Aysonu Kizlari 2008

aptamil pre sauglings milchnahrung von geburt an

yazıyor kuşum eğer 1 yaş içinse birine verem 11 aya kadar kullanama süresi çünki

kusum bu almanca herhalde:uhm:
google a tercume ettıreyım bakalım neymıs yaw niey turkce yazmıoki alla allaa

evet ya neden türkçe değilki böle aval aval bakıyorum

illa ingilizce almanca bilmek zorundamıyz

eğer böle bişeyse kime verecm fakir birine versem bariii sevaba girer

kuşum sen bul ben mutfağı silip gelem birbuçuk satim var .çünki

ömerim mıçtıı kuzu gibi benim yatağımda uyuyorrr

cumlenin sonu dogumdan ıtıbaren demekmiş
pre sauglings de premature bebek galiba
önceden bebek diye ceviriyor salak program:roflol:
herhalde uygun kuş ama yine de sor istersen

anladım cnm ben hemen bugün eczaneye sonrada doktora soram mutfağı sildim antreyide sildim çok kirlenmediya hemen siliniyor uğraştırmadan birtek yatak odası ve çocuk odası süpürlcek ama
çocuklar ömer uyuyor uynmasın şimdi alide bakınıyor uslu uslu

bende patatesleri soyayım suya koyayım sonrada çamaşırları katlayım aytunç gelir

aaa aklıma geldi milipanın müşteri hizmetlerini arayım sorayım yaa ne bu diye

evet iyi dusundun en iyisi onlara sormak tabiki

valla bu sıcakta temızlık cekılmıo yaaa
anamdan hala haber yok ipini koparmıs gibi fırladı sabah sabah
bir bakıyım nerdeymiş
kucuk hanım da mamasını yedi bakınıyor oyle

valla doğru çekilmiyor kuşum ama ne yapan ipin ucu gittimi daha çok yoruluyomm
bende patatesleri soyum suya koydum

köfteyi tam yapıyodum ali mızıkladı geldim kucağıma aldım bakem dedimmm

bırak ananı boşver yaaaaaaaaaaaa gezsin kadınn

aradım müşteri hattını cepten yahnlış numara dedi yaaa 0800 lü bir numara 0212 de koydum aradım yine yanluşş dedi

benden sonra kimseler gelmemiş bugün c.tesi herkesler geziyormu ne?

ben pazara gittim alışverişimi yaptım....25 dk.yol var bizim evle pazar arasında elimde onca şeyle yürüdüm apartmanın girişine bıraktım markete gittim indirim varmış...oradanda aldım ihtiyaçları eve çıktım .....gelir gelmez patatesleri ocağa attım pzarlıkları yerleştirdim salata yaptım sofrayı kur yedik veletler hiç durmaz oldu yaa...yıkadım onları uyusunlar diyee nerdeee

kapanışı ben yaptım açılışıda ben yapemmm

günaydınlarrrr aysonu kızları :lepi:sositosositosırnaşık şeyyerimseniben

ben sabah beşeyirmikala çocukların sesine uyandım mama yaptım yedirdik sonra onlar uyudu tabi babalarıda bende kalktım çamaşırı vardı çocukların onları astım
ütülerimi yaptım çayı ocağa koydum çocuklara biberona mama suyu koydum saatin sekiz olmasını bekliyorum........
bugün kaynanama gidecez oradan bakırköye gezmeye gidecez

ooo kusum gez gez sefan olsun canim
annem de dun arkadasinda kaldi iyi gezmisler bugun de avm e gidiyolarmis
ogleden sonra ancak gelir
belki biz de cikariz bebisi ona birakip
sen tek basina pazara mi gittin kusum helal sana
ee bebisleri evde mi biraktin nasil oldu o :uhm:

tosbişime yemek yediriyommmm

ohhhh gezin kuşum izmirde sıcaktır

ananda iyi yapmış sters atıyordur ama bu sefer uzun kaldı heee baya kızgın dimekkk

evet kuşum yanlız gittim pazara tosbişleri babası baktıı artık pazara çıkıyom kuşum

pazar marketten daha ucuz ve artık evde olduğumdan öle 7-8 domates felan almıyorum

kilo hesabı alıyoz ....dün 20 tl ye birsürü sey aldım birbucuk hafta yeter o sebze bana

oyy aşkum gelmişş
evet annem baya sinirli adam cozuttu artık yaaa
hem pazartesi gelldi annem o zamandan beri hic aramadı
arayıp ozur dilemezse gitmicem diyo cok kararlı
hertarafı gezmişler baya stres atmıstır daha gelmdi onu bekliyorum
bebişi bırakıp cıkarız benim de gezmeye ihtiyacım var cvok sıkıldım bunaldım
evet hava baya sıcak simdiden
temmuz agustosta hic durulmuyo buralarda

evet ya pazar cok cok iyi oluyor hem taze hem hesaplı ama biz gitmiyoruz edinmedik pazar alıskanlıgı yaa
marketten toplu alısverıs yapınca alıyoruz ara sıra da gereken bişe olursa manavdan alıverıyo benimki
malum sebzeyle de arası yok ya cok lazım olmuyo bize pazarlıkmarketle idare ediyorusss

selam kızlar günaydın
dün gelemedim hiç pc yi açamadım akşama kadar bekledim eşim geldi oda açamadı en sonunda yukardaki amca çocuğunun işden gelmesini bakledik oda gece geliyor o geldi açtı
bende ewde kudurdum ewin halılarını kaldırdım yıkamaya wericem halı fileksin yüzünü sildim

birsenim bir dakika oturmuyorsun poponun üstüne maşşallah maşşallah bende bugün pazara gidecem bezelye alacam buzluğa koymak için kışın yeriz diye

OOOOO BAYA KARARLI ANNEN DİMEK HAYIRLISI OLSUNNN KUŞUMMM
GEZİN VALLa bende patladım çocukları giydiriyorummm şimdiii

valla kuşum marketede ben gidiyom aytunç hiç bakmıyor indirimlere dün şoktan dondurma aldım elidor 750 ml şampuan hediye şambuanda alacaktım hediye oldu jöle alacaktım kampanya varmış yüzde elli indirimli aldım bunun gibi birsürü şey işte

kuşum bizde marketten alıyorduk ama hem pahalı hemde dandik oluyor eee ihtiyaçda var mecbur seçip seçip alıyorduk ama market alışverişini yapınca kartlA çektiriyoruz o zaman fazla biniyor artık para ilr alıyorum hesabımızı biliyoruz zaten hesap kitap bana geçti o yüsden yanii

krispi o işi bne çoktan yaptım 7 kilo koydum dolaba bezelye cnm barbunyayı bekliyorum

neyse ben çıkıyorum kızlar hazırlanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…