saol canım aminnnnnnnnnnn inşallah artmazda kızımı emzirane kadar böyle gider sonra ameliyatımıolurumayy evt neşecim geçmiş olsun inşllah dogum yapıncaya kadar şikayetlerin artmaz güzelim.
burdaydım ama biran çıkmak zorunda kaldım murat yüzünden yaneşe kıııı sendemi burdasın ne güzelll valla yaaa ohhh gene eskisi gibiyiz ama çocuklardan fırsat kalmıyor işte baksana maşallah birsene gezmelere bilem gidiyor iki bebişle ama ilk başlarda fazla zor olmuyor eğer bi sıkıntısı yoksa tabii bende geliyordum kk ya sık sık şu son aya kadarda geliyordum ama bu ay fena olduk malesef artık kendimi yorgun hissediyom hep uykuya doyamıyom hava değişimlerindende etkilendim sanırım yaza ayak uydurmaya çalışıyo vücut sanırım yada yoruldu artık bide kiloları veremedim hala 9 ay olcak ben hala 77 kilodayım 92 ile doğuma girmiştim
ultrasonda kesin dedi dk zaten 4 boyutluda baktıultrasonda kesin dedimi dr peki bellimi olur nebiliim benim eltim biliyorsun 7.ay kontrolüne kadar kız biliyordu gerçi o rizede devlet hastanesinde eski ultrasonlarla falan anlamamışlardır sen istanbulda özele gidiyon hemde bizim burdaki devlet hastanelerinde bile ayrıntılılar oluyor daha net oluyor görüntüler karışıklık olmuyor ama şans işte anlamayabiliyorlar dr lar kız erkek sağlıklı olsunda işte
sütün olmaz diye takma kafana stres yapma benim arkadaşım vardı senin gibi zayıfff anam sen doğum yapamazsın nasıl hamiş kalcan diyorduk 3.700 doğdu onunda kızı oldu 1,5 yıl emzirdi ve 75 takıyordu çamaşır olarak düşün yani maşallah emzirdi kızını inşallah seninde sütün bol bol olurda kızını sağlıkla emzirirsin bacım ama olmayacak gitti azaldı gibi kelimeler kullanma sakın sakin olmaya çalış doğumdan sonra bol sıvı al sağlığına uykuna dikkat et gerisi gelir bol bol da emzirmek lazım bebişii sütün oluşması için şart
aslım senin kocanın yanına gelirsem varya çok kötü olur yacanım benim Nuray kuşumuzla ve dırımımızla şanslısınız valla kızlar benim yardımcım yok evde herşey bende Ozan artık yürümeye tutunmaya başladıgı için yanındanda ayrılamıyorum geceleri 9da yatıyor 2 kere kalkıyor bazen sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. sabahta mesaim 6da başlıyor ve sonrasında birde okula git karne işleri var şimdi hiçbirşeye yetişemiyorum.üstüne üstlük sabahları çok ses çıkartıyoruz diye babamızdan azar işitiyoruz üstüne uyutmuyorsun diye bana kızıyor her sabah kavga gürültü çıkıyorum evden. mafoldumben
neşecim netinizin baglanmasına çok sevindim. kaydirigubbakcemile5
ay o zanımızda erken yürüyecek he ne güzelbende öyle canım tam gün mesait sabah 6dan 9a kadar tabi ondan sonra benim işler bitmiyor ben yatamıyorumki kalkışına kadar bekliyorum mesela birazönce kalktı emzirdim yedirdim uyuttum.
Maşallah valla dırımımıza bebişlerle buluşma bilem yaptı ne güzel.bende ilk aylarımızda habire memlekete gidip gelmiştim zemuszemus
benimkide yürüyor hicrancım yürütecine tutunup onunla birlikte gidiyor hep yanında bulunuyorum düşecek diye korkuyorum.
neşecim bizden ne olsun be canım günüm gecem Ozanım Egem. okula gidip gel geçiyor işte biran önce tatilin gelmesini istiyorum memlekete kaçacagım hemen çok sıkıldım. kaydirigubbakcemile
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:çokkkk telekkür ederim neşeciim inşşşşş
ettiğin dua kabul olurda bende o güzel duyguyu yaşarımmmm
kızlar sabah ateşimi ölçtüm 36,4 çıktı hiç yükselmemiş ki naasıl çatlamış anlamdımmm
biz çok iyiyiz canım inşallah sende iyisindir görüşmeyeli,slmmm arkadaşalr nasılsınızz bakalımm
dilek ten haberi olan var mıııııı
merhabalar aslıcığım verirsin o müziğiii
biz hastaneden geldik kuzularım iyiymiş doktora sordum bütün mamaları yiyebilir bebeğiniz yedikden sonra hiç sorun yok dedi birde sma nın müşteri temsilcisi vardı mamalarını anlata anlata bitiremedi
milupada nişasta ve şeker varmış bağımlılık ve kof kilo yapıyormuş sma da kesinlikle yokmuş bizim elimizdeki mama ömere uygunmuş doymayan bebekler için oradada iki kutu mama aldık hediyee
alim 4440 ömer ise 4830 olmuş ömer 55 cm ali ise 52 cm olmuş boydan kısalarmı ne
ama doktorumuz çok ,iyiler dedi.....asla ,iki bebeği kıyaslama ikisi farklı karakter dedi
ali için çok hareketli dedi ondan biraz kilosu ona göre az olabilirrr dedi ama çok iyiler dedi
rota aşısını yaptırdım tanesini 140 tl aldım eczaneden
iki bacağına birde koluna yapıldı karma aşımız amannn yaaa ne ağladı alimmm ömerim daha sakindi
çok zor bu aşı dönemleri yaww
günaydınlar alıntı yapmadan yazacağımmm öncelikle bu gece berbat bir gece idi ömer uyumadı sürekli vız vızz artık ağlayacaktım eşim aliyi uyuttu yattı ....en son gece mama saatinde mama yaptım annemi kaldırdım yedirdi uyuttu sonra ali kalktı o yedi sabah karşı ömer ağlıyordu annem besledi almış gitmiş yatak odasına ...sonra ali bey ağladı ben yedirmeye çalıştım......
kızlar bu ali beni öldürecek yaaa neyi var bu çocuğun hiç sebepsiz ağlıyor mama yiyor hem ağlıyor gazı mı oluyor acaba gaz yapmayan mamamı alsam çocuğa yaa....sabah o kadar ağladı 120 60 cc yedi sekizde birdaha verecem o zaman yer sık ve az yiyor velet yaa ama buna can dayanmazki her 1,5 saatte bir yiyoruzz...yoksa yemiyoruz.....
ömerde ayrı bir sıkıntı oda yemek yemek yemek başka bişey bilmiyor ....
alim ömerden daha zayıf ama nasıl olmasın ömer gündüz 4-5 saat uyurken ali 2-3 saat uyuyor bir dk.kıçı biryerde durmuyor bence ondan ömer gibi kilo almıyor yoksa ikiside aynı yiyor .........hicran cnm mayıs annelerinden bri arkadaş eşi ile geldi aldı beni cnm kadıköye gittik aslımıda çağırdım ama hastlardı...çocuklarımı bırakmammm kızz onlarla gittim tabiii
demişsin başlardasın kuşum yaa valla başı maşı tek çocukla asla bir değil iki bebe hele bri senin ceylin gibi yeme problemli çocuk az sık yiyecek formunu koruyacak sanırım yaaa anasına benzememiş velet
ömerde baba tarafı ne bulursaa ........
aslım eşini esefle kınıyoruım bana öle diyecek valla kafasına ilk bulduğum şeyi yollarım ben ne demek gürültü yapıyorsunuz bee gürültü istemiyorsa evlenmeyecekti çocukda yapmayacaktıı
çok kızzdımm çokkk sabah sinirimi eşinden aldım...yaa biizim gibi olsa babamız gece 2 ye kadar biri ile ilgileniyor ve sabah 6 da kalkıyor işe gidiyorr düşünn......
bebeklik maşşallah senin kızına cnm baya uyuyor benimkiler asla uyumuyor gece valla kıçlarını yırtıyolar yemek diyee hele ömerrrr ağlamktanyüzünü gözünü yırtıyorrr....nasıl uyuyor yaa bizde 4 aylık oluncamı acaba uyuyacaklar
neşem cnm benim sen son demlerdesin sana gelinmez kızzzz sen yat keyfine bak doğumdan sonra geliriz artıkın.....bu arada ben hastanede yatarken bi arkadaş gelmişti safra kesesinde tas vardı iş yapmış azmıştı deli oldu ağrıdan kadın neyse ağrılarını durdurdular ve doğuma gel dedilr zamanı gelince
ben hep takılıyordum kız aynı gün doğururuz diye tabi nisan dı bana çok uzaktı doğum...
o geldi yattı herşeyleri olduu doğum yaptı ben ziyaretine gittim üskata ...ertesi sabah ben girdim doğuma ....20 gün önce konuşmuştum ölede oldu....aynı anda doğurduk sayılır ..
hee kızada senin gibi doğumdan sonra ameliyt dediler doğumdan sora geçmiş ağrıları şimdi olmam dedi kızımı emziriyorum dedim sonra sütüm gider dedi.....ama geçiyormuş cnm
ben şimdi kaçarım bugün aşımız var saat 10 randevu bende doktora gidecem saat 4 de duş alacam ama omzumu yıkamadan test yapılan yere su deymeyecek.saçımıda yıkayamayacam tabiii göğüs hizamdan yıkayacam artıkın
neşem kuşum yanlız koyacam seni ben doktora gidiyom bu sefer alerji için öptümmm
pastorize olur mu kiss anne sutu veriyorum tabikibebeklik canım benim yazmayı unutmuşum çok geçmiş olsun güzelim. kalplerdeki deliklerin kapandıgını bende duymuştum canım üzülme geçer inşllah.
Nuray kuşumm süt veriyorum derken nasıl süt veriyorsun pastörize sütlerden mi?
Dırımım çok güzel çıkmışsınız maşallah.bende buluşmakk istiyorummm.
Neşemm canım benim hoşgeldinn göbişin çok tatlıı Allah'ım saglıcakla bebegini kucagına almak nasip etsin güzelim.
Ususcugumuzdan hiç haber yok tlfnuda yok olsaydı bir arar ögrenirdik durumunu.
Neşecim süt durumu hiç belli olmaz canım benim benimde sıvım gelmedi ama ben halen emziriyorum birde emzirdikçe sütün artar derler ve çok dogru bir arkadaşımın 4 ay sütü gelmemiş bebek boş boş emmiş sonradan farketmişler hep ek gıda veriyorlarmış sonra sütü bir gelmiş 2 yaşına kadar emzirmiş.
ne bilem kus yaaaa erkenden uykum geliyy yaaaa miskin miyim neyimmmm:kedi:nurişim hayırdrı neden uykun var benim bu ali ömrümü yediii devamlı vız vızz
hoşgeldin nuray ımgaliba geçmişi okuyorsun dimi
yada küçük canavarla uğraşıyorsun:))
selam kızlar
neşe kız ne kadar kaldı doğuma ay senin karnınhiç kız gibi durmuyor yawrum toparlak bir karnın war hani kızlar böyle kalçalara felan daşar derler ya ondan senin hiçbiyerin daşmamış sadec göbeğin almış başını gitmiş top gibi yaww bakarsın süpriz çıkar bide erkek çıkıyomuş haha
iyilik canım senden ne haber
neredeyse 6 haftam kaldı canımallah izin verirse
ya deme kız değişmesin cinsiyeti kızım olacak diye bayağı heyecan yapmışken süprizistemiyorum
tabi önce sağlık saat ama ne bileyim ya
hadi dün şişko dediydin hehehe ne oldu şimdi top oldumdimkaydirigubbakcemile3
aslında kilo aldım ama dediğin gibi karnım çok belirgin oldu
hatta ben 2 hafta öncesi 63 düm şimdi 61 çıkıyorum bu normalmi ya dk uma soracam kilo alacağıma verdim ben anlamadım gittifisfisfis
pastorize olur mu kiss anne sutu veriyorum tabiki
4 aylikken emmeyi birakti sagarak veriyorum
ususu ben de merak ediyorummm
ne bilem kus yaaaa erkenden uykum geliyy yaaaa miskin miyim neyimmmm:kedi:
valla her ikisi dekaydirigubbakcemile3
kizim cok zilli oldu yaa cenesi durmuyo sevincten ciglik kizinca ciglik uykusu gelince cigliklmaz:
kafam goturmuo gurultusunuuuuuu
sana da cok gecmis olsun canim
netin olmasina cok sevindim dogurunca da hemen gelirsin artik
ilk gunlerde sut icin gerekli olan herseyi yap bastan geldi geldi
bastan az geldiyse ya da gelmediyse sonradan olmuyo bu sut isi..
hicros kizz dur daha 3.bebe yapacam diosun simdiden pes mi ediosunkaydirigubbakcemile3
boyun kac kusum kilon cok mu fazla boyuna gore
kac kg vermen lazim
bidaha bebe yapacaksan iyice incel oyle hamile kal nasil olsa emzirmiosun rejim yapabilirsin
ben de bebisim yurusun konussun istiyommmmmm yaaaaaaaaopuyorumnanaktan
dun koltukta sizdigimda baba diye diye emeklerken gordum ruyamdaalkisalkisalkis
aslim kocana cok kizdim yaa pasa torunu mubarekkkkklmaz:
babasi olacak adam yardim etcek tabikiiii
dilek asilama yaptirmis tutmamis
artik buraya hic gelmio bize yazmio gelismeleri diger sayfadan okuyorum
ay az kalmış yaaa
ay tabi değişmesin insan alışıyor kız yada erkek neyse ama bu zamana kadar kızım kızım diye sewdin aman aman öyle kalsın seninle birlikte aynı anda hamile kalan ablam wardı sna bahsetmiştim ikinizde aynı zamanlarda doğuracaksınız diye ona ilk başta kız dediler sonra başka bi doktora gitti bi nedenden dolayı ne kızı dedi bebek erekek o yüzden dedim bende sanada süpriz çıkmasın
sen neden kilo werdinki canım kaç kiloyla hamile kalmıştın sen tartılar aynımı farklı tartmış olabilir aynı kiloda kalmak bişey değilde kilo wermek bende anlamadımCADIARZU
az yediysen vermen dogal canim
ben de seker icin diyet yapmistim ilk hafta bir anda 2.5 kg gitmisti
kizlar annem koydeki evi satisa cikaracak
dua edin bana da satilsin uzerine biras kredi cekip anama ev alacaz burdan
annem buraya gelecek o zamanalkisalkisalkis
evet canım allah ın izniyle az kaldızemuszemus
hadi ya kaçhaftalıkken erkek dediler korktum şimdi ben ya
ablanı hatırladım canım allah ım onuda senide benide tüm hamişlerimizi bir avazda kurtarsın
canım bende anlamadım tartım aynı dijital ve evde tartılıyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?