Aysonu Kizlari 2008

ay yerim ben onu ya maşallah poposunu falan kaldırıyorsa çabuk yürür allah ın izniyle demekki kızın tembek değilmilmiş
inşallah benimkızımda uslu olur ya zaten içerdeyken bile beni fazla zorlamıyor belki doğuncada zorlamaz diye düşünüyorum

benim yiğende 5 aylıkkenmi ne diş yüzünden mızmızlanmaya başlamış amaşuan 8 aylık ve yeni daha beyaz gözükmüş diş etinde ve daha tam patlamamış
inşallah seninki fazla uzun sürmez canım ya çok zormuş o dönem
aman sağlıklı olsunlarda herşeyine katlanırız biz

tamam canım sen sütünü sağ bekiyorum ben buradaopuyorumnanaktan

hadi ya ben yine gittiğimde sorayım dk a korktum vallah
ama en son doktorum bebek bacağını açmış tekrar bakalım dedi hatta bayağı yakına getirdi görüntüyü kız dedi
değişme falan olmaz dimi dedim yok dedi kesin kız diye konuştu
ay sok olurum ben ya erkek olursa

şimdi doğuma hazırlıkta bakıyordum
sağda bebekler erkek soldakiler erkek olurmuş diye
bayada ispatlanmış bişey gibi yazıyorlar eeeeeeee benim bebiş hep sağdaydıkafamçokkarıştı
anlamadım gitti yaCADIARZU

yok kız yanılma olmaz
ilk haftalarda olabiliyor kucukse..bazı dr lar ultrason işinde pek iyi deil hala..
20haftaya kdar yanılanlar var
ama sonrasında değişmez..

kesin dediyse süpriz olmaz yaa ablamın doktoru yeni görew
almıştı o yüzden tecrübesizdi çok gençti yani
benimde canım sol tarafımdan hareket ediyor ama bilmiyorum inanmıyorum onlara ben

yok kız yanılma olmaz
ilk haftalarda olabiliyor kucukse..bazı dr lar ultrason işinde pek iyi deil hala..
20haftaya kdar yanılanlar var
ama sonrasında değişmez..
değişmesin ben kızıma çok alıştımbabası bile kızımla şunu yapacaz bunu yapacaz diye hayaller kuruyor hep
kesin dediyse süpriz olmaz yaa ablamın doktoru yeni görew
almıştı o yüzden tecrübesizdi çok gençti yani
benimde canım sol tarafımdan hareket ediyor ama bilmiyorum inanmıyorum onlara ben

hımmm genç ve tecrübesiz
hazırlık yapmışlarmıydı ya ay çok kötüoluyor öyle neyse sağlıklı olsunda

evet ya bana da saçmageliyordu okudum herkeste farklılık var bide insanlar bazı şeyleri abartıyor yaklava:

kızlar çıkmakzorundayım misafir gelecekmiş ya
hastalığımı duyan geliyor neyse sonra yine gelirim

nuray ım gelince fotolara bakacam silmezsin dimi hemen:)

yok hazırlık yapmamışlardı çünkü bi tane kızı wardı onunkikeri giydirecekti sadece 2,3 tane iç atlet almıştı onlarıda geri werdiler başka aldılar
ewet insanlar abartıyor yok bulantın olmayınca erkek olurmuş yok tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olurmuş
bende kızımla aynı bulantıları çektim we tatlıyla aram yok yediğim erklerin haddi hesbıda yok amma bebeğim erkek
abbooo bide benimkide değişirmiş ama benim doktor 45 yaşlarında yanılmaz herhalde

nuniş kafam çok karıştı yawww ısımdan anlamaya çalışıcam işte
ay ne zormuş yani canım üstüm açık uyudum ölçtüğümdede 36,4 çıktı işte

kiz krispi baska bir dr a daha git benceee
erkek deyip de kiz cikan cok oluyor pipiyi net olarak gor fotosunu al sonra alisveris yap:roflol:
zilli durmadi agladi miziklandi cikmak zorunda kaldim
yarin geldiginde koyarim nesecimmm
dirim nerde yaa dr isi ne kadder uzun surdu kusum nirdesinnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

ben geldim güzel hanımlar misafirlerim gelmedi tlfda konuşmuştuk buyrun gelin demiştim tamam demişlerdi sen bebeklisin zahmet vermeyelim diye gelmedik dediler. neyse bizde komşularla birlikte oturduk yaptıklarımı afiyetle yedik nasip böyleymiş.
dırımcım ohh maşallah tosunlara çok iyiler annesi.
neşecim sorma güzelim bizimkisi fırla yanından hiç ayrılamıyorum bizim ev güney cephesi kapılarıda açamıyorum salon fransız balkon ne olur ne olmaz kapatıyorum ama olan bana oluyor kan ter içinde kalıyorum dedigin gibi Allah'ım bebegi olmayanlara nasip etsin böyle bir duyguyu.
Nuray kuşumm desene kızımız erken yürüyecek annesi.işin iş Allah kolaylık versin şimdiden. kuşum sorma yani bazen söyleniyorum herşeye kızıyorum kendisi sütten çıkma ak kaşık gibi zeytinyagı gibi üste çıkmayı başarıyor suçu üstüme yıkıyor yaptıgım hiçbirşey olmadıgı halde hayatımı herşeyimi ogluma adadım başka hiçbirşey yok gözümde sabrediyorum. Allah'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin hepimiz için.
Dilek buraya ugramıyor desenize neyse Allah'ım hakkında hayırlısını versin elbet vardır bir zamanı.canım arkadaşım üzmesin hiç kendisini.

aman iyi bari ya hazırlık yapsaydı kötüydü bence
abimin arkadaşı içinde kız demişler doğuma 2hafta kala erkek olduğunu öğrenmişler
değiştirebildiklerini değiştirmişler ama çoğu ellerinde patlamışkaydirigubbakcemile3
tamam nuray ımnasıl olsa hep burdayım artık:sm_cool:

vallah sana allah kolaylık versin ya bide tek başına uğraşıyorsun ve çalışıyorsun
benim allahtan annem genelde hep yanımda olacak:1hug:

yok canım

gördük pipisini
ay kim olsa son anda öyle bir şok yaşamak istemez

ben yokum diyemi bu kadar yazdınız yavs
oku oku bitmedi
birso maşallah kuzularına kocaman adam olmuşlar yaaaa:))alkisalkisalkis

kusum hosgeldin neler ettin

bir de yazmayı unutmusum mama yıyen bebişler cok sisiyor dırım
bence kesin bu işte bi iş
pardon nişasta var:roflol:

geldimmm geldimmmmmm geçmişe baktım sağol teyzoşuu evet dombililer azcuk artık bilmem kofmu dolumu doktor sağlıklı dedi işte bende elimdeki mamaları kullanacam az değil valla
bizde anne sütü yok kuşum:çok üzgünüm:nişasta pirinc unu ne varsa artıkın ...

ben kocişin yanına gittim kuşum ne zamandır boy göstermedim işyerine bir moldov birde türk kız alınmış onların dükkanında yoktu öle bişey bende gittim işte ....kokoştum zati...sabah makyaj felan yapmıştım ayyy biz kadın milleti valla çok fesatız beni gören iki çocukla nasıl makyaj vs.yapmışsın diyolar bana delüler yaaaa:roflol:didim,içimdee varr

neşemmm artık yanılınmazzz kızz kesin zillin varr

hee alerjii tohtorummm alerjin gerilemişşş iyi dedi astımında gayet iyi dedi 350 tl verdikk bayıldıkk iştee 4 aşı aldım artık aşılarım 3 haftada bir olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…