esen ne oldu senın kızın ateş durumu düşer düşer meraklanmaaa sen....benım kızın ateşi ilkinde 38,8 e kadar yükselmişdi iki ilaç içirmişdim banamısın demdi ateşi soyduk ıslak bezlerle heryerini sildik..zor düşürmüşdük 39 olsaydı direk hasaneye gidecekdik i gerek kalmadı düşdü..geçende iyiki ilaç içirmişim 37,8 e kadar yükseldi hemen bir ilaç takviyesi daha sonra gecede ilaç oh mis gibi çok çıkmadı ataşi:) benım kızın ateşi çıkınca direk belli ediyor inliyor garip garip...
günaydınlar krispi karısını gördüm ama sayfaya uğramamış
bebeklik cnm benimkilerde uyuyolar artık geceleri ama 3-4 saat sonra kalkıp mama isityolar yiyolar uyuyolar ....şöle oluyor ömer gece 12 de 120 yiyor bazen 4 bazende 6 kalkıyor o arada uykusundan kadırmak istemiyorum aliş daha erken kalkıyor mesela aliş gece yatarken mamayı resil etmiş biraz içeri biraz dışarı gece 2 de kalkmış 180 cc mama yemiş sonra saat 7 gibi kalktık 90 yedi sonra 10.30 gibi başladı istemeye 11 de yedi 120 ....bakalım biz doktora gidince ne olmuş kilomuz görecez..uyku işinide soracam tabi ben kıyamıyorum kaldırmaya ama kalkması gerekiyorsa kaldırırım
ben ne yapsam kii şimdi bak benim içime de kurt düşürdünüz
bugün temizlikçi degeliyor bakalım bir evim temzilensin oh miiiiiissssss
yemekte ne yapsam ki kıymam var izmir köfte mi yapsam kii????
merhaba kızlar ilk msj ve son msj 11.58de yazmısım ondan yarım saat.sonra mutfa gitmiştim çay suyu koymaya kapın çaldı karşı komsun altkattaki komşum ile geleceklermiş çocukları görmeye ben şoktaımmm:1shok: biliyorsunuzki annemden geldiğimden beridir evi temizledim halim yoktu çocuklar vs.kadında tutamadım neyse ben kahvaltıyı es geçtim saat bireyirmi var acilinden hemen banyoya girdim çamaşır suyu ile klozeti lavobayı yıkadım yerlerini sildim klozet takımını değiştirdim bu arada veletler durmuyor yatak odasına koydum elekterik süpürgesini açtım ömerim sustu ama ali vızıldadı lavoba yıkadım bıraktım geldim aliyi sakinleştirdim klozet yıkadım aliyi sakinleştirdim...sonra salon süprdüm bu arada fırına kek attım herzaman kekim hairka olur ama bu sefer kekim kabarmadı üstelik içi çiğ kalmıştı şok oldum:1shok: neden dedim yaaa herzaman aynı yapıyordum süte baktım son kullanama tarihi eylüllün 11 de kabartma tozları 2010 2011 son kullanmalı yumurtalar taze ....kafayı yiyecem ama düşünemezdim hemen birtane daha çırptım ama öteki keki kalıptan çıkaramadım sıcaktı .....bu kekide turta hamuru vs.yaptığımız kelepceli kalıbım vardı ona koydum pişti ama altı pişmemiş şokkk şokk şokk ...........salonu süpürdüm toz aldım yatak odasını süpürdüm tozunu aldım neversimleri değiştridim çocukalrın odasını topladım milföyüm vardı onu yaptrım fırına attım ama bu arada ali durmuyor kucağıma alıyorum vs.ana kucağını mutfa koydum hem kek yaptım hem ayağımla saaldım biraz uyudu bende etrafı topladım çekytaları üzerine eski çarşaf atıyorum sıcakta çekyatın kumaşı bacağımıza yapışıyor diye onları kaldırdım....ama hala pijamalarlayım ter o biçimmm elektriik süpürge ortada ben pijamalarlayken geldilerrr sat ikiye yirmi var haber verdikden bir saat sonra hemen makarna salatası yaptım onlar otururken ikici kekde gidince böğrek ve salata verdim çay verdim çocuklar misafr varken uslu oluyolar allahtan ...hala şoktayım yaa iki kekimede ne oldu ...:gitme::sinifsinif:anneme anlattım allah allah diyor burada millet sana yaptırıyor kekini bayat bişey vardır dedi...ama herşey tazeydi .....................neyse geçtii ama ben öldüm bütün kap kacağı bulaşık makiinasına tepmiştim plastikelri aldım yıkadım tepsileri yıkadım tencerimi yıkadı tabakalr kaldı ömüşle aliş ağlıyor yemek yapamadım böğrek var azda makarna salatasıı ama ben misafir alamıyormusum yaa yda birgün önceden söylenecek yoksa olmuyorr offfffffffffffffffff..............................kadınlarla otururamadım bile ayy ne gerek vardı dediler bana ama saat 5 de gittiler o kadar saat açmı oturacaktık keşke iki lahmacun söyleseymişim ayranla yaaa........aptal kafam kafamçokkarıştı
ülen krispi ben geldiğimde senin ışığın yanıyordu burada değilsen nasıl online oluyorsun kafayı bence daha gelmeden sana yedirttiler....
düştü canıum ya akşamda emdikten sonra calpol verdim çok şükür şimdi mışıl mışıll
canım bence elleme şuan uyusun...sende tartı yokmu sen tart beraber tartıl sonra kendini tart sonra çıkar en azından haftalık ne kadar alıyor takip edersin....uyusun yaw bırak yazık ben biraz önce uyandırdım mama yedirdim sonra babası geldi iyice uykusunu açtıı ..rezil oldu ama kötü anne olarakdan 2 ye saatimi kurdum:))) bidaha mama vericem 10,30 da yedi saat ikide birde sabah artık eşim kalkınca verecem....sorma bugün benım kızda sabah akşam olmak üzere kustu sanırım demir ilacından demir ilacını arada yenilemek gerekiyormuş...rengi değişti ilacın sende dikat et kokusuda değişiyor..yarına yenisini alacaz...
senın işin zor canım yaw ikisiylede baya iyi idare ediyorsun...kaç biberonun var canım eve biberon takviyesi yapın arada çok lazım size..birde bu biberonların memesini değiştiriyormusun kaç aydaa??? ben ayın yedisinde 7 tane meme almayı düşünüyorum tanesi 2,5 sanırım geçen eczanede gördüm....emziğide değiştirdik...acaba ne oluyor mneden değiştiriliyorki ne zararı var acabaa...biberonları değiştirmiyoruz sanırım...sadece memeler...
kızım harbi sen delisin :)))))))))) ne derdin varda millete bişiler yapmaya çalışıyorsun..allahım yaaaa insan erken haber verir....bi kahve neylerine yetmezdi yazık sana yaaa...kızım bu kadar yüklenme kendine yazık saanda...kesin baygın bir halde yatıyorsundur...arada oğluşları pış pış geri uyuyorsundur..buna canmı dayanırrr...eve marketden bisküvi kraker gibi şeyler alın sonra onları kilitleyin bir yere sen yemee:)))))bari altın taksaydılarr:))))))) :içelim:
ben burda kendi halimde takılıyorum:)))))
kızlar bakın....huuu huuuu ..... kzım büyümüşmüüü teyzoşlarıı:)))
yok anacım bayılmamışsın sen:))))))
kızım senın piler duracel galibaa valla senı duracel reklamında oynatsınlarr hihihihihihhi:)))))
maşallah cnm çok güsel olmuşş gayet iyi işte tatlım daha ne uğraşıyon çocukla
bu arada cnm demiştinya bi test yapıldı sorun çıkmadı allah aşkına bu çocuğun gözlerinden cinlik akıyor nasıl böle bişey düşünüyolar
kırkbinkere maşallahhh
bayılmadım ben iliğim kemiğim kuruyacak diyecem ama doğumda 16 kilo verdim artık tık yok ne ileriliyor ne geriliyor hahahahakaydirigubbakcemile3
evet demii yaa olan eşimle bana oldu zati üzüle üzüle bi hal olduk.....neyseki geçti o günlerr....uğraşmayımı kız yazık şişmanlasın benımkı ..sende koysana fotalarını bakalımm...çok şey istiyorum demii ... zaten o kadar uğraşıyorsun akşama kadar fotoyla uğraşamazsın demii :)))
canım çok uğraşma o kadar boş ver senı bbeğenmeyen gelmesin sanaaa...o biberonların memesini değiştirmek lazım..aa bak o hava vermeyen biberonlarında süt gelmemesinin sebebi ağzını iyi kapatmandır..ağzını sıkı kapaadan denee... akacakdır benımkı onu beceremiyor :)) o ila gulu gulu yaptıracam biberonaa:)))))) memeler değişecek sanırım her ay değğiiştiren var ama ben yeni değiştirecem ...
89 la bende hastaneye yattım eve geldiğimde 72 kiloydum...17 kilo vermişim bende abooo... bize bişi olmaz hala yağ tabakası mevcut bende:))) maşallahımız var ben 5 kilo aldım rejime girdim akşam pazartesiyi beklemeden :))))) naniknanik
cnm benim albümümde resimleri var gir profilime orada albüm çocukların güncel resimlerini koyuyorum...
cnm evim dağınık ve tozluydu ayıp olurdu yanii ne yapalım yaptıüım kadar yaptım bende iştee
kızz kızı obezmi yapacann sen değil doktor karar versin kilo işine rahat bırak çocuğuu
cnm iyi kapatıyoruz büyük boylarını kullanıyorum ama küçükler belli bir dönemde sonra kelek attı bana şimdilik 10 biberonla idare ediyorum
ağızlık olayını yeni duydum kızım neden değişsin kim dedi niçin dedi delimisin bee
zaten biberona dünya para veriyoz bide ağızlık değiştirecem
tohtora sormadan yapmam o işi p.tesi gttiğimde sorarım o zaman sanada derim cicim
sor sor canım ek gıdayıda sor bakalım..nediyecek doktor sanaaa..
leyn bebek albümemi gittinnn bende mayıs analarına bakem gelince zıplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?