Aysonu Kizlari 2008

kızlaaaar:sm_cool: asıl süprizi weremmi bugün doktora gittim
oğlluşum oluyoooooooooooooorrr :teytey::teytey:duyduk duymadık demeyin
amanın nasıl heyecanlandım anlatama bi kzı bi oğlan ne güzel yarabbim :Saruboceq:

Son düzenleme:
dediğim gibi üçlü test istemedi afp testini istedi kan werdim cuma günü sonuçları aıcam inşallah temiz çıkarda mutluluğum kursağımda kalmaz
bide ayrıntılı ultrasongönderdi başka biyere iki isim werdi bana ister buna ister buna git ultrasonua gir o gün bana gel dedi üç hafta sonra yada 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona girecem

kızlar nerdesiniz yaaa leynn birsen mayıs analarıyla buluşacaktı daha çıkamadınmı kız ordan
esen hanum nerelerde o gidemiyodu da hanfendü kendine gidecek bi yer buldu herhalde yaaa
fakede yeşil yeşil yanıyor amma ortada yok
ya ağır wasıta hicroş ona nedemeli bu aralar kayıplarda zaten

men geldimmmmmmmmmmmm amma yoğun günümdü bugün beee

gece çocukları annem bekledi ben uyudum...sabah 8.30 kalktım bulaşık vs.yerleştridim kahvaltı hazırladım çocukları doyurdum 11 de kuaföre gittim saçımı yaptırdım...eve geldim çocukları besledim makyaj yaptım...çantam hazırdı taksi çağırdım arkadaşla buluşacağım yere gittim...allahım sanki kırk yıllık arkadaş gibi bulduk birbirimizi...eşi araba ile gelmişti sağolsun arabamızı yerleştirdi oturduk gittik kadıköye....diğer kızlar gelmişti birtek bizdik avrupa yakasın dan gelen..biriki arkadaşda annesi ile gelmişti ...7-8 kadın 6 çocuk herkes bize bakıyor abooooooooo delü demişlerdir....neyse güsel birgün yaşadık...arkadaşlar dağıldı arkadaşın eşide bizi aldı beni eve kadar bıraktılar eşi arabamızı yukarı çıkardı..ben alerji doktoruma gidecektim benim doktorun muaynanesinin olduğu tarfda oturuyormuş çok yakınında sağolsunlar bıraktılar....aytunçun yanına gittim...onla buluştuk doktora gittik baya bekledik

sonra muayneye girdim omzuma 6 alerşi aşısı enjekte etti doktor bana neden geç geldiğimi sordu bende doğum oldu dedim anne sütü veriyormusun dedi...yok dedim ikizler sütüm gelmedi kızım senin sütün zaten zor olacağı belliymiş olsada yetemeycekti göğüsünü sıkınca süt geliyormu dedi yok dedim azmış olanda gitmiş dedi geç çıktık gelmeden yemek yedik dışarda eve geldik kuzularım uyumuşşşş bende size yazam dedimm

dırımcımm demek buluştunuz canım ayy bi biz buluşamadık görüşemedik. biz bugün ogluşumla dra gittik hastaydı kuzum grip olmuş ilaçlarımızı alıp geldik bende hastayım ogluşumdan geçti bana. bigün mutlaka bizlerede bekliyorum dırımım kuşum.
Krispiicimm hadi hayırlısı canım gözün aydın Allah'ım saglıcakla kucagına almak nasip etsin.
geçmişi okuyamadım güzeller hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktan

krispii cnm hadi gözün aydın olsunn hayırlı sağlıklı olsun allah gönlüne göre vermişş
sağol canım ewet allah gönlüme göre werdi rabbime şükürler olsun
fatoş gözünaydın canım hadi bakalım bir oğlan daha heee
teşekkürler canım heee kızına bir damat adayı daha çıktı

sağol aslıcım inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm

BENİM KIZ SİZE BÜYÜK OLUR AMA OLSUN KENDİSİNDEN BÜYÜKLE EVLENEN ERKEK ZENGİN OLURMUŞ HEHEHkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kuslarr annem bugun sabah gitti bakalim neler olacak 10gundur burdaydi
krispi ne guzel istedigin olmus canim Allah tamamina erdirsin
kocan ne sevinmistir di mi:))

dirimmmm gusel gezmisin eglenmisin oh sefan ossunnn:))
aslicim gecmis olsun guzelim

ne güzel olmuşl ya:)) 6 bebek birden ne güzel:)))

bu açıklamadığım bişi vardı ya bugün sonuçlandı kızlar temiz çıkdı....nöroloji kontrolümüzde dr bu bebekde down sendromu olabilir dedi şok geçirdim.....neymişdili büyükmüş burun kökü yapışıkmış..ben dedim bütün testler yapıldı..evet inanamayacaksınız ikili ve üçlü testin yanılma payı kaçmış biliyormusunuz yüzde 40 duyduyumda inanamadım...o zaman kimse dr gitmesin demi yaaa nasıl olsa yüzde 50yüzde 50....kafayı yiyecekdim nerdeyse...sadece dr bana kimle geldin yalnızmısın dedi eşim var dedim eşim diyor çıkdığında çok kötü gözüküyordun diyor..adam bana alal acele su falan almışdı..meğerse ben kötü gözüküyormuşum...neysekibişi yok..ben çok ağladım ama 5 gün sonra bebeğim bana gülünce çok rahatlamışdım....iki gündür kahkaha atmaya başladık kızlar resmen kahkaha atıyoruz:)))) ellerine bakıyor oynatıyor:)))onları yalamaya çalışıyor bilinçli olarak:))birde ağzını tuturabilse:)))))))) allahım herkezin bebeğini annesine babasına bağışlasın sağlıkla....şimdilik bir sorun kalbimizde delik var umarım oda kapanır ameliyata gerek kalmadan.... kızım çok tatlı benım yaaa...şimdi diyorumki benım kızım her kezin bebeğinden çok tatlı diyorumda herkez bana gülüyor o senın kuzunda ondan sana öyle gliyor diyorlar gülüyorum...canım yaa o benım elini tutup uyuyorum bazen onunda hoşuna gidiyor :))) ne çekdiysen dilinden çekdik:)) koca dili kız:))))))))

şuan alim göğsümde yatıyorrr nekadar huzurluuuu öpüyorum gülüyorrr

ben odaya girince çıkınca nasıl bakıyooo kuzummmmmmmmmmmmmmmm

bugüm sma olan mamaya başladım biz doktora gidene kadar 200 tl mama alırız yoksa

bu arada çocuklar yadırgamadı mamayıı

sen zaten çok asar oldun buralarııı bilemme bennn

öle oldu malesef ama napiim kız çocuklar büyüdükçe zaten daha fazla zamanını alıyorlarr yerinde durmuyor ceylin artık habire kalkmak istiyor oturmuyor oturunca hemen atıyor kendini ne emekleyemediği için öle kalıyor ve ağlıyor devamlı yanında olmak lazım ille elinden tutucan yürütücen yada ayakta duracak dışarıya çıkmaya bayılıyor huysuzluk ediyor bende sabah akşam yürüyüş yapıyom ve sabah değil ama akşam onuda götürüyom zaten 1 saat öle bahçedeyiz noırmalde yemekti temizlikti derkn gün bitiyor misafir olunca zaten off oluyom nebiliim işte gün yetmiyor bana anacım

ben anlamam hicran hanım banada gelecektin astın çocukların dişi çıkınca gelirsin

bu gidişle neşede görüşücez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…