halanda kalcaksin ha ne gusel samimiyetiniz var
benim kimsem yok yau bak pek acidim gene kendime:gitme:
kuş kpss kursuna gitmeye karar verdim oss ye hazırlanır gibi dersaneler var millet bu işi cok ciddiye alıyor rekabet buyuk.ama kurslar da tuzlu
dur baalım uygun bir yer bulursam gidecegim yaa evde calısamayacam buna karar verdim cocukla olmaz bu iş.zaten calısma istegim de yok.bıkmısım dersten gene karsıma cıktı
orda ders dinlesem o bile yeter bana..kurslar baslamıs bile acil harekete geçmem lazım yaa
doğru diyorsun canım tam olarak 6. ayda geçeriz herhalde ama ben meyveleri tattırıyorumoo kus pazar pazar burdasin
ikeada harika seyler var yaa
evet ranza iyi olur yerden kazanirsin.ben bile dusunuorum kiz buyusun ustu yatak alti calisma masasi ve dolap olan ranzalar varya onlardan dusunuorum cok hosuma gidio
hatta kenari kaydirakli olanlar bile var:roflol:
esen kiz masallah 4 aylik olmussunuz dr ne zaman gidiosun ek gidaya baslayacak misin
6 ayi bekleme bence az da olsa tattir ve kasiga alistir yoksa cok zorlanirsin tecrube ile sabit bacim
evet kuşş buradayımmm evet ikea harikalar dünyası köşe takımı beğendim
kendimize gardolap beğendim ......çocuklara halı felan
kuzenim evleniyor şu ebe olan oradan perdeciye gittik
harika spor tüller çıkmış file filee çok hoşuma gitti
perdelerimi beğendik tüllerimide
bugünde kocam iftara götürecek bizi
sonra halama gidecez kalmayaa
bende yalnıızmmm((
dün akşamdan bir kaç kare arkadaşlar.
eklentiden eklemeye çalıştım ama resimlerin boyutları büyük oldugu için küçültmeyide bilmedigimden malesef böyle eklemek zorunda kaldım.
doğum günümüzü kutlamadan bıcı bıcı yaptık. zemuszemus
[.jpg][/url]
günaydınlar bölük pörçük yazdım
dün ikea ya gittim halı beğendim çocuklara çok güsel bide yatak daha doğrusu ranza beğendim
üstü tek kişilik altı çift kişilik harika bişey keşke büyük olsalardı yaaa hem çok uygun hemde çok güseldiii...
ama bu dutumda imkansızz 4 ya gibi sanırım alacazzz onlara bişilerr benim beşikleri sevmiyorum atacağım onlarııı.......
evet kuşş buradayımmm evet ikea harikalar dünyası köşe takımı beğendim
kendimize gardolap beğendim ......çocuklara halı felan
kuzenim evleniyor şu ebe olan oradan perdeciye gittik
harika spor tüller çıkmış file filee çok hoşuma gitti
perdelerimi beğendik tüllerimide
bugünde kocam iftara götürecek bizi
sonra halama gidecez kalmayaa
halanda kalcaksin ha ne gusel samimiyetiniz var
benim kimsem yok yau bak pek acidim gene kendime:gitme:
kuş kpss kursuna gitmeye karar verdim oss ye hazırlanır gibi dersaneler var millet bu işi cok ciddiye alıyor rekabet buyuk.ama kurslar da tuzlu
dur baalım uygun bir yer bulursam gidecegim yaa evde calısamayacam buna karar verdim cocukla olmaz bu iş.zaten calısma istegim de yok.bıkmısım dersten gene karsıma cıktı
orda ders dinlesem o bile yeter bana..kurslar baslamıs bile acil harekete geçmem lazım yaa
aslicim esencim oralara gelmemek icin kursa gidecem zaten bacilar:roflol:
istanbula puanim yeter bisuru sozlesmeli alimi yapilacak ama o zaman bize toplu para lazim ev tut tasin dunyanin parasi gider sonra bakici tutmamiz lazim esim ordan is aramali filan hayatimiz sifirdan baslicak o daha zor gelio
oyle yapmaktansa tekrar sinava girip daha yuksek puan almayi ve burda kalmayi amacliyorum bakalim hakkimda hayirlisi olsun zaman ne gosterecek
selam kızlar nasılsınız
bu ara gelemedim zira kışlık fasülye ve barbunya yaptım domates felan rendeledim dolaba koydum iki gündür onlarla uğraşimm bi menemen kaldı onun acelesi yok biraz dinlenem yaparum
ayyyy kasım analarından bi arkadaş doğurdu yavvv erken doğum oldu amanın benide korku sardı ya bende erken doğurursam allah korusun yarabbim ne zor bir durum o bebek şimdi en az 1 ay kalması lazım hastanede git gel çok zor anne için yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?