Aysonu Kizlari 2008

ben sonradan olduğunu bilmiyodum bide ablamınki çok çabuk düşüyo pıhıtılaşma sorunu yaşayanların sanki daha sonra düşüyü yanlışmı biliyorum bilmiyorum

bendede pıhtılaşma kesin değildi kılcal damarlarda vardır diye iğne verdi bana kılcal damarlardaki pıhtılaşma belli olmayabiliyormuş ben clexane iğne yedim 9 ay ve düşük olmadı 3 düşükten sonra geldi ceylin ve benim düşükler en büyüğü 2 aydı canım ilki 6 haftalıktı

hadi hayırlısı canım gözün aydın valla sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama bi kız bi oğlanda süper olur allah tamamına erdirsin canım sağlıkla doğur büyüt oğluşunu inşallah a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aslıcım geçmiş olsun canım allah acil şifa versin ikinizede havalar sıcakladı son gripler nezleler değişime alışamadı bünyeler a.s.

hadi allah kavuştursun senii geçmişi okuyamadım neler olacak demişsin inşallah bi yaramazlık yokturrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yaa allah yardımcın olsun inşallah çabucak sorunsuzca düzelir kalbi canım benim
yanılma payını biliyordum ama 40 olduğunu bende bilmiyordum valla kafamçokkarıştı

hadi inşallah yadırgamaz içerler sma yı canım e mamalara can dayanmaz valla ben çok iyi biliyom heleki eklere geçince gece maması yok pirinçli muhallebi vs değişik şeyler veriyon yemeklere başlayana kadar oda ayrı masraf oluyor

hiçrannn hanummm ben heç resim çekmedim diğer arkadaşlar çekti onlarda oraya koymuşş ondan koymadım bacımmm ne alakaaa sen eylül anaları ile buluştun resim yokmu resimm

ben anlamam hicran hanım banada gelecektin astın çocukların dişi çıkınca gelirsin

bu gidişle neşede görüşücez sanırım

gelecem bacım gelecem valla napiim ancak toparlanıyom valla zatren bugün canım sıkkındı bizim şu alacak davası vardı ya saat 2 deydi temmuza ertelendi allahın zni ile son mahee temmuzda öle demiş hakim hayırlısıyla şu alacağımızı tahsil edebilsek derin bir ohh çekecemm napiim kafa hep ordaydı bugün şimdi kociş gelecek sofrayı kurdum yemek yememiş onu bekliyom bende

bende çiğ böğrek açacam annemler bizde

sma yı netten araştıram dedim kk m onuda ele almış kullananlar çok memnun birde bebelac diyolar ben bu mamaları bitirem bebelacıda alırım...sonrada bebelacla devam edecem aptamil çok pahalı

esen kııı sen nediyon nasıl gidiyorr hayat okul ne alemde sen izin kullanmadınmı doğum izni vss
hayat bebekle geçiyor canım ya iyiyiz çok şükür
okuldan bi haberim valla doğum iznindeyim ben şimdi sonra da yaz tatili zaten eylülde başlayacağım inşallah kızıma da kayınvalidem bakacak

nirede buluştunuz birinin evüne gitmişsinizz
bidahakine bizde evde buluşalım canım yaaa
hatta baktık ayarlayamadık sen bana gel yada ben gelirim senin gelmen zor olur ama di mi neyse ben gelirim
neden gidemiyon kıs al bebişi gitt valla
Ahsenin kalça ultrasonunu çektirdik canım ordan gidebilirdim ama ablamı ikna edemedim üzüldüğümü görünce eşim söz verdi bidahakine o götürücek bizi
çok sevindim canım yaaa Allah başka dert vermesin inşallah ama bebeğinin resmini göremedim ki ben
yedir işte o mamayı benimki de rezene vermeme karışıyor bende ondan gizli veriyorum heheh

anam ben yemek yapmaya bile üşenyorum çiğ börek miialkisalkisalkis

merhaba millet bugün bir dr gitmeyi başardım ilk önce ultrasona almaya gerek yok çünkü o yumurtalardan fayda olmaz dedi iğneyi 2 gün kulllanıp bıraktığım için neyse sonra benim içim rahatlasın diye baktı 5,6 tane yumurtalar vardı her iki tarafta yaw bu tüp bebek dr bide prof en fazla iki tarafda 3 tane görmüşlerdi anlamıyorum para için yalanmı söylüyo bunlar inanamıyorum artık ben dediki senin anlattıklarına ve drun söylediğine göre durumun kötü gözüküyo amam ben ultrasonda hiç öyle görmedim dedi hemen acil lh hormonuna baktırdı lh 10 un altında çıkarsa iğne veririz dedi yoksa hiç birşey yapamyız dedi sonra sonuç 29küsür çıktı yani yumurtan çatlamış dedi ben almadım bilen varmı bu sonuç iyimi gerçekten çatlamışmıdır bir kadının yumurtasının çatladığını duyması benim gibi garipmidir acaba yawwww e neyse işte gecikirsem gidiecem adet oluncada gidicem sonra seni araştıralım bir dedi işte böyle ne düşünüyosunuzzay bu ay hamiş kalsam ne güzel olurrrrr dua edin bana oldumu daha daha daha çokkkkkkkk:umursamaz:

buda:sinifsinif: yeni gelmiş siz bebekleriniz çiş yaptığı zaman kullanabilirisinizzzz

hamiş kalıyımda böyle yapmıyım artık demiiii:gitme:

sizcede çatlamışmıdır şu inatçı yumurtalarımmmmm

gözün aydın canım rabbim bol bol sağlık versin kuzuna

gözünaydın canım rabbim gönlündekini vermiş ne mutlu hayırlısıyla büyütmekte nasip olsun inşşşş

ay inşallah canım ya hadi hayırlısı olsun dualarım hep seninle canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…