Aysonu Kizlari 2008

benim gibi hala yerinde sayıyo olsaydın sende
bu sözleri söylemzdin birsen işte farkımız bu

feko ben bu yazdıklarının hepsının farkındayım ama
ben tum arkadaslarımı sevıorum ve konusmak istiyorum arkadaslıgımız bitsin istemiorum o yuzden ısrar ediyorum
yoksa baska amacım yok senin uzulmeni de istemem
berna cimbom sultan morgul askımdoga ve aklıma gelmeyen baskaları hep kayboldular hep de aynı nedenle
herkes kendınce haklı birsey diyemiorum artıkkk

dırım ne gözel hayaller yaww keske olsaydı
ruyalar gercek olsaaa
seni hergun gorurdummmm:roflol:

esen kayboldun ama biz napak:mymeka:
dugun ne zaman??

gerideki yazılarını görmedim.....fake gelmeyecem demişsin zaten tam 1 senedir aktif olarak yoksun cnm

beni anlayamazsınız lafını o kadar çok kullanıyorsunki kendimi gerizekalı gibi hissediyorum

sende bizi anlayamazsın fake o zaman cnm .....yıllar boyınca pko ile savaştım sonrasında bir bebel istedim olmadı bende sorun eşde sorun paralar su gibi gidiyor borç dese öle bi tarafdan çalışmak zorundayım bi tarafdan stresiz hayat olmak zorunda.....

neysee senin beklediğin o zaman zarfında senin yapmadığın görmediğin kadar tedavi gördük biz...

her tedavi bir hüsran oldu......

sende çağresizim diyorsun tek çağresizliğin parasızlık kendini tüketeceğine bir işte çalış o zaman

kim ne der diye düşüneceğine parka gidip kendini kahredeceğine çalışabilirsin ......

ben olsam böle yapardım ama sen dersin şimdi o sensin.......nede olsa anlamıyoruz seni.......

hele ben kolay yolla bulduğumdan hiç anlamam seni.......

herşeygönlünce olsun arkadaş olarak bişeylerimiz olmamış hiç.....

yumadılar kafayı yiyecem sabah 8 de kalktılar gündüz hiç uyumadılarrr aliş babasının kucağında evliya çelebi gibi dolandı uyudu ömerde bendeeee ayağımda uyuyor ama yatınca kalkmasınn

canlarım ne o ortam gerginmi
size benden nasiat elif şafak ın aşk romanını okuyun çözüm orda
iyi geceler
sizi çok seviyorum
bu arada hala bebek yok

mira leyn geceleri okuyan sonrada kaçıyonmuuuuu

benim çocuklar duracelle çalışıyor yaaa uyumuyoo ömer paşa

nuniş bende hekezi seviyorum ve sizden uzaklaşmamak için hergün geldim bu sayfaya yazmadım ama hep okudum bende arkadaşlığımız bitmesin diye burdaydım hep yazmasamda ben normal hayatımda hamile ve bebeklerden kaçıyorum artık kendimi korumaya çalışıyorum böylece bu sayfada da aynı şeyler var ama bu sayfadan ayrılmamak için hep geldim okudum sizden haberim oldu nasılsınız diye meraketim

birsen neden geri zekalı olasın yaa beni tabiki anlayamazsınız bu da normal bende anne olsam olamayanı anlayamam tabiki anlasam önceki gibi olmaz asla ama bunu kabul etmiyosun sen
haklısın bende sizi anlayamam çünkü ne yaşadığınızı bilemem sadece tahmin edebilirim
insan ancak yaşadığı olayı çok iyi anlar

senden bu kadar kolay sözler duymak istemezdim keşke daha anlayışlı yaklaşsaydın
ben iş aramadımmı sanıyosun kolaymı sanıyosun iş bulmak benim neler yaptığımı ve yapmaya açlıştımı bilmiyosun ve bilemezsin
kimsenin ne dediği umrumda değil benim bu sorunu ben yaşıyorum
evet birsen çok zor olmasada kolay buldun tabiki sen ama çok zor durumlar yaşadın hamilelikte bunları bilmiyormuyum ben biliyorum ama işte sen artık eskisi gibi düşünmüyosun sorun buuuu buda normal zaten yinede anlayış istedim 2 senelik arkadaşlığımız karşılığında daha güzel eleştiriler beklerdim beni daha çok üzücek değilde teselli vericek şeyler
ama çok yanlış yazılar yazmışsın
benim yazdığım park olayımı kimse bilmiyo sadece sizinle paylaştım ben arkadaşımsınız diye şimdi çok kızıyorum kendime neden yazdım diye çünkü bu duruma getirdiniz beni

eğer bende arkadaşlığınız olmasaydı üzülmek uğrunada olsa bu sayfaya gelmezdim ben sizi bırakmak çok kolay olurdu yapmadım ama sen böyle düşünmüyomuşsun ne yazıkkk ki

tabiki artık gelmem yazabilirim çünkü kendini acı bi şekilde eleştirilip üzülen biryere gelmek istermisin sen

gunaydinnn kuslarrrrrrrr

birbirimizi kirmayalim fekocum dirimcim
kimse kotu niyetle yazmiorrrrrrr burda herkes birbirini seviyorrrrrr
fekom birsen de kotu niyetle yazmiyorr o da aslinda boyle yapsan daha iyi olur demek istiyor
burda yazilan hersey senin iyiligin icin
unutma bitanem dost acı söyler herzaman sırtını sıvazlayan kişi dost deildir
ben de normal hayatımda hep dogru bildiklerimi soyledim sen harikasın sen dogrusun hata onda diye şakşaklamadım insanları dogruyu soyledim en sevmedigim kişi bile olsa dogru olanı gostermeye calıstım ama benden kotusu olmadı.ukala oldum insanları yonlendirmeye yonetmeye calısıo oldum..oldum da oldum..
hep beni dert babası yaptılar ama yol gosterince de kotu oldum..oysa benim kotu gunumde yanımda 1 kişi bile olmadımafoldumben
şu an hiç arkadasım yok biliyor musun 1 tane bile...
ama olsun aramıyorum inanki kendi hayatım bana yetiyor da artıyor
acaba bu gercek dostum mu beni gercekten seviyor mu yoksa baska hisleri mi var diye dusunmekten bıktım yoruldum cunku
ve malesef hic yanılmadım dusunduklerimde:1no2:
o insanlar bugun yanımda yok..
olsun saglık olsun
ben neysem oyum dogru bildigimi de soylemeye devam edecegim...

konuyla pek ilgisi yok belki ama içimi dökmek istedim ben de..

Son düzenleme:
kuşummm nabersin ben banyomu yaptım ciclerimi giydim saçımı yapacam makyaj yapacam

sonra şak şakk resimlerimi çektirecem sanada gösterimmm dimiii

meyra kuşum ne yaparr

ayyy kuşummm facede sezen aplamın bir şarkısı var ben duymamıştımm çok gözel yaaaa sabahtan beridir dinliyommm

fotoları aksam hemen at kıs merak ederim benalkisalkisalkis

kuzu uyandı sımdı mama yıyecek kıymalı corbaaa
ne sarkısıymı o ben de bakayım
hadi bakalım ey eglencelerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…