ben sonradan olduğunu bilmiyodum bide ablamınki çok çabuk düşüyo pıhıtılaşma sorunu yaşayanların sanki daha sonra düşüyü yanlışmı biliyorum bilmiyorum
çok sinir bir durum yaaa mayıs anneleri buluşuyor ben gidemiyorum poffffffffffff
kızlaaaar:sm_cool: asıl süprizi weremmi bugün doktora gittim
oğlluşum oluyoooooooooooooorrr :teytey::teytey:duyduk duymadık demeyin
amanın nasıl heyecanlandım anlatama bi kzı bi oğlan ne güzel yarabbim :Saruboceq:
dırımcımm demek buluştunuz canım ayy bi biz buluşamadık görüşemedik. biz bugün ogluşumla dra gittik hastaydı kuzum grip olmuş ilaçlarımızı alıp geldik bende hastayım ogluşumdan geçti bana. bigün mutlaka bizlerede bekliyorum dırımım kuşum.
Krispiicimm hadi hayırlısı canım gözün aydın Allah'ım saglıcakla kucagına almak nasip etsin.
geçmişi okuyamadım güzeller hepinizi çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
selam kuslarr annem bugun sabah gitti bakalim neler olacak 10gundur burdaydi
krispi ne guzel istedigin olmus canim Allah tamamina erdirsin
kocan ne sevinmistir di mi:))
dirimmmm gusel gezmisin eglenmisin oh sefan ossunnn:))
aslicim gecmis olsun guzelim
kızlar resimler mayıs annelerinde
ne güzel olmuşl ya:)) 6 bebek birden ne güzel:)))
bu açıklamadığım bişi vardı ya bugün sonuçlandı kızlar temiz çıkdı....nöroloji kontrolümüzde dr bu bebekde down sendromu olabilir dedi şok geçirdim.....neymişdili büyükmüş burun kökü yapışıkmış..ben dedim bütün testler yapıldı..evet inanamayacaksınız ikili ve üçlü testin yanılma payı kaçmış biliyormusunuz yüzde 40 duyduyumda inanamadım...o zaman kimse dr gitmesin demi yaaa nasıl olsa yüzde 50yüzde 50....kafayı yiyecekdim nerdeyse...sadece dr bana kimle geldin yalnızmısın dedi eşim var dedim eşim diyor çıkdığında çok kötü gözüküyordun diyor..adam bana alal acele su falan almışdı..meğerse ben kötü gözüküyormuşum...neysekibişi yok..ben çok ağladım ama 5 gün sonra bebeğim bana gülünce çok rahatlamışdım....iki gündür kahkaha atmaya başladık kızlar resmen kahkaha atıyoruz:)))) ellerine bakıyor oynatıyor:)))onları yalamaya çalışıyor bilinçli olarak:))birde ağzını tuturabilse:)))))))) allahım herkezin bebeğini annesine babasına bağışlasın sağlıkla....şimdilik bir sorun kalbimizde delik var umarım oda kapanır ameliyata gerek kalmadan.... kızım çok tatlı benım yaaa...şimdi diyorumki benım kızım her kezin bebeğinden çok tatlı diyorumda herkez bana gülüyor o senın kuzunda ondan sana öyle gliyor diyorlar gülüyorum...canım yaa o benım elini tutup uyuyorum bazen onunda hoşuna gidiyor :))) ne çekdiysen dilinden çekdik:)) koca dili kız:))))))))
şuan alim göğsümde yatıyorrr nekadar huzurluuuu öpüyorum gülüyorrr
ben odaya girince çıkınca nasıl bakıyooo kuzummmmmmmmmmmmmmmm
bugüm sma olan mamaya başladım biz doktora gidene kadar 200 tl mama alırız yoksa
bu arada çocuklar yadırgamadı mamayıı
ben anlamam hicran hanım banada gelecektin astın çocukların dişi çıkınca gelirsin
bu gidişle neşede görüşücez sanırım
hiçrannn hanummm ben heç resim çekmedim diğer arkadaşlar çekti onlarda oraya koymuşş ondan koymadım bacımmm ne alakaaa sen eylül anaları ile buluştun resim yokmu resimm
hayat bebekle geçiyor canım ya iyiyiz çok şüküresen kııı sen nediyon nasıl gidiyorr hayat okul ne alemde sen izin kullanmadınmı doğum izni vss
bidahakine bizde evde buluşalım canım yaaanirede buluştunuz birinin evüne gitmişsinizz
Ahsenin kalça ultrasonunu çektirdik canım ordan gidebilirdim ama ablamı ikna edemedim üzüldüğümü görünce eşim söz verdi bidahakine o götürücek bizineden gidemiyon kıs al bebişi gitt valla
çok sevindim canım yaaa Allah başka dert vermesin inşallah ama bebeğinin resmini göremedim ki benne güzel olmuşl ya:)) 6 bebek birden ne güzel:)))
bu açıklamadığım bişi vardı ya bugün sonuçlandı kızlar temiz çıkdı....nöroloji kontrolümüzde dr bu bebekde down sendromu olabilir dedi şok geçirdim.....neymişdili büyükmüş burun kökü yapışıkmış..ben dedim bütün testler yapıldı..evet inanamayacaksınız ikili ve üçlü testin yanılma payı kaçmış biliyormusunuz yüzde 40 duyduyumda inanamadım...o zaman kimse dr gitmesin demi yaaa nasıl olsa yüzde 50yüzde 50....kafayı yiyecekdim nerdeyse...sadece dr bana kimle geldin yalnızmısın dedi eşim var dedim eşim diyor çıkdığında çok kötü gözüküyordun diyor..adam bana alal acele su falan almışdı..meğerse ben kötü gözüküyormuşum...neysekibişi yok..ben çok ağladım ama 5 gün sonra bebeğim bana gülünce çok rahatlamışdım....iki gündür kahkaha atmaya başladık kızlar resmen kahkaha atıyoruz:)))) ellerine bakıyor oynatıyor:)))onları yalamaya çalışıyor bilinçli olarak:))birde ağzını tuturabilse:)))))))) allahım herkezin bebeğini annesine babasına bağışlasın sağlıkla....şimdilik bir sorun kalbimizde delik var umarım oda kapanır ameliyata gerek kalmadan.... kızım çok tatlı benım yaaa...şimdi diyorumki benım kızım her kezin bebeğinden çok tatlı diyorumda herkez bana gülüyor o senın kuzunda ondan sana öyle gliyor diyorlar gülüyorum...canım yaa o benım elini tutup uyuyorum bazen onunda hoşuna gidiyor :))) ne çekdiysen dilinden çekdik:)) koca dili kız:))))))))
yedir işte o mamayı benimki de rezene vermeme karışıyor bende ondan gizli veriyorum hehehşuan alim göğsümde yatıyorrr nekadar huzurluuuu öpüyorum gülüyorrr
ben odaya girince çıkınca nasıl bakıyooo kuzummmmmmmmmmmmmmmm
bugüm sma olan mamaya başladım biz doktora gidene kadar 200 tl mama alırız yoksa
bu arada çocuklar yadırgamadı mamayıı
bende çiğ böğrek açacam annemler bizde
sma yı netten araştıram dedim kk m onuda ele almış kullananlar çok memnun birde bebelac diyolar ben bu mamaları bitirem bebelacıda alırım...sonrada bebelacla devam edecem aptamil çok pahalı
ne güzel olmuşl ya:)) 6 bebek birden ne güzel:)))
kızlaaaar:sm_cool: asıl süprizi weremmi bugün doktora gittim
oğlluşum oluyoooooooooooooorrr :teytey::teytey:duyduk duymadık demeyin
amanın nasıl heyecanlandım anlatama bi kzı bi oğlan ne güzel yarabbim :Saruboceq:
merhaba millet bugün bir dr gitmeyi başardım ilk önce ultrasona almaya gerek yok çünkü o yumurtalardan fayda olmaz dedi iğneyi 2 gün kulllanıp bıraktığım için neyse sonra benim içim rahatlasın diye baktı 5,6 tane yumurtalar vardı her iki tarafta yaw bu tüp bebek dr bide prof en fazla iki tarafda 3 tane görmüşlerdi anlamıyorum para için yalanmı söylüyo bunlar inanamıyorum artık ben dediki senin anlattıklarına ve drun söylediğine göre durumun kötü gözüküyo amam ben ultrasonda hiç öyle görmedim dedi hemen acil lh hormonuna baktırdı lh 10 un altında çıkarsa iğne veririz dedi yoksa hiç birşey yapamyız dedi sonra sonuç 29küsür çıktı yani yumurtan çatlamış dedi ben almadım bilen varmı bu sonuç iyimi gerçekten çatlamışmıdır bir kadının yumurtasının çatladığını duyması benim gibi garipmidir acaba yawwww e neyse işte gecikirsem gidiecem adet oluncada gidicem sonra seni araştıralım bir dedi işte böyle ne düşünüyosunuzzay bu ay hamiş kalsam ne güzel olurrrrr dua edin bana oldumu daha daha daha çokkkkkkkk:umursamaz:
buda:sinifsinif: yeni gelmiş siz bebekleriniz çiş yaptığı zaman kullanabilirisinizzzz
hamiş kalıyımda böyle yapmıyım artık demiiii:gitme:
sizcede çatlamışmıdır şu inatçı yumurtalarımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?