neşem çok sağoll herşey kısmet tatlım biz geliriz seni görmeye ne olacak cicimmmm
sanda yakışacak cnmmmmm hamişlik çok yakışmış annelikde yakışacak
öyle olursa daha iyi olur yan cebimize yanii:roflol::roflol:BENİM KIZ SİZE BÜYÜK OLUR AMA OLSUN KENDİSİNDEN BÜYÜKLE EVLENEN ERKEK ZENGİN OLURMUŞ HEHEHkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evete canım rabbim gönlüme göre verdi sağol canımselam kuslarr annem bugun sabah gitti bakalim neler olacak 10gundur burdaydi
krispi ne guzel istedigin olmus canim Allah tamamina erdirsin
kocan ne sevinmistir di mi:))
dirimmmm gusel gezmisin eglenmisin oh sefan ossunnn:))
aslicim gecmis olsun guzelim
öyle tabi önce zaten sağlığı için dua ettim sonra bi kızım var bide oğlum olsun istedim çok şükürhadi hayırlısı canım gözün aydın valla sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama bi kız bi oğlanda süper olur allah tamamına erdirsin canım sağlıkla doğur büyüt oğluşunu inşallaha.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol kuşum allah razı osun darısı başına inşallahgözünaydın canım rabbim gönlündekini vermiş ne mutlu hayırlısıyla büyütmekte nasip olsun inşşşş
selam kızlar nasılsınız bakem iyisinizdir inşallah
buarada fake ablanın durumu inşallah düzelir
senin içinde çok sevindim hayırlısı olsun inşallah senden müjdeyi alacaz bu sefer:))
birsenim pek hamaratsın kuşum vallah i bende hamarattım ama hastanelik oldum ya:))
nuray ım senin kızınada maşallah inşallah benim kız da senin ki gibi iştahlı olur ve sütüm bol ve yararlı olur
kripsi canım oğluşun oluyormuş çok sevindim bir tanem.allah gönlüne göre vermiş inşallah hep istegiğn herşey böyle güzel olur
fatoş hamileymiş dimi kızlar çok sevindim ya allah ım tamamına erdirsin analı babalı büyütmek nasip etsin
hicranım,aslım,bebekliğim,esencim ve daha ismi unuttuğum varsa sizlerde iyisinizdir inşallah
allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun ve bebek hasreti geçen arkadaşlarıma tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yarabbim
canım bütün dualarım seninle rabbim tez zamanda senide bebeginle kavuştursun güzel arkadaşım.
Hicran kızzz sen Emel ve Cananla ne zaman buluştun bakem benim niye haberim yokklmaz:
teşekkür ederim canım arkadaşlarım Hicranımında dedigi gibi havalardan hiçbir gün bir güne tutmuyorki hasta oluverdik ama çok şükürki ileri derecede degil.
ayy yarın misafirim gelecek ev sahibim ve bir arkadaşı akşama hazırlık yapacagım ogluşum uyuduktan sonraa çook işim var çook. işleri yetiştiremiyorumm tatil gelse biran öncee. sengözlerimebaksanab
selam kızlar nasılsınız bakem iyisinizdir inşallah
buarada fake ablanın durumu inşallah düzelir
senin içinde çok sevindim hayırlısı olsun inşallah senden müjdeyi alacaz bu sefer:))
birsenim pek hamaratsın kuşum vallah i bende hamarattım ama hastanelik oldum ya:))
nuray ım senin kızınada maşallah inşallah benim kız da senin ki gibi iştahlı olur ve sütüm bol ve yararlı olur
kripsi canım oğluşun oluyormuş çok sevindim bir tanem.allah gönlüne göre vermiş inşallah hep istegiğn herşey böyle güzel olur
fatoş hamileymiş dimi kızlar çok sevindim ya allah ım tamamına erdirsin analı babalı büyütmek nasip etsin
hicranım,aslım,bebekliğim,esencim ve daha ismi unuttuğum varsa sizlerde iyisinizdir inşallah
allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun ve bebek hasreti geçen arkadaşlarıma tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin yarabbim
[/url][/IMG]
mayıs annleri ile buluşmaa
göbüşimi koydum hehehe çok komik oldumya:)))
anlatın siz neler yaptınız
benim safra kesemde taşçıktı geçen perşembe gecesi doğum yaklaştı zannederek acile gittik
az kalsın zilli kızımgeliyormuş ağrıdan dolayı ama neyseki düzeldiherşey
doğumdan sonra ameiyat olacakmışım
[/url][/IMG]
ömer ve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?