Aysonu Kizlari 2008

eşimin arkadaşı 8 kutu SMA diye bir mama yollamış fabrikasında çalışıyormuş çok iyymiş mamalar birikti ama biz kullanamıyoruz ...bebelacı ve bunu soracağım doktora

canım sık sık değiştirme mamaları bence dr una sorda öyle sık değştirirsen bebişler rahatsız olurlar aslında bişi olmaz ama rahatsız olup huzursuzlanırlar...

ay öylemi o zaman ali döver ömeri:)) ben ömeri alam:))))pardon yaa siz beşik kerpmişsinizDD çok masum duruyor ömerin kız:)) canlarım benım cici bebişler...

canım yaa bak gece uyurken senı düşündüm ay gece bana bi haller oldu uyumuyku yokdu çok zor uyudum ...sen şimdi kaç haftalık doğurdun bunları premetrü oldu senınkılerde normal doğum tarihinden itaberen bakacaksın gelişimlerine bebişlerinin...hep geriden gelecekler unutma korkmada normal...bak benımkı 4 aylık ama 4 aylık gibi değil 1,5 aylık gibi normal doğum ayına göre gidiyor gelişimi..iki yaşında normal doğum ayında doğan bebklerle bir olacakmış.... senın biraz daha var bu bebeklerinin uyku düzenin gelmesine haklı olarak acıkıyorlar...bir aylık olsunlar normal doğum ayına göre değişecekdir uykuları..... bende biraz önce 180 cc verdim tam geldi sabah doymamışdı amanın yalanıp duruyordu iyi geld,i mideler büyüyor tabi:))

tünaydınlarr herkese güzel hafta sonları diliyorumm.
Bebeklik iyiyiz canım.
Dırımım evt ben geldim sizler gitmişsiniz yakalayamamışım sizleri.

BEN GELDIMMM
AMA GECMIS OKU OKU BITMIO
IYIKI GELMEDIM YANI AKSAM DOKTURMUSSUNUZ:mymeka:
bugun bombomun kan testi varmis hamile mi acep obur sayfaya bakayim

ULEYNN NE ALAKA PREGNYL CATLATMIO BU KIZIN YUMOSUNU BU TECRUBEYLE SABIT ARTIK
YANI O GELISENLER BOSA GIDECEGINE BASKA IGNE YAPSINLAR DIDIM YANLISMIYIMMsengözlerimebaksanab

SPIRAL BEN DE DUSUNDUM AMA RISKLI YAA KIMISINDE SORUN OLUYOO ANNEM DE TAKTIRMISTI HIC GEREGI YOK BIR DE ONUN SIKINTISIYLE MI UGRASACAS SONRA
VUCUDA YABANCI BIR MADDE TAKILIO SONUCTA

AYYY BENIMKI DE UUUUUU DIYE AGLIO OZELLIKLE CANI SIKILINCA
RESMEN AĞLAŞIO YANİ AĞLAMAK DEİL Osırnaşık şey

ENEE GARU KUDURDU
ULEYNN 3. BEBE MI YAPACAN COSTUN MU HAMİLEYKEN SIKINTI CEKTİN BUNU BIR DOGURAYIM DAHA YAPMAM DEYODUN YA NOLDU
KOCAN MI CELDİ KIS AKLINI:jeyyar:
TAHMİNİMCE ERKEK İSTİODUR O ŞİMDİalkisalkisalkis

canım hayırlısı olsun allahdan bişiolmadı bende rahatladım..aman yok olmasın..hımm öylemi sezeryanlıya olmuyor araştıram ben bunu..bide iğne varmış.. of hep hormon ..almakda istemiyorum ..ne zor yaw..
YOK YA SEZERYAN NORMAL ALAKASI YOK YAA
O IGNELER DE IYI DEIL
EMZIRMEDIGINE GORE D KONTROL İÇ EN IYISI O
HEM DUZENLI REGL OLURSUN
EMZIRMEYI BIRAKAYIM HAPA BASLICAM BEN DE
2.COCUKTA GOZUM YOK ASLINDA
OLURSA BILE EN AZ 2-3 SENE SONRA VE ISTEYEREK OLMALI
KAZAYA KURBAN GITMEK ISTEMEMbuyrunnnnnnnnn
eşimin arkadaşı 8 kutu SMA diye bir mama yollamış fabrikasında çalışıyormuş çok iyymiş mamalar birikti ama biz kullanamıyoruz ...bebelacı ve bunu soracağım doktora
OOO MASALLAH KISMETLI BEBISLER BAKSANAAA

bu arada arkadaslar dun okudum tubıtak arastırmıs
bebe bıskuvısınde kanserojen madde oranı cok yuksekmıs
zaten çok şekerli birsey besleyicilikten de uzak
drlar kahvaltıda bebe bıskuvısı verıyo aman deyim yedirmeyin haaa
cavdar ekmeginde bu madde yokmuş ben 15 gun sonra kahvaltı vermeye baslayacagım icine azıcık cavdar ekmegi koymayı dusunuyorum
aslında cici bebenin bebek ekmeginden de almıstım ama o da kızarmıs ekmek oldugu icin aynı etkiye sahip malesefff

kuşummmm senin bu damattt öldürecek beniiiiiiiiiiii üçbuçuk 4 saatte 120 cc mamayı yiyorr yaaaaaaaaa

bazen 150 cc yiyorr erkenden başgöz etsek bunları içgüvey verecem sana biraz sen bakkk hehee

cnm bebişler kısmetli ama baalım yiyeceklermi o mamayııı doktor ye diyecekmiiii bana kalsa bebelacıda o mamayıda verecem zaten aptamil bitsin hemen başlyacam zaten doktorada gitmiş oluruz

valla kuş bu mamalar heryerde satılıyo bir milupa mı bu işi yapabilen
herkesin durumu onu almaya elvermiyo diger markalar da verilebilir pekala
eskiden mama mı varmıs inek sütü veriyolardı
bebişlerin de masallah semirdiler zati eskisi kadar hassas deildir bunyeleri
dr ver der insallah da biras kar edersin yazık onca mamaya yoksaaa

anam sabahtan kactı arkadasıyla bulusacakmışşşşşşşş
arıcam birasdan nerelerde gezio bakalım bu sıcakta

ben de merak ediyorum bombomu
ama artık bu sayfaya hic yazmıo:mymeka:selam bile vermio bize
geçen hamile kaldıgında bile girip sevincini paylasmadı

kız bakayım bakmasına da ben senin aline aptamil alamam kuşum hala durumumuz nanaygamyoncuiremsu
eee anne sütü verirsem de kardeş olurlar everemeyiz sonraaaadelikafadulden

kuşum 18 kutu mama var ziyan etmem ek gıdaya geçene kadar yeter bana bişeycik olmaz ....sma zaten milipa gibi firma değişik..

bebelacıda verecem

kuşum şu aptamilin küçük şişeleri var mamanın yanında duruyo sulu bişey ne o biliyonmu aptamil pre yazıyor yani şimdi kullanılcak bişey

büün masrafını karşılayacam sen bak tek hehee:lepi:delikafadulden

sen yedirde ben meyrayada bakarımm

mozilla kullaniyorum ben devamli hata verio kapanio niye acep
ondan dustum yine
internet explorer ile girdm simdi ama bunu da sevmiyorum ya bisuru pencere acmak gerekiyo baska yere girmek icin

canim aptamilin devam sutu var 1 yas ustu icin o olabilir
baska oyle sise bilmiyorum organik meyve sulari filan da karton kutuda oluyo cunkiii
milupanin sitesinde urunleri var
ordan bak bakalim ne ise yariymissss:uhm:

evet bizimle konuşmuyor ne yaptık biz ona arada gelip okuyor bizi biliyorum ama
konuşmuyor ......klava:

ama beni hastanede yatarken aradı geldikden sonrada aradı .....
ben merak ediyorum o etmsede ....istemzse aramamda ne yapalım

neyse ali mıçmış temizleyim sonrada mutfağı silecem
atreyi yatak odasını çocukların odasını süpürecem sonrada silecem

bugün yemek olarak patates köfte yapacam .....yarına taze fasulye pilav cacık yaparım

evin işi bitisn beyfendi gelmiş olur .....sonra pazara gidecem

cnm bakıyorum yok bulamıyorum brpşüründe var ama 1 yaş için olsa aptamil pre yazmazki....ve aptamil 1 yenidoğan bebekler için olan mamanın yanında duruyor beraber kullanılcak bişey gibi ....üzeirnde ingilizce yazıyor kuş yazsam bana tercüme edermisin eczaneye soracam yoksa

kuş valla marifetli garusun ne diyeyim seni alan yaşamışalkisalkisalkis
benim dombili de uyuyo aksam yogurt mayalayamadım sızmısım erkenden
o yusden yogurtlu muhallebi var hero baby nin ondan verecegim meyve puresi ile beraber
4te mama saati ben de biseyler atıstırayım cok acıktım
bizde de taze fasulye var dun annem yaptı ama yemedik
dun kaynanamla eşim gelirken sandvic yaptrmslar aksam canımız bişe istemedi yemek bugune kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…