Aysonu Kizlari 2008

günaydın ay bu mevlüt işi çok zormuş yaa 50 kişi vardı 50 de çocuk vardı kafamçokkarıştı
neyse geçti gitti baya güzel oldu
bu da resmimizzz

Esencim Allah kabul etsin mevlütünüzü, güle güle güzel günlerde saglikla büyüt insallah, kizin da cok seker bu arada, öptüm

günaydın ay bu mevlüt işi çok zormuş yaa 50 kişi vardı 50 de çocuk vardı kafamçokkarıştı
neyse geçti gitti baya güzel oldu
bu da resmimizzz

amaniiiiiinnn maşşallah süphanallah nazae değmez nşallah kız esen kızın tıpatıp sana benziyor tık demiş anasının bi tarafından ısırmış :roflol::roflol:
allah kabul etsin şekerim allahım bağışlasın size hayırlı bir ewlat olur inşallah:Saruboceq:

sadece alnını bana benzetiyorlar aynı eşime benziyor yaaa bana benzemiyo

esencim Allah kabul etsin canim
oh ciciler gelmistir simdi ahsen hanumakaydirigubbakcemile2
pek de suslu olmus kizimiz

kizzz dirim benimkinin en nefret ettigi sey bezelye..hayatta eve sokmaz kokusundan tiksiniyo cocukken uzerine bezelye konservesi dokmus o zamandan beri tiksinmis:roflol:
evet marketteki sebzeler hic iyi deil aslinda pek taze olmuyo ama bizim pazar uzak kim gidecek

biz de bebisi biraktik benimki takti illa onu da lsaydik diye
yari yoldan donduk bebisi aldik kucuk kaynim avm de calisio onun yanina gittik yemek yedik yuruduk ozsute girdik vs yoruldum ama guzel gecti bayadir cikmamistik iyi geldi
eve geldik bebisi yedirdim yatirdim size bakayim dedim sut sagacam simcikkk

oyyyy kızlar çok oruldum yawww
pazara gittim bize biraz uzak yarım saat yürüyorsun 10 kilo bezelye aldım bi kaç bişeyler daha aldım pazar arabasına koydum yarı yolda eşime telefon ettim geldi aldı arabayı yoruldum anam 15 kilo araba çekilmiyor

men geldim birbuçuk saat oldu geleli hemen çocukları yıkadım sabah evi dağnık bıraktım bu saat oldu veletlerle uğraşıyoruz ..uyumadılar uyusalar evi toplayacam duş alacam şuan ömeri ayağımla sallıyom anakucağında uyumur kendi kendine eşşekk sıpası .....

hazırlandık çıktık kaynanaya gittik kaynana evi talan etmiş yollukları balkonda yıkıyor ama büyük halıları halı yıkamaya verecekmiş aytunçda kızdı madem onları verecen neden uğraşıyonnn
eee üçkuruş cebine kalacak kadın ....napolyon gibi PARA PARA başka şey bilmiyor mezera götürecek parayı ....elimde çocuk var diye öpüşmedik bile hiçbişine müdahale etmedim ben yaptım ettim yaranamadım...etmeyenler tatlı bende oturdum öle o yıkadı halısını ......oturuken aytuncun amcasının kızı aradı neredesiniz size gelecez aaa dedim kayananadayız ölemi o zaman yengeme gelelim 5 dk.oturacağız dedi...tmm dedim buyrun gelin dedim...onlar gelene kadar ben uyuyam dedim salonda uyumusum kapı çalıca uyandım basılcaktım azkaldı neyse çay koyduk hemen gelirken bişeyler getirimiş insanlar ikram ettik ...hizmet yapmadım çayı koydum demlemedim bile kaynanam hizmet etti ...otururken komsu geldi duymuş geldiğimizi bakem demiş kadın ....oda oturdu ...sonra altıyı geçiyordu çıktık bakırköye gittik...yürüyerek gittik kaynanadan yakın bakırköy...aman yolda millet ikiz ikiz diye duran bakan aytunç sinir oldumu ben almayacam pantolon felan eve gidelim demeye başladı ben bütün hafta yalvardım sen kendin al bizi sürükleme diye oda annesine götürebilmek için annemede gidelim oradan b.köye geçeriz dedi...neyse hadi dedim dolanmayalım capacitye girelim dedim tmm dedi...girdik tabi oradada insanlar bakıyor bize dolandı ben hemen almayacam vs.vs.laf sölemeye başladı sinirlendim çıkalım dedim neyse tommy girdi bir alana bir bedavaymış bir kot 100 tl zaten biri bedava olmuyor iksi 100 tl 50 den vermiş oluyor iştee.....neyse beğendi o bakana kadar çocuklar mızıklanmaya başladı .....aldı pantolonları çıktık....bende malum şişkoluktan iki elbise bir kotum tişörtlerim oluyor bana ...sanda bakalım dedi...yok dedim bir elbise al başka bişey almazsın bu yaz öle idare edersin kilo verince ötekileir giyersin dedi.....salı günü mayıs anneleri ile buluşacaz iyi hadi dedim cici gidem hemen lwc girdim elimle koymuş gibi benim isteidğim penye bir elbise buldum giydim hemen aldım....çıktım.....ucuda oluyor orası.....ee hadi eve gidelim demey başladı bu saat olmuş yemek yemenden hayatta gitmem dedim....saat 9 sabah kahvaltısı ile duruyorum o annesinde yemiş tabi hemen bişeyler yedirdi bana takisiyi aradı .....taksi geldi çıktık eve geldik.....

ömer uyudu ali ağlıyor ben kaçarım evi toplayacam byby....

krispi kızz o kadar bezelye alınırmı hadi aldın bacım taşınırmı ne kadar üzüldün bu bebek için bebek geldi kendine dikkat etmez oldun ........dikkat et bacım araba ile maraba ile boşverrr......

nuray kuşum valla bizimki yiyor bezelyeyi hem misafire iyi oluyor bazen evde bişey olmayıncada iyi oluyor ben şimdi barbunya koyacam onu bekliyom çok pahalı şuan

Esencim Allah kabul etsin canım maşallah kızımız çok güzel olmuş Allah'ım nazarlardan korusun.
herkese iyi geceler hepiciginizi çok öpüyorum çok kalamayacagım başım çok agrıyor kendinize ve boncuklara iyi bakın opuyorumnanaktan

eeee ikiz bebek sahibi olmak kolay değel bacım o yönleride var işte senin kocişde korktu nazar değer diye kolay gelmediler dünyaya adamın iflahı kesildi onlara kavuşana kadar seni hiç anlatmıyom zaten başına gelmeyen kalmadı
birsen kız napim 10 kilo bezelye bana anca gider çünkü artık busede bir kase bezelye yiyebiliyor zaten 7 poşet çıktı baktımki taşıyamayacam çağırdım kocişi yoksa çıkıverecekti bebek yawww bide çişim gelmişti bastırıyor aşağı çocuk neyse ne oluyorsa pazarın bize uzak olmasından oluyor bezelyeyide hallettim sıra dediğin gibi barbunyada sonra taze fasülye menemen amaaaan ne çok işim var yaaawama bunları yapmam lazım bu yaz
çünkü bebek kışın doğacak ben öyle dışarı felan çıkamam karakışta herşey dolabımda olur nasılda sığacaksa onca şey dolaba bide kurban eti girer araya aslında küçük bir dondurucu almak istiyoma amma bakalım alırım belkide

öle krispi cnm adam korkuyor ama ne yapacak çocukları fanusa koyamayız .....

zaten zor çıkarız birdaha ali hiç susmadı ciyak ciyak gaz sancısı çektik

ilaç verdim fayda etmedi en son zeytinyağ verdik sakinleşti neyse...

ama bu gece nöbet tutacam çocuğa birden giriyor ağrı uykusundan uyanıyor ağlıyor o yüzden ömerde

uyanmaması için ve babamızın sinir yapmaması için ben nöbetteyim saat ikibuçuk gibi bir mama seansı yaparım...sonrada taaa sabah beşbucukda...

fatoş cnm ben sadece bezelye ve barbunya koyuyorum cnm dondurucuya taze hoşuma gitmez

benimde büyük değil dondurucum ...birde misafirlik böğrek sarıp koyuyorum artı et tavuk muhakkak var ..eeeeee kocaman bir yer değil ....dondurucu vs.alamam yeter bize barbunya ve bezelye çok gelen olmaz bana hatta hiç olmaz....veletlerim yer....ben menemen yapmam sen onu yapana kadar domates al kaynak kavonazda sakla annemler öle yapıyor domates alınıyor bir kasa soyuluyor kaynatılıyor içine azcık zeytinyağa atarak sonra kavonoza koyup konserve yapıyolar kışın iyi oluyor yemeklere menemene...bence daha mantıklı hemm yemeklere hem yemeğe iyi bende yapacam bu sene valla...
birde patlıcanları karnıyarık haline getirip kızartırız dondurucuya atarız hazır halde alır içini yapar fırına süreriz misafirine iyi oluyor yani...

kızlar ablamın kanaması var yine geçen sende düşük yapmıştı dr iğne verdi ikitane ama durmuyo kanaması yine aynı sonuç olucak sanırım ablamın içinde zor olucak bu ikinci
rabbim herkezin yardımcısı olsunnnn

fake cnm kaç aylık ablan geçen düşüğünde araştırma yapmadılarmı

kan pırtılaşması olabilirmi

günaydın kızlar

birsen gaz fitilini hiç denedinmi hem gazını çıkarıyor kakasıyla birlikte hemde çok rahatlatıyor tabi gazı olmayınca uyuyor veletler ben arasıra veriyordum yarısını

şimdi bende birsenin dediğini diyecektim
evet düşüklerin araştırılması lazım inşallah bişey olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…