evet gülecek tabi ben inanıyorum feko sadece zaman bekliyor zamanı gelince oluyor herşey..sadece hayırlısıysa olsun herşey ....
ay kızlar bende bu ay gecikdim birden şüpheye düşdüm korkttumda.:) ya hamileysem diye..ben sezeryanla oldum hemen öyle doğumda olmaz arka arkaya....nasıl ne yapacam bilmiyorum ...bu spralerden taktırmak istiyorum ama korkuyorummmmmm....her ay kabus yaşamak istemiyorum....
heeee siz öle sanın benimkilerde açtı gözünü anam sus günler bitti uyuduklarında yapıyorum o işleri birde her cerlemeye koşmuyorum
ama iksibirden ağladımı yandığımın remidir işteee
heeee siz öle sanın benimkilerde açtı gözünü anam sus günler bitti uyuduklarında yapıyorum o işleri birde her cerlemeye koşmuyorum
ama iksibirden ağladımı yandığımın remidir işteee
yarına koyam canım yeni foto çekeyim sabah hemencecik burayakoyam canım:)) aslında video falan koymak istiyorumda yapamıyorum ...
bende bilmiyorum artık ne aşısı war ne aşısı yok 3 sene oldu kız değişir aşılar başka başka çıkıyor işte
benimkilerin yatağında yok cnm zaten yatakda yatmıyolar anakucağında uyuyor veletler yatağa atınca açılıyor gözler bizimkilerden ses çıkmıyor bizimkiler baya baya yaygara kopararak ağlamayı keşfetmişlerrrr
7.aya kadar her ay aşılar var canım bazen 2 bazen 3 farklı aşı karışımı oluyor koldan bacaktan sonra 1 yaşında gene başlıyor ama araları baya oluyor sonrakiler takii 5 yaşına kadar ara ara aşılar devam ediyor
yarına koyam canım yeni foto çekeyim sabah hemencecik burayakoyam canım:)) aslında video falan koymak istiyorumda yapamıyorum ...
he valla aynen öle hergün bi odayı yapıyom ama aynı evin odaları bitene kadar ilk yaptığım oda gene aynı oluyor
allah canını almasın kız daha kırkın çıkmadı senünnn dikkat et bacım ne işşş :jeyyar:
spiral için normal doğum yapmış olmak gerekiyor diye biliyorum bende takmıştım tubadan sonraki dönemde ama bünye kabul etmedi benim sorun yarattı bana ben öleee korunuyom şimdilik ilaç ta almıyom zaten hamiş kalabiliyormuyum onuda bilmiyom ama ceylin 15 aylık olsun korunmayı bırakıcam dr gidicem 2.ye başlıcaz allahın izni ile sanırım şimdilik öle bir karar aldık eşimle korkuyom ama fikrim değişmezse gne niyetimiz bu şimdilik bakalım hayırlısı
cnm aşı olduğunu biliyorum ama bebeklik ilk etap için 4 aşı dedi benimkile röle dört aşı olmadı yatarken aşı defterine ilk hepatit aşısını yapmıilar onu gördüm başak aşı 1 ayda oldu bide şimdi olacak
koyy tabi yaaa
ayy o iş kötü yaaa bende o yüzden birgünde bitirmeye çalışyom mokum çıkıyor ama
yaa benim koca kafayı yedi iki gecedir kalkıyor yataktan abuk sabuk hareketler ediyor
dün çocukların benim ona ihtiyacı var görmüş koşa koşa odaya geldi korktum
şimdide sesler duydum odaya gittim baktım bişey yapıyor ayakta
ışı açtım hangisi yatıyor burada diyor baktığı yer komidin aytunç kendine gel dedim
öle geldi ....bu adam çocuklarıda korkutacak baze korkmuyo değilim yaaa şu sinir ilacını bi içseee böle olunca içiyor sonra bırakıyor ...çok yoruluyor eve geliyor ister istmez çocuklar yoruyor bana yardım ediyor gece birkere kaldırıyorum oda çok uykum olduğunda mama yapyor sonra yine ben bakıyorım of yaaaaaaaa
çocuklar uyudu bende uyuyam gece zorlanacağım yoksa
allah canını almasın kız daha kırkın çıkmadı senünnn dikkat et bacım ne işşş :jeyyar:
spiral için normal doğum yapmış olmak gerekiyor diye biliyorum bende takmıştım tubadan sonraki dönemde ama bünye kabul etmedi benim sorun yarattı bana ben öleee korunuyom şimdilik ilaç ta almıyom zaten hamiş kalabiliyormuyum onuda bilmiyom ama ceylin 15 aylık olsun korunmayı bırakıcam dr gidicem 2.ye başlıcaz allahın izni ile sanırım şimdilik öle bir karar aldık eşimle korkuyom ama fikrim değişmezse gne niyetimiz bu şimdilik bakalım hayırlısı
allah kolaylık versin canım
günde kaç saat uyuyorsun komik bir soru oldu ama merak ettim yada şöyle diyem nasıl dayanıyorsun..annem gitiğinde harap olduğdumki neyseki 1 ay sonra uyku düzeni değişdide oh dedim gece 12 ye kadar eşim bakıyordu ben biraz uyuyordum...şimdi artık en azından uzun süre uyuyorum ben...uykusuzluk adamı mahvediyor..
hahahahahahaha belli zaten yaygaracılar:))) hiç ses falan çıkarmıyolarmı au falan ...aaa eee ooo uuu diye mesela daha benımkıde agulamıyor fakat agulayacak sanırım..gülmeye başladık bu aralar:)) benı görünce falan hızlı hızlı nefes alıyor eller kollar hareketleniyor:))) kafasını sağdan sola çeviriyor...senınkıler nasıl canım??
walla kızlar bu aşılar hastaneden hastaneyede değişiyor kimisi bir doz kimisi iki doz
neyse bende yatayım artık buse beni 8 de uyandırdı zilli feleğim şaştı 11 de kalkan fatoş 8 de uyanırsa şapşala döndüm meğer o 3 saat benim için ne önemliymiş accuk uykulrımı alayım beni zor günler bekliyor demi kızlar nöbet sıarsı bana gelecek 5 ay sonra sizin bebelerin uykuları düzene girecek benim bebe bana nöbet tutturacak
bebeklik cnm ben kendi kendime adet oldum doğumdan sonra
ama işimi riske atmamdım d.kontrole başladım adet olmazsan daha çok şişerim diye
amin cnm
ne bilem kızzz saymadım bölük pörçük heppp
yaaa alim hep hareketli cnm eller hep harekt halinde ben konuşurken dinliyor şarkı söylerken uyuyor duvarlarına ayu felan aşldım yapıştırdım geçen bez değişirken görmüş kafayı ters çeviriyor bakıyordu amcası geldi bugün ter duruyordu ene baktı
ama ses olarak dikkat etmedim uuu felan çıkıyor ağızlarında ömer im çok ağır abi konuşunca kaşları çatıyor bakıyorr
mavili olan ömer demi...belli kız amanın o fena olacak bak gör yazık alimi dövecek o:))))ben onları yerim yaaa çok tatlılar maşallaahh maşallaahhay nazarım değmesin...
hepinizi öptüm kızlar mutfağa gidem su kaynatam mama yapam ben mutfak benı bekliyor:))) bye bye kızlarr...:ecrin_bebek:
dırımcım birisi sen birisi babaya benziyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?