Aysonu Kizlari 2008

saol canımın içi:1hug::1hug:

bu arada net artık evimde var bugün bağlandı haberiniz ola:sm_cool:

ay bağlandımı netin harika bir haber bu aramıza döndün gene desene ohhh konuşuruk bol bolll tabii ben bu ara araziyim ceylin durmuyor pek huysuz dişlerimiz gelmek üzere eli hep ağpzında mırmır mızmızlanıyor

gelir gelir doğum olana kadar süt oluşmaya başlar merak etme herkesin sertleşecek diye bişii yok doğumdan sonra ben sezeryanla yaptım mesela ama 1 saat sonramı ne emzirmiştim kızımı

keşke erken gitseymişin tüh ya
inşallah sütümolur zten olsun diye elimden geleni yapacam inşallah
hehehe deme kız şişko ya zaten taşıyamıyorum kendiminaniknanik
hoşbulduk canım saol allah razı olsun
aminnnnnnnnnnnnn hepimizinki allah ımbizebağışlasın
kaydirigubbakcemile3 kız o kadar büyümüşmü benim zaten dışarda bakan kafasını çevirip tekrar bakıyor
bide erkek karnı diyorlar yakafamçokkarıştı ne alakaysa

senin kızın maşallah inşallah benimkiside saatinde yatar kalkar bende dayanıksızım ya:))

sut sagacam yogurt mayalanacak
cok uykum var biraksalar sizacam
Allah bebise sutunu babasi iciriyo:umursamaz:

içirsin tabii hayat müşterek bizde de yardımlaşma olmasa kafayı yerdim herhalde valla biz anlaştık gece ben geç yatıyom ya mama saatinide bekliyom zillide uyudu 11:30 da kızkardeşim var bende bu akşam eşiyle yatılı onlar yattı bende geldim bakem dedim neyse işte gece ben geç yattığım için kociş sabah mamasını veriyor ben uyuyom o saatte sonra kaldırıyor beni o çünki ceylin hanım mamasını yiyip uyumuyor artık 8 de ayakta sonrası 1 e kadar uyanık 1-2 gibi uyuyor bidaha ama yarım saat en fazla 1 saat uyuyor sonra gene ayakta uyumaz bidaha bazen 5-6 gibi dalıyor 15-20dk o kadar ama herzaman değil tam gün çalışıyoz biz anam

buluşalım valla bacım
nasıl olalım be aslıcım az önce yazdım zati tam gün mesai yapıyoz bu aralar
sokağada alıştık çıkmadan huysuzluğu geçmiyor illa çıkacaz dışarı akşam üstü yoğurdunu alıp iniyom bahçeye 2 tur atıyoz komşumla onunda oğlu var sonra oturuyoz kamelyada yediriyom yoğurdu tekrar turluyoz o ara çevreye bakınıp konuşuyo zillim eve gelince gene başlıyoz mızmızlanmaya illa kucaklanacak yada elinden tutup yürütücez veya ayakta duracak zilli artık anakucağında oturmuyor yürüteci istemiyor çok fenayız valla çokk

daha tel alamadı ama annem bendeyken onun telden msj atarım sana canımzaten buaralar hepyanımda
bende görüşmek istiyorumamadışarı çıkamıyorumyakeşke bana gelebilseniz:kedi:
vallah ne anlatayımcanım ya çok zorlanmaya başladımbacaklarım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrr:)))
sen neler yapıyon
ya komple çekip mail olarak atarım ben sana burda olmuyor anlarsın ya:))
hehehe sende erkek dedin ya herkes erkek diyor bide son ana kadar sakın pembe almapişman olursun dedilerde oooooooooo ev pembeyle doldu taştı:))
geçmiş olsun canım yaa allah yardımcın olsun oda çok fena ağrı yapar rabbim sanada bebişinede sabır güç versin a.s.
saol canımallah razı olsun
inşallah kızım dünyaya gelene kadar tekrarlamaz
dua edin bana
evet ya tel yok ama netim var çocuğa çikolata alınmış kadar çok sevindim vallah
gelir gelir doğum olana kadar süt oluşmaya başlar merak etme herkesin sertleşecek diye bişii yok doğumdan sonra ben sezeryanla yaptım mesela ama 1 saat sonramı ne emzirmiştim kızımı

inşallah hicranım ya sütüm olmayacak diye çok korkuyorum
ama herşeyin hayırlısı artık

neşe kıııı sendemi burdasın ne güzelll valla yaaa ohhh gene eskisi gibiyiz ama çocuklardan fırsat kalmıyor işte baksana maşallah birsene gezmelere bilem gidiyor iki bebişle ama ilk başlarda fazla zor olmuyor eğer bi sıkıntısı yoksa tabii bende geliyordum kk ya sık sık şu son aya kadarda geliyordum ama bu ay fena olduk malesef artık kendimi yorgun hissediyom hep uykuya doyamıyom hava değişimlerindende etkilendim sanırım yaza ayak uydurmaya çalışıyo vücut sanırım yada yoruldu artık bide kiloları veremedim hala 9 ay olcak ben hala 77 kilodayım 92 ile doğuma girmiştim

ultrasonda kesin dedimi dr peki bellimi olur nebiliim benim eltim biliyorsun 7.ay kontrolüne kadar kız biliyordu gerçi o rizede devlet hastanesinde eski ultrasonlarla falan anlamamışlardır sen istanbulda özele gidiyon hemde bizim burdaki devlet hastanelerinde bile ayrıntılılar oluyor daha net oluyor görüntüler karışıklık olmuyor ama şans işte anlamayabiliyorlar dr lar kız erkek sağlıklı olsunda işte
sütün olmaz diye takma kafana stres yapma benim arkadaşım vardı senin gibi zayıfff anam sen doğum yapamazsın nasıl hamiş kalcan diyorduk 3.700 doğdu onunda kızı oldu 1,5 yıl emzirdi ve 75 takıyordu çamaşır olarak düşün yani maşallah emzirdi kızını inşallah seninde sütün bol bol olurda kızını sağlıkla emzirirsin bacım ama olmayacak gitti azaldı gibi kelimeler kullanma sakın sakin olmaya çalış doğumdan sonra bol sıvı al sağlığına uykuna dikkat et gerisi gelir bol bol da emzirmek lazım bebişii sütün oluşması için şart

canım benim Nuray kuşumuzla ve dırımımızla şanslısınız valla kızlar benim yardımcım yok evde herşey bende Ozan artık yürümeye tutunmaya başladıgı için yanındanda ayrılamıyorum geceleri 9da yatıyor 2 kere kalkıyor bazen sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. sabahta mesaim 6da başlıyor ve sonrasında birde okula git karne işleri var şimdi hiçbirşeye yetişemiyorum.üstüne üstlük sabahları çok ses çıkartıyoruz diye babamızdan azar işitiyoruz üstüne uyutmuyorsun diye bana kızıyor her sabah kavga gürültü çıkıyorum evden. mafoldumben
neşecim netinizin baglanmasına çok sevindim. kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçıyom kızın mamasını hazırlıyımda yedirebilirsem yedireyim gece mama yemiyor artık zorlanıyorum valla aç kalıyor bu defa sinirim bozuluyo yemedi diye zaman geçirmeye çalışıyom gece ara ara vereyim alır diyor bazen gece 3 defa mama yapıyom ama malesef imkanı yok yemiyor aç ama ille biberon almayacak uyandırmaklta istemiyom bazen sinirleniyom kaldırıyom bu saatlerde işte kaşıkla veriyom ama kıyamıyomda bazen bırakıyom öle kendi haline uyandırınca ağlıyo kızıyor yemiyor çünki bu seferde illa uyuyacxak zilli bakın bi resim koyacam şimdi babasıyla oynadılar ben mutfağı toplayana kadar ikiside sızmış ama çok komikti

bende öyle canım tam gün mesait sabah 6dan 9a kadar tabi ondan sonra benim işler bitmiyor ben yatamıyorumki kalkışına kadar bekliyorum mesela birazönce kalktı emzirdim yedirdim uyuttum.
Maşallah valla dırımımıza bebişlerle buluşma bilem yaptı ne güzel.bende ilk aylarımızda habire memlekete gidip gelmiştim zemuszemus
benimkide yürüyor hicrancım yürütecine tutunup onunla birlikte gidiyor hep yanında bulunuyorum düşecek diye korkuyorum.
neşecim bizden ne olsun be canım günüm gecem Ozanım Egem. okula gidip gel geçiyor işte biran önce tatilin gelmesini istiyorum memlekete kaçacagım hemen çok sıkıldım. kaydirigubbakcemile

allah yardımcın olsun canım ama eşin yardımcı olmuyormu peki evdeyken sana yaa neden ama öle olurmu yaaaa hay allah :1no2:

hicranım canım benim şu repleri nasıl bu kadar sık verebiliyorsun güzelim anlamış degilim süpersin.:))

git hayatım gitt hem kafan dağılır hem yardımcı olurlar sana oralarda accık dinlenirsin ama eşin ayıp ediyor zorla yaa bide utanmadan azarlıyomu gürültü yapıyonuz diye allah allah yaaaklava:

allah yardımcın olsun canım ama eşin yardımcı olmuyormu peki evdeyken sana yaa neden ama öle olurmu yaaaa hay allah :1no2:

yok güzelim kesinlikle ne diyorum canım herşey bana bakıyor bide işe gidip gel yetişemiyorum inan herşeye. bazen yemek yetiştiremiyorum ogluşuma yetemiyorum diye hissediyorum ama bütün günüm onunla başka birşeyle ugraşmamaya çalışıyorum o yüzden biran önce tatile çıkmak istiyorum.
ne güzel çıkmışlar rahat rahat yayılıp uyumuşlar.

günaydınlar alıntı yapmadan yazacağımmm öncelikle bu gece berbat bir gece idi ömer uyumadı sürekli vız vızz artık ağlayacaktım eşim aliyi uyuttu yattı ....en son gece mama saatinde mama yaptım annemi kaldırdım yedirdi uyuttu sonra ali kalktı o yedi sabah karşı ömer ağlıyordu annem besledi almış gitmiş yatak odasına ...sonra ali bey ağladı ben yedirmeye çalıştım......
kızlar bu ali beni öldürecek yaaa neyi var bu çocuğun hiç sebepsiz ağlıyor mama yiyor hem ağlıyor gazı mı oluyor acaba gaz yapmayan mamamı alsam çocuğa yaa....sabah o kadar ağladı 120 60 cc yedi sekizde birdaha verecem o zaman yer sık ve az yiyor velet yaa ama buna can dayanmazki her 1,5 saatte bir yiyoruzz...yoksa yemiyoruz.....

ömerde ayrı bir sıkıntı oda yemek yemek yemek başka bişey bilmiyor ....
alim ömerden daha zayıf ama nasıl olmasın ömer gündüz 4-5 saat uyurken ali 2-3 saat uyuyor bir dk.kıçı biryerde durmuyor bence ondan ömer gibi kilo almıyor yoksa ikiside aynı yiyor .........
hicran cnm mayıs annelerinden bri arkadaş eşi ile geldi aldı beni cnm kadıköye gittik aslımıda çağırdım ama hastlardı...çocuklarımı bırakmammm kızz onlarla gittim tabiii
demişsin başlardasın kuşum yaa valla başı maşı tek çocukla asla bir değil iki bebe hele bri senin ceylin gibi yeme problemli çocuk az sık yiyecek formunu koruyacak sanırım yaaa anasına benzememiş velet
ömerde baba tarafı ne bulursaa ........

aslım eşini esefle kınıyoruım bana öle diyecek valla kafasına ilk bulduğum şeyi yollarım ben ne demek gürültü yapıyorsunuz bee gürültü istemiyorsa evlenmeyecekti çocukda yapmayacaktıı
çok kızzdımm çokkk sabah sinirimi eşinden aldım...yaa biizim gibi olsa babamız gece 2 ye kadar biri ile ilgileniyor ve sabah 6 da kalkıyor işe gidiyorr düşünn......

bebeklik maşşallah senin kızına cnm baya uyuyor benimkiler asla uyumuyor gece valla kıçlarını yırtıyolar yemek diyee hele ömerrrr ağlamktanyüzünü gözünü yırtıyorrr....nasıl uyuyor yaa bizde 4 aylık oluncamı acaba uyuyacaklar

neşem cnm benim sen son demlerdesin sana gelinmez kızzzz sen yat keyfine bak doğumdan sonra geliriz artıkın.....bu arada ben hastanede yatarken bi arkadaş gelmişti safra kesesinde tas vardı iş yapmış azmıştı deli oldu ağrıdan kadın neyse ağrılarını durdurdular ve doğuma gel dedilr zamanı gelince
ben hep takılıyordum kız aynı gün doğururuz diye tabi nisan dı bana çok uzaktı doğum...
o geldi yattı herşeyleri olduu doğum yaptı ben ziyaretine gittim üskata ...ertesi sabah ben girdim doğuma ....20 gün önce konuşmuştum ölede oldu....aynı anda doğurduk sayılır ..
hee kızada senin gibi doğumdan sonra ameliyt dediler doğumdan sora geçmiş ağrıları şimdi olmam dedi kızımı emziriyorum dedim sonra sütüm gider dedi.....ama geçiyormuş cnm

ben şimdi kaçarım bugün aşımız var saat 10 randevu bende doktora gidecem saat 4 de duş alacam ama omzumu yıkamadan test yapılan yere su deymeyecek.saçımıda yıkayamayacam tabiii göğüs hizamdan yıkayacam artıkın

çokkkk telekkür ederim neşeciim inşşşşş
ettiğin dua kabul olurda bende o güzel duyguyu yaşarımmmm

kızlar sabah ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı hiç yükselmemiş ki naasıl çatlamış anlamdımmm

günaydın kızlar
bakıyomda erkencisiniz hee

birsen allah yardımcın olsun illaki gazı oluyordur başka ne olacak bir müddet sürecek böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…