Aysonu Kizlari 2008

uleynn makyaj didiin 5 dk iş milletin içi geçmiş kusum
ya da cocuklu garuları rukuş harap ve bitmiş gormeye alısmıslar hehe
iyi yapmısın kusum git arada gorun
ne o moldova lı filan boş bırakmaya gelmez:roflol:
alerjin gerilemiş dimek gozun aydınnn:lepi:

ben geldimm işlerimi bitirdim ogluşun uyanmasını bekleyecegimm.sizler neler yapıyorsunuz hanımlar.

günaydın kızlarrrrrrrrrrr benim ateşim yükselmedi hatta düştü36,2 yani yineçatlamadı nasıl bir sorunum var anlamdım offfff ya yine hevesim kursağımda kaldı yine aynı bennnnnnn offffffffffffffffffff

feko kiz lh in kendi kendine yukseliyorsa yumurtani nasil catlatmio ben anlamis deilim
sen en iyisi progesteron tahlili yaptir dr a sonucu ver

kusum Allah size kolaylık versin
senin asılar mı bebeklerinkiler mi bez mi mama mı:bbo:
Allah kocana bol kazanc versin

amin kuşum aminnn rabbim kocama sağlık sıhat versin bol kazanç nasip etsin
çok zor tam mıçımızı topladık bu aşılar geldiii ayın ortasında parasız kaldık üstelik bakalım ne yapacaz allah büyük diyoruzz

evet kuşum karıların hepsi paspal gelmiş ben öle elbisemi giymişim mkayajı en fullusününden yapmışım takmış takıştırmısım iki çocuk kucağımda garip geldi tabii
alerjim gerilemiş aşıları yaptığı yer ilk gün kabardı sonra baktım sönmüşlerr ilk testimde 2 gün boyunca dahada şişmişti ....artık aşılarımız 3 haftada bir yani birkere 4 doz aşı alsak 100 tl verirp baya bir süre almayacaz ....mamalardan şirketten olduu toplarız heraldee kuşum stokta 4 paket bezim var ....ne bilem idare edem diyorum ama ben mutfk masrafında pek öle olamıyorum ucuz bişey gördümmü alasım geliyor mesela kosla varya beyazlar için o küçük kutunun birbuçuk katı yüzde elli idirime girmiş ilk fiyat 19.9 sonraki fiyat 8.9 olmuş alayım dedim bir iki daha alınınca al sana gider hehehehe

amannnn yaaa hayatttt insana heran gülmüyorrr

dirim nber kusummm
benim kiz cok huysuzluk ediyor ya mizik mizik
bir sıkıntısı var kesin yaa hicbirsey yediremedim kahvaltısından cok az yedi sut de istemiyor surekli mıızklıyo kucak istiyo sanırım dişleri cıkacak agrı yapıo

Son düzenleme:
eeeeeeeee günaydınnn dün çok yorulmuşum yaaaa yimekten sonra yerde uzanmıl vaziyette uyumuşum saat 1 kadar aytunç nöbet tutmuş 1 de beni kaldırdı aliye mama yedirdim sonra o uyudu
bende hiç kalkmadılar bu aşıyı iyi atlattık ateşleri çıkmadı ama ben gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü şurup vermiştim....huysuzlukda çok yapmadılar kuzularım tek derdi evimiz çok sıcak aytunça dedim ev olmuş 33 derece çocuklar havale geçirecek aç kilimatyı oda soğsun sonra kapat dedim çocukları buraya alalım öle yaptık çocukalr bir uyudu bir uyuduuu amanınnnnn didik ama soğuk oda diye babaları battaniye kapattı üzerlerine sanki sibirya gibi oluyor öle olduğuda yok ve kilima kapanınca çok çabuk ısınıyor...aslında çocukların odası çok güsel esiyor ama adam açmıyor bişey olur diyeee bakalım ne yapacazzz.............sabah 4 de alinin sesine kalktım onu annem yedirdi bende duşa gittim bi duş aldım sabah 5 oluyordu geldim annem ikisinide halletmiş didim kocişin yanına gidemmi olur dedi gittim yattım ne güsel uyumuşum kocişde işe geç kalmışşş hehehehe tükkanı geç açmış oldu iyiki patronu gelmemişş

ayyy küçük kuşum benim yaaa bi sıkıntısı var dimek diş işide çok kötü kuşum yaaa

tikkat edinn gelinimeeeezemuszemusbiraz zorlama bakalım acukunca kendi ister belkii üsütne gidince çocuklar sinir yapıyorlar.......

benim annemler bugün gideceklerrrr yanluzzz kalacam yaww

kuşum kahvaltı yaptım geldim annem illa bize gidelim diyorrr aytunç sen bilirsin sonra sıkıldım deme diyor

canım bebişlere yalnız bakmak zor olur
git istersen
sıkılırsan geri gelirsin olmaz mı
kocan seyahate gidiyor sanırım
kac gunlugune gidiyor

gkızlar selam göz muanesinden geliyorum kızımın gözleri gelişimini tamamlamış bir yaşında götürecem bir daha ne güzel demi teyzeleri:)

canım bebişlere yalnız bakmak zor olur
git istersen
sıkılırsan geri gelirsin olmaz mı
kocan seyahate gidiyor sanırım
kac gunlugune gidiyor

kuşum kociş biyere gitmiyor bu sefer önümüzdeki hafta burada sonraki hafta seyhatte olacak sanırımm......ikihafta orada olacam aytunç gidelimmmm dedi zor geliyor gece bakmak tabi yorgundaa bakalım ne yapacazz gidebilirizz

kuşum temmuzda kerpeye halamın yazlığına gidebilirz aytunç için iyi olacak annemde gelecek annem ben çocujklara bakarım siz denize gider gelirsiniz diyoo bakalım ne yapacaz

bebeklik biz iyiyiz cnm dün aşılarımızı olduk çok şükür çok iyi geçtiii ama çok zor yaaa bu karmaa işi

bebekım gozun aydın canım
yere atınca da durmuo kı yuvarlanıp duruo halıya iniyor
sonra yoruluo gerı ters donemıo sınırlenıo:roflol:

dırım tatil iyi gelir vallah yaw hakettin sen bunuzemuszemus

ya bu kız cok fena yaa
anakucagında yatıo su an
altındaki penye battaniye ile kendini bogmaya calısıooo:mymeka:
devamlı gozu uzerınde tutmak lazım
edebinle yatsana şurda di mikaydirigubbakcemile3

biz de bugun kaynanaya gıdebilirz sabah benimki tutturdu gidelim diye
özlemiş anasınımirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…