saol canımın içi:1hug::1hug:
bu arada net artık evimde var bugün bağlandı haberiniz ola:sm_cool:
neyse sizyoksunuz bende yazam bari özlemişim ya
nuray ım hazırlıklar bitti sayılır ama odası şimdilik olmayacak kızımın haftaya sadece karyola alacaz doğumdan sonrayada belkiodası yapılacak oda murat balıkları satabilirse işte
kıyafetleri yıkanıp ütülenecek ve hastane çıkış çantam bu hafta sonu hazırlanacak
çok heyecanlıyım ya halen inanamıyorum ben
rüya gibi,
bide kızlar size sorum olacak inşallah görür cvp larsınız
şimdi benim göğsümden sıvı falan gelmiyor bu normalmi
yada bir anormallikmi var çünkü benim göğsüm halen yumuşak:)
neyse bende kaçayımgece vakit bulursam gelirim gelemezsem yarın burdayım.
öpüldünüz
keşke erken gitseymişin tüh yaneşem cnm benimde göğüsümden sıvı gelmiyordu ve yumuşaktı
sende olmaz olmayacak benim sütüm olmadı....ama sen normal vakitte doğuracaksın gelir gelmezsede panik yapma gelecek....
benim dünki prof.bana sık göğüsünü süt geliyormu bakalım dedi...sıktım gelmiyorrr eğer sütün gelseydiii iğne vercektim .....sütün çoğalsın diye dedi...keşke arasaydınız dedi...
keşkeeee ama o telaşla aklımıza gelmedii...
hehehe deme kız şişko ya zaten taşıyamıyorum kendiminaniknaniköyle olursa daha iyi olur yan cebimize yanii:roflol::roflol:
evete canım rabbim gönlüme göre verdi sağol canım
öyle tabi önce zaten sağlığı için dua ettim sonra bi kızım var bide oğlum olsun istedim çok şükür
sağol kuşum allah razı osun darısı başına inşallah
sağol neşecim allah seninkinide kucağına almayı nasip etsin canım
kız neşe seni böyle şişko görecekmiydim ben şişko şişko şişko:roflol::roflol:
allah aşkına kiloda almamışsın fazla sadece karnın ileriye gitmiş
hoşbulduk canım saol allah razı olsunbebeklik canım benim yazmayı unutmuşum çok geçmiş olsun güzelim. kalplerdeki deliklerin kapandıgını bende duymuştum canım üzülme geçer inşllah.
Nuray kuşumm süt veriyorum derken nasıl süt veriyorsun pastörize sütlerden mi?
Dırımım çok güzel çıkmışsınız maşallah.bende buluşmakk istiyorummm.
Neşemm canım benim hoşgeldinn göbişin çok tatlıı Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin güzelim.
Ususcugumuzdan hiç haber yok tlfnuda yok olsaydı bir arar ögrenirdik durumunu.
Neşecim süt durumu hiç belli olmaz canım benim benimde sıvım gelmedi ama ben halen emziriyorum birde emzirdikçe sütün artar derler ve çok dogru bir arkadaşımın 4 ay sütü gelmemiş bebek boş boş emmiş sonradan farketmişler hep ek gıda veriyorlarmış sonra sütü bir gelmiş 2 yaşına kadar emzirmiş.
kaydirigubbakcemile3 kız o kadar büyümüşmü benim zaten dışarda bakan kafasını çevirip tekrar bakıyorohh geçmişi okudum bitirdim:)):))
saolun kızlar ....inşallah güzel olacak herşey pazartesi kardiyolojide muanenmiz var bakalım ne diyecek dr amcamız:) kaç mm olmuş inşallah 1 mm re bile olsa kapanmış olsun inş...
bu arada o göbek ne :)))) benım öyle göbek olmadı:)))tam karnım büyüyecekken alındı:))) dolmuşda otobusde kimse yer falan vermiyordu bana zaten karnımda çok çıkmadı benım içden büyüdü bi 3. ayda fırttı sonra toparladı:)
drım ne eğlencel geçmiş yaa ne güzel masada su ve biberon varmış:))) kız ne obur bebişlerin var kız oooo benım kızı solladılar:))) benımkı daha 4800 falan oldu:) erkek çocukları daha çok alır derler ondan sanırım...
evet nuriş pastörize sütmü veriyorsun bende öyle anladım???anne sütü sanırım dediğin....
başka ne yazacakdım hımmmmmmm düşünem:)
neyse ben biraz oyun oynayayım sonrada uyuyayım bugün benım kız uyumadı amanın gece uykusuna alışdı 8 de uyuyor sabah 5 e kadar maşallaahhh demi kızlar...çok rahat ediyorum..ne çekdik annemle....birsoş valla sana hayranım ben...nazarım değmesin aman tüh tüh tüh...gerçi her insan aynı olmaz ben mesela uykusuzluya tahamülüm yok 3-4 gün ancak dayanırım sora aslaa.....sersem gibi aval aval bakınırım..bugün gündüz uyumadı benım kız uyku düzenimiz bi garip oldu oda garipleşdi zaten akşam 5den sonra ne uyuyor ne duruyor mız mız mızz amanın her yeri inletiyor ..allahdan emzik varda hırsını emzikden alıyo cagudu cagudu:))))
öptüm sizleri herkeze iyi geceler...
sut sagacam yogurt mayalanacak
cok uykum var biraksalar sizacam
Allah bebise sutunu babasi iciriyo:umursamaz:
hicranım evt ya bir gün buluşalımm şekercimm.
oo burdasınız yakaladım sizleri süperr.. eee neşe anlat bakalım şekercim nasılsınnızz.
hicran ceylin nasıl güzelim. birde çok güzel çıkmışsınız resimlerde.
daha tel alamadı ama annem bendeyken onun telden msj atarım sana canımzaten buaralar hepyanımdaneşem canım nasılsın yaw şükür kavuşturana gerçi karşılaşamadık ama inşallah iyisindir özledim valla seni beee insan arar bi çağrı at en azından ben arayayım müsait zamanda kız hala telefon almadımı kocan sana habeimiz olmayacak doğuracan habersiz habersiz olmaz ama yaww seni görmek isterdim şööle göbişli göbişliii
vallah ne anlatayımcanım ya çok zorlanmaya başladımbacaklarım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrr:)))hicranım evt ya bir gün buluşalımm şekercimm.
oo burdasınız yakaladım sizleri süperr.. eee neşe anlat bakalım şekercim nasılsınnızz.
hicran ceylin nasıl güzelim. birde çok güzel çıkmışsınız resimlerde.
ya komple çekip mail olarak atarım ben sana burda olmuyor anlarsın ya:))neşecim pek tatlıymışın gııı keşke komple çekeydin resmi yüzünüde göreydik bacım kız erkek gibi duruyor sankim göbişin ama pek kilo almamışın maşallah bebiş büyümüş sadece hayırlısıyla sağlıkla doğum yap inşallah arkadaşım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
saol canımallah razı olsungeçmiş olsun canım yaa allah yardımcın olsun oda çok fena ağrı yapar rabbim sanada bebişinede sabır güç versin a.s.
evet ya tel yok ama netim var çocuğa çikolata alınmış kadar çok sevindim vallahay bağlandımı netin harika bir haber bu aramıza döndün gene desene ohhh konuşuruk bol bolll tabii ben bu ara araziyim ceylin durmuyor pek huysuz dişlerimiz gelmek üzere eli hep ağpzında mırmır mızmızlanıyor
gelir gelir doğum olana kadar süt oluşmaya başlar merak etme herkesin sertleşecek diye bişii yok doğumdan sonra ben sezeryanla yaptım mesela ama 1 saat sonramı ne emzirmiştim kızımı
daha tel alamadı ama annem bendeyken onun telden msj atarım sana canımzaten buaralar hepyanımda
bende görüşmek istiyorumamadışarı çıkamıyorumyakeşke bana gelebilseniz:kedi:
vallah ne anlatayımcanım ya çok zorlanmaya başladımbacaklarım ağrıyorrrrrrrrrrrrrrrr:)))
sen neler yapıyon
ya komple çekip mail olarak atarım ben sana burda olmuyor anlarsın ya:))
hehehe sende erkek dedin ya herkes erkek diyor bide son ana kadar sakın pembe almapişman olursun dedilerde oooooooooo ev pembeyle doldu taştı:))
saol canımallah razı olsun
inşallah kızım dünyaya gelene kadar tekrarlamaz
dua edin bana
evet ya tel yok ama netim var çocuğa çikolata alınmış kadar çok sevindim vallah
inşallah hicranım ya sütüm olmayacak diye çok korkuyorum
ama herşeyin hayırlısı artık
içirsin tabii hayat müşterek bizde de yardımlaşma olmasa kafayı yerdim herhalde valla biz anlaştık gece ben geç yatıyom ya mama saatinide bekliyom zillide uyudu 11:30 da kızkardeşim var bende bu akşam eşiyle yatılı onlar yattı bende geldim bakem dedim neyse işte gece ben geç yattığım için kociş sabah mamasını veriyor ben uyuyom o saatte sonra kaldırıyor beni o çünki ceylin hanım mamasını yiyip uyumuyor artık 8 de ayakta sonrası 1 e kadar uyanık 1-2 gibi uyuyor bidaha ama yarım saat en fazla 1 saat uyuyor sonra gene ayakta uyumaz bidaha bazen 5-6 gibi dalıyor 15-20dk o kadar ama herzaman değil tam gün çalışıyoz biz anam
buluşalım valla bacım
nasıl olalım be aslıcım az önce yazdım zati tam gün mesai yapıyoz bu aralar
sokağada alıştık çıkmadan huysuzluğu geçmiyor illa çıkacaz dışarı akşam üstü yoğurdunu alıp iniyom bahçeye 2 tur atıyoz komşumla onunda oğlu var sonra oturuyoz kamelyada yediriyom yoğurdu tekrar turluyoz o ara çevreye bakınıp konuşuyo zillim eve gelince gene başlıyoz mızmızlanmaya illa kucaklanacak yada elinden tutup yürütücez veya ayakta duracak zilli artık anakucağında oturmuyor yürüteci istemiyor çok fenayız valla çokk
canım benim Nuray kuşumuzla ve dırımımızla şanslısınız valla kızlar benim yardımcım yok evde herşey bende Ozan artık yürümeye tutunmaya başladıgı için yanındanda ayrılamıyorum geceleri 9da yatıyor 2 kere kalkıyor bazen sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. sabahta mesaim 6da başlıyor ve sonrasında birde okula git karne işleri var şimdi hiçbirşeye yetişemiyorum.üstüne üstlük sabahları çok ses çıkartıyoruz diye babamızdan azar işitiyoruz üstüne uyutmuyorsun diye bana kızıyor her sabah kavga gürültü çıkıyorum evden. mafoldumben
neşecim netinizin baglanmasına çok sevindim. kaydirigubbakcemile5
bende öyle canım tam gün mesait sabah 6dan 9a kadar tabi ondan sonra benim işler bitmiyor ben yatamıyorumki kalkışına kadar bekliyorum mesela birazönce kalktı emzirdim yedirdim uyuttum.
Maşallah valla dırımımıza bebişlerle buluşma bilem yaptı ne güzel.bende ilk aylarımızda habire memlekete gidip gelmiştim zemuszemus
benimkide yürüyor hicrancım yürütecine tutunup onunla birlikte gidiyor hep yanında bulunuyorum düşecek diye korkuyorum.
neşecim bizden ne olsun be canım günüm gecem Ozanım Egem. okula gidip gel geçiyor işte biran önce tatilin gelmesini istiyorum memlekete kaçacagım hemen çok sıkıldım. kaydirigubbakcemile
allah yardımcın olsun canım ama eşin yardımcı olmuyormu peki evdeyken sana yaa neden ama öle olurmu yaaaa hay allah:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?