bebeklik nasılsın canım herkes gittimi ya kimse yazmamışş.
bebeklik nasılsın canım herkes gittimi ya kimse yazmamışş.
ULEYNN NE ALAKA PREGNYL CATLATMIO BU KIZIN YUMOSUNU BU TECRUBEYLE SABIT ARTIKdoktorda fakeyi dinleyip dediğini yapcekti zatii anam dr ne isterse onu yapıyor işte ama iğnede diretirse bişi demiyor dr lar yapıyolar onu işte netçen ama inşallah işe yarar bu yorulmalarda fakede bebişine kavuşur bu sene artık
SPIRAL BEN DE DUSUNDUM AMA RISKLI YAA KIMISINDE SORUN OLUYOO ANNEM DE TAKTIRMISTI HIC GEREGI YOK BIR DE ONUN SIKINTISIYLE MI UGRASACAS SONRAevet gülecek tabi ben inanıyorum feko sadece zaman bekliyor zamanı gelince oluyor herşey..sadece hayırlısıysa olsun herşey ....
ay kızlar bende bu ay gecikdim birden şüpheye düşdüm korkttumda.:) ya hamileysem diye..ben sezeryanla oldum hemen öyle doğumda olmaz arka arkaya....nasıl ne yapacam bilmiyorum ...bu spralerden taktırmak istiyorum ama korkuyorummmmmm....her ay kabus yaşamak istemiyorum....
AYYY BENIMKI DE UUUUUU DIYE AGLIO OZELLIKLE CANI SIKILINCAhangisi ali beyzlı olanmı:) ben bu beyazlı olanı pek sevdim tontiş:))) diğeride çok tatlı aman yanlış anlamasın teyzesini:)))
benım kızın yatağında balıklı dönence var ona 2 haftadır baya bakıyor takip ediyor ...durunca garip sesler çıkarıyor ona kaşlarını falan çatıyor:))))
senınkıler ses çıkarıyormu..nasıl sesler çıkarıyor canım..benımkı çok acıklı ağlamaya başladı:)) çok gülüyoruz eşimle:)))
ENEE GARU KUDURDUallah canını almasın kız daha kırkın çıkmadı senünnn dikkat et bacım ne işşş :j
spiral için normal doğum yapmış olmak gerekiyor diye biliyorum bende takmıştım tubadan sonraki dönemde ama bünye kabul etmedi benim sorun yarattı bana ben öleee korunuyom şimdilik ilaç ta almıyom zaten hamiş kalabiliyormuyum onuda bilmiyom ama ceylin 15 aylık olsun korunmayı bırakıcam dr gidicem 2.ye başlıcaz allahın izni ile sanırım şimdilik öle bir karar aldık eşimle korkuyom ama fikrim değişmezse gne niyetimiz bu şimdilik bakalım hayırlısı
YOK YA SEZERYAN NORMAL ALAKASI YOK YAAcanım hayırlısı olsun allahdan bişiolmadı bende rahatladım..aman yok olmasın..hımm öylemi sezeryanlıya olmuyor araştıram ben bunu..bide iğne varmış.. of hep hormon ..almakda istemiyorum ..ne zor yaw..
OOO MASALLAH KISMETLI BEBISLER BAKSANAAAeşimin arkadaşı 8 kutu SMA diye bir mama yollamış fabrikasında çalışıyormuş çok iyymiş mamalar birikti ama biz kullanamıyoruz ...bebelacı ve bunu soracağım doktora
valla kuş bu mamalar heryerde satılıyo bir milupa mı bu işi yapabilen
herkesin durumu onu almaya elvermiyo diger markalar da verilebilir pekala
eskiden mama mı varmıs inek sütü veriyolardı
bebişlerin de masallah semirdiler zati eskisi kadar hassas deildir bunyeleri
dr ver der insallah da biras kar edersin yazık onca mamaya yoksaaa
anam sabahtan kactı arkadasıyla bulusacakmışşşşşşşş
arıcam birasdan nerelerde gezio bakalım bu sıcakta
ben de merak ediyorum bombomu
ama artık bu sayfaya hic yazmıo:mymeka:selam bile vermio bize
geçen hamile kaldıgında bile girip sevincini paylasmadı
kız bakayım bakmasına da ben senin aline aptamil alamam kuşum hala durumumuz nanaygamyoncuiremsu
eee anne sütü verirsem de kardeş olurlar everemeyiz sonraaaadelikafadulden
ben de merak ediyorum bombomu
ama artık bu sayfaya hic yazmıo:mymeka:selam bile vermio bize
geçen hamile kaldıgında bile girip sevincini paylasmadı
kız bakayım bakmasına da ben senin aline aptamil alamam kuşum hala durumumuz nanaygamyoncuiremsu
eee anne sütü verirsem de kardeş olurlar everemeyiz sonraaaadelikafadulden
mozilla kullaniyorum ben devamli hata verio kapanio niye acep
ondan dustum yine
internet explorer ile girdm simdi ama bunu da sevmiyorum ya bisuru pencere acmak gerekiyo baska yere girmek icin
canim aptamilin devam sutu var 1 yas ustu icin o olabilir
baska oyle sise bilmiyorum organik meyve sulari filan da karton kutuda oluyo cunkiii
milupanin sitesinde urunleri var
ordan bak bakalim ne ise yariymissss:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?