olsun herşey ....

ay kızlar bende bu ay gecikdim birden şüpheye düşdüm korkttumda.:) ya hamileysem diye..ben sezeryanla oldum hemen öyle doğumda olmaz arka arkaya....nasıl ne yapacam bilmiyorum ...bu spralerden taktırmak istiyorum ama korkuyorummmmmm....her ay kabus yaşamak istemiyorum....

aynen valla becerikli hatun bu kızzz yada oğluşlar uslu ondan fırsat bulabiliyorr ben valla kociş yada tuba evde olmayınca bi halt edemiyom ceylinden dolayı 1 saniye ayrılamıyom yanından wc ye bilem zor gidiyom basıyor yaygarayı hemen zilli

e o ara çocuklara kim baktı kız ananmııı yoksam nasıl edecen bunca işii maşallahh

kakao yağı bul sür göbişine iyi geliyormuş diye duydum hemde bir bayan dr sölüyordu bir ara tv de kendi denemiş ben badem yağı zeytinyağı susam yağı ve kremler kullandım ama fayda etmedi malesef genetikte olabiliyor ama benim anamda tek çatlak yok maşallahh

hicroşş cnm hoşgeldin ben nöbetteyim ali veledi uyumuyor bi haller ayyyyy

senin ev büyük kızzz yap yap bitmez tabiiiii

hangisi ali beyzlı olanmı:) ben bu beyazlı olanı pek sevdim tontiş:))) diğeride çok tatlı aman yanlış anlamasın teyzesini:)))

benım kızın yatağında balıklı dönence var ona 2 haftadır baya bakıyor takip ediyor ...durunca garip sesler çıkarıyor ona kaşlarını falan çatıyor:))))

senınkıler ses çıkarıyormu..nasıl sesler çıkarıyor canım..benımkı çok acıklı ağlamaya başladı:)) çok gülüyoruz eşimle:)))

öle yeni bi aşı yok bildiğim kadarı ile ama pnömokok ve rota var eskiden farklı olarak kız sen unutmuşundur gerçi çok olmadı kızın doğalı ama insan unutuyor araya zaman girince

heeee siz öle sanın benimkilerde açtı gözünü anam sus günler bitti uyuduklarında yapıyorum o işleri birde her cerlemeye koşmuyorum
ama iksibirden ağladımı yandığımın remidir işteee

zeytinyapı sür popolarına hem kolay kaka yaparlar hem pişik önler

evet ben denedim bu yöntemi başarılı oluyor:)) ben artık mamadan önce biraz sıcak biraz ılık su içiriyorum çok faydası oluyor bunu deneyebilirsiniz kızlar..zeytinyağda fena olmuyor:)) kulak çöpüyle yaptım ben o işi::))))

yawsss ne aşısı bu böle beee bu kadar çok ben yatarken ne aşısı yaptılar bilmem ama çıktıkdan sonra ilk ay aşıya gittil biz şimdi üçüncü aşımız

7.aya kadar her ay aşılar var canım bazen 2 bazen 3 farklı aşı karışımı oluyor koldan bacaktan sonra 1 yaşında gene başlıyor ama araları baya oluyor sonrakiler takii 5 yaşına kadar ara ara aşılar devam ediyor

benimkilerin yatağında yok cnm zaten yatakda yatmıyolar anakucağında uyuyor veletler yatağa atınca açılıyor gözler bizimkilerden ses çıkmıyor bizimkiler baya baya yaygara kopararak ağlamayı keşfetmişlerrrr

öle yeni bi aşı yok bildiğim kadarı ile ama pnömokok ve rota var eskiden farklı olarak kız sen unutmuşundur gerçi çok olmadı kızın doğalı ama insan unutuyor araya zaman girince

bende bilmiyorum artık ne aşısı war ne aşısı yok 3 sene oldu kız değişir aşılar başka başka çıkıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…