Aysonu Kizlari 2008

allah canını almasın kız daha kırkın çıkmadı senünnn dikkat et bacım ne işşş :jeyyar:
spiral için normal doğum yapmış olmak gerekiyor diye biliyorum bende takmıştım tubadan sonraki dönemde ama bünye kabul etmedi benim sorun yarattı bana ben öleee korunuyom şimdilik ilaç ta almıyom zaten hamiş kalabiliyormuyum onuda bilmiyom ama ceylin 15 aylık olsun korunmayı bırakıcam dr gidicem 2.ye başlıcaz allahın izni ile sanırım şimdilik öle bir karar aldık eşimle korkuyom ama fikrim değişmezse gne niyetimiz bu şimdilik bakalım hayırlısı

heeee siz öle sanın benimkilerde açtı gözünü anam sus günler bitti uyuduklarında yapıyorum o işleri birde her cerlemeye koşmuyorum
ama iksibirden ağladımı yandığımın remidir işteee

günde kaç saat uyuyorsun komik bir soru oldu ama merak ettim yada şöyle diyem nasıl dayanıyorsun..annem gitiğinde harap olduğdumki neyseki 1 ay sonra uyku düzeni değişdide oh dedim gece 12 ye kadar eşim bakıyordu ben biraz uyuyordum...şimdi artık en azından uzun süre uyuyorum ben...uykusuzluk adamı mahvediyor..

hahahahahahaha belli zaten yaygaracılar:))) hiç ses falan çıkarmıyolarmı au falan ...aaa eee ooo uuu diye mesela daha benımkıde agulamıyor fakat agulayacak sanırım..gülmeye başladık bu aralar:)) benı görünce falan hızlı hızlı nefes alıyor eller kollar hareketleniyor:))) kafasını sağdan sola çeviriyor...senınkıler nasıl canım??

cnm aşı olduğunu biliyorum ama bebeklik ilk etap için 4 aşı dedi benimkile röle dört aşı olmadı yatarken aşı defterine ilk hepatit aşısını yapmıilar onu gördüm başak aşı 1 ayda oldu bide şimdi olacak

yarına koyam canım yeni foto çekeyim sabah hemencecik burayakoyam canım:)) aslında video falan koymak istiyorumda yapamıyorum ...

koyy tabi yaaa

he valla aynen öle hergün bi odayı yapıyom ama aynı evin odaları bitene kadar ilk yaptığım oda gene aynı oluyor

ayy o iş kötü yaaa bende o yüzden birgünde bitirmeye çalışyom mokum çıkıyor ama

yaa benim koca kafayı yedi iki gecedir kalkıyor yataktan abuk sabuk hareketler ediyor
dün çocukların benim ona ihtiyacı var görmüş koşa koşa odaya geldi korktum
şimdide sesler duydum odaya gittim baktım bişey yapıyor ayakta
ışı açtım hangisi yatıyor burada diyor baktığı yer komidin aytunç kendine gel dedim
öle geldi ....bu adam çocuklarıda korkutacak baze korkmuyo değilim yaaa şu sinir ilacını bi içseee böle olunca içiyor sonra bırakıyor ...çok yoruluyor eve geliyor ister istmez çocuklar yoruyor bana yardım ediyor gece birkere kaldırıyorum oda çok uykum olduğunda mama yapyor sonra yine ben bakıyorım of yaaaaaaaa

çocuklar uyudu bende uyuyam gece zorlanacağım yoksa

canım hayırlısı olsun allahdan bişiolmadı bende rahatladım..aman yok olmasın..hımm öylemi sezeryanlıya olmuyor araştıram ben bunu..bide iğne varmış.. of hep hormon ..almakda istemiyorum ..ne zor yaw..

walla kızlar bu aşılar hastaneden hastaneyede değişiyor kimisi bir doz kimisi iki doz
neyse bende yatayım artık buse beni 8 de uyandırdı zilli feleğim şaştı 11 de kalkan fatoş 8 de uyanırsa şapşala döndüm meğer o 3 saat benim için ne önemliymiş accuk uykulrımı alayım beni zor günler bekliyor demi kızlar nöbet sıarsı bana gelecek 5 ay sonra sizin bebelerin uykuları düzene girecek benim bebe bana nöbet tutturacak

uyu tabi canım...uykusuzluk adama herşey yaptırı:) kocacığınada sahip ol alıp başını gitmesin uyurken:))))))))))))))))

bende bir gün uyuya kalmışım elimde biberonla kız kucağımda allahdan şöyle bi daldım açtım varya çok kortum hakim olmaya başladığdım artık kendime...bir dahada olmadı....zaten eşim yardımcı olmaya başladı bakdı ben kötü gözüküyorum saolsun akşamları işden gelince uyuyordum bende..

bende kıza mama yedirem altını değiştirem bar, saatt bir oldu:)) sersemler şimdi bana kızar kaşlarını çatarak a.s. mamayı görünce sevindirik olacakdır:))))))))

bebeklik cnm ben kendi kendime adet oldum doğumdan sonra
ama işimi riske atmamdım d.kontrole başladım adet olmazsan daha çok şişerim diye

allah kolaylık versin canım

amin cnm

ne bilem kızzz saymadım bölük pörçük heppp

yaaa alim hep hareketli cnm eller hep harekt halinde ben konuşurken dinliyor şarkı söylerken uyuyor duvarlarına ayu felan aşldım yapıştırdım geçen bez değişirken görmüş kafayı ters çeviriyor bakıyordu amcası geldi bugün ter duruyordu ene baktı
ama ses olarak dikkat etmedim uuu felan çıkıyor ağızlarında ömer im çok ağır abi konuşunca kaşları çatıyor bakıyorr

düzenin bozuldumu kötü oluyorsun canım ...haklısın...bende gidem artık ..yarına fotolarımla muhteşem dönüşüm olacak:))))))))

bana bu gece ne oldu yawww kendimi iyi görmüyorum:)))) çenemde düşdü sıyırdım ben:)))

haydin herkeze iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar....muccckk :1rolleyes:

ooo herkesler burdaymış herkese slmlar geçmişi okuyamadım inşllah herşey yolundadır herkescikler iyidir.

mavili olan ömer demi...belli kız amanın o fena olacak bak gör yazık alimi dövecek o:))))ben onları yerim yaaa çok tatlılar maşallaahh maşallaahh ay nazarım değmesin...

hepinizi öptüm kızlar mutfağa gidem su kaynatam mama yapam ben mutfak benı bekliyor:))) bye bye kızlarr...:ecrin_bebek:

günaydın cnm ben varım uyumak istedim ne münkün gece sizden sonra yattım uyumuşum saat 3 de kalktılarbirini ben besledim birini babası sonra babayı yolladım çocuk odasına ben yattım yatağımda

sabah 6.30 ömer 7 de ali beslendi bebeklik dediğin gibi 150 cc verdim aliye yedi ama 3,5 ssat uyudu yarım saattir ağlıyor ellerini yiyorr
şimdi ömere verdim 150cc 2.30 açıkkması lazım bakim ne kadar dayanacak

yaaa kızımmm cin bakışlı olan aliii beyazlı ömerrrr

dırımcım birisi sen birisi babaya benziyor sanki.

doğru teşhis aslıcığımmm

aslım biz çıkarken geldin sen tatlım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…