simdiden emeklemeye calisio
poposunnu dikip kendini ileri atmaya calisioalkisalkisalkis
bakalim sabirsizlaniyorum onu yururken hayal edemiyorum hehe
simdiden yaramaz zaten ayaklaninca naparim bilmemmmm
Allah var ben cok cekmedim kizimdan
ne gaz sancisi ne gece uyumama sabahlama hic oyle sorunlarimiz olmadi Allaha sukur
yeni dogdugunda bile gece uyuyordu acikinca mizikliyordu alip emzirip koyuyordum hemen..hic uyutmaya filan da calismadim sallamadim etmedim
insallah senin de oyle olur:Saruboceq:
yalniz bu aralar miziklanmaya basladi sanirim disleri cikacak o yuzden oluyor bir huzursuzluk var uzerinde
sik sik kucaga alinmak istiyor...gerci hava da cok sicak terliyo surekli.sıkılıyor olabilir
ben sut sagacam gelirim birasdan
şimdi gidip neşe tekrardan baktırıyormuş cinsiyetini
neşem ablam mayısın 20 sinde gitmişti kontrole orda baktı doktor dediki ne olduğunu biliyormusunu ablamlarda ewet biliyoru kız dedi doktor ne kızı hayır erkek dedi onlarda şok oldular tekradan eski doktora gittiler tekrar baktırdılar bana kız dediniz başka doktor erkek diyor doktorda bakalım dedi inceledi inceledi haaaa erkekmiş şimdi gördüm anlıcyan tecrübesidi anlayamadı
hadi ya ben yine gittiğimde sorayım dk a korktum vallah
ama en son doktorum bebek bacağını açmış tekrar bakalım dedi hatta bayağı yakına getirdi görüntüyü kız dedi
değişme falan olmaz dimi dedim yok dedi kesin kız diye konuştu
ay sok olurum ben ya erkek olursa
şimdi doğuma hazırlıkta bakıyordum
sağda bebekler erkek soldakiler erkek olurmuş diye
bayada ispatlanmış bişey gibi yazıyorlar eeeeeeee benim bebiş hep sağdaydıkafamçokkarıştı
anlamadım gitti yaCADIARZU
attım minişi yere yuvarlanıp duruoo cok sevindirik oldu
yeni fotoları pc atayım da size de gostereyim zilloşu
değişmesin ben kızıma çok alıştımbabası bile kızımla şunu yapacaz bunu yapacaz diye hayaller kuruyor hepyok kız yanılma olmaz
ilk haftalarda olabiliyor kucukse..bazı dr lar ultrason işinde pek iyi deil hala..
20haftaya kdar yanılanlar var
ama sonrasında değişmez..
kesin dediyse süpriz olmaz yaa ablamın doktoru yeni görew
almıştı o yüzden tecrübesizdi çok gençti yani
benimde canım sol tarafımdan hareket ediyor ama bilmiyorum inanmıyorum onlara ben
değişmesin ben kızıma çok alıştımbabası bile kızımla şunu yapacaz bunu yapacaz diye hayaller kuruyor hep
hımmm genç ve tecrübesiz
hazırlık yapmışlarmıydı ya ay çok kötüoluyor öyle neyse sağlıklı olsunda
evet ya bana da saçmageliyordu okudum herkeste farklılık var bide insanlar bazı şeyleri abartıyor yaklava:
kızlar çıkmakzorundayım misafir gelecekmiş ya
hastalığımı duyan geliyor neyse sonra yine gelirim
nuray ım gelince fotolara bakacam silmezsin dimi hemen:)
dirim masallah tosuncuklaraa
400gram fark neki ya niye kafana takiosun:mymekakadarcik fark olur ikisi ayri bebek yani herseyleri ayni olmaskiiii
hangi mamada ne var bilmem ama bence iclerinde kesinlikle nisasta var yoksa neden anne sutunden uzun sure tok tutsunki bebekleri..
iyi kusum bisuru maman oldu kiss yirttin iyisinnn:roflol:
fekooo bikac gun daha olc
1hafta sonra progesteron tahlili yaptir
yum olmus mu olmamis mi en net gosteren sey odur..hava cok sicak isi yaniltabilir
ben de olcuyorum ama hicbisey anlamadim cok garip cikiyor...
aman iyi bari ya hazırlık yapsaydı kötüydü benceyok hazırlık yapmamışlardı çünkü bi tane kızı wardı onunkikeri giydirecekti sadece 2,3 tane iç atlet almıştı onlarıda geri werdiler başka aldılar
ewet insanlar abartıyor yok bulantın olmayınca erkek olurmuş yok tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olurmuş
bende kızımla aynı bulantıları çektim we tatlıyla aram yok yediğim erklerin haddi hesbıda yok amma bebeğim erkek
abbooo bide benimkide değişirmiş ama benim doktor 45 yaşlarında yanılmaz herhalde
tamam nuray ımnasıl olsa hep burdayım artık:sm_cool:kiz krispi baska bir dr a daha git benceee
erkek deyip de kiz cikan cok oluyor pipiyi net olarak gor fotosunu al sonra alisveris yap:roflol:
zilli durmadi agladi miziklandi cikmak zorunda kaldim
yarin geldiginde koyarim nesecimmm
dirim nerde yaa dr isi ne kadder uzun surdu kusum nirdesinnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
ben geldim güzel hanımlar misafirlerim gelmedi tlfda konuşmuştuk buyrun gelin demiştim tamam demişlerdi sen bebeklisin zahmet vermeyelim diye gelmedik dediler. neyse bizde komşularla birlikte oturduk yaptıklarımı afiyetle yedik nasip böyleymiş.
dırımcım ohh maşallah tosunlara çok iyiler annesi.
neşecim sorma güzelim bizimkisi fırla yanından hiç ayrılamıyorum bizim ev güney cephesi kapılarıda açamıyorum salon fransız balkon ne olur ne olmaz kapatıyorum ama olan bana oluyor kan ter içinde kalıyorum dedigin gibi Allah'ım bebegi olmayanlara nasip etsin böyle bir duyguyu.
Nuray kuşumm desene kızımız erken yürüyecek annesi.işin iş Allah kolaylık versin şimdiden. kuşum sorma yani bazen söyleniyorum herşeye kızıyorum kendisi sütten çıkma ak kaşık gibi zeytinyagı gibi üste çıkmayı başarıyor suçu üstüme yıkıyor yaptıgım hiçbirşey olmadıgı halde hayatımı herşeyimi ogluma adadım başka hiçbirşey yok gözümde sabrediyorum. Allah'ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin hepimiz için.
Dilek buraya ugramıyor desenize neyse Allah'ım hakkında hayırlısını versin elbet vardır bir zamanı.canım arkadaşım üzmesin hiç kendisini.
kiz krispi baska bir dr a daha git benceee
erkek deyip de kiz cikan cok oluyor pipiyi net olarak gor fotosunu al sonra alisveris yap:roflol:
zilli durmadi agladi miziklandi cikmak zorunda kaldim
yarin geldiginde koyarim nesecimmm
dirim nerde yaa dr isi ne kadder uzun surdu kusum nirdesinnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?