merhaba millet bugün bir dr gitmeyi başardım ilk önce ultrasona almaya gerek yok çünkü o yumurtalardan fayda olmaz dedi iğneyi 2 gün kulllanıp bıraktığım için neyse sonra benim içim rahatlasın diye baktı 5,6 tane yumurtalar vardı her iki tarafta yaw bu tüp bebek dr bide prof en fazla iki tarafda 3 tane görmüşlerdi anlamıyorum para için yalanmı söylüyo bunlar inanamıyorum artık ben dediki senin anlattıklarına ve drun söylediğine göre durumun kötü gözüküyo amam ben ultrasonda hiç öyle görmedim dedi hemen acil lh hormonuna baktırdı lh 10 un altında çıkarsa iğne veririz dedi yoksa hiç birşey yapamyız dedi sonra sonuç 29küsür çıktı yani yumurtan çatlamış dedi ben almadım bilen varmı bu sonuç iyimi gerçekten çatlamışmıdır bir kadının yumurtasının çatladığını duyması benim gibi garipmidir acaba yawwww e neyse işte gecikirsem gidiecem adet oluncada gidicem sonra seni araştıralım bir dedi işte böyle ne düşünüyosunuzzay bu ay hamiş kalsam ne güzel olurrrrr dua edin bana oldumu daha daha daha çokkkkkkkk:umursamaz:
buda:sinifsinif: yeni gelmiş siz bebekleriniz çiş yaptığı zaman kullanabilirisinizzzz
hamiş kalıyımda böyle yapmıyım artık demiiii:gitme:
sizcede çatlamışmıdır şu inatçı yumurtalarımmmmm
çok saüol aslıcım rabbim dualarımızı görüyodur kabul eder inş benimde bebeğim olurrrcanım bütün dualarım seninle rabbim tez zamanda senide bebeginle kavuştursun güzel arkadaşım.
Hicran kızzz sen Emel ve Cananla ne zaman buluştun bakem benim niye haberim yokklmaz:
teşekkür ederim canım arkadaşlarım Hicranımında dedigi gibi havalardan hiçbir gün bir güne tutmuyorki hasta oluverdik ama çok şükürki ileri derecede degil.
ayy yarın misafirim gelecek ev sahibim ve bir arkadaşı akşama hazırlık yapacagım ogluşum uyuduktan sonraa çook işim var çook. işleri yetiştiremiyorumm tatil gelse biran öncee. sengözlerimebaksanab
fake cnm inş.güsel haberlerle dönersin azcuk karamsarlığı kenara atasaydın kendinde anlardın çatladığını ben anladım ama konduramadım malum biliyorsun bende sen gibi çatalamayan yumoşlara sahibim.....ama doğumdan sonra oldu bu bir ilkti inş.güsel haberlerle dönersinnnnnnnnn
yüce rabbim koynunu boş koymasın sanada aliler ömerler nasip etsin yanınada ayşecikde versin bu seferde çocuklarla uğraşıyom diye kk ya gireme emiiiii
hee o zaman kayseriye gelürrr seni döferimmmm ben iki bebe ile giriyosam sen üçle girecennn hahaha
nuriş kuşummm heç keyfin yokkkkk gene öle kaçamak kaçamak giriyonnn
verdim mamayı yaaa yiyolar işteeee
benim derdimde alim yemiyor ömer doymuyor ne yapacam bilmiyorum ömer 2,5 saatte bir yemek yemek istiyor ali ise 120 cc birkerede yiyemiyor bölüm pörçük yiyor bi yedi 70 cc 1 saat sonra yedi 50 cc
bugün ömeri tartam dedim üzerinde sadece alttan çıtçıtlı bir badı birde bez vardı bezide yeni takmıştım kuru yani 5 kilo çıktı tosbaaa hadi 200 gr üzerindekiler olsa dedim bakimmm aliyide tartacam ne çıkacak
ana feko kendileri mi ctlamis yumoslar vay anasini kusum
bari calissaydin belli mi olur bu isler
ayy kendiliginden hamile kalirmissin ne guselllllllllopuyorumnanaktan
saol canım ya:))
sen neler yaptın mayıs ananalarıyla görüşmüşün süper ya harika çıkmışınız kız
ve sana annelik çok yakışmış:)
ben iyi olsam yanına gelmek çok istiyorum çok ayıp oldu gelemedim alim ve ömerimi görmeye ya
neşe hamişlik çok yakışmış datlum sana maşallah
doğumada az kalmış hayırlısıyla kurtul inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?