Aysonu Kizlari 2008

selam kızlarr ben geldim neşelerden dönüşte anama uğradım kalbi gene rahatsız etmiş onu ilacını allamış 1 gün unutmuş tabi fenalaşmış dr götürmüşler ben gittiğimde yeni eve gelmişlerdi banada dememişler huzursuz olmiim diye
neyse o gece orda kaldım nolur nolmaz diye merak ederim yoksam dedim kaldım orda sonraki gün anam biraz düzelmiş gibiydi eve gelem dedim tel geldi malatyadan halam gelmiş e onu görmek için bi gece daha kaldım malum e ancak şimdi geldim eve kızı yedirip yatırdım şimcik kocişte tel konuşuyor onunda halası istanbula gelmiş kalbinden sorunu varmış siyami ersekte yatıyormuş kadın yarın ona gidicez mecburen off bileydim anamdan gelmezdim şimcik o kadar yol da çekilmez burdan yaww

Ahseni şimdi uyuttum oh rahatım
daha bavul hazırlamadım kızın kıyafetleri de ütülenecek yarın yaparım valla uykum var

hicran geçmiş olsun canımmm

kızlar neşenin prensesi çok minik yaa allah bağışlasın çok ta tatı güzeller güzeli aynı annesi gibi allah bahtını açık etsin sağlık sıhhat versin minik prensese yedik içtik muhabbet ettik çok ta iyi oldu valla özlemiştim kızları allah nasip edese bu ara ayarlicam ramazana girmeden birsoşa gidicem dha ona gidemedim valla neşeye kısmet oldu benim hayatım çoookkkk karışık bu ara anam babam kardeşlerim kızlar kociş işler derken valla kafayı kaşıyamıyom ama bunaldım valla atıcam sokaklara kendümüüü artukkk:roflol:

ay çok sevindim bende valla yaa canım benim yaaa allah yardımcısı olsun zor günler geçirdi kız inşallah onu çok güzel ve huzurlu günler bekliyordur rabbim yüzüne gülsün

Ahseni şimdi uyuttum oh rahatım
daha bavul hazırlamadım kızın kıyafetleri de ütülenecek yarın yaparım valla uykum var

hicran geçmiş olsun canımmm

sağol canım benim valla annem kalp hastası yaa alıştık artıkk allah daha beterinden saklasın zaten bu hafta kontrole götürcez onuda bakalım dr ne dicek bu defa ama anam laf dinlemiyor valla çocuktan beter olmuşş resmen hiç kendine dikkat etmiyor

günaydınlarrrrrrrrrrrrr bugün pazar gelen olurmu bilmem esende gidiyor bugün nurişle ben kaldım

dünki misafriler saat 10 geldi çok kızmıştım ama suçları yokmuş misafir gelmiş onlara tam sofradayken kalk diyememişler ben arayınca gelecez diyince anlamışlr kalkmışlar dün biriki işlerimi hallettim ..

bugün tesisatcı gelecek .....balkonda çeşmemiz yoktu mutfağa hortum takıyorduk akıyordu vs. yıkamsı zordu yani....şimdi tesisat çektiriyor eşim oraya çeşme olacak bende balkonda yaşarım artık yaww
çocukların odasının halısını yıkatmaya verecektim acabaya orayamı sersem nasıl olsa orada olacam hep heheh....

neyse sifonda bozulmuş dün yapı markete gitti dedim iç takım bozuk içtakım al yok o anlatmış conta vermişler eline ....dün tesisatcı baktı dedi iç takım bozukk ...haydeee gitti şimdiii içtakım almaya ....üleyn ben kadınlığımla anladım ne olduğunu bizim herif anlamadı şimdi birdaha taksi parası verdi yaaa ........öle dolmuşlada gidemez paşa........neyse geldi şincik hamak almış balkona hem kahvaltı edecem hemde hamağı kuralım çocuklar uyurken...

bugün evi temizleyecem çok kirlenmeden hemen silem süpürüm toz alam çamaşır yıkayacam .....
ütü yapacam ...

öptümmmmmmmm

hicroşum çok geçmiş olsunnnn ayarla bu hafta gelll bak haftaya yine anamda olacam sonraki döndüğüm hafta ramazan haftasıı diyeyimmm sana heee

guuuuunaydin kuslar
hicranim gecmis olsun canim
karisik isler oldugu belli eskisi gibi gelmiorsun umarim duzelir en kisa zamanda
ya 4 gun su kesintisi olcakmis napcas bilmiorum ya
kocam tutturdu anneme gidelim dio belki cikaris birasdan soyle bir bakayim didim

bugün dırım kızından fırçayı yedim siteye neden girmiyormuşum efem:)
sizi ihmal ettiğimin farkındayım ama ne yapıyım hayat çok karışık benim için bu aralar hicranda böyle yazmışya beğendim bu lafı:)
dırırmla sohbet ettikte herkes için hayat zor bu aralar
inş en kısa zamanda atlatıcaz hepimiz ben çok umutluyum
sizleri sorunlarımla boğmak istemiyorum sadece
sizleri özledim inş ist geldiğimde görüşücez
öpüyorum sizleri

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy öldümmm daaa

adam 12.30 geldi evimin içine mıçtıııı aman yaaa birkırık iğne yaptırmayacam bu eve çocukların odası balkonlar banyoyu batırmışş ....salonuda biz dağıttık çocuklarla

neysee adam 4 gitttiiiii ben hemen çocukların odasını topladım taş toprak alındı sonra süpürdüm silidim toz aldım en büyük aptallığımmm beşiklerin yerine değiştirme girişimim oldu tek başıma çek çekkk anam ağladı ama eski yerine koydum yine......
tozunu aldım çocukların nevresimini değiştirdim yatak koruyucusunu aldım yıkanacak cibinlikleri kaldırdım bizim evde her camda sineklik varr ............
sonra mutfak balkon silindi salon temizlendi yatak odası en berbat banyom idi adam doğagaz su borusunn vansını değiştirmiş heryer kömürlü su gibi olmuş çamaşırsuyundan zehirlenecektim yaaaa hapşırmaktan helak oldumm....çamaşır attım makinaya onlr yıkansın asacam sonra yatak koruyucusunu atacam çocukların............yemek yapamadım tabiii ...ütüde veletlerde uyumuyorrr yaaa

miraaa eferimmm sana uğra böle hergünnnnn

kuşşş temizlik vardı iştee gelemedim yaww

sorma nuraycığım adam bide vıdı vıdııı çocuklara bakamıyor uyumuyolar ali tepesinde

tam oturdum dinleceğim adam çocukları anakucağına koymuş getirdi ve şunu diyor ben bunlara bütüngün baksam balkondan atlarım ...iyi didim beni köyüme kömm ne diyon sen dedi ben herügün bakıyoprum dedim yarın talayacam balkondan ...manaya bak diyorr dedim sen manayak ettin benii yaa
çocukları ayağımla anakucaklarını salladım ikiside aynı anda uyuduuu şimdi üstün ödülümü alamay gitti herifff dondurma ismarlayacakmışşşşşşşş......................

ee kusum anlasin kiymetini
ana olmak kolay deil onlar basedemez tabiki bizim gibi olmazki
ama bunu boyle soylemesi de komikime gittizemuszemus
dimek odulun:icecream: afiyet olsun

sorma kuşum yaaaaa alem adam benimkiiii

ömerim çok huzursu nurayım yaaa yanaklarının kenarı pamukcuk geçmiyor ilacı veriyom yükürüyor karbonatlı su yapıyorum ağzını açmıyor biberonun

yemek yiyeğen çocuk yemez olduuu .......biberonun kafasını çiğniyor ısırıyor acaba neden yaa

kuşşş sen neler ettinnn cnmmmm

dün arkadaşım kuzulara tulum almışşşş banada tunikkk yeni koca adayını getirdi bize ablası eniştesi felan geldiler nihayet evi ve arabası olan düzgün birini bulmuşşşş sadece çocuk biraz astığım astık kestiğim kestik bi tip bizim kızda seviyorr böle adamlarıı

canım bol bol su içir.... yemekden önce yemekden sonra..içir bak çok faydasını göreceksin...ılık su..

bende annemdeydim.cumartesş akşamı geldim pazarda evde koşturdum öyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…