kusum gıdersem haftasonu grubuna katılacam pazar esım bakar cumartesı babaannesıne bırakırım o gun evde o eltımın kızına haftaıcı bakıor 4-5 saat idare ediversin artık bizimkini dehadi hayırlısı yap bişiiler bencede evde çalışmak zor olur senin için e çocuğa kim bakacak sen kursta iken canım
saol canımhmmmmmmmmmmm ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun.hem alışmışınızdır oraların sakinliğine buralar gürültülü gelebilir size gelseydin iyiydi tabii bizim açımızdan ama senin mutluluğun önemli tabii geçim derdi de burda biraz daha zor o da var tabii
kus gunaydın
neler oluo hayırdır
baska sayfalardan topluorum hayatını:mymeka:buraya yazmıosun bızmle dertlesmıon uleyn
ben de sahurdan once uyandım sonra daha var dıye yattım tel yanımdaydı alarmı duymadım sanırım degdım ve kapandı ac tutuyorum umarım dayanabilirim hc boyle tutmadım
nıyetlendım kus olsun artık bugun de boyle nabalım
bılıyorum devamlı burda olamıyorum malesef
ordakılerden farklı bırsey soyleyebılecek deılım zaten kusum sen elınden gelenı yapıorsun daha ıyısı can saglıgı ama onemlı olan karsındakılerın bunu takdır edebılmelerıa.s onu da yapmıolarsa işin zor tabiki..
eşin neyse de annen bunu gorebilmeli erkekler zaten genelde anlayıssız oluyor :1no2:bu boyle bir donem ve gececektır bebısler buyusun hersey yoluna girer kanımca simdi tamamen bakıma muhtaclar..
çok iyi düşünmüsün birsen büyüyünce ne güzel bi hatıra kalır onlaralen krispi o halinle sen o kadar şeymi yaptın maşşallah sana beee ama bacım dikkat et sen bebek alışverişlerini yap kızım yaa..............o arkadaş neden erken doğurmuş öleee
aman çok kötü yaa 7 aylık doğurmuşşş 1 ay değil belki daha fazla durur hastanede rabbim şifa versin çocuğuna tez elden kavuşsunlar valla yavrun yokken hastaneden çıkmak çok zorrr
kızzz fatoşşşş senin hamişlik kolay geçiyor yoksa bu kadar işi nasıl yapacan
daha duymadın ağızndan kadın aldım,yemek yapamadım, yok bulantım var yada midem yandı
bide üstelikkk kızın var afacanmı afacann
kırkbinere maşşallah vallaaaa
bana gelince kardeşim ben ve eşim iftara gittik daha sonra kuşlarıma anı defteri aldımm
çok güselll ama bitane aldım artık tekle idare edecekler zaten hangisi duygusalsa ona vereceğimm
kız yatıp dinleniyorum canım ama çokta yatınca sarhoş gibi oluyom yaaaa daha kötü hissediyom kendimikız fatoş o kadar işi nasıl yapıyorsun yaav senin yatıp dinlenme zamanınn
manyekkk okadar zerzevat ile uğraşır yorarsan kendini allah korusun erken doğum olabilir tabii sen dinlensene yaww yokmu senin için yapacak birilerii senin yerinde olsam bugünleri iyi değerlendiririm valla yat keyfine bakk zaten bir çocuk önünde biri karnında sıkıntı az değil hanii
bak benim kardeşimde erken doğum yaptı o gece fasulye haşlamış dondurucuya koymuş 3 e kadar manyek işte sabaha da kanaması olmuş doğum yaptıı tezcanlı sabahı bekleyememiş ben ona gidip yapacaktım halbukiişakkıdı
kusum gıdersem haftasonu grubuna katılacam pazar esım bakar cumartesı babaannesıne bırakırım o gun evde o eltımın kızına haftaıcı bakıor 4-5 saat idare ediversin artık bizimkini de
günaydın kuşum evet buraya yazmıyorum ama burada dertleşmek istemediğimden değil
burada kimse olmuyor kuşum sen giriyon çıkıyon ben o anda duymak istiyorum bişilerr
sende oradan okudun kuşumm sende bişii dee
bu arada aç tutulmaz niyetlenmediysen boz cnm
ayy sağlık ocağına gittik ek gıdaya başlayalı 23 gün olduuu kiloya bakalım dedik ömer 7370 gr olmuş
6830 gr dı
aliş feşeli 6275 gr la başladı 6570 gr olmuş aliş az kilo alıyor yaaa ali ömerden daha aktif acaba ondanmı yaaa pöfffffffffffffffffffff alişe daha fazla tıkacam ama bazı şeyleri ali daha fazla yiyor ömerden
neyse ömerin gözü çapaklanıyordu haftada ikikere onun için damla ve merhem verdi doktor oradan çıktık eczaneye gittik sonra taksidim vardı meydandan dolaşa dolaşa ona gittik
bi yerde bebelac 1 5,50 buldumm oradan alacam mamayııı ..........
çok yorulmusum yaaa bide kasıklarım ağriiiiii yaaa aliş uyusun azcıkk uyuyacammm
anı defterimiz için eski resimleri ve yeni resmlerini yaptırmaya verdim aksama alacam hehehe defterimize hamişliğin başında tutuğum günlüğüde geçireceğimm
ben geldim
oh attım kendimi sokaklara bugün
sabah dr a gittik kuzum 6900gr 63 cm olmuş maşallah
bu ay hastayken verdiğiyle birlikte 900gr almış hastayken 400gr vermişti 1 hafta sonra gel ek gıdaya başlıycaz dedi erken değilmi dedim hayır 7. ayda pütürlü yiyecekleri yemesi için şimdiden başlaması gerekiyormuş zaten doyumluk değil tadımlık yiyecek asıl öğünleri anne sütüyle olacak dedi hayırlısı bakalım
ordan çıktık eve geldik arkadaşım aradı migrosa gittik kızıma oyuncak aldım biaz alışveriş yaptım dolaştık şimdi geldik daha
sabah kayınvalidem aradı nasılsınız diye evden çıkma yarın kızı getiriyorum dedim tamam yavrum dedi şeker kadın yaa
konuşucam bir bizim evde bakarsa çok iyi olur inşallah gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?