Aysonu Kizlari 2008

neyse sizyoksunuz bende yazam bari özlemişim ya

nuray ım hazırlıklar bitti sayılır ama odası şimdilik olmayacak kızımın haftaya sadece karyola alacaz doğumdan sonrayada belkiodası yapılacak oda murat balıkları satabilirse işte

kıyafetleri yıkanıp ütülenecek ve hastane çıkış çantam bu hafta sonu hazırlanacak
çok heyecanlıyım ya halen inanamıyorum ben
rüya gibi,
bide kızlar size sorum olacak inşallah görür cvp larsınız
şimdi benim göğsümden sıvı falan gelmiyor bu normalmi
yada bir anormallikmi var çünkü benim göğsüm halen yumuşak:)

neyse bende kaçayımgece vakit bulursam gelirim gelemezsem yarın burdayım.
öpüldünüz

neşem cnm benimde göğüsümden sıvı gelmiyordu ve yumuşaktı

sende olmaz olmayacak benim sütüm olmadı....ama sen normal vakitte doğuracaksın gelir gelmezsede panik yapma gelecek....

benim dünki prof.bana sık göğüsünü süt geliyormu bakalım dedi...sıktım gelmiyorrr eğer sütün gelseydiii iğne vercektim .....sütün çoğalsın diye dedi...keşke arasaydınız dedi...

keşkeeee ama o telaşla aklımıza gelmedii...

BENİM KIZ SİZE BÜYÜK OLUR AMA OLSUN KENDİSİNDEN BÜYÜKLE EVLENEN ERKEK ZENGİN OLURMUŞ HEHEHkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle olursa daha iyi olur yan cebimize yanii:roflol::roflol:
evete canım rabbim gönlüme göre verdi sağol canım
öyle tabi önce zaten sağlığı için dua ettim sonra bi kızım var bide oğlum olsun istedim çok şükür
gözünaydın canım rabbim gönlündekini vermiş ne mutlu hayırlısıyla büyütmekte nasip olsun inşşşş
sağol kuşum allah razı osun darısı başına inşallah

sağol neşecim allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin canım
kız neşe seni böyle şişko görecekmiydim ben şişko şişko şişko:roflol::roflol:
allah aşkına kiloda almamışsın fazla sadece karnın ileriye gitmiş

bebeklik canım benim yazmayı unutmuşum çok geçmiş olsun güzelim. kalplerdeki deliklerin kapandıgını bende duymuştum canım üzülme geçer inşllah.
Nuray kuşumm süt veriyorum derken nasıl süt veriyorsun pastörize sütlerden mi?
Dırımım çok güzel çıkmışsınız maşallah.bende buluşmakk istiyorummm.
Neşemm canım benim hoşgeldinn göbişin çok tatlıı Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin güzelim.
Ususcugumuzdan hiç haber yok tlfnuda yok olsaydı bir arar ögrenirdik durumunu.
Neşecim süt durumu hiç belli olmaz canım benim benimde sıvım gelmedi ama ben halen emziriyorum birde emzirdikçe sütün artar derler ve çok dogru bir arkadaşımın 4 ay sütü gelmemiş bebek boş boş emmiş sonradan farketmişler hep ek gıda veriyorlarmış sonra sütü bir gelmiş 2 yaşına kadar emzirmiş.

Son düzenleme:
evet bende baktım bugün profiline 5.05 de girmiş en son ne yaptı insan bi haber salar ama yaaa

myfish fake gibi olumsuz gördüğünden okuyor ama yazmıyor

selam kızlar
ay bende soracaktım size usus hiç yazdımı diye amma yazmamış habersiz bıraktı burayı

bebeklik canım ablamın kızınada kalbi delik demişlerdi onlarda baya korkmuştu ama kapanıyor zamanla korkmana gerek yok bi görsen duba gibi maşşallah zaman gerekiyor canım hemen kapanmıyor

ohh geçmişi okudum bitirdim:)):))

saolun kızlar ....inşallah güzel olacak herşey pazartesi kardiyolojide muanenmiz var bakalım ne diyecek dr amcamız:) kaç mm olmuş inşallah 1 mm re bile olsa kapanmış olsun inş...

bu arada o göbek ne :)))) benım öyle göbek olmadı:)))tam karnım büyüyecekken alındı:))) dolmuşda otobusde kimse yer falan vermiyordu bana zaten karnımda çok çıkmadı benım içden büyüdü bi 3. ayda fırttı sonra toparladı:)

drım ne eğlencel geçmiş yaa ne güzel masada su ve biberon varmış:))) kız ne obur bebişlerin var kız oooo benım kızı solladılar:))) benımkı daha 4800 falan oldu:) erkek çocukları daha çok alır derler ondan sanırım...

evet nuriş pastörize sütmü veriyorsun bende öyle anladım???anne sütü sanırım dediğin....

başka ne yazacakdım hımmmmmmm düşünem:)

fekom kız ay ne güzel çatlamışsa yumurtalar ohh ohh inşallah tutar hiç gerek kalmaz ....ama gitiğin dr iyi gibi sanki iyi ilgilenmiş senle..güzel haberler alırız inşallah bu ay almazsakda üzülmek sıkılmak yok devam canım tamammı?? sakın stres yapmak yok....

neyse ben biraz oyun oynayayım sonrada uyuyayım bugün benım kız uyumadı amanın gece uykusuna alışdı 8 de uyuyor sabah 5 e kadar maşallaahhh demi kızlar...çok rahat ediyorum..ne çekdik annemle....birsoş valla sana hayranım ben...nazarım değmesin aman tüh tüh tüh...gerçi her insan aynı olmaz ben mesela uykusuzluya tahamülüm yok 3-4 gün ancak dayanırım sora aslaa.....sersem gibi aval aval bakınırım..bugün gündüz uyumadı benım kız uyku düzenimiz bi garip oldu oda garipleşdi zaten akşam 5den sonra ne uyuyor ne duruyor mız mız mızz amanın her yeri inletiyor ..allahdan emzik varda hırsını emzikden alıyo cagudu cagudu:))))

öptüm sizleri herkeze iyi geceler...

ben buluşurum bacımm delikafaduldensırnaşık şey 1,5 ay önce buluştuk cananın evinde emel istanbula gelmişti öle işte inşallah bigün bizde buluşabilürük demi gııı hem canan bangır bangır söledi gelin bana diye sen o ara kk ya girmedin demek habein yok bende belli değildi gideceğim zaten duruma göre gelirim demiştim canan sonra ayarladım kendümü son anda gittim işte

neşem canım nasılsın yaw şükür kavuşturana gerçi karşılaşamadık ama inşallah iyisindir özledim valla seni beee insan arar bi çağrı at en azından ben arayayım müsait zamanda kız hala telefon almadımı kocan sana habeimiz olmayacak doğuracan habersiz habersiz olmaz ama yaww seni görmek isterdim şööle göbişli göbişliii

hicranım evt ya bir gün buluşalımm şekercimm.
oo burdasınız yakaladım sizleri süperr.. eee neşe anlat bakalım şekercim nasılsınnızz.
hicran ceylin nasıl güzelim. birde çok güzel çıkmışsınız resimlerde.

neşecim pek tatlıymışın gııı keşke komple çekeydin resmi yüzünüde göreydik bacım kız erkek gibi duruyor sankim göbişin ama pek kilo almamışın maşallah bebiş büyümüş sadece hayırlısıyla sağlıkla doğum yap inşallah arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım yaa allah yardımcın olsun oda çok fena ağrı yapar rabbim sanada bebişinede sabır güç versin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…