Aysonu Kizlari 2008

ana feko kendileri mi ctlamis yumoslar vay anasini kusum
bari calissaydin belli mi olur bu isler
ayy kendiliginden hamile kalirmissin ne guselllllllllopuyorumnanaktan

dirim kus sma mama da aptamil kadar canim oyle uyduruk bise olcagini sanmiyorumm
ben mama kullanmiyorum disari cikarken soguk sut aliyorum acikana kadar isinmis oluyor iciriyorum ama bu sicakta hep boyle gitmes disarda mama da lazim olur diye bi kutu hipp aldim.aptamille ayni o da fiyat olarak
indirimdeydi kacirmayam didimzemuszemus

canım bütün dualarım seninle rabbim tez zamanda senide bebeginle kavuştursun güzel arkadaşım.
Hicran kızzz sen Emel ve Cananla ne zaman buluştun bakem benim niye haberim yokk lmaz:
teşekkür ederim canım arkadaşlarım Hicranımında dedigi gibi havalardan hiçbir gün bir güne tutmuyorki hasta oluverdik ama çok şükürki ileri derecede degil.
ayy yarın misafirim gelecek ev sahibim ve bir arkadaşı akşama hazırlık yapacagım ogluşum uyuduktan sonraa çook işim var çook. işleri yetiştiremiyorumm tatil gelse biran öncee. sengözlerimebaksanab

fake cnm inş.güsel haberlerle dönersin azcuk karamsarlığı kenara atasaydın kendinde anlardın çatladığını ben anladım ama konduramadım malum biliyorsun bende sen gibi çatalamayan yumoşlara sahibim.....ama doğumdan sonra oldu bu bir ilkti inş.güsel haberlerle dönersinnnnnnnnn

yüce rabbim koynunu boş koymasın sanada aliler ömerler nasip etsin yanınada ayşecikde versin bu seferde çocuklarla uğraşıyom diye kk ya gireme emiiiii
hee o zaman kayseriye gelürrr seni döferimmmm ben iki bebe ile giriyosam sen üçle girecennn hahaha

nuriş kuşummm heç keyfin yokkkkk gene öle kaçamak kaçamak giriyonnn

verdim mamayı yaaa yiyolar işteeee
benim derdimde alim yemiyor ömer doymuyor ne yapacam bilmiyorum ömer 2,5 saatte bir yemek yemek istiyor ali ise 120 cc birkerede yiyemiyor bölüm pörçük yiyor bi yedi 70 cc 1 saat sonra yedi 50 cc

bugün ömeri tartam dedim üzerinde sadece alttan çıtçıtlı bir badı birde bez vardı bezide yeni takmıştım kuru yani 5 kilo çıktı tosbaaa hadi 200 gr üzerindekiler olsa dedim bakimmm aliyide tartacam ne çıkacak

ooooooooooooooooooooo neşe hanumu görüyorummmmm hoşgelmişşşş sefa vermişşşşşşşşşşşşşş bi koca göbeğinle resmin yokmu kızzzz görelim seni

yok kusum gelip gidiyom kimse yok ben de yazacak sey bulamiorum
bir sorun yok yaniii

ooo nese hanumlar gelmislerrrrr
nasilsin hazirliklar bitti miii

selam kızlar nasılsınız bakem iyisinizdir inşallah

buarada fake ablanın durumu inşallah düzelir
senin içinde çok sevindim hayırlısı olsun inşallah senden müjdeyi alacaz bu sefer:))

birsenim pek hamaratsın kuşum vallah i bende hamarattım ama hastanelik oldum ya:))

nuray ım senin kızınada maşallah inşallah benim kız da senin ki gibi iştahlı olur ve sütüm bol ve yararlı olur

kripsi canım oğluşun oluyormuş çok sevindim bir tanem.allah gönlüne göre vermiş inşallah hep istegiğn herşey böyle güzel olur

fatoş hamileymiş dimi kızlar çok sevindim ya allah ım tamamına erdirsin analı babalı büyütmek nasip etsin

hicranım,aslım,bebekliğim,esencim ve daha ismi unuttuğum varsa sizlerde iyisinizdir inşallah
allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun ve bebek hasreti geçen arkadaşlarıma tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yarabbim

göbüşimi koydum hehehe çok komik oldumya:)))
anlatın siz neler yaptınız
benim safra kesemde taşçıktı geçen perşembe gecesi doğum yaklaştı zannederek acile gittik
az kalsın zilli kızımgeliyormuş ağrıdan dolayı ama neyseki düzeldiherşey
doğumdan sonra ameiyat olacakmışım

bebeklik canım çok sevindim ya herşeyin temiz çıkmasına
ne güzel anlatıyorsun kızını allah ım bana anlatacağım günü gösterecek inşallah çok sabırsızım
bir an önce temmuz olsunda kucağıma alayım diyorum

kalbi içinde üzülme dayımın kızınıda delikmiş 1 girmeden mi girdikten sonramı ne kapanmış
allah sağlık saat versin başke dert keder göstermesin kimseye

çok saüol aslıcım rabbim dualarımızı görüyodur kabul eder inş benimde bebeğim olurrr

birsen inan hala inanmıyorum yarın ateşimi ölçücem ateşim yükselirse bide dr gittim zaman inanıcam hayal kırıklığına uğramak istemiyorum yoruldum heleki bu ay çokkk
birsen inş koynumda uyutucam evlatlarım olur inşolsunda ben hep gelirim meraketme buhrandayım diye gelemiyorum

saol canım ya:))
sen neler yaptın mayıs ananalarıyla görüşmüşün süper ya harika çıkmışınız kız
ve sana annelik çok yakışmış:)
ben iyi olsam yanına gelmek çok istiyorum çok ayıp oldu gelemedim alim ve ömerimi görmeye ya

Son düzenleme:
ana feko kendileri mi ctlamis yumoslar vay anasini kusum
bari calissaydin belli mi olur bu isler
ayy kendiliginden hamile kalirmissin ne guselllllllllopuyorumnanaktan

nuniş ben hala inanmıyorumki dr lh hormonuna göre söyledi çatladığını ama benim pek inanasım yokancak sanırım gözümle görürsem inanıcammm offff okadar karışıkki kafammm ateşimi ölçemde bi kaçgün ozaman anlarız çatlayıp çatlamadığını
yok çalışmadımmm:kedi:
ay keşke kendilinden hamile kalsam bana sürpriz yapsa:CüvCüv:

neşem çok sağoll herşey kısmet tatlım biz geliriz seni görmeye ne olacak cicimmmm

sanda yakışacak cnmmmmm hamişlik çok yakışmış annelikde yakışacak

neşe hamişlik çok yakışmış datlum sana maşallah
doğumada az kalmış hayırlısıyla kurtul inş

saol bir tanem çok teşekkür ederimŞeniz
allah ım sanada yaşatsın bu duyguyu inan hep allah ıma doğurmadan hamile haberlerini alayım diyorum
ama duymazsam bağıra bağıra dua edecem sancı çekerken:dance:
sen çalışmadıysan çalış ya hatta bu gece başla:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…