Aysonu Kizlari 2008

yeşilkent 1 herhalde biliyomhehe
bende muhtarlığın yanında oturuyorum yakınız bayaa görüşelimm

nirdesiniz beeeee ben bi dünya ütü yaptım valizleri hazırladım

yoruldum beeeeee
güle güle canım kendinize dikkat edi
iyi gecelerrr herkese

kızlarrrrr iyi haftalr gitme vakti özleyinnn beni anacığımmmm

bu arada kaynanam sinir etttiii beni gelince anlatacağımm

dırım ve tatos hanımlar gelmiş ama baska yerde takılıolar:dilcikar:

heee buralardaydım emme heç keyfim yok anacım yaaa
hawa okadar bunaltıcıki yemek yemeye bilem korkuyom yaaa ne kadarda az yesem nasıl terletiyo dokunuyo dötümden nefes alıyom walla ooooffffffff

birsen gittti ay nasılda küçücük bebelerle taile gitti pişman olmnasa bari ben cesaret edemem hayatta

selam kızlarrr umarım herkes iyidirr ben dünden beri pek iyi değilim sol bacağım sanki kalça kemiğim çıkıyor gibi ağrıyor yürüyemiyorum pek ağrı oluyor geçer dedim ama geçmedi yarın dr gidicem randevu aldım inşallah bişii yoktur yaa dua edin benim için valla korkuyorum bel fıtıklarımdan bir bi halt edip patladı diye çünki ameliyat olduğumda da buna benzer bir ağrım olmuştu offf inşallah kötü bişey çıkmaz yaaa

yeşilkent 1 herhalde biliyomhehe
bende muhtarlığın yanında oturuyorum yakınız bayaa görüşelimm

güle güle canım kendinize dikkat edi
iyi gecelerrr herkese

görüşelim valla yaaa dur ben seni yarın ararım doktora gidip geleyimde telleşiriz bir arada görüşürüz canım benim

hicranim gecmis olsun bidenem insallah birsey yoktura.s.a.s.

sağol canım inşallah yoktur valla bende korkuyom ama allahtan bu sabah okadar ağrım yok kız inan sanki yürürken kalça kemiğim ayrılacakmış gibi kalıyom ölece kaskatı ağrı fena vuruyor ahanda şimdi ayrıldı bacak diyom resmen yaa

ay bu kız çıldırtacak beni yaa uyuttum yarım saat salladım ancak uyudu geldim pc açtım bak daha 2-3 mesaj yazabildim ancak uyandı ya bu kız neden böle 3 gündür gene gündüz uyumuyorr dişlerden sanırım offff oooooooffffffffff

eeee kimse gelmedi mi
deli gibi temizlik yaptım,
evi sildim süpürdüm toz aldım çamaşır astım yemek yaptım banyoları temizledim
bu arada Ahseni emzirdim altıı değiştim banyo yaptırdım uyuttum
daha şimdi oturdum yemek yiyiyoreum buralara kimse uğramamışş

selam kızar nasılsınız
hicroş geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi değildir

bende bugün ayrıntılı ultrasona gittim çok şükür herşey yoluda bi sağlıkproblemimiz yk sadece amnyo sıvısı biraz fazla dedi oda herhalde çok kavun karpuz meyve su üketiyosun galiba dedi evet dedim ay napam bu sıcakta sıvı olmadan olurmu anam

kızlar selam ne var ne yok bakıyımmmmmmmmm
neşe doğum yapmışsın cnm arıyamadım valla seni yaaa yarın akşam inş arıycam

GÜNAYDINNN KIZLARR dün gelemedim bidaha kız durmadı sonra dr gittim falan işte ordan mr çekildi vs bekledik geç oldu eve gelincede yemek faslı ceylinin maması altı banyosu derken öldüm yaww akşam 10 da da bizim burda festival vardı oraya gitttik kardeşimde eşiyle geldi gece 2 ye kadar dışardaydık

hadi gözün aydın canım bak herşey yolundaymışş allah tamamına ersirsin sağlıkla inşallahh sende dikkat et kendini yorma fazla ama hareketsizde kalma bir sorun olmadıkça emi canımmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…