Aysonu Kizlari 2008

hicroş sen gürpınarda oturuyormuşsun bacım
neresinde bende oraya yakın oturuyorum okulum orda

gürpınar değil bacım benden sonra gürpınar ben beykentte oturuyomm senin hangi okul gıııı aaa valla ne hoşş gelsene bana kız görüşelim valla ohhhh diğerleride çatlasınnn:roflol::roflol:

geç oldu emme sanada günaydın fatoşum nasılsın nasıl gidiyor hamişlikk keyifler nassılll kız bebişin adını ne koycan lennn

hamişlik iyi gidiyo canım çok şükür midemde çok gaz we yanma oluyo okadarda olsu demi yani

bebişin adını a henüz karar weremedik doktor bi kere erkek dedi ama pazartesi ayrıntılıya girecem bakalım orda ne çıkacak ozaman düşünürüm bi kere erkek demeyle emin olamıyom o yüzden şu ana kadarda heç bişey alamadım bebeğe :1no2:

anam dolmuş buralar 4 kişiyik valla ne güzzel ama ben gitmek zorundayım kızın çorbasını hazırlicam gelürüm sonra genee

selam kuşlaropuyorumnanaktan
biz de sabah dr daydik
kızçem çok sağlıklıymış Allaha sukur gelişimi cok iyi dedi
boyunu olcerken bir hareket yaptı.dr bunu 9aylık bebek yapabilir evden cıkarma bu cocugu nazar deger dedi

yalnız anlamadıgım bısey var kkda da bırı yazmıs
anne sutu azaldı gunde kac cc mama vereyım dedım mama yok ek gıda yıyecek dedi..nasıl iş bu ya.gunde en az 500cc anne sutu veya devam sutu almalı dıye yazıo heryerde
senin dr ne dio hıcros devam sutu ne kadder verıyoncokacimcoook
sut ıcmeyen bebe olurmu zaten kafam karıstı

ahanda erkekse sana benden isim listesi

TOPRAK
YıĞıT
ASAF
ATABERK
BERKAY
AYBARS

alkisalkisalkis

Son düzenleme:
vay kusum ruyan cıktı he benmkı cıkmamıstı erkek gordum hep ben

hayırdır ıns ben de un gece ruyamda gozlerımı yemyeşil gordum muradım olcak inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…