ben yazamam benim adresleri kociş silmiştikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız sende ananı bi rahat bırak bacım her gün gidilirmi anaya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bn anneme gidiyommmm
seninki bende kayıtlı açılınca görmem lazım ama
engelleyipmi silmişşş nalçak kocan
kızzz ali çok yaramaz ve hareketli ondan yakıyor ikisi aynı yiyor yoksaa
ve zayıf olan lazz şişko olan arnavut cicimmmyerimseniben
aynene dediğin gibi fatoşşşş lazzz fırıldakkk ayyy herşeyi anlıyor velettt elini keşfetmiş yaa
yumruk yapıp bakıyor elinee
:roflol::roflol: bence o yumruklarını keşfetti yakında suratınıza çakacak :roflol::roflol:
kırarım kafasınıııı onunn
bende yeşilkentte oturuyorum canım gürpınarda okulum
selam kuşlaropuyorumnanaktan
biz de sabah dr daydik
kızçem çok sağlıklıymış Allaha sukur gelişimi cok iyi dedi
boyunu olcerken bir hareket yaptı.dr bunu 9aylık bebek yapabilir evden cıkarma bu cocugu nazar deger dedi
yalnız anlamadıgım bısey var kkda da bırı yazmıs
anne sutu azaldı gunde kac cc mama vereyım dedım mama yok ek gıda yıyecek dedi..nasıl iş bu ya.gunde en az 500cc anne sutu veya devam sutu almalı dıye yazıo heryerde
senin dr ne dio hıcros devam sutu ne kadder verıyoncokacimcoook
sut ıcmeyen bebe olurmu zaten kafam karıstı
ooooo şu ek gıda hakında konuşmayın kafam karışiiiii
hiçran erkek isimlerini sıralamışşşş hazırlıklı
:roflol::roflol: bence o yumruklarını keşfetti yakında suratınıza çakacak :roflol::roflol:
esen hiçranın orasımı leynn hani beylikdüzü migrosun oradaydınnn
ne kafan karışacak leynn sana daha varrr sen 4 ayda meyve ile başlıcan zaten boşver daha var sana 2 ay daha
evet hazırlıklıyım :roflol::roflol: ama gendüme deeel kıııızzz kardeşim hamile ya oğlu olcek eylül 10 demiş dr ama ağustos sonu gelir herhal onlar daha isim kararlaştıramadılar onlar için bulmuştum ama ben yiğit ve toprak ismine bayılırım
kızlar eminönünde havuzlu han diye bi yer varmış neresi o bilen varmı istanbullu gacılar
olursa gelecegm tabı kuşum
ama yok yani sanmıyorum
kasım alımı daha iyimiş.memurlar net in forumunu okuyorum baya umutlu konusuyorlar bizim bolumlerden alan kurumlar var onlar kadro verirse ins olur
belki o zaman atanırım :uhm:
İstanbullu oluruk kuşumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?