Aysonu Kizlari 2008

kus kiyamam omercik neden oyle oldu acaba
dmak kasinmasi benimkinde de4 aylikken basladi ama hala dis filan yok

biz bise yapmadik ya kaynanama gittik biraz oturduk biseyler yedik geldik
ben de sabahtan beri kosuyorum cocugun altni degistir sut sag kahvaltisini ver biberonlari sterilize et makineyi bosalt salonu supur topla ancak oturuyorum iste
sular da kesik 4 gun gelmicekmis

ulen evi arabasi olan duzgun koca mi oluo uleynn:roflol:
astigim astik sa bence hec iyi koca adayi deil soz geciremezsin ona
bu 35yasindaki arkadasin di mi hani hala evlenemeyen
umarim mutlu olur bu adamlaa.s

geldim daaa ikiz gebelikde kalmışımmm

günaydın ayyy çok hareketli başladım sabah alişe kalktım mama yaptım yedirdim
sonra mutfağı topladım bulaşıkları attım makinaya ....çamaşırları astım kirlileri attım
balkonumu yıkadım çocuklar balkona koydum kahvaltımı hazırladım...bugün diyete başladım iki kilo almışım vermem lazım ..................şimdi balkonumda oturuyorum çocuklarla......esiyordaaa saat 4 kadar rahatım 4 de güneş vuracak satt 7 kadar sonra serin yemeğimizi yeriz çocukalrda evi tıkılmamış olur...........eşim tv.çıkarsakmı der oldu hehehe sedir yaptırayım diyorr buryaaa

nurişim ömere ne yapacam ben yaaa nazar deydi diyecem çocuğuma yaaa
gece 2 de yattı gündüz uyuyor zorla kaldrıdım yüzünü ellerini ayaklarını yıkadım mama yedirdim 120 cc mama yaptım 20 cc kadar bıraktııı yine zorla yediriyorum yaaa......
şimdi uyumak için ağladı ağladı eşim uyutma diyor yaaa ama ağlıyor uykusu var offf kaldıracağım ama bilmiyorum kuşum doktora götüreceğim cuma günü bakacaz ne diyecek....

ayyyyyyyyyyy bu arada hemorit olmuşum sanırım yaaa nasıl olur koca hamilelikte olmadı off ya
bu ara antibiyotik kullanıyorum o bide demir ilacı benim bağırsakları çok çalıştırıyor ondanmı yaaa inş. geçer öle önemli değildir inş.....

cnm bu o arkadaşım değil o koca bulamadı hala ne iş ne koca bulamıyorrr

bu lise arkadaşım biz evlenip çoluk çocuğa karısınca evlenemeyecem diye çok korktu

şimdi eniştesi ayarlamış bunu fena değil o öle söz geçirmeyi çok sevmez onun isteği oydu evi olsun arbası olsun tabi huyudu bizler gibi olsun ama kimsenin içine girmeden bilemezsin evelenecekmiş seneye yaza hayırlısı olsunnn ne yapak

niye evlenemesin kıs herkesin bi alıcı bulunur hehe

oyle canım icine girmeden anlasılmıyor malesef ins mutlu olur
ömere ne oldu bi fikrim yok canım ama cocuklar ara ara huysuz olurlar huy deiştirirler filan olur boyle seyler.devam etmes insallah
hemoroid kabızlıktan olur kıs bende de var
demir ilacı cok fena kabız yapıo o sebep olmus olabilir

kuşum benim demir ilacı beni çır çır yapıyoooo

çok tuvalete çıkıyommm ondan eşimde aynıı çok çıktığı için olmuşş doktor ölr demişdiii

alal a demir ilacı cırcır etmes kıs herkes kabızlıktan dert yanar hatta dr az kabız yapsın die ilacı deiştrmişti
hem basur da ıkınmaktan oluo Allah Allah tersine dünya:sinifsinif:
camasırları katlayıp yerlestırmem lazım cok birikti
geliorum

ayyyyyyy bı egıldım belime bişe saplandı
havlularla carsafları kaldırdım kıyafetler kaldı belim cok acıdı egilemiorum simdi sonra yaparım artık

bende çamaşır katlayacakıtm hafif nemli kalmış yav yatağa serdim öle kururlar birkaç parça bişeyyy
ömere şimdi 90 cc yaptım yedi 10 da 100 cc yemişdi şimdi 2 de 90 daha yaparım

ben kendime yimek zor hazırlıyom yaaa...............

çamaşır astım bulaşık makinasını çalıştırım geldim oturuyommm

ee guzel yemıs canım sen de hemen kuruntu yapma yaw o kadarcık olur bazen ıstahsızlık
benımkı de uyandı aman cok uyudu:mymeka:
birasdan yemek yedirecem

su 8 dakıkada pısen rulo pastadan yaptım pısıo sımdı
ıns gusel olur ya
adam kac gundur tatlı deyıp duruo gonlu olsunopuyorumnanaktan

ohhh yap bakem tatlılarıııı ben diyetteyim yok tatlııı eşimde askamları yapacakmış diyettt ben bide aksamları yürüyecem 20 dk.... gün içinde yeterince koşuyomm

bende dondurma yiyom:))))
birsoş benım kız çığırdı şimdi uyudu amaın çığlık atıyor sonra gülüyor delirdi benım kız:)))))gıdıkda almaya başladı:))))

pastayı cılekli crem ole ile yaptım cırpıp ustune ıcıne suruverdım cok gusel ve hafif oldu
ama ruloyu yaparken ufalanıo ona ne cozum bulmak gerekir acep
yani tadı gusel ama goruntu cok muntazam olmadı
sanırım daha sık sarmalıydım bıraz da gevsek sardım onun da etkısı var
napalım ılk kes yapıorum rulo pasta ogrenırım elbet:1rolleyes:
ya ben bu cocugu ne edem
sımdı bunu yazarken geldi bilgisayarın kablosunu dişliyor carpılacak yaaa
o kadar oyuncak var gelio gelio kablolara saldırıo delirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…