valla fake tedavi esnasında çağresizliklerim çok oldu ama ben yinede paylaştım konuştum
konuşacak bişyelerim evet herzaman var ..............her derdimi sıkıntımı paylaşıyorum ben bende böyle rahatlıyorum güç buluyorum yoksa kimsenin hayatı dört dörtlük değil .................
bebeklerimizin olması tüm hayatımızın yolunda olması anlamına gelmiyor .....
rabbim sağlığımızdan etmesinn al halam hiçbişeyi yokken kanser olduğunu öğendi
feko ben bu yazdıklarının hepsının farkındayım ama
ben tum arkadaslarımı sevıorum ve konusmak istiyorum arkadaslıgımız bitsin istemiorum o yuzden ısrar ediyorum
yoksa baska amacım yok senin uzulmeni de istemem
berna cimbom sultan morgul askımdoga ve aklıma gelmeyen baskaları hep kayboldular hep de aynı nedenle
herkes kendınce haklı birsey diyemiorum artıkkk
gerideki yazılarını görmedim.....fake gelmeyecem demişsin zaten tam 1 senedir aktif olarak yoksun cnm
beni anlayamazsınız lafını o kadar çok kullanıyorsunki kendimi gerizekalı gibi hissediyorum
sende bizi anlayamazsın fake o zaman cnm .....yıllar boyınca pko ile savaştım sonrasında bir bebel istedim olmadı bende sorun eşde sorun paralar su gibi gidiyor borç dese öle bi tarafdan çalışmak zorundayım bi tarafdan stresiz hayat olmak zorunda.....
neysee senin beklediğin o zaman zarfında senin yapmadığın görmediğin kadar tedavi gördük biz...
her tedavi bir hüsran oldu......
sende çağresizim diyorsun tek çağresizliğin parasızlık kendini tüketeceğine bir işte çalış o zaman
kim ne der diye düşüneceğine parka gidip kendini kahredeceğine çalışabilirsin ......
ben olsam böle yapardım ama sen dersin şimdi o sensin.......nede olsa anlamıyoruz seni.......
hele ben kolay yolla bulduğumdan hiç anlamam seni.......
herşeygönlünce olsun arkadaş olarak bişeylerimiz olmamış hiç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?