Aysonu Kizlari 2008

tünaydınlarr.
dırımcımm ömerimizin huzursuzlugunun sebebi gaz olabilir canım benim bir ara gazlı bebekler için bir müzik var bende anne karnında seslere benziyor diye bebekler sakinliyormuş bizde işe yaramıştı sana msnden gönderebilirim. eşime gelince sorma güzelim ben hepten sinirim yakında sinir krizi geçirecegim bu gidişle aglamamak için sinirden kendimi zor tutuyorum yakında patlayacagım bakalım ama ne zaman sabrediyorum.
fakecim bir iki gün daha ölçmeye devam et istersen canım.
ayşecim nasılsınn şeker. hiç haberim yok dilekten inşllah iyidir.
herkese güzel bir gün diliyorum benim misafirlerim gelecek hazırlıklarımı yaptım bekliyorum.sizleride beklerim güzeller.

merhabalar aslıcığım verirsin o müziğiii

biz hastaneden geldik kuzularım iyiymiş doktora sordum bütün mamaları yiyebilir bebeğiniz yedikden sonra hiç sorun yok dedi birde sma nın müşteri temsilcisi vardı mamalarını anlata anlata bitiremedi
milupada nişasta ve şeker varmış bağımlılık ve kof kilo yapıyormuş sma da kesinlikle yokmuş bizim elimizdeki mama ömere uygunmuş doymayan bebekler için oradada iki kutu mama aldık hediyee

alim 4440 ömer ise 4830 olmuş ömer 55 cm ali ise 52 cm olmuş boydan kısalarmı ne

ama doktorumuz çok ,iyiler dedi.....asla ,iki bebeği kıyaslama ikisi farklı karakter dedi

ali için çok hareketli dedi ondan biraz kilosu ona göre az olabilirrr dedi ama çok iyiler dedi

rota aşısını yaptırdım tanesini 140 tl aldım eczaneden
iki bacağına birde koluna yapıldı karma aşımız amannn yaaa ne ağladı alimmm ömerim daha sakindi

çok zor bu aşı dönemleri yaww

ayy evt neşecim geçmiş olsun inşllah dogum yapıncaya kadar şikayetlerin artmaz güzelim.
saol canım aminnnnnnnnnnn inşallah artmazda kızımı emzirane kadar böyle gider sonra ameliyatımıolurum
burdaydım ama biran çıkmak zorunda kaldım murat yüzünden ya
kilolarınıda verirsin bir tanem ya takma kafaya,şimdi zaten bebekle uğraşıyorsun stres ve yorgunluğundan gitmiyordur.kızımız biraz uslu olsun sen rahatla verirsin o zaman
ultrasonda kesin dedi dk zaten 4 boyutluda baktı
bide benim edepsiz kızım yüzünü kapayıp şeyini gösterdi bizekaydirigubbakcemile3

ya inşallah öyle olur emzirmek çok istiyorum zaten sütüm olsun diye herşeyi yaparım
süt sağma makinasıda alcam inşallah dursun lazımoluyor sonuçta
benimde göğsüm büyümedi zaten 75 bana biraz büyük geliyordu şimdi dolduruyorsırnaşık şey
aslım senin kocanın yanına gelirsem varya çok kötü olur ya
birsenin dediği gibi evlenmeseydi o zaman ve sen tek başınamı yaptın ozanı sanki oda istemedimi allah allah neyse sinir oluyorum böyle erkeklere ya
murat efendi yaparsa bana böyle evden kovarım olacağı budur:mymeka:
ay o zanımızda erken yürüyecek he ne güzel
allah hepimize güçkuvvet ve sabır versin gerçekten dünyaya bir canlı getirip bakmak çok zormuş,allah herkese bu duyguyu tattırsın yinede çok güzel çünkü:ecrin_bebek:

iyi yaparsın canım ya uzaklaş bence
nerde nasıl rahat ediyorsan oraya git,kolay değil senin işinde
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
bişey değil bir tanem dualarım kabul olursa dahada çok sevinecem ben

ateşini ölçmeye devam et sen benimde ısım hamile kaldığımda adet dönemine yakın düştü sonra yükselmişti hatta ısı tablomu bulursam koyarım sana örnek olur canım
zaten herkesin farklı seyrediyor,kafaya takma sakın:1hug:
slmmm arkadaşalr nasılsınızz bakalımm

dilek ten haberi olan var mıııııı
biz çok iyiyiz canım inşallah sende iyisindir görüşmeyeli,
kızın çok tatlı olmuş maşallah allah nazarlardan korusun onu.

dilek ablayı ben uzun süreden beri yoktum göremedimama bende merak ettimşimdi yaa.s

hoşgeldin kız maşallah bebişlerine bence dk dediği gibi kiloları boyları iyi canım.
allah nasip olursa benim kız bir dünyaya sağa salim sağlıklı gelsinde bende vurduracam rota aşısından zaten pipirikliyimof anam off

canım ya ikisi ayrı yumurta ikizi birbirlerinden farklı olacaklar tabiki üzülme sen

ya kadın benim kafadanmış vallah bende aynen doğumdan sonra emzirem öyle ameliyat olam diyorum inşallah allah gönlüme göre verir
evet bende aşırı yordumkendimiondan oldu
azkalsın kızım geliyordu ama dk um müdahale etti saolsun
ve acil olarak bilge hastanesine gittim cihan bey vardı
süper ilgilendi.galiba doğumu onda yapacam gop özel kafamı karıştırdı benimya
doğumyapanların hepsi şikayetci
hemşirelerden ve hastaneden
ama cihan bey ve bilge hastanesi personelinden herkes memnun anlamadım gitti
zaten cihan beyle konuştum,neden gelmediğimi falan söyledim
niyetimsizikorkutmak değildi bu kadar hassas olacağınıza düşünemedim dedi
olacak ihtimalleri benimsıralamam lazım.
herşey normal desem ve sonrasında birşey çıksa hatalı olan ben olurum
siz bana herşey güzel dediniz şimdi neden bebeğimi kaybettim derdinizki
böyle kişilerde karşılaştım falan dedi

sence neyapmalıyımakıl ver bana

selam kızlar
neşe kız ne kadar kaldı doğuma ay senin karnınhiç kız gibi durmuyor yawrum toparlak bir karnın war hani kızlar böyle kalçalara felan daşar derler ya ondan senin hiçbiyerin daşmamış sadec göbeğin almış başını gitmiş top gibi yaww bakarsın süpriz çıkar bide erkek çıkıyomuş haha

pastorize olur mu kiss anne sutu veriyorum tabiki
4 aylikken emmeyi birakti sagarak veriyorum
ususu ben de merak ediyorummm
nurişim hayırdrı neden uykun var benim bu ali ömrümü yediii devamlı vız vızz
ne bilem kus yaaaa erkenden uykum geliyy yaaaa miskin miyim neyimmmm:kedi:
hoşgeldin nuray ımgaliba geçmişi okuyorsun dimi
yada küçük canavarla uğraşıyorsun:))

valla her ikisi dekaydirigubbakcemile3
kizim cok zilli oldu yaa cenesi durmuyo sevincten ciglik kizinca ciglik uykusu gelince cigliklmaz:
kafam goturmuo gurultusunuuuuuu

sana da cok gecmis olsun canim
netin olmasina cok sevindim dogurunca da hemen gelirsin artik
ilk gunlerde sut icin gerekli olan herseyi yap bastan geldi geldi
bastan az geldiyse ya da gelmediyse sonradan olmuyo bu sut isi..

hicros kizz dur daha 3.bebe yapacam diosun simdiden pes mi ediosunkaydirigubbakcemile3
boyun kac kusum kilon cok mu fazla boyuna gore
kac kg vermen lazim
bidaha bebe yapacaksan iyice incel oyle hamile kal nasil olsa emzirmiosun rejim yapabilirsin

ben de bebisim yurusun konussun istiyommmmmm yaaaaaaaaopuyorumnanaktan
dun koltukta sizdigimda baba diye diye emeklerken gordum ruyamdaalkisalkisalkis

aslim kocana cok kizdim yaa pasa torunu mubarekkkkklmaz:
babasi olacak adam yardim etcek tabikiiii

dilek asilama yaptirmis tutmamis
artik buraya hic gelmio bize yazmio gelismeleri diger sayfadan okuyorum

iyilik canım senden ne haber
neredeyse 6 haftam kaldı canımallah izin verirse

ya deme kız değişmesin cinsiyeti kızım olacak diye bayağı heyecan yapmışken süprizistemiyorum
tabi önce sağlık saat ama ne bileyim ya
hadi dün şişko dediydin hehehe ne oldu şimdi top oldumdimkaydirigubbakcemile3
aslında kilo aldım ama dediğin gibi karnım çok belirgin oldu
hatta ben 2 hafta öncesi 63 düm şimdi 61 çıkıyorum bu normalmi ya dk uma soracam kilo alacağıma verdim ben anlamadım gittifisfisfis

dirim masallah tosuncuklaraa
400gram fark neki ya niye kafana takiosun:mymeka kadarcik fark olur ikisi ayri bebek yani herseyleri ayni olmaskiiii
hangi mamada ne var bilmem ama bence iclerinde kesinlikle nisasta var yoksa neden anne sutunden uzun sure tok tutsunki bebekleri..
iyi kusum bisuru maman oldu kiss yirttin iyisinnn:roflol:

fekooo bikac gun daha olc
1hafta sonra progesteron tahlili yaptir
yum olmus mu olmamis mi en net gosteren sey odur..hava cok sicak isi yaniltabilir
ben de olcuyorum ama hicbisey anlamadim cok garip cikiyor...

ay az kalmış yaaa
ay tabi değişmesin insan alışıyor kız yada erkek neyse ama bu zamana kadar kızım kızım diye sewdin aman aman öyle kalsın seninle birlikte aynı anda hamile kalan ablam wardı sna bahsetmiştim ikinizde aynı zamanlarda doğuracaksınız diye ona ilk başta kız dediler sonra başka bi doktora gitti bi nedenden dolayı ne kızı dedi bebek erekek o yüzden dedim bende sanada süpriz çıkmasın
sen neden kilo werdinki canım kaç kiloyla hamile kalmıştın sen tartılar aynımı farklı tartmış olabilir aynı kiloda kalmak bişey değilde kilo wermek bende anlamadımCADIARZU

hehehe benimde az kaldı başımkaldırmıyor dememe ay çok heyecanlıyım uykusuz geceler beni bekliyor
amanın bo ne diyorum ben ya neyse sağlıklı gelsinde iskenceye hazırım ben
sütüm inşallah bol olur zaten şimdiden çok sıvı tüketiyorum yeşillik neyin tüketiyorum
doğum sonrasına hazırlık olsun diye
pompada alacam inşallah bakalım bundan sonra sütümün insafına kalmış

buarada teşekkür ederim canıminşallah bir daha öyle bir ağrı hissetmem ya
çok kötüydü çok ağladım vallah,muratta benimle birlikte ağladı çok komiktik ya
şimdi düşüncekaydirigubbakcemile3

merak ettiğim sorulara cvp verdiğin için teşekkürler canım
dilek abla demek gelmiyor neden acaba allah allah:uhm:

kızının yürümesine az kaldı sabırsız karı 3 4 aya kadar yürür inşallah baba der
sana sabırsız diyorum ama bende çok sabırsızım acaba kızımkime benzeyecek
ay yerim ben onu yahihoyyyt

az yediysen vermen dogal canim
ben de seker icin diyet yapmistim ilk hafta bir anda 2.5 kg gitmisti

kizlar annem koydeki evi satisa cikaracak
dua edin bana da satilsin uzerine biras kredi cekip anama ev alacaz burdan
annem buraya gelecek o zamanalkisalkisalkis

evet canım allah ın izniyle az kaldızemuszemus

hadi ya kaçhaftalıkken erkek dediler korktum şimdi ben ya
ablanı hatırladım canım allah ım onuda senide benide tüm hamişlerimizi bir avazda kurtarsın

canım bende anlamadım tartım aynı dijital ve evde tartılıyorum:uhm:

aslında az yemiyorumkaydirigubbakcemile3,iştah maşallah ama taş yüzünden beni neredeyse 2gün aç bıraktılar,sadece serum takmışlardı ondan olabilirmiki

inşallah canım satar ve sana yakın bir yerde ev alırsınız
bazılarıda arkadan bakmayla yetinsin
bu saatten sonra o kadının huzura ihtiyacı var
allah gönlüne göre verir inşallah

simdiden emeklemeye calisio
poposunnu dikip kendini ileri atmaya calisioalkisalkisalkis
bakalim sabirsizlaniyorum onu yururken hayal edemiyorum hehe
simdiden yaramaz zaten ayaklaninca naparim bilmemmmm

Allah var ben cok cekmedim kizimdan
ne gaz sancisi ne gece uyumama sabahlama hic oyle sorunlarimiz olmadi Allaha sukur
yeni dogdugunda bile gece uyuyordu acikinca mizikliyordu alip emzirip koyuyordum hemen..hic uyutmaya filan da calismadim sallamadim etmedim
insallah senin de oyle olur:Saruboceq:
yalniz bu aralar miziklanmaya basladi sanirim disleri cikacak o yuzden oluyor bir huzursuzluk var uzerinde
sik sik kucaga alinmak istiyor...gerci hava da cok sicak terliyo surekli.sıkılıyor olabilir

ben sut sagacam gelirim birasdan

şimdi gidip neşe tekrardan baktırıyormuş cinsiyetini
neşem ablam mayısın 20 sinde gitmişti kontrole orda baktı doktor dediki ne olduğunu biliyormusunu ablamlarda ewet biliyoru kız dedi doktor ne kızı hayır erkek dedi onlarda şok oldular tekradan eski doktora gittiler tekrar baktırdılar bana kız dediniz başka doktor erkek diyor doktorda bakalım dedi inceledi inceledi haaaa erkekmiş şimdi gördüm anlıcyan tecrübesidi anlayamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…