canim simdi senin bu tedavi kesin yattiysa o zaman baska bir doktora git yumurtani takip etsin ovitrelle denen igneden vurdur onunla yumurta catlar benceeee
zaten tup bebek de yapilsa bu igne kullanilmayacak miydi
kurabiyeyi yaptım kalın yuvarlamışım altı içi pişmemiş üstü pişmiş üstünü folya ile kapattım tekrar pişiriyorum......
ömerim mızıklıyordu ya mışçamadı kabız olmuş hemen kabızlık önleyici mama verdim popoya masj yaptım mıçtı ama hala ıkınıyırr
ya ben bu kurabiye isinde hec iyi deelim
beceremiorum sanirsam
sadece un kurabiyesi yapabiliyorummmm
drım kız senın bebişler tek yumurta değil değilmi farklılar:) ay ne şeker bunlar yaaa:)soldakini gözüm kesti benım kıza :))))))))))))))))) sağdakide pek fena duruyor kız sen ondan çekecen bak gör:))) cin cin bakıyor vallaa yerim ben bunları:))) cimcimler:)) tontişlerr:))
senınkıler oyuncak oynuyormu kız:)))) benımkı düzeltilmiş yaş olarak 1,5 aylık olduk ne zaman buna çıngırak almak lazımki????????
rabbim yüzüne gülecek inşallah dualarımız seninle canım
drımım valaa kız helal olsun sana o iki bebekle kuaiyemi yaptın valla helal olsun ne tembel kadınım ben ancak yemek yapıyom benbiberon kaynatıyorum mama yapıyorum bebek bakımı bide senın iki bebek var aboo utanmalıyım aman benım koca duymasın:))) çok kızar:))
duu kızz bu ne panik ikinci doz hepatitdemi ateşlendi senin kız bacaktan olandan
bizimkilerde oldu bişey olmadı şidmi şu verem aşısımı ne o olacakya onda bekliyorum ben
2 gün yıkanamyacak olanda cnm ateşlenirse korkma üzerine ince bişey giydir ateşdüşürücü ilaç içir ve bebeklerin ısıları şuan 37 dereceymiş ben araştırdım ateş 39 40 olursa korkun diyolar....
ooooo kurabiye neki dün bütün evi sildim süpürdüm çekyetları çektim salonun halısını sildim banyou balkonu temizledim çamaşır yıkadım astım kuruttum bide çocuklarla uğraştım canım çıktı o ayrııı bir konuuuu
birsen kız hamileyken göbişin çok kaşınıyodu harıl harıl kaşıyordun çok çatlayacam diyodun çok çatladınmı
ay benim göbişimde kaşınıyor kız busede tek bir çatlak bilem olmadı bu neden kaşınıyor yaw busede kaşınıyormuydu hatırlamıyom
hicroşş cnm hoşgeldin ben nöbetteyim ali veledi uyumuyor bi haller ayyyyy
senin ev büyük kızzz yap yap bitmez tabiiiii
benim abalmın bebeğinede her ay 2 bazen 3 aşı yapıyorlar ona dedim nened bu kadar aşı oluyorki oda bunlar yeni çıktı sen bi doğurda gör dedi bana öyle ayda bir aşı felan yok en az 2 aşı diyor ben doğurana kadar çıkarırlar biraz daha bebek delik deşik olur herhalde yawww
aynen vallabecerikli hatun bu kızzz yada oğluşlar uslu ondan fırsat bulabiliyorr ben valla kociş yada tuba evde olmayınca bi halt edemiyom ceylinden dolayı 1 saniye ayrılamıyom yanından wc ye bilem zor gidiyom basıyor yaygarayı hemen zilli
kirispii ne o kaçtınmı uyuyacanmıııııııııııııııııııııı
zeytinyapı sür popolarına hem kolay kaka yaparlar hem pişik önler
yawsss ne aşısı bu böle beee bu kadar çok ben yatarken ne aşısı yaptılar bilmem ama çıktıkdan sonra ilk ay aşıya gittil biz şimdi üçüncü aşımız
maşallah zaman su gibi akıp gidiyor büyümüş kızın ne güzell kız resim koyda görek yaw
hicroşş cnm hoşgeldin ben nöbetteyim ali veledi uyumuyor bi haller ayyyyy
senin ev büyük kızzz yap yap bitmez tabiiiii
hangisi ali beyzlı olanmı:) ben bu beyazlı olanı pek sevdim tontiş:))) diğeride çok tatlı aman yanlış anlamasın teyzesini:)))
benım kızın yatağında balıklı dönence var ona 2 haftadır baya bakıyor takip ediyor ...durunca garip sesler çıkarıyor ona kaşlarını falan çatıyor:))))
senınkıler ses çıkarıyormu..nasıl sesler çıkarıyor canım..benımkı çok acıklı ağlamaya başladı:)) çok gülüyoruz eşimle:)))
öle yeni bi aşı yok bildiğim kadarı ile ama pnömokok ve rota var eskiden farklı olarak kız sen unutmuşundur gerçi çok olmadı kızın doğalı ama insan unutuyor araya zaman girince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?