Aysonu Kizlari 2008

ben yazamam benim adresleri kociş silmiştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seninki bende kayıtlı açılınca görmem lazım ama
engelleyipmi silmişşş nalçak kocan

kızzz ali çok yaramaz ve hareketli ondan yakıyor ikisi aynı yiyor yoksaa

ve zayıf olan lazz şişko olan arnavut cicimmmyerimseniben

bn anneme gidiyommmm
kız sende ananı bi rahat bırak bacım her gün gidilirmi anaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur ben bi açam zaten bu aralar hiç açmıyomki

eee lazlar hreketli olur fırıldak dötünün üstünde duramazlar çokda zekiii olurlar haaaa bilesin

arnawut olanıda armut gibi şişirmişsin maşşallah

aynene dediğin gibi fatoşşşş lazzz fırıldakkk ayyy herşeyi anlıyor velettt elini keşfetmiş yaa

yumruk yapıp bakıyor elinee

bende yeşilkentte oturuyorum canım gürpınarda okulum

aaaa kız bende yeşilkent 3 te oturuyom işte daaa paradise yakınım çaprazımda kalıyor camdan görüyom ben alışverişmerkezini sende buralarda biyerdeydin sanırım demiiii şimdi anımsadım sanırım sen hangindeydin kızzz

kızımıza

nurişim ben sabah erken veriyom devam sütünü 150-180 arası yiyor sabah 5-6 gibi sonra hep ek öğünler ve akşam 11-12 gibi yine 150 cc kadar milupa içiyor okadar ama kahvaltısını birgün meyve suyu birgün ıhlamur birgünde milupa devam sütü ile yapıyom 100 cc kadar katıyorum işte yani ortalama günlük 350-400 cc kadar bişii alıyor ceylin devam sütünü ve dr bunu biliyor
sonuçta ben şöle yediriyom ceylini

sabah
5-6 gibi milupayı veriyom 150 cc desek
10 da dediğim şekilde (100 cc meyve suyu veya ıhlamur veya milupa )ile kahvaltı hazırlanıyor bu cc olarak 150 cc oluyor içine yumurta peynir ekmek bisküvi z.yağı koyuyom pekmezde vardı ama bize yasak yumurtayıda 2 gün ara ile yarım veriyoz alerji yüzünden hala düzelme yok çünki zaten sıcaklarda fazla yenmiyor yumurta neyse
12 gibi meyve püresi hazır yada evde yapıyom kendim 100 gr kadar bişii yiyor
2 gibi 1 neskafe fincanı yoğurt yada bir babymix
4 te çorbasını içiyor sebzeli -kıymalı sebzeli-tavuklu sebzeli olarak
7-8 gibi 100 cc muhallebi hazırlıyom onu yiyor ve sonra bizim sofradan ne varsa veriyom ağır yemekler hariç
11-12 gibi milupa devam sütü 150 cc içiyor işte ve gece yemiyor bidaha sabaha kadar sabah 5-6 da gene milupa veriyom işte

hiçran erkek isimlerini sıralamışşşş hazırlıklı

evet hazırlıklıyım :roflol::roflol: ama gendüme deeel kıııızzz kardeşim hamile ya oğlu olcek eylül 10 demiş dr ama ağustos sonu gelir herhal onlar daha isim kararlaştıramadılar onlar için bulmuştum ama ben yiğit ve toprak ismine bayılırım

esen hiçranın orasımı leynn hani beylikdüzü migrosun oradaydınnn

yeşilkent benim burası canım 1-23 diye 3 ayrı site var ve her sitede 11 bina var gördün bizim evi sen zatii bide gürpınarda var yeşilkent 2 site ama orası yazlık yer orda değildir herhalde
hem bana baya önceleri demişti sanırım bizim buralarda olduğunu ama ben unutmuşum netcen görüşmeye görüşmeye

heeee iyi bakalımm cnmm hayırlısı olsun cnm

inşallah rabbim gönlüne göre verir canım gelürsün buraya görüşürük valla ne hoş olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…