Aysonu Kizlari 2008

bbeklk cnm su sadece günde bir çay kaşığı verebiliyoruz doktorumuz öle söyledi

artı zeytinyağı içirdim ama bugün vermedim vermeyecemde zaten ayaklarını havaya kaldırıyorum dediğin gbii yapıyorum olmadı parmığımı zeytinyağına sürüp ovalıyorum tam makatı ....

keki vs.verdiğim gaz ilacında var zaten parmağımlada açıyorum yok

bizimkisinin kakası katı değil püre gibi cnm ....

bu arada evet yanlız yıkıyorum çocukları eşim olsada bir tas su dökmesini istemem çok müdahale ediyor ben kendim yıkıyorum paklıyorum valla hiç kimse işime karışmazsa evlatlarıma iyi bakıyorum...

bu arada yaş diyorsun ama bizim doktorumuz doğum haftasından hesaplıyor cnm benim bebişler şuan iki ay oldu doğalı 8 nisanda doğdular... bende senin gibi doktor hanım dedim bu bebekleri normal doğum tarihindenmi hesaplayacaz dedim hayır hangi ayda kaçında doğduysalar o zamandan dedi...
ben 33 + 2 de doğum yaptım ....

off yaa suyum gitmiş ocağa taze fasulye attım birde izmir köfte yapacam taze fasulye yarım kilo

köftede hazır yapmışdım oda az annemele ananem gelecekler iki yemeği birleşitiririz birde pilav cacık yapacaz salatada yaparım mısır almıştım onu haşlıyorum .....yimek vs.yemedim azcık kiraz yiyem mama yapacam aliyi doyuracağım.......su çok iyi akıyordu neden kesildi birden anlamadım yaa

canım zaten benımkıde 4 aylık oldu ama gelişimi 1,5 aylık bebek gelişiminde gelişim olarak bebişlerini öyle takip et..onu demek istiyorum senın fazla aran yok ama premetrü bebekler 2 yaşına geldiklerinde normal yaşıtlarını yakalıyorlarmış boy kilo olarak...

yani ultroson raporların 28 mayısı falan gösteriyordu demi tarih olarak doğumu...yani senınkıler daha bir aylık bile değiller....28 hazirandan sonra uyku düüzenleri değişecek ..bak dedi diyeceksin:))))daha uzun uyuyacaklar daha uzun aç kalacaklar...herşeyleri bakışları bile değişecek canım..

SELAM KIZLARR naberler nasılsınız inşallah erşey yolundadır benim ev curcunaydı misafirlerim vardı kaç gündür bi giremedim kk ya yaww

benım kızım kızlar büyümüşmü:))

Eklentiler

• $Fotoğraf-0025.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0014.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf-0023.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 23
evet hıcros hayırdır sen bu kdar uzak kalmazdın bişe mi var yoksa kızzz
feko asagadan asagadan bakma yakına gel kuzummm
kuzenim yeni gitti daha
bebişi yıkayacagız geliyorum

anne baba karışım oollmuş benım kız bana benziyor gibi dudaklar ama babaya sanki, dönüyor gibi anlayamıyoruz daha ama gözler aynı baba:)

büyümüş demi büyüttüm büyütüüm:)) küçücükdüö teyzeleri:))

evet hıcros hayırdır sen bu kdar uzak kalmazdın bişe mi var yoksa kızzz
feko asagadan asagadan bakma yakına gel kuzummm
kuzenim yeni gitti daha
bebişi yıkayacagız geliyorum

nuniş okadar moralim bozukki yazasım yok hiç
benim derdim yine yumurtalarım boşuna gidicek bi dra gidiyim diyorum kime gidicem ne dicem delü sanabilir benimafoldumben

ben sonradan olduğunu bilmiyodum bide ablamınki çok çabuk düşüyo pıhıtılaşma sorunu yaşayanların sanki daha sonra düşüyü yanlışmı biliyorum bilmiyorum

fekocum
rahimde sorun olabilir tutunamiyor olabilir
pihtilasma sorunu olup bebek beslenemio dusuyo olabilir hersey mumkun arastirilmasi lazim 2 dusuk yeterli bndan sonra riske atmamasi lazim
artik herseye care var cok sukur bosuna dusmesin bebisleri

fekom canim kusum su ovitrelle denen igne bu kadar ulasilmaz bise mi yaa
nolurki ondan vurdursan niye deli sansinlar baska igne ile veya kendiliginden catlamio iste meretler..
sonrasinda belki kendilginden bile hamile kalirsin kocanda sorun yok cunku

fake cnm o çatlatma iğnesini al git bi kadın doğumcuya yumoşlara baktır...

çatlatılmaya uygunsa o iğneyi ol 36 saat içinde birleşme olsun ne var denemkten ölmezsin cnm

inş aratırmaya gerek kalmaz düşmez inştabi hayırlısı

canım işte düşünüyorum babakalım hangi dr gidicem anlayışlı biri olması lazım ya bugün 11, günüm yumoşlar ne oldu bilmiyorum ama gidicem bir dr inşşşş düşünüyorummm

fake cnm o çatlatma iğnesini al git bi kadın doğumcuya yumoşlara baktır...

çatlatılmaya uygunsa o iğneyi ol 36 saat içinde birleşme olsun ne var denemkten ölmezsin cnm

birsen bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu olaydan sonra hiçbirşey yapmak istemiyorum inan ama yapmak zorundayım yine denicem çatlatmayı çatlarmı bilmem çatlasın diye bir bitki var böğürtlen kökü onu içmeye başladım ama çok iğrenç ya içilecek gibi değil ot içmekten sıkıldım artıkkk

anaaaa nerdesiniz üleyynnn kaçaklar bide bana diyonuz gelmiyosun diye size sıkı bir dayak lazım haa uzun zamandır yapmamıştım hakettiniz bunu siz :mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…