Aysonu Kizlari 2008

dırım ne gözel hayaller yaww keske olsaydı
ruyalar gercek olsaaa
seni hergun gorurdummmm:roflol:

esen kayboldun ama biz napak:mymeka:
dugun ne zaman??

ya bacım yazın ben böyleyim işte hep annemlerde oluyorum
düğün 9 unda 4 ünde kına var bende 2 sinde uçuyorum inşallahh
bugünde annemler gideceklerr öyle iştee
canlarım ne o ortam gerginmi
size benden nasiat elif şafak ın aşk romanını okuyun çözüm orda
iyi geceler
sizi çok seviyorum
bu arada hala bebek yok

olur inşallah olur hayırlısı dua lazımmmkaydirigubbakcemile5

bende bugün kalıcı dolguyu yaptırdım
annemdeydim şimdi geldim eşim maç izliyorrr,ay bugün müdür aradı sen tayin mi istedin tayinin çıktı dedi
tabi ben şok ödüm patladı şaka yapıyorsunuz deyince
korkma korkma şaka dedi :)))
ulan böyle şaka mı olur ödüm koptu yavvv sütüm kaçıyordu :)))
neşeye selam söyleseydinizz birsencimm

kuşummmm sağolll cicimmmmm erotik buluzumu da mayıs anneleri ile buluşuyorum haftaya cumaa orada giyecem hehhehee

hehehehee kocama gösterdim bugün içine straplez badi istedim şefafda kendüsü hehehe

neysem çok beğendiii valizimden all didi

bu arada kk ya giremedim yaaa en son denedim girdim didimkiii ohhhh beee kavuştum kk ma dedim

yuhh beee dediii bana bile seyhatten gelince böle demiyorsun kıskandım kk yı dediii

ayyyy kuş bilge bi küçük bi küçük sanki ben fil yavrusu doğurmuşumda gözüme göççük geldii

kocamın facesine girdim orada konuşmadığım eltim var koltuk takımı almış
bide sıçan gibi olmuş denize gitmiş yanmışş

günaydınlar kimseler yokkkk yani sadece nurişimmmm

ayyy uslu olan ömerimde yoldan çıktııı aman ne gündüz uyuyor ne gece aksam 12 geçiyordu uyumadı garibim alim 8 de yattı ömeri uyuttum diye attım yatağa 10 dk. sonra mır mır mırr yedi beni yaaa

yine uyuttum yatağı salldım yine aynı şeyyy aaaaaaaa dedim yine salladım 10 geçmiyor birdaha bu sefer sallamayacam yaaa dedimmm uyudu neysee ....yok alişimide uyandıracak ver elini şenlik başlayacak......neyse yatarken alişi besledim uyuduk sabah 5.30 her ikiside mama yedi yattı sabah aliii bağrınıyor dur dedim anneme postaladım ...1 saat uyudum ömer ağlıyooo
mama yaptım yedii....mamayi yerken mıçını açam dedim bütün gece alınmadı mıçı
bez dolmuş hemen attım pipiye baktım hareket yok bezi atıverdim yere öle yiyoruz mamayı sen bi mıç
yatağa elihemen eski bezi soktum altına ama elini ayaqğını mok ettimi annemi çağırdum neyse gittik yüzünü elini kıçını ayaklarını yıkadıkk...........

yokkk büyüdükce azmanlaşacaklar belli.........ömer şimdiden yatmak istemiyor eskisi gibi hafif yükseltiyoruz sırtını öle yatar oturur vaziyettte bize bakıyorrr...velet yaaa ali zaten yatmıyor ya kucağımızda oturacak ya onu ayağa dikeceğiz ..................................ayyy sabah sabah böle iştee

günaydınnnnn
kalktık biz kızımla emzirdim eşim kahvaltı hazırlıyor kahvaltı edeceğim
annemleri aradım ankarayı geçmişler sağsalım varırlar inşallahh

dirim eltinin koltugunu nirden gordun anladin kis
yanlıs sıcan gibi olmus deyyo az deelsin kusum:roflol:
oglusların da buyuyor artık huyları degısecekk

esencim hayırlı yolculuklar sana da ailene de
benimki de park yatakta debelenio sızar birasdan yani umarımmm

nurişş kuşşşşş kocamın facesinde onun kızı ekli orada eklemiş annesiniiiiii

sıcan işteeee

esenn cnm geliyorsun ama devamlı burada olamıyonnn kuşumm

koltugu nırden gordun belkı baskasınındır dıye dıdım
ac deılım de ole gpzume takıldı gusel tarıfler var kusum

perdesinden tanıdım artıııı değiştirecektiiii bahne lazımdı ona

pardon sıçana bende değiştirecem çocukların mobilyası bitsin maaneee hep attım eşyaları içime sinerekde almamıştım sadce kanepelerimi sinerek almıştım köşe koltuk takımı istiyomm şimdi bide masamı değiştirmek 8 kişilik 6 kişili cam istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…