Aysonu Kizlari 2008

ben de merak edıorum bayaaadır yok
kedıcık de gelmedı dogumdan sonra ugradı o kadar
esra napıo acaba
esas o yokoldu dogumdan sonra 1 kere bıle gelıp yazmadı onca sohbetımız vardı halbukı baktım baska yerlere yazmıs
ayse serkan da baska yerlere yazıo
ıste bızbıze kaldık kusum surda 4-5 kısı ancak varız işte
yemek yedirecem geliorum

ayyy evet esen bitmezzzz

ben temiz kapattım çıktım geldimm bu hafta gidece hiç dağıtmadan kirletmeden kalacaz sonra yine anneme geçecem hicroş belki gelir önümüzdeki hafta

cnm kediciği çok aradım ulaşamadın sonra msn de yakalıdım işte yazlıktalarmıi kaynanası hasta olmuş birarada oturuyo gibi olduk dedi daha yeni geçiyormuş eve

valla diğerleri için bişey diyemeyecem isteyen gelir biz buradayız

bılmıorum hep bı mısafır var zaten
kimsen cık ortayaklava:

yedirdim celdum
yeni eşya istiyosun dimek oglusların biras buyusun bak napacaklar o koltuklarıı
cam masa da tehlikeli olabülür cocuklu evde..
cam masa bizde vardı gorunusu şık ama temizligi sorunlu oluyo almam yani gendume

kızlarrr ela gozlum bana cvp yazmıs

evet yaptım canım.çok teşekkürederim.
11 temmuz sabah saat 6 da doğum yaptım.36+6 da
günlerimiz çok yoğun geçiyor su içmeye bile vakit kalmıyor.bebekleri sabahtan beri şimdi uyutabildik.yorucu ve tatlı bi koşuşturmaca içindeyiz.kendine iyi bak

cok sevındım yaa Allah analı babalı buyutsun

kafamçokkarıştıoy çok yoruldummmmm
evi süpürdüm sildim...makinaya bir posta çamasır attım arkadaşım geldi ounla oturdum
o gidince kızı emzirip uyuttum ağda yaptımmm şimdi de yemek yapıyorum
karnıyarık pilav yanına da cacık oh mis gibi valla
ama ahanda böyle oldum çok yoruldum yavsss

elagözlüye çok sevindim Allah hayırla büyütmeyi nasip etsinn

Son düzenleme:
eve geldik nihayey anamla anası kafayı yemiş illa birini bırakacakmısım çocukların hayatta olmaz dedim yaa....nasıl olsa birhafta sonra gelecekmişiz ben dedim bi yere gidcerken aklım kalıyor bir hafta ayrılık ölürümde olmaz bee dedim sekiz oldular yaa....hemen eve geldim eşyalarımızı güzelce yerleştirdim çok cam açmadım balkon toz olmasın yaaa biberonlar yerleşti su kaynatıldı poşetler katlandı .....bulaşık makinasını boşalttım .....şimdi oturdum msn den lise arkadaşlarımla konuşuyorum......

yarın yemek çamaşır yaparım pazar silip süpürcem kociş baksın çocuklara .....
bu sefer düzeni yitirmeyecemmm

düzen bi kaçıncaa bidaha toparlamak zor oluyor
bende kilise giderken düzenli bırakıcam ama eşim çok dağınık yavsssgeldiğimde nasıl bulurum bilmem

günaydın kimseler yok sabah sabah
ben kalktım kızıma rota aşısını vurdurucam ordan kayınvalidemlere kahvaltıya gidicez
yarın gidiyorum ya görsünlerr

günaydınlar esenciğim güle güle git cnm benim ....kocana tembihle oda anasına gitsin yawwww

ben bu adamları anlamıyorum analarına laf dedirtmezler karıları gidincede anasına gitmek istemezler seninki de bölemi cnm benimki böle.....

aksam 1.30 yattım güzel yağmur yağdı .....saf eşim kahvaltılık almamış yaa yani peynirim yok yumurta sucuk şokella recel var ben peynir olmayınca kahvaltı yapmamki yaaa.....

neysem alişimin altını alam bakem başımın çağresine

aynen canım git ananda kal dedim yok didi ne işi varmış evde kalacakmış
geldiğimde evi nasıl bulucam acaba yaaaa

bende peynirsiz kahvaltı yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…