Aysonu Kizlari 2008

kızlar bakın....huuu huuuu ..... kzım büyümüşmüüü teyzoşlarıı:)))

Eklentiler

• $Fotoğraf-0034.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf-0035.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf-0036.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 44

canım bence elleme şuan uyusun...sende tartı yokmu sen tart beraber tartıl sonra kendini tart sonra çıkar en azından haftalık ne kadar alıyor takip edersin....uyusun yaw bırak yazık ben biraz önce uyandırdım mama yedirdim sonra babası geldi iyice uykusunu açtıı ..rezil oldu ama kötü anne olarakdan 2 ye saatimi kurdum:))) bidaha mama vericem 10,30 da yedi saat ikide birde sabah artık eşim kalkınca verecem....sorma bugün benım kızda sabah akşam olmak üzere kustu sanırım demir ilacından demir ilacını arada yenilemek gerekiyormuş...rengi değişti ilacın sende dikat et kokusuda değişiyor..yarına yenisini alacaz...

senın işin zor canım yaw ikisiylede baya iyi idare ediyorsun...kaç biberonun var canım eve biberon takviyesi yapın arada çok lazım size..birde bu biberonların memesini değiştiriyormusun kaç aydaa??? ben ayın yedisinde 7 tane meme almayı düşünüyorum tanesi 2,5 sanırım geçen eczanede gördüm....emziğide değiştirdik...acaba ne oluyor mneden değiştiriliyorki ne zararı var acabaa...biberonları değiştirmiyoruz sanırım...sadece memeler...

ben ne yapsam kii şimdi bak benim içime de kurt düşürdünüz
bugün temizlikçi degeliyor bakalım bir evim temzilensin oh miiiiiissssss

yemekte ne yapsam ki kıymam var izmir köfte mi yapsam kii????

hihiihiihihihii nasılda huzursuz ettim sizi demii:))))))))))))))))))))))

ben yapmadım karnıyarık:)))) lor peynir vardı onunla yumurta yapıp güzelce kahvaltı ettik:)))))))))))) hihihihihiihihihihii ne tembelim demii:))))patlıcanlar hala buzdolabında çok güzel duruyorlar:)) yarına yapmam lazım pazarada yemek lazım pazar günü kocamda evde olunca istekleri arzuları bitmiyor birde yemekle uğraşamam demii amaa:)))

kızım harbi sen delisin :)))))))))) ne derdin varda millete bişiler yapmaya çalışıyorsun..allahım yaaaa insan erken haber verir....bi kahve neylerine yetmezdi yazık sana yaaa...kızım bu kadar yüklenme kendine yazık saanda...kesin baygın bir halde yatıyorsundur...arada oğluşları pış pış geri uyuyorsundur..buna canmı dayanırrr...eve marketden bisküvi kraker gibi şeyler alın sonra onları kilitleyin bir yere sen yemee:)))))bari altın taksaydılarr:))))))) :içelim:

düştü canıum ya akşamda emdikten sonra calpol verdim çok şükür şimdi mışıl mışıll

geçmiş olsun canım...
düşer canım nasıl içirdin ilacı bak eczaneden damlalık alın bedava veriyorlar onunla çok rahat içiriyorsun canım...kaşıkla falan zor oluyr içmiyor zati...

yok anacım bayılmamışsın sen:))))))

kızım senın piler duracel galibaa valla senı duracel reklamında oynatsınlarr hihihihihihhi:)))))

cnm benim tartmışıyorum birkere doktora gittik bir hafta ara ile 350 gr ali 475 de ömer almış doktorda bana bu kadar beslneme konusunda takıntı yapma ve tartma dedi gayet iyi kilo alıyolar dedi....aynı şekilde devam dedii..biz haftada 200 -250 gr almalarını isteriz sen çok iyi gidiyorsun dedi...tartmıyorum bende cnm.....

biberon ağzılığını senden duydum cnm neden değiştiriyorsun doktor bana bişey demedi..
ben kaynatmıyorum bende 10 tane biberon var strelize makinasına atıyorum ağızlıkları yıpranmıyor bile arada bulaşık makinasına atıyorum 4 tanede kullanmadıuğım gaz yapmayan biberonunm var onlardan mama gelmiyor kafayı yedirtiyor bana o yüzden kullanmıyorum cnm

yaaa dedim ilkkez geliyolar dılarıdan bişey alamam hadi iki dk.malzemede varken çırpayım dedim keki böğrekte milföyden ....ama kek talan oldu iştee

ama buldum yaa fırınımın fırın ızgara ayarı ile oynanmış ızgara getiriilmiş
ondan çiği kalmışşş .......................kızz ne altını ben 5 senedir bu apartmandayım evi olunca bile hayırlı olsuna gelmedilerr iki çıbın iki çorap iki yelek geldi işte olsun düşünmeleri yeter.......
marketten bişyler alınıyor ama daha markete çıkmadımki bide öle hazır keklerden korkuyom serin yerde saklayın diyolar benim ev sıcak yaaa..
valla gece iki pış pışla uyumuyolar cnm biri uyusa öbürü uymuyor gecede boığuşma var
işte 10 -11 kadar bölüm pörçük uyuyoruz ..

ben burda kendi halimde takılıyorum:)))))

mennn geldimmm resimlere bakacam dahaa
leyn sana soru sorduk faceye kayıtlımısın diyyyeeeeeeee

kızlar bakın....huuu huuuu ..... kzım büyümüşmüüü teyzoşlarıı:)))

maşallah cnm çok güsel olmuşş gayet iyi işte tatlım daha ne uğraşıyon çocukla

bu arada cnm demiştinya bi test yapıldı sorun çıkmadı allah aşkına bu çocuğun gözlerinden cinlik akıyor nasıl böle bişey düşünüyolar

kırkbinkere maşallahhh

yok anacım bayılmamışsın sen:))))))

kızım senın piler duracel galibaa valla senı duracel reklamında oynatsınlarr hihihihihihhi:)))))

bayılmadım ben iliğim kemiğim kuruyacak diyecem ama doğumda 16 kilo verdim artık tık yok ne ileriliyor ne geriliyor hahahahakaydirigubbakcemile3

evet demii yaa olan eşimle bana oldu zati üzüle üzüle bi hal olduk.....neyseki geçti o günlerr....uğraşmayımı kız yazık şişmanlasın benımkı ..sende koysana fotalarını bakalımm...çok şey istiyorum demii ... zaten o kadar uğraşıyorsun akşama kadar fotoyla uğraşamazsın demii :)))

canım çok uğraşma o kadar boş ver senı bbeğenmeyen gelmesin sanaaa...o biberonların memesini değiştirmek lazım..aa bak o hava vermeyen biberonlarında süt gelmemesinin sebebi ağzını iyi kapatmandır..ağzını sıkı kapaadan denee... akacakdır benımkı onu beceremiyor :)) o ila gulu gulu yaptıracam biberonaa:)))))) memeler değişecek sanırım her ay değğiiştiren var ama ben yeni değiştirecem ...

bayılmadım ben iliğim kemiğim kuruyacak diyecem ama doğumda 16 kilo verdim artık tık yok ne ileriliyor ne geriliyor hahahahakaydirigubbakcemile3

89 la bende hastaneye yattım eve geldiğimde 72 kiloydum...17 kilo vermişim bende abooo... bize bişi olmaz hala yağ tabakası mevcut bende:))) maşallahımız var ben 5 kilo aldım rejime girdim akşam pazartesiyi beklemeden :))))) naniknanik

cnm benim albümümde resimleri var gir profilime orada albüm çocukların güncel resimlerini koyuyorum...

cnm evim dağınık ve tozluydu ayıp olurdu yanii ne yapalım yaptıüım kadar yaptım bende iştee

kızz kızı obezmi yapacann sen değil doktor karar versin kilo işine rahat bırak çocuğuu

cnm iyi kapatıyoruz büyük boylarını kullanıyorum ama küçükler belli bir dönemde sonra kelek attı bana şimdilik 10 biberonla idare ediyorum
ağızlık olayını yeni duydum kızım neden değişsin kim dedi niçin dedi delimisin bee
zaten biberona dünya para veriyoz bide ağızlık değiştirecem
tohtora sormadan yapmam o işi p.tesi gttiğimde sorarım o zaman sanada derim cicim

hastaneye yattığımda 95 kiloydum tam 5 hafta yattım doğurmadan 75 şişe serum yedim
serumu çıkardılar ikigün sonra doğurdum....eve geldim 82 kiloyum
halada öle gidiyor.....ben diyorum 5 haftada rahat 3 kilo almıştırım ama tartılmadım doğuma giderken işte hamişliğimi öğrendiğimde 84 kiloydum ben
79 kilo ile tüp bebek iğnelerine başladık bizz

sor sor canım ek gıdayıda sor bakalım..nediyecek doktor sanaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…